13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    ja, én is láttam, a bíró kifújta oldalra a labdát
  • Darthmushroom
    féltékeny :)
  • ReszegKoldus
    beállhat Scott Norwood mögé ez a szerencsétlen
    vagy Ray Finkle mögé is, bár az csak film :D
  • SötétBarom
    Bazdet :|
  • Jakuza001
    2 szo: Birok csapata.
  • Darthmushroom
    MEGVAN A PATS-NEK A SUPER BOWL!!!!!!!! EZAZ
  • Ulvar
    na ez....szopás...ez ....gyökér...kész..
  • LasDen #4794
    KIHAGYTA.....VÁÁÁÁÁ:DDDD
  • LasDen #4793
    túl negatív vagyok.....:D de még kikaphatnak...
  • Ulvar
    hát erre rábasztál :D
  • LasDen #4791
    legyen bármi Wilfork az isten...:DD

viszont ezt a 4-et megcsinálja a ravens és td-re viszik...pats kiesik én meg meghalok.....
  • sirdond
    megérdemli
    minek kellett így eldobni?
  • LasDen #4789
    ezekután essenek is ki bazmeg...ilyen idióta play hívást...idióták...
  • ReszegKoldus
    Azta milyen mocskos nagy interception volt :D
  • LasDen #4787
    ravens megy a döntőbe....ezt már most látom...
    viszont ha valahogy mégis beszenvednék magukat a pats akkor azt behúháznák....
  • ReszegKoldus
    nekem maradt a Ray Lewisnak szurkolás, úgyhogy én egyértelműen nem ezt várom :D
  • LasDen #4785
    egyértelműen pats és giants győzelmeket vár szinte mindenki, de én nem vagyok ennyire biztos egyikben se. A 49ersben is látok annyit, hogy eltudja kapni a nyiakat és a ravens def meg nagyon komoly....érdekes meccsek lesznek az szent....:D
  • ReszegKoldus
    miközben néztem azt gondoltam úgyis a Catchet rakják be elsőnek, de nem, és így jó :D
  • Ulvar
    Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a holnapi meccsek vége...

Egy kis ráhangolódás videó
  • ReszegKoldus
    Jerome Simpson meg lehet, hogy megy a dutyiba, na nem a szaltós TD-je miatt :D
  • szomferi

• Ulvar
    Egy biztos, mind a két csapat pörög. Egyik azért mert éveken át szenvedtek, a másik alig jutott be idén a playoffba és most tovább jutottak az NFC döntőig. Nagy meccs lesz az fix.
  • Hypo #4779
    Hát meglássuk egy biztos alig vároma meccset, Giants szurkoló vagyok, de 49ers a masodik csapatom:)
  • ReszegKoldus
    Naaa, az is szép siker, ha döntőbe jut, nem lenne szégyen kikapni, főleg a testvérétől, aki már évek óta az ajtón "kopogtat" :D
  • Ulvar
    Nem undorító lenne, hanem szerencsés siker story :). De nem valószínű hogy megállítjuk a Giantset. Bár titkon reménykedem.
  • ReszegKoldus
    Azért az túlzás, hogy hibátlan lett volna a Packers idén, a védelem eddig is sokszor lyukas volt pl. New Orleans, Carolina, Minnesota, San Diego, Tampa Bay, Giants, 2 Detroit elleni meccsen is, csak úgy nem annyira feltűnő, ha az offense nem ad el/ejt el ennyi labdát, a defense meg szerez :)
    Úgyhogy mivel defense wins championships, most már jöhet az a Harbaugh bowl, ahol hajrá Ravens, mert az már túlságosan hálivúdi undormány lenne, ha újonc edző nyerné meg, ráadásul a testvére ellen, aki eddig az összes idényében playoffba vezette a csapatát...
  • Kori
    bocsi ujra átolvasta és rájöttem miért is irtad
  • Ulvar
    Nem, Niners.
  • Kori
    miért is játszotok otthon, mármint Giants?
  • robotnyk
    az eddigi meccsekre reagálva:

• Hypo #4771
    azert jo ez a meccs GIANTS vs 49ers és GB majd talan jovore.
  • Ulvar
    EZ ugyanolyan elhamarkodott kijelentés mint az hogy a Saints elpicsázza a Ninerst... Úgy lenézte mindenki ezt a csapatot, számba se veszik még most se, ehhez képest az egyik legerősebbnek kikiáltott Super Bowl esélyes Saintset megverte. Az alapszakasz eredményei nem sokat számítanak Playoffnál, ez pont a Giantsre érvényes aki 9-7el kúszott be. Mi is megvertük őket 27-20?-ra ha jól emlékszem még ősszel. ÉS? Most lehet úgy elvernek mint a szemét, de az is lehet hogy megfogjuk őket. A Packers védelme nagyon foghíjas volt tegnap, mi arra tudunk egyes egyedül építeni. Őszintén jobban örültem volna ha a Packers nyer olyan szempontból, hogy ha így játszottak volna ellenünk még mi is megvertük volna, a Giants győzelemnek meg azért mert így otthon játszunk. Jövő vasárnap nem lesz könnyű győzelem egyik fél részéről sem az NFC döntőben, én ezt jósolom (és reménykedem abban hogy a támadófalunk úgy fog játszani mint a Saints ellen a negyedik negyed végén. Akkor van esélyünk).
  • Animefox
    Szóval zárjátok ki a fejetekből a többieket, csak 2 csapat létezik már, a Giants és a Patriots, ők fognak összecsapni a legvégén...
  • Animefox
    Én mondom ha a Giants legyőzte a legjobbakatakik hibátlanok voltak eddig idén, jobbak mint tavaly, akkor már senkik se állhatnak útjukba... se ravens se frisco se senki.... ja a pats... tom brady nehéz falat...
  • Hypo #4767
    Hu kemeny este volt de megérte fennt maradni. Igaz ilyen rossz briokat utoljara pont giants gb meccsen lattam, hihetetlen, de azért a végére csak BEHÚZTUK a 15-1 es csapatot. Szép volt fiúk jöhet a 49ers
  • Jakuza001
    Giantsnak mar csak meg kell ismetelnie a 2007es eredmenyt. :D
  • ReszegKoldus
    nem :)
  • LasDen #4764
    pats-giant rematchet....
  • sirdond
    friscot akartál írni,nem?
  • ReszegKoldus
    ennél azért szorosabb meccsre számítottam :)
    na akkor a Ravens nyerje a Super Bowlt :D