13258
-
#4801 ja, én is láttam, a bíró kifújta oldalra a labdát -
#4800 féltékeny :) -
#4799 beállhat Scott Norwood mögé ez a szerencsétlen
vagy Ray Finkle mögé is, bár az csak film :D -
#4798 Bazdet :| -
#4797 2 szo: Birok csapata. -
#4796 MEGVAN A PATS-NEK A SUPER BOWL!!!!!!!! EZAZ -
#4795 na ez....szopás...ez ....gyökér...kész.. -
#4794 KIHAGYTA.....VÁÁÁÁÁ:DDDD -
#4793 túl negatív vagyok.....:D de még kikaphatnak... -
#4792 hát erre rábasztál :D -
#4791 legyen bármi Wilfork az isten...:DD
viszont ezt a 4-et megcsinálja a ravens és td-re viszik...pats kiesik én meg meghalok..... -
sirdond #4790 megérdemli
minek kellett így eldobni? -
#4789 ezekután essenek is ki bazmeg...ilyen idióta play hívást...idióták... -
#4788 Azta milyen mocskos nagy interception volt :D -
#4787 ravens megy a döntőbe....ezt már most látom...
viszont ha valahogy mégis beszenvednék magukat a pats akkor azt behúháznák.... -
#4786 nekem maradt a Ray Lewisnak szurkolás, úgyhogy én egyértelműen nem ezt várom :D -
#4785 egyértelműen pats és giants győzelmeket vár szinte mindenki, de én nem vagyok ennyire biztos egyikben se. A 49ersben is látok annyit, hogy eltudja kapni a nyiakat és a ravens def meg nagyon komoly....érdekes meccsek lesznek az szent....:D -
#4784 miközben néztem azt gondoltam úgyis a Catchet rakják be elsőnek, de nem, és így jó :D -
#4783 Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a holnapi meccsek vége...
Egy kis ráhangolódás videó -
#4782 Jerome Simpson meg lehet, hogy megy a dutyiba, na nem a szaltós TD-je miatt :D -
-
#4780 Egy biztos, mind a két csapat pörög. Egyik azért mert éveken át szenvedtek, a másik alig jutott be idén a playoffba és most tovább jutottak az NFC döntőig. Nagy meccs lesz az fix. -
#4779 Hát meglássuk egy biztos alig vároma meccset, Giants szurkoló vagyok, de 49ers a masodik csapatom:) -
#4778 Naaa, az is szép siker, ha döntőbe jut, nem lenne szégyen kikapni, főleg a testvérétől, aki már évek óta az ajtón "kopogtat" :D -
#4777 Nem undorító lenne, hanem szerencsés siker story :). De nem valószínű hogy megállítjuk a Giantset. Bár titkon reménykedem. -
#4776 Azért az túlzás, hogy hibátlan lett volna a Packers idén, a védelem eddig is sokszor lyukas volt pl. New Orleans, Carolina, Minnesota, San Diego, Tampa Bay, Giants, 2 Detroit elleni meccsen is, csak úgy nem annyira feltűnő, ha az offense nem ad el/ejt el ennyi labdát, a defense meg szerez :)
Úgyhogy mivel defense wins championships, most már jöhet az a Harbaugh bowl, ahol hajrá Ravens, mert az már túlságosan hálivúdi undormány lenne, ha újonc edző nyerné meg, ráadásul a testvére ellen, aki eddig az összes idényében playoffba vezette a csapatát... -
#4775 bocsi ujra átolvasta és rájöttem miért is irtad -
#4774 Nem, Niners. -
#4773 miért is játszotok otthon, mármint Giants? -
#4772 az eddigi meccsekre reagálva:
-
#4771 azert jo ez a meccs GIANTS vs 49ers és GB majd talan jovore. -
#4770 EZ ugyanolyan elhamarkodott kijelentés mint az hogy a Saints elpicsázza a Ninerst... Úgy lenézte mindenki ezt a csapatot, számba se veszik még most se, ehhez képest az egyik legerősebbnek kikiáltott Super Bowl esélyes Saintset megverte. Az alapszakasz eredményei nem sokat számítanak Playoffnál, ez pont a Giantsre érvényes aki 9-7el kúszott be. Mi is megvertük őket 27-20?-ra ha jól emlékszem még ősszel. ÉS? Most lehet úgy elvernek mint a szemét, de az is lehet hogy megfogjuk őket. A Packers védelme nagyon foghíjas volt tegnap, mi arra tudunk egyes egyedül építeni. Őszintén jobban örültem volna ha a Packers nyer olyan szempontból, hogy ha így játszottak volna ellenünk még mi is megvertük volna, a Giants győzelemnek meg azért mert így otthon játszunk. Jövő vasárnap nem lesz könnyű győzelem egyik fél részéről sem az NFC döntőben, én ezt jósolom (és reménykedem abban hogy a támadófalunk úgy fog játszani mint a Saints ellen a negyedik negyed végén. Akkor van esélyünk). -
#4769 Szóval zárjátok ki a fejetekből a többieket, csak 2 csapat létezik már, a Giants és a Patriots, ők fognak összecsapni a legvégén... -
#4768 Én mondom ha a Giants legyőzte a legjobbakatakik hibátlanok voltak eddig idén, jobbak mint tavaly, akkor már senkik se állhatnak útjukba... se ravens se frisco se senki.... ja a pats... tom brady nehéz falat... -
#4767 Hu kemeny este volt de megérte fennt maradni. Igaz ilyen rossz briokat utoljara pont giants gb meccsen lattam, hihetetlen, de azért a végére csak BEHÚZTUK a 15-1 es csapatot. Szép volt fiúk jöhet a 49ers -
#4766 Giantsnak mar csak meg kell ismetelnie a 2007es eredmenyt. :D -
#4765 nem :) -
#4764 pats-giant rematchet.... -
sirdond #4763 friscot akartál írni,nem? -
#4762 ennél azért szorosabb meccsre számítottam :)
na akkor a Ravens nyerje a Super Bowlt :D