13258
-
#4841 Na látod hogy a Giants mégis mekkora király, mert a Manning és a Cruz lefőzhetetlen pááááros... -
#4840 nyilván kár kombinálni, de érdekesség, hogy a Giants kikapott az alapszakaszban a Packers és 49ers ellen, a playoffban meg "visszavágtak" mindkettőnek, a Patriots ellen nyertek az alapszakaszban... -
#4839 ugye Ted Ginn, Jr. lett volna alapból a visszahordó, ha nem sérült
"Ginn's absence will be felt on special teams, where he is a dynamic playmaker."
ööö hát igen... -
sirdond #4838 csodálkoznék ha Kyle Williams jövőre is SF-ben játszana a mai előadása után -
sirdond #4837 így kikapni...
ezt nem hiszem el. pedig úgy megnéztem volna ahogy szarrá töri ez a def bradyt :/ -
#4836 most úgy látszik a 2 Harbaugh csapata versenyez melyik tud drámaibban kikapni -
sirdond #4835 jézusom -
sirdond #4834 ezt a smith, az agyam eldobom,hogy mennyire nem tud passzolni... -
sirdond #4833 meleg lesz -
#4832 ha valakinek háttérkép kéne
-
#4831 hajrá hosszabbítás, hogy a 2 csapat szurkolói még idegeskedhessenek! -
sirdond #4830 ha mást nem találsz:
http://www.tvdez.com/skysports2
de nézd meg banok oldalát is,általában ott szokott lenni -
#4829 a pálya szélén? veszik a hangot, és azzal a félgömbbel szűrik ki a szurkolók hangját, hogy az ne hallatsszon bele a remek csattanásokba :D -
#4828 valaki tud s2 steamet? amin néztem elment -
#4827 srácok, a fényvisszaverő kukásmellényben mit csinálnak az emberek azzal a műanyag félgömbbel? :D -
#4826 elég necces volt...éppenhogy :D -
sirdond #4825 most már td! -
#4824 tádááááám, 7-0
73 yardos TD -
#4823 nem szurkol senkinek....a pats ellen szurkol... -
#4822 :_DDDD -
#4821 fú jó kis szakadó eső, remélem jó nagy dagonyázós 9:6 lesz :D -
#4820 pont ezt néztem pats honlapon :D nagy kép :D -
#4819 -
#4818 Ja amúgy ez nem jött össze. A Harbaugh SB :D. -
#4817 csak féltékeny mert ő kedvence most nem játszik/kikapott(nem tudom kinek szurkol). de pl ha ő javukra lenne jó bírói döntés kíváncsi lennék sírna-e így -
#4816 na ez az, hogy itt nem lesz defense wins championships, ha már Flacco is lazán keresztülmegy rajtuk :D -
#4815 meglássuk most... -
sirdond #4814 ennek a pats-nek szerintem esélye sem lesz akárkivel játszik a döntőben. kipukkant az offense,szar a def... ha nem kapják össze magukat,nagyon egyoldalú lesz -
#4813 nem mondanám...friscoban is erős def van és a giants koránt sem akkora király... -
#4812 Attól félek a Giants már kevés lesz Bradyék ellen... Mert ugye San Francisconak esélye sincs az NFC győzelemhez.... -
#4811 nekem is volna rá ingerenciám, de jakuza az, akivel nem érdemes vitatkozni..... -
#4810 ha már bírók akkor a bóltimór td-jét is ellehetett volna venni mert úgy húzta a sisak rácsot mint az állat. szóval 1-1...
-
#4809 mindkét lábnak lent kell lennie, viszont itt a 2. láb nem volt meg....amúgy meg elég ha a labda a vonal vonalában (:D) van... -
#4808 Komolyan nem értem, a legvégén elkapja a labdát és kiverik a kezéből.... beszarok.... -
#4807 más ha bent kapja el a labdát és más ha be kell vinni, amikor be kell vinni elég ha csak eléri a vonalat, bent meg birtokolni kell folyamatosan, még ha lépett volna párat akkor megadják -
#4806 Ezt nem értem Touchdown elkapás az ürge lába lent van, mindkét lába és a védő oda kap és kiveri a kezéből.... máskor a vonalig nem érnek el mégis Touchdown.... -
#4805 Ne felj ha a gyoker New Englandi bohocok ellen vedekezik az utolso passznal igy az ellenfel, ugy befujjak defensive pass interference-nek ahogy annak a rendje. -
#4804 remélem frisco megint odateszi magát és a félkemény dzsájencet lenyomja...:D -
#4803 a visszajátszásnál először aszittem nem volt fűzővel kifelé :DD -
#4802 Na jöjjön a Niners - Giants...ajánlom hogy Jimmy behúzza...