13262
feenMUx.jpg
  • MrSpock
    Ekkora 2 balszerencsés csapatot mint a Ravens és a Frisco. Ilyen hibákkal kikapni,pedig mindkettő továbbmehetett volna,mert nem fogott ki jó napot az ellenfél.
    ez lesz az eslő SB ahol nem tudok szurkolni egyik csapatnak sem.:( Ez totál szívás,mert pont e 2 csapat nem a szívem csücske. Ezért szurkoltam szegény kiesetteknek,hogy legalább egyikük jusson be és ne legyen érdektelen számomra ki nyer. Éjjel be is aludtam és a hosszabbításra ébredtem fel,de itt nem volt érvényes az új szabály már,hogy kap esélyt az ellenfél,ha nem TD vel fejezik be?
  • Hypo #4844
    Mind a ket csapat nagyot ert el hogy eddig eljutott, Giants meg playoffra szivta fel magat, persze minden meccshez csak annyi kell hogy megnyerd, itt ennyi eleg volt GB ellen tobb kellett, Pats ellen is mas kell de meg van ra az esely, Brady nem villogott.
  • Ulvar
    Nana...Cruz kapott az elején passzokat utána nem hiába erőltették a futó játékot...

Ezt magyaráztam...Támadó fal nem erősödik akkor itt vége...Volt 2 jó játék amiből született 2 TD... Ez fasza...kevés! Volt lehetőség egy 3.ra is...akkor ott volt Williams 2 orbitális hibája ami megfordította a játékot. Ez a Giants ki kellett volna hogy kapjon. Egy fix...a Pats ezt a Giantset tuti nem fogja meg ilyen védelemmel...

(BTW abszolút kezdő edzőkkel/játékosokkal eljutni az NFC döntőig 2. kiemeltként nem volt szar teljesítmény).
  • Hypo #4842
    hát igen, de azért szerintem már az is zsép hogy eddig eljutottunk és az utolso meccsekre hihetetlen jo formaba kerultunk. 50% az esely hogy megverjuk oket, egyszer mar sikerult szoval minden lehet, ha ugy jatszunk ellenuk ahogy az alapszakaszban akkor meglesz GO GAINTS
  • Animefox
    Na látod hogy a Giants mégis mekkora király, mert a Manning és a Cruz lefőzhetetlen pááááros...
  • ReszegKoldus
    nyilván kár kombinálni, de érdekesség, hogy a Giants kikapott az alapszakaszban a Packers és 49ers ellen, a playoffban meg "visszavágtak" mindkettőnek, a Patriots ellen nyertek az alapszakaszban...
  • ReszegKoldus
    ugye Ted Ginn, Jr. lett volna alapból a visszahordó, ha nem sérült
    "Ginn's absence will be felt on special teams, where he is a dynamic playmaker."
    ööö hát igen...
  • sirdond
    csodálkoznék ha Kyle Williams jövőre is SF-ben játszana a mai előadása után
  • sirdond
    így kikapni...
    ezt nem hiszem el. pedig úgy megnéztem volna ahogy szarrá töri ez a def bradyt :/
  • ReszegKoldus
    most úgy látszik a 2 Harbaugh csapata versenyez melyik tud drámaibban kikapni
  • sirdond
    jézusom
  • sirdond
    ezt a smith, az agyam eldobom,hogy mennyire nem tud passzolni...
  • sirdond
    meleg lesz
  • ReszegKoldus
    ha valakinek háttérkép kéne
  • ReszegKoldus
    hajrá hosszabbítás, hogy a 2 csapat szurkolói még idegeskedhessenek!
  • sirdond
    ha mást nem találsz:
    http://www.tvdez.com/skysports2

de nézd meg banok oldalát is,általában ott szokott lenni
  • ReszegKoldus
    a pálya szélén? veszik a hangot, és azzal a félgömbbel szűrik ki a szurkolók hangját, hogy az ne hallatsszon bele a remek csattanásokba :D
  • Darthmushroom
    valaki tud s2 steamet? amin néztem elment
  • szomferi
    srácok, a fényvisszaverő kukásmellényben mit csinálnak az emberek azzal a műanyag félgömbbel? :D
  • LasDen #4826
    elég necces volt...éppenhogy :D
  • sirdond
    most már td!
  • szomferi
    tádááááám, 7-0
    73 yardos TD
  • LasDen #4823
    nem szurkol senkinek....a pats ellen szurkol...
  • LasDen #4822
    :_DDDD
  • ReszegKoldus
    fú jó kis szakadó eső, remélem jó nagy dagonyázós 9:6 lesz :D
  • Darthmushroom
    pont ezt néztem pats honlapon :D nagy kép :D
  • ReszegKoldus
  • Ulvar
    Ja amúgy ez nem jött össze. A Harbaugh SB :D.
  • Darthmushroom
    csak féltékeny mert ő kedvence most nem játszik/kikapott(nem tudom kinek szurkol). de pl ha ő javukra lenne jó bírói döntés kíváncsi lennék sírna-e így
  • ReszegKoldus
    na ez az, hogy itt nem lesz defense wins championships, ha már Flacco is lazán keresztülmegy rajtuk :D
  • Animefox
    meglássuk most...
  • sirdond
    ennek a pats-nek szerintem esélye sem lesz akárkivel játszik a döntőben. kipukkant az offense,szar a def... ha nem kapják össze magukat,nagyon egyoldalú lesz
  • LasDen #4813
    nem mondanám...friscoban is erős def van és a giants koránt sem akkora király...
  • Animefox
    Attól félek a Giants már kevés lesz Bradyék ellen... Mert ugye San Francisconak esélye sincs az NFC győzelemhez....
  • LasDen #4811
    nekem is volna rá ingerenciám, de jakuza az, akivel nem érdemes vitatkozni.....
  • Darthmushroom
    ha már bírók akkor a bóltimór td-jét is ellehetett volna venni mert úgy húzta a sisak rácsot mint az állat. szóval 1-1...
  • LasDen #4809
    mindkét lábnak lent kell lennie, viszont itt a 2. láb nem volt meg....amúgy meg elég ha a labda a vonal vonalában (:D) van...
  • Animefox
    Komolyan nem értem, a legvégén elkapja a labdát és kiverik a kezéből.... beszarok....
  • ReszegKoldus
    más ha bent kapja el a labdát és más ha be kell vinni, amikor be kell vinni elég ha csak eléri a vonalat, bent meg birtokolni kell folyamatosan, még ha lépett volna párat akkor megadják
  • Animefox
    Ezt nem értem Touchdown elkapás az ürge lába lent van, mindkét lába és a védő oda kap és kiveri a kezéből.... máskor a vonalig nem érnek el mégis Touchdown....