Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
na mindegy, egyébként:
Jeremy Shockey --> Saints
Jason Taylor --> Redskins
ez szerintetek milyen?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
*viccelõdik csak*
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Igaz, hogy az Amerikai csapatok nevei is sokszor eleg szarok, de osszessegeben azert nagyreszuk valamilyen szinten legalabb kotodik ahhoz a tajegyseghez ahol vannak.
Most nagy hulyesegeket fogok mondani, de mondjuk egy pesti csapat felvehetne valamilyen romai nevet ("Centurios" vagy valami ilyesmi), mert ugye ott van Aquincum; tortenelmi hattere van.
Egy alfoldi csapat lehetne mondjuk "Szurkek" ugye a marha utan (aztan lehetne lopkodni a Longhorns logojat 😊.
Egy Miskolci vagy Pecsi csapat lehetne mondjuk "Miners."
Etc, etc, etc...
En a hasonlo tortenelmi illetve foldrajzi utalasokat hianyolom a nevekbol. Szvsz otletesebb meg eredetibb is lenne, plusz legalabb nem az Amerikai csapatokat majmolnak... 😛
Vendégségben voltunk a Balatonnál és a tulajnak volt egy Wilson Pro-Comp labdája amit a fia hozott Amcsiból
nagyon megtetszett és olyan vagy ahhoz hasonló minõségût szeretnék venni(lehetõleg Pesten)
szóval Pro Compot lehet e egyáltalán kapni és ha nem akkor a hasonló minõségûek mennyibe kerülnek?
#2606: te meg kopjá le, ne szenvedgess, a topikodat joggal zártam be, mer van pankráció topik.
Viszont ha tenyleg ennyire masoljak az Amerikai csapatokat a Magyarok az azert szerintem eleg gaz. Igazan lehetnenek kicsit kreativabbak... 😛
A lentebb leirtaknal amugy sokkal tobb focival kapcsolatos filmet lattam, csak most hirtelen azokat irtam le, ami megvan itthon DVD-n. Folneztem a polcra... 😊
AGS egyenesen kötelezõ!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dw peldaul a Jerry Maguire se rossz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a Kistarcsa FireBirds logója nagyon hasonlít a Ravens logójára (a hollóra).....
sok ilyen hasonlóság van, de ezért nem lehet perelni mert nem egy az egyben ugyanazok.........
szerintem ebbe még a dráma is bele tartozhat
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Rudy (drama)
The Program (drama)
Remember the Titans (drama)
Friday Night Lights (drama)
We Are Marshall (drama)
Invincible (drama)
The Longest Yard (comedy)
Play Makers TV Series (drama)
Es ezek csak azok a filmek amiket most hirtelen a polcomrol le tudtam olvasni. Ennel sokkal de sokkal tobb letezik es lefogadom azoknak a nagyresze is drama. De ez miert baj? Ha ez nem lenne, akar sima meccseket is eladhatnanak filmkent, kb. annyi ertelme lenne. Legalabb van valami mondanivalojuk. ^^
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nyitok egíy Topic-ot.. erre egybõl beleír..modik-nál beakarja záratni
pffff pffff pffff
Lehet többet Láttam Eddig Tv-bõl Mint TE XD
Persze, hogy Érdekell.
Na Jó 😄 akko én ide nem írok 😄
#2603: te mindenhova utánam jössz, vagy érdekel egyáltalán az amerikai foci, vagy csak véletlen, hogy mindig ott vagy, ahol én? 😛PPPPPP 😄DDD
Torrent oldalak-ra .. 1 napja került fel 😊
new film XD
Lehet hogy sokminden kitaláció benne, de egyébként aranyos kis komédia.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ziccer.hu
Korábbi elhatározását megváltoztatva folytatni akarja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplõ Green Bay Packers legendás irányítója.
A 38 éves klasszis márciusban jelentette be, hogy visszavonul, most azonban arra kérte klubját, hogy engedje el egy másik csapathoz. A klasszis 16 szezont húzott le a "Sajtfejûeknél", legnagyobb sikerét 1997-ben érte el, amikor is bajnokságot, azaz Super Bowlt nyert a gárdával.
Az utóbbi szezonban is fantasztikusan játszott, együttesét egészen a fõcsoport-döntõig vezette, ahol azonban a késõbbi gyõztes New York Giants diadalmaskodott.
Favre igazi legenda, amit a statisztikák is alátámasztanak: az NFL történetében többek között õ adta a legtöbb hatpontos gólt (touchdown) érõ passzt (442), a legtöbb yardot passzolta (61 655), a legtöbbször volt megszakítás nélkül kezdõjátékos (275 mérkõzés), és neki volt a legtöbb passzkísérlete (8758).
Háromszor választották meg az alapszakasz legértékesebb játékosának (MVP: 1995, 1996, 1997), Pro Bowlon (All Star-gála) kilencszer kapott lehetõséget. 2005-ben beválasztották minden idõk legjobb irányítói közé, és Johnny Unitas, Joe Montana, valamint John Elway mögött a negyedik helyre rangsorolták. Õ volt a liga történetének elsõ olyan játékosa, aki 100 millió dollár fölötti szerzõdést írt alá.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul