Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
fasza a banner srácok!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rincewind
Ez az thx!
szerintem ez az:

Rincewind
Anno valaki belinkelt ide egy magyar TV-bol felvett szabalybemutatot. Tudna valaki adni ahhoz egy linket?
Rincewind
Tisztaban vagyok vele, de az ujbol nem talaltam ilyen "3D-s, fenyes" valtozatot, ugyhogy inkabb a regit hasznaltam. Pusztan esztetikai okokbol. 😊
LasDen
ez aztán kurva nagy különbség 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

galmat
Frankó lett a banner, csak egy gond vele, hogy már nem ez az NFL logó, hanem van új.

Legend Killer
fene, kimaradt az i, amerikánszkij.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

LasDen
én egy Patseset kérnék.... 😄 köszej... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Legend Killer
amerkánszkij fútból<#idiota><#hehe>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Bucser
kérhetnék egy dolphinseset?😊

thnx😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Firerock
<#rolleyes>(Dallasos logót Firerock névvel)köszipuszi

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Rincewind
Thx, akkor megnyugodtam. ^^

Ha valakinek van otlete, hogy mit erdemes meg a felso savba berakni a linkek koze az nyugodtan jelezze. En a jatekszabalyokat gondoltam meg oda magyarul/angolul, de nem talaltam olyan oldalt, ami kello reszletesseggel ugyanakkor egyszeruseggel magyarazna el. Magyar Amerikai Focis oldalakat is nezegettem de egyik se volt annyira kozponti szerepu vagy informaciodus, hogy szuksegesnek lattam volna berakni. Meg az NCAA website-on gondolkodtam, de az se nagy valami. Ha valaki szeretne latni valamit a linkek kozt csak szoljon!

Logokat pedig meg mindig szivesen csinalok barkinek (de csak kicsit, nem VIP-set 😊. Itt van meg ketto amit tegnap csinaltam unalmas perceimben:

Legend Killer
nájsz banner<#eljen>

LasDen
sztem is fasza 😄

Firerock

teljesen😉

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Soldiers
sztem jó lett

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

robotnyk
jó lett, thx.
Rincewind
Hali!

Megvaltoztattam a topic banner-t (ugy voltam vele, hogy az uj sezonra kell egy kis valtozatossag). Mivel azonban ez egy nem kicsit onkenyes lepes volt a reszemrol (hiszen anelkul leptem, hogy az itt forumozokat megkerdeztem volna) ezert, ha a nagytobbsegeteknek nem tetszik, akkor azonnal rakom vissza a regi logot!

A dolog egyebkent kozel nem vegleges, majd szeretnem hozzaadni a csapatokat, illetve tovabbi linkekkel boviteni (erre javaslatokat szivesen latnek). Ha barkinek barmi eszrevetele, hozzafuznivaloja van ne tartsa vissza!

A bannernel az egyszerusegre torekedtem, hogy gyors legyen, megis turhetoen nezzen ki. Leteszteltem 3 bongeszoben, nalam mikodott minden. De azonnal jelezze valaki, ha barmi gond lenne vele.

Es megegyszer elnezest, hogy csak igy onkenyesen megvaltoztattam, de remelem tetszik!
Rincewind
Brett Favre Interview

Megmondom oszinten elegge szimpatikus volt amiket mondott. Erdeklodve varom, hogy mit produkalni.

Mindezek mellett azt is erdemes lesz figyalemmel kiserni, hogy Aaron Rodgers hogyan fog produkalni. Nagyon fiatal es oriasi nyomas lesz rajta, hogy Favre helyen kell helytallnia, de tavaly a Cowboys elleni meccsen szvsz eleg jol teljesitett. Kivancsi vagyok birni fogja-e az iramot es, hogy megvan-e benne az ami kell a befutashoz.
miilann

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Rincewind
Thx.

Beleneztem, de nem birok mar tovabb fent maradni. Majd holnap megnezem az osszefoglalot. Addig is bizalommal tolt el, hogy 10-0-ra vezet a Ravens. Bar volt mar hasonlo... 😛
Soldiers
sop://broker.sopcast.com:3912/58089 itt adják a NE-Ravens meccset de kell hozzá Sopcast

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Rincewind
Thx. Ma este meglatjuk mukodik-e: Cardinals - Saints

Azt viszont nagyon sajnalom, hogy a Baltimor - NE meccset nem adja senki (legalabbis nfl.com-on nincs TV csatorna megadva). Mult szezonban az egyik legjobb meccs volt.
banok
Sopcaston mindig van meccs idején stream. ajánlott a myp2p.eu és a rojadirecta.com oldalak tanulmányozása.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rincewind
NBC...
Rincewind
Talaltam egy hasznalhato online TV-t: TVUNetworks.

Sajnos nem a legjobb, mert nincs se ESPN, se ABC, se Fox Sport. De van NBS es CBS. Ez mar haladas. Meg keresek tovabb, hatha talalok egy jobbat.

p.s.: Nyugodtan installald fel a klienset, nem virusos, es nagysagrendekkel kenyelmesebb vele TV-zni.
Rincewind
Ma delutan kicsit unatkoztam, ugyhogy elkezdtem jatszadozni a logommal es atalakitottam nehany masik csapatra. De en ugysem fogom hasznalni, ugyhogy ha esetleg valakinek kell a sajat nevevel dobjon egy privatot:

Rincewind
Szerintem is. Kicsit hulyen jott ki, hogy visszavonul, aztan megse, meg az egesz huzavona ezzel kapcsolatban.
LasDen
jobban járt volna ha télleg visszavonul....

Soldiers
hát legalább a Jets-nek van egy legendás irányítója

Rincewind
Durva lesz ot latni a megszokott zold-sarga jersey nelkul.
úgy tûnik Favre végülis a Jetshez került
(és lehet hogy még a Madden borító átok se szakad meg...)

robotnyk
kicsit rombolja a nimbuszát ezzel a kurválkodással.
LasDen
hülyék ezek istenem....Favre is az vót.....

John Cena
heh😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Rincewind
Azt nem tudom, de engem is erdekelne, mert most egy ideig nem megyek vissza Amerikaba es a magyar kommentartol falra maszok. 😊
Soldiers
és a neten lehet vhol nézni mert ezen a honlapon nem találtam trackert

Soldiers
kössz

Rincewind
Soldiers
mikor kezdõdik a preseanson??

Rincewind
Jonak tunik; szeretem, ha van valami komolyabb mondanivaloja is a filmnek.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Soldiers
Én tegnap megnéztem a Végtelen Hit címû filmet amerikai focis nekem nagyon tetszet a film

[Jakuza]
Az eloszezon lassan kezdodik mar egy het sincs az elso merkozesig.
Pontosabban Augusztus 3.-an Hall of Fame Week merkozes lesz Indianapolis-Washington.
Az igazi eloszezon pedig 7.en rajtol. Szoval bar nem tetmerkozesek, nem sokaig kell mar varni. Aztan Szeptember 4.-tol indulhat a moka es kacagas. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Soldiers
jaaaaaaa tényleg jóóvan már emlékszem

ProGabe
szombaton NFL? érdekes lenne <#vigyor0>

adtak egyet vasárnap, élõben, magyar kommentárral
hétfõn (pontosabban kedd hajnalban) eredeti amcsi komentárral az MNF-t, amit kedden délután magyar kommentárral megismételtek

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Soldiers
tavaly hogy is adta a Sport 1-2 a nfl meccsket szombaton meg vasárnap??