Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
thnx😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha valakinek van otlete, hogy mit erdemes meg a felso savba berakni a linkek koze az nyugodtan jelezze. En a jatekszabalyokat gondoltam meg oda magyarul/angolul, de nem talaltam olyan oldalt, ami kello reszletesseggel ugyanakkor egyszeruseggel magyarazna el. Magyar Amerikai Focis oldalakat is nezegettem de egyik se volt annyira kozponti szerepu vagy informaciodus, hogy szuksegesnek lattam volna berakni. Meg az NCAA website-on gondolkodtam, de az se nagy valami. Ha valaki szeretne latni valamit a linkek kozt csak szoljon!
Logokat pedig meg mindig szivesen csinalok barkinek (de csak kicsit, nem VIP-set 😊. Itt van meg ketto amit tegnap csinaltam unalmas perceimben:

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Megvaltoztattam a topic banner-t (ugy voltam vele, hogy az uj sezonra kell egy kis valtozatossag). Mivel azonban ez egy nem kicsit onkenyes lepes volt a reszemrol (hiszen anelkul leptem, hogy az itt forumozokat megkerdeztem volna) ezert, ha a nagytobbsegeteknek nem tetszik, akkor azonnal rakom vissza a regi logot!
A dolog egyebkent kozel nem vegleges, majd szeretnem hozzaadni a csapatokat, illetve tovabbi linkekkel boviteni (erre javaslatokat szivesen latnek). Ha barkinek barmi eszrevetele, hozzafuznivaloja van ne tartsa vissza!
A bannernel az egyszerusegre torekedtem, hogy gyors legyen, megis turhetoen nezzen ki. Leteszteltem 3 bongeszoben, nalam mikodott minden. De azonnal jelezze valaki, ha barmi gond lenne vele.
Es megegyszer elnezest, hogy csak igy onkenyesen megvaltoztattam, de remelem tetszik!
Megmondom oszinten elegge szimpatikus volt amiket mondott. Erdeklodve varom, hogy mit produkalni.
Mindezek mellett azt is erdemes lesz figyalemmel kiserni, hogy Aaron Rodgers hogyan fog produkalni. Nagyon fiatal es oriasi nyomas lesz rajta, hogy Favre helyen kell helytallnia, de tavaly a Cowboys elleni meccsen szvsz eleg jol teljesitett. Kivancsi vagyok birni fogja-e az iramot es, hogy megvan-e benne az ami kell a befutashoz.
Beleneztem, de nem birok mar tovabb fent maradni. Majd holnap megnezem az osszefoglalot. Addig is bizalommal tolt el, hogy 10-0-ra vezet a Ravens. Bar volt mar hasonlo... 😛
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Azt viszont nagyon sajnalom, hogy a Baltimor - NE meccset nem adja senki (legalabbis nfl.com-on nincs TV csatorna megadva). Mult szezonban az egyik legjobb meccs volt.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Sajnos nem a legjobb, mert nincs se ESPN, se ABC, se Fox Sport. De van NBS es CBS. Ez mar haladas. Meg keresek tovabb, hatha talalok egy jobbat.
p.s.: Nyugodtan installald fel a klienset, nem virusos, es nagysagrendekkel kenyelmesebb vele TV-zni.

(és lehet hogy még a Madden borító átok se szakad meg...)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Pontosabban Augusztus 3.-an Hall of Fame Week merkozes lesz Indianapolis-Washington.
Az igazi eloszezon pedig 7.en rajtol. Szoval bar nem tetmerkozesek, nem sokaig kell mar varni. Aztan Szeptember 4.-tol indulhat a moka es kacagas. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
adtak egyet vasárnap, élõben, magyar kommentárral
hétfõn (pontosabban kedd hajnalban) eredeti amcsi komentárral az MNF-t, amit kedden délután magyar kommentárral megismételtek
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.