13258
feenMUx.jpg
  • Animefox
    Na látod hogy a Giants mégis mekkora király, mert a Manning és a Cruz lefőzhetetlen pááááros...
  • ReszegKoldus
    nyilván kár kombinálni, de érdekesség, hogy a Giants kikapott az alapszakaszban a Packers és 49ers ellen, a playoffban meg "visszavágtak" mindkettőnek, a Patriots ellen nyertek az alapszakaszban...
  • ReszegKoldus
    ugye Ted Ginn, Jr. lett volna alapból a visszahordó, ha nem sérült
    "Ginn's absence will be felt on special teams, where he is a dynamic playmaker."
    ööö hát igen...
  • sirdond
    csodálkoznék ha Kyle Williams jövőre is SF-ben játszana a mai előadása után
  • sirdond
    így kikapni...
    ezt nem hiszem el. pedig úgy megnéztem volna ahogy szarrá töri ez a def bradyt :/
  • ReszegKoldus
    most úgy látszik a 2 Harbaugh csapata versenyez melyik tud drámaibban kikapni
  • sirdond
    jézusom
  • sirdond
    ezt a smith, az agyam eldobom,hogy mennyire nem tud passzolni...
  • sirdond
    meleg lesz
  • ReszegKoldus
    ha valakinek háttérkép kéne
  • ReszegKoldus
    hajrá hosszabbítás, hogy a 2 csapat szurkolói még idegeskedhessenek!
  • sirdond
    ha mást nem találsz:
    http://www.tvdez.com/skysports2

de nézd meg banok oldalát is,általában ott szokott lenni
  • ReszegKoldus
    a pálya szélén? veszik a hangot, és azzal a félgömbbel szűrik ki a szurkolók hangját, hogy az ne hallatsszon bele a remek csattanásokba :D
  • Darthmushroom
    valaki tud s2 steamet? amin néztem elment
  • szomferi
    srácok, a fényvisszaverő kukásmellényben mit csinálnak az emberek azzal a műanyag félgömbbel? :D
  • LasDen #4826
    elég necces volt...éppenhogy :D
  • sirdond
    most már td!
  • szomferi
    tádááááám, 7-0
    73 yardos TD
  • LasDen #4823
    nem szurkol senkinek....a pats ellen szurkol...
  • LasDen #4822
    :_DDDD
  • ReszegKoldus
    fú jó kis szakadó eső, remélem jó nagy dagonyázós 9:6 lesz :D
  • Darthmushroom
    pont ezt néztem pats honlapon :D nagy kép :D
  • ReszegKoldus
  • Ulvar
    Ja amúgy ez nem jött össze. A Harbaugh SB :D.
  • Darthmushroom
    csak féltékeny mert ő kedvence most nem játszik/kikapott(nem tudom kinek szurkol). de pl ha ő javukra lenne jó bírói döntés kíváncsi lennék sírna-e így
  • ReszegKoldus
    na ez az, hogy itt nem lesz defense wins championships, ha már Flacco is lazán keresztülmegy rajtuk :D
  • Animefox
    meglássuk most...
  • sirdond
    ennek a pats-nek szerintem esélye sem lesz akárkivel játszik a döntőben. kipukkant az offense,szar a def... ha nem kapják össze magukat,nagyon egyoldalú lesz
  • LasDen #4813
    nem mondanám...friscoban is erős def van és a giants koránt sem akkora király...
  • Animefox
    Attól félek a Giants már kevés lesz Bradyék ellen... Mert ugye San Francisconak esélye sincs az NFC győzelemhez....
  • LasDen #4811
    nekem is volna rá ingerenciám, de jakuza az, akivel nem érdemes vitatkozni.....
  • Darthmushroom
    ha már bírók akkor a bóltimór td-jét is ellehetett volna venni mert úgy húzta a sisak rácsot mint az állat. szóval 1-1...
  • LasDen #4809
    mindkét lábnak lent kell lennie, viszont itt a 2. láb nem volt meg....amúgy meg elég ha a labda a vonal vonalában (:D) van...
  • Animefox
    Komolyan nem értem, a legvégén elkapja a labdát és kiverik a kezéből.... beszarok....
  • ReszegKoldus
    más ha bent kapja el a labdát és más ha be kell vinni, amikor be kell vinni elég ha csak eléri a vonalat, bent meg birtokolni kell folyamatosan, még ha lépett volna párat akkor megadják
  • Animefox
    Ezt nem értem Touchdown elkapás az ürge lába lent van, mindkét lába és a védő oda kap és kiveri a kezéből.... máskor a vonalig nem érnek el mégis Touchdown....
  • Jakuza001
    Ne felj ha a gyoker New Englandi bohocok ellen vedekezik az utolso passznal igy az ellenfel, ugy befujjak defensive pass interference-nek ahogy annak a rendje.
  • LasDen #4804
    remélem frisco megint odateszi magát és a félkemény dzsájencet lenyomja...:D
  • LasDen #4803
    a visszajátszásnál először aszittem nem volt fűzővel kifelé :DD
  • Ulvar
    Na jöjjön a Niners - Giants...ajánlom hogy Jimmy behúzza...