Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer
😄 mé? :S

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

LasDen
Vick maximum a börtön csapatban.... .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Legend Killer
Vick melyik csapatban van? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Shockey átigazolása very shockey, bár ez amerika, nem európa...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

LasDen
offseason van.....nincs nagyon mirõl beszélni....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gondolom maga az NFL nem sokakat érdekel, mert itt mindig valami másról van szó...
na mindegy, egyébként:

Jeremy Shockey --> Saints
Jason Taylor --> Redskins

Firerock
okés

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
ez jó.....nekünk is ilyen van 2......ez a meccslabdánk..... .D jóféle 😄

Firerock
én ezt néztem
ez szerintetek milyen?

John Cena
😄😄 az SZÁKSZ😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

robotnyk
nesze, ha van rá 35 rugód...
Firerock
ezek elég szarok -.-

robotnyk
Firerock
na tudnátok valami értelmesen mondani?

Legend Killer
dzson szína száksz 😄

*viccelõdik csak*

Firerock
és ugyan mit írjak be?

John Cena
google:S

John Cena
az a legnagyobb😄

Mi annak idején, amikor baseballoztunk, azt a nevet adtuk magunknak, hogy Fielders, tekintve, hogy a kezdetek kezdetén egy réten, illetve mezõn kezdtünk el edzegetni. Cinkota Fielders, ez volt a nevünk, és irgalmatlan baseballcsapat voltunk... 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Rincewind
Mondjuk szerintem ezek se sokkal jobbak.

Igaz, hogy az Amerikai csapatok nevei is sokszor eleg szarok, de osszessegeben azert nagyreszuk valamilyen szinten legalabb kotodik ahhoz a tajegyseghez ahol vannak.

Most nagy hulyesegeket fogok mondani, de mondjuk egy pesti csapat felvehetne valamilyen romai nevet ("Centurios" vagy valami ilyesmi), mert ugye ott van Aquincum; tortenelmi hattere van.

Egy alfoldi csapat lehetne mondjuk "Szurkek" ugye a marha utan (aztan lehetne lopkodni a Longhorns logojat 😊.

Egy Miskolci vagy Pecsi csapat lehetne mondjuk "Miners."

Etc, etc, etc...

En a hasonlo tortenelmi illetve foldrajzi utalasokat hianyolom a nevekbol. Szvsz otletesebb meg eredetibb is lenne, plusz legalabb nem az Amerikai csapatokat majmolnak... 😛
Firerock
Hellosztok
Vendégségben voltunk a Balatonnál és a tulajnak volt egy Wilson Pro-Comp labdája amit a fia hozott Amcsiból
nagyon megtetszett és olyan vagy ahhoz hasonló minõségût szeretnék venni(lehetõleg Pesten)
szóval Pro Compot lehet e egyáltalán kapni és ha nem akkor a hasonló minõségûek mennyibe kerülnek?

LasDen
Igazából én se értem, mért nem tudnak kreatívabb neveket kitalálni egyes csapatoknál, de azért vannak ellen példák is....pl.: Pécs Gringos, Debrecen Gladiators.....

Legend Killer
Nah az nagyon ász film, szeretem. De nálam a Mindent a gyõzelemért (Rudy) a nyerõ.

Legend Killer
jajj ne izélj már 😄... csak meglepõdtem, nem kell ennyire szõrszálhasogatónak lenni.

#2606: te meg kopjá le, ne szenvedgess, a topikodat joggal zártam be, mer van pankráció topik.

Rincewind
Egyaltalan nem vagom a magyar csapatokat, ez is csak azert tunt fol, mert Wisconsinba jartam egy evig suliba. Amugy nem vettem volna eszre. De a poszterre amugy siman raraktak a Dallas Cowboys kek csillagjat, ami viszont mar elvileg torvenyserto (persze senkit nem erdekel).

Viszont ha tenyleg ennyire masoljak az Amerikai csapatokat a Magyarok az azert szerintem eleg gaz. Igazan lehetnenek kicsit kreativabbak... 😛
Rincewind
Lattam. ^^

A lentebb leirtaknal amugy sokkal tobb focival kapcsolatos filmet lattam, csak most hirtelen azokat irtam le, ami megvan itthon DVD-n. Folneztem a polcra... 😊
ProGabe
és hol marad a vizesnyolcas? 😄

AGS egyenesen kötelezõ!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[Jakuza]
Nezd meg a Minden heten haborut is. (Any Given Sunday)
Dw peldaul a Jerry Maguire se rossz.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LasDen
Az Újpest Bulldogs logója nagyon hasonlít a Ravens logójára (nem a holló, hanem az a pjasz 😄)
a Kistarcsa FireBirds logója nagyon hasonlít a Ravens logójára (a hollóra).....
sok ilyen hasonlóság van, de ezért nem lehet perelni mert nem egy az egyben ugyanazok.........

John Cena
The Longest Yard (comedy)
szerintem ebbe még a dráma is bele tartozhat

Rincewind
Hat igen, a legtobb focival foglalkozo film drama:

Rudy (drama)
The Program (drama)
Remember the Titans (drama)
Friday Night Lights (drama)
We Are Marshall (drama)
Invincible (drama)
The Longest Yard (comedy)
Play Makers TV Series (drama)

Es ezek csak azok a filmek amiket most hirtelen a polcomrol le tudtam olvasni. Ennel sokkal de sokkal tobb letezik es lefogadom azoknak a nagyresze is drama. De ez miert baj? Ha ez nem lenne, akar sima meccseket is eladhatnanak filmkent, kb. annyi ertelme lenne. Legalabb van valami mondanivalojuk. ^^
Rincewind
Valakinek feltunt mar amugy, hogy a Wolves sisakjan a W-betu kisertetiesen hasonlit a Wisconsin Badgers sisakjan levo W-beture. Kivancsi vagyok ez legalis-e; nem tudjak ezert beperelni oket?
Bucser
Tudod mit? ne nézd meg. (BTW Friday night Lights is dráma, a We Are Marshall is dráma...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én Járok Utána...XD Nevetséges a Pali 😄
Nyitok egíy Topic-ot.. erre egybõl beleír..modik-nál beakarja záratni
pffff pffff pffff
Vááá. Vááá
Lehet többet Láttam Eddig Tv-bõl Mint TE XD
Persze, hogy Érdekell.

Na Jó 😄 akko én ide nem írok 😄
Legend Killer
Egyébként Bucser én meg akkor ajánlom már a Szökés a Colditz erõdbõl-t, tudom, nem ide tartozik, de csak úgy, érted.

#2603: te mindenhova utánam jössz, vagy érdekel egyáltalán az amerikai foci, vagy csak véletlen, hogy mindig ott vagy, ahol én? 😛PPPPPP 😄DDD

Színes amerikai romantikus dráma, 114 perc, 2008
Torrent oldalak-ra .. 1 napja került fel 😊
new film XD
Legend Killer
ahamm, közben rákerestem, hát ott romantikus drámának mondták 😄.

Bucser
Friss film. George CLooney rendezte. A liga megalakulása körül játszódik amikor még a college football népszerûbb mint a pro😊 (ez még az eleljén kiderül)

Lehet hogy sokminden kitaláció benne, de egyébként aranyos kis komédia.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Legend Killer
szinkronos is, mirõl szól?

Bucser
Nem tudom látta-e már valaki a Leatherheads címû filmet. Ajánlatos szerintem NFL fanoknak a hõskorból egy kis vígjáték😊 aranyos volt szerintem😊

Legend Killer
lol

John Cena
bocs nem olvastam

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

John Cena
EZ AZ!😛
ziccer.hu

Korábbi elhatározását megváltoztatva folytatni akarja pályafutását Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplõ Green Bay Packers legendás irányítója.
A 38 éves klasszis márciusban jelentette be, hogy visszavonul, most azonban arra kérte klubját, hogy engedje el egy másik csapathoz. A klasszis 16 szezont húzott le a "Sajtfejûeknél", legnagyobb sikerét 1997-ben érte el, amikor is bajnokságot, azaz Super Bowlt nyert a gárdával.
Az utóbbi szezonban is fantasztikusan játszott, együttesét egészen a fõcsoport-döntõig vezette, ahol azonban a késõbbi gyõztes New York Giants diadalmaskodott.
Favre igazi legenda, amit a statisztikák is alátámasztanak: az NFL történetében többek között õ adta a legtöbb hatpontos gólt (touchdown) érõ passzt (442), a legtöbb yardot passzolta (61 655), a legtöbbször volt megszakítás nélkül kezdõjátékos (275 mérkõzés), és neki volt a legtöbb passzkísérlete (8758).
Háromszor választották meg az alapszakasz legértékesebb játékosának (MVP: 1995, 1996, 1997), Pro Bowlon (All Star-gála) kilencszer kapott lehetõséget. 2005-ben beválasztották minden idõk legjobb irányítói közé, és Johnny Unitas, Joe Montana, valamint John Elway mögött a negyedik helyre rangsorolták. Õ volt a liga történetének elsõ olyan játékosa, aki 100 millió dollár fölötti szerzõdést írt alá.

Legend Killer
mindig is mondom, h uccsó pillanatig is maradni kell, mer akkoris történhet vmit... a wolvest emgnézem én is minnyá.

LasDen
már megnéztem.... 😄 hát vhogy ezt vártam, de nem így, ahogy írták 😄

DanielT
A harmadik negyedig maradtam, tehát a lényegrõl sikerült lecsúsznom, eredményt nem írok, hátha valaki felvételrõl akarja nézni. A wolves.hu oldalon megnézheti aki akarja.
LasDen
és milyen volt a meccs??? 😄 meg mennyi lett a vége?? me nem tuttam rádión hallgatni 😄