Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ismet orom volt nezni ahogy jo parszor foldbe dongolik Bradyt.
Aztan Szeptember 4.-en indul a moka a Redkins-Giants merkozessel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Hat ez a Giantsnak nagyon nem jol jott.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Aaron Rodgers highlights
Mar tavaly is lattam, hogy a sracban van potencial boven, es ez most is latszik. Nem egy Romo, de szvsz szepen teljesit. Maramennyire a highlights-bol latni lehet, mert magat a meccset sajnos nem lattam (pre-season nem kulonosebben erdekel 😊.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Dallas Cowboys - Buffalo Bills
na az se volt semmi...
jópár éve a Ravens edzõtáborával kezdõdött azt hiszem, aztán a Cowboys jött, majd kihagytak néhány évet és tavaly a Chiefs, most megint a Cowboys van a középpontban
tavaly mind az öt részt láttam, és tetszett, az idén két részt volt eddig, azokat is láttam, szerintem mindenképpen érdemes nézni (pedig a Cowboyst nem is igazán kedvelem, de még így is tetszik a mûsor...)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bocs ezt csak most vettem eszre. Szerintem annak nem sok ertelme lenne. Tulsagosan hosszu lenne a lista, soha nem erne a vegere. Egyebkent is, ha rakattintasz a 2008-as orarendre akkor az eredmenyeket is elered egyuttal. Bar teny, hogy ugy nezne ki jol igazan (mint egy igazi scoreboard-on), csak esetunkben szerintem kicsit ertelmetlen lenne. Hacsak nincs mas otlet egyelore igy hagyom ahogy van.
Kesobb meg szeretnek valtoztatni rajta, csak meg nem talaltam ki hogyan. Eszrevetelek, javaslatok, otletek(!!!) mindig johetnek! 😊
nekem 3nap múlva lesz ilyen
szezon közben hogy lesz? meccsek eredményei fognak ott futni? 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
szerintem mehet még bele az nfl.hu is!
Vote: NFL's All-Time Franchise Players!