13258
feenMUx.jpg
  • pett3rson
    Sziasztok.

Ismét egy Super Bowl küszöbén állunk, mostanában kicsit jobban követtem az eseményeket, egyre jobban is tetszik a játék.

Egy kérdésem lenne, egyelőre neten nem sok infót találtam a quarterback-ek kézmelegítőjéről. Tudtok erről bővebb tájékoztatást adni? Hogy működik, mi van benne? Egy egyszerű szőrme (muff :D ), vagy valami elektromos kütyü?

köszi előre is és mindenkinek jó szurkolást vasárnapra :)
  • LasDen #4880
    nem rossz, de a dal annyira nem tetszik...de lehet, hogy inkább az énekes hangja szar...:D
  • sanyiute
    :)
  • lord nihilus
  • ReszegKoldus
  • ReszegKoldus
    ebben a témában még tuti sok cikk lesz a közeljövőben, de szerintem még elférne néhány sisak ott
  • ReszegKoldus
    másik érdekesség, hogy mostanában amikor a Steelers döntőbe jut, következő évben mindig van ott egy Manning, úgyhogy most a Steelerst nem szabad hagyni vagy 10 évig, hogy bejusson
  • ReszegKoldus
    csakazértis
  • Hypo #4873
    Hat remelem Brady dob egyet Ross fele:)
  • ReszegKoldus
    ha idén nem törik meg a "széria", az a csapat nyer, aki szerez int return TD-t :)
  • Animefox
    jaja
  • Casillas
    sőt, még Animefox-ként is írta alá
  • LasDen #4869
    a Super Bowlt is oda írtad??? :DD
  • Animefox
    T.Szakszolgálat vezető!
    Legyen szíves engedélyezni szabadságot 2012.02.06-ra, családi okok miatt (Super Bowl)
    Tisztelettel:
    Animefox

Elintézve.... hajnali fél 4kor kéne mennem melózni.... :D
  • ReszegKoldus
    ez elég hülyén néz ki még akkor is ha tudjuk, hogy mindig a hazai csapat kerül alulra :D
  • Ricsi234
    Go Saints:D
  • Ulvar
    AZT A BÜDÖS KURVA xDDDDD Hát ez kurva nagy xDDDDDDDDD Mekkora Epic fail úristen... :D
  • ReszegKoldus
    azért ezt nem übereli, komolyan az ilyenek még a végén rávesznek, hogy a Giantsnek szurkoljak a döntőben
  • Ulvar
    xDD ja ez nagy volt :D
  • ReszegKoldus

• ReszegKoldus
    én ezt nem így láttam, a Pats passz elleni védekezése elég rossz, a futást tegnap szerintem elég jól védekezték le
    Ray Rice 21 futásból 67 yard és Flacconak volt leghosszabb futása a meccsen, 14 yard
  • ReszegKoldus
    teljesen egyetértek, részemről mindkettő kikaphatna a Super Bowlban
    az új szabály meg érvényes volt, de szerintem elég béna szabály, annyi hogy ha a legelső labdabirtoklásból csak field goalt szereznek, akkor kapja meg a labdát az ellenfél is, de ha puntolniuk kell, akkor utána már akárki szerez pontot megnyeri, mert mindkét csapat birtokolhatta a labdát...ennél még az is értelmesebb lenne, hogy akárhányszor puntolhatnak és egy field goallal nem nyerheti meg senki, csak akkor meg elszórakoznak reggelig
  • NovaTerra
    Én is így vagyok le. Elég érdektelen lett számomra a SP. AZ új szabály azt mondja ki, hogy mindkét csapatnak lehetőséget kell adni a támadásra, ha nem td-vel ér véget az első támadás. Mivel itt a NY kezdett, de nem szerzett pontot, így megvolt a támadás, ha abból pontot szerez, akkor lett volna SF egy lehetősége pontot szerezni. Viszont így, hogy másodjára támadhatott az SF, ha ők szereznek elsőnek pontot, akkor ők nyertek volna, NY már nem jöhetett volna.
  • Ulvar
    bazdmeg.... :D A tesó tuti megnézi a lelátóról ha már otthon lesznek :D.
  • LasDen #4857
    :DDD
  • lord nihilus
    bazmeg :DDDDDDDDD
  • Ulvar
    USAsportfan-en most beruházok pár cuccra amúgy, mert jött egy csomó Niners cucc .
  • LasDen #4854
    aszittem má soha nem lesz vége a meccsnek. nem bírtak egymással nagyon....érdekes döntő lesz és picit félek, hogy megint meghal a pats, bár az nem lenne akkora bukás mint a 2007-es....
  • robotnyk
    így hogy a patriots döntőben van, nem is kérdés hogy kinek NEM fogok szurkolni, pedig sem Eli, sem a paprikajancsi Coughlin nem a szívem csücske.
  • Hypo #4852
    hát igen ez is eleg kemeny menet volt, Pats, JEts, Dallas 2x íGB ellen majdnem nyeres aztan playoffban minden.

Patsnek nem volt azert ennyire razos, és mondom Brady nekem ugy tunik a Tebow meccs ota duhbol nyomja es az nem mindig segit de majd meglatjuk, mindenesetre nagy csapat ez teny
  • Ulvar
    Egyértelmű, bár a Giants sztem az egész NFC legerősebb divíziójában van. Ha jól értesült vagyok legalább is nekik mindig ilyen szorosra sikeredik a bejutás vagy kiesés...
  • Hypo #4850
    Persze de azert jol jott a ket gyozelem a dallas ellen, kello erot adott.
    Ezert mondom jobb egy kozepes alapszakas es hibatlan playoff mint egy hibatlan alapszakasz lasd GB
  • Ulvar
    AFC meccseket nem nagyon néztem őszintén megmondom...Annyit tudok hogy a Ravens az AFC Niners-e kb...szar támadófal bitang erős védelem (2 Harbaugh).
  • Ulvar
    A Giants nem felszívta magát, hanem visszajöttek a sérült játékosok. Bennük mindig is megvolt ez...éppen hogy kikapott a Frisco ellen a Giants az alapszakaszban, pedig kulcs játékosok hiányoztak.

Én büszke vagyok a csapatra...csak most várhatom a köv. szezont...kíváncsi vagyok mi lesz jövőre...marad e ilyen erős a Frisco, vagy elgyengül...(sztem Alex Smith kollégát le kéne váltani a QB posztról, és helyére akit tavaly draftoltunk gyermek láncszemet kipróbálni).
  • Animefox
    Én már csak azt nem értem hogy ha a Ravens támadófala ilyen erős volt hogy úgy mentek át a Pats defenden mint kés a vajon akkor miért erőltették mégis a dobást ami pedig meg rendre elbukott?
  • Hypo #4846
    :) Én örülök a Giants-nak:) HAJRA FIUK
  • MrSpock
    Ekkora 2 balszerencsés csapatot mint a Ravens és a Frisco. Ilyen hibákkal kikapni,pedig mindkettő továbbmehetett volna,mert nem fogott ki jó napot az ellenfél.
    ez lesz az eslő SB ahol nem tudok szurkolni egyik csapatnak sem.:( Ez totál szívás,mert pont e 2 csapat nem a szívem csücske. Ezért szurkoltam szegény kiesetteknek,hogy legalább egyikük jusson be és ne legyen érdektelen számomra ki nyer. Éjjel be is aludtam és a hosszabbításra ébredtem fel,de itt nem volt érvényes az új szabály már,hogy kap esélyt az ellenfél,ha nem TD vel fejezik be?
  • Hypo #4844
    Mind a ket csapat nagyot ert el hogy eddig eljutott, Giants meg playoffra szivta fel magat, persze minden meccshez csak annyi kell hogy megnyerd, itt ennyi eleg volt GB ellen tobb kellett, Pats ellen is mas kell de meg van ra az esely, Brady nem villogott.
  • Ulvar
    Nana...Cruz kapott az elején passzokat utána nem hiába erőltették a futó játékot...

Ezt magyaráztam...Támadó fal nem erősödik akkor itt vége...Volt 2 jó játék amiből született 2 TD... Ez fasza...kevés! Volt lehetőség egy 3.ra is...akkor ott volt Williams 2 orbitális hibája ami megfordította a játékot. Ez a Giants ki kellett volna hogy kapjon. Egy fix...a Pats ezt a Giantset tuti nem fogja meg ilyen védelemmel...

(BTW abszolút kezdő edzőkkel/játékosokkal eljutni az NFC döntőig 2. kiemeltként nem volt szar teljesítmény).
  • Hypo #4842
    hát igen, de azért szerintem már az is zsép hogy eddig eljutottunk és az utolso meccsekre hihetetlen jo formaba kerultunk. 50% az esely hogy megverjuk oket, egyszer mar sikerult szoval minden lehet, ha ugy jatszunk ellenuk ahogy az alapszakaszban akkor meglesz GO GAINTS