Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
A lap kimutatása alapján a dallasi együttes - mely a tavalyi szezonban megnyerte az NFC fõcsoport alapszakaszát - piaci értéke 1,612 milliárd dollár. A második a Washington Redskins 1,538, harmadik pedig a New England Patriots 1,324 milliárd dollárral.
A tavalyi évhez képest a két New York-i együttes, a bajnoki címvédõ Giants, illetve a Jets egyaránt 21 százalékkal növelte értékét, így most a negyedik-ötödikek ebben a rangsorban egyaránt 1,178 milliárd dollárral. Elõrelépésük annak köszönhetõ, hogy már épül új stadionjuk, melyben 2010-ben játszhatják elsõ mérkõzéseiket.
A most megnyitott új arénájának köszönhetõen nagyot ugrott a listán a tavalyi bajnok Indianapolis Colts, amely a 21.-rõl a nyolcadik pozícióba lépett (1,076 milliárd dollár).
Ugyan a kimutatás az NFL-re vonatkozik, de a Forbes megemlíti, hogy most elõször fordul elõ a sporttörténelemben, hogy egy bajnokság csapatainak átlagértéke eléri az 1 milliárd dollárt. A liga 30 csapata közül 19 "ára" is a bûvös határ felett van.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ritkán látni ilyen izgis befejezést😄
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A legjobb csapat volt tavaly ehhez ketseg sem fer, de a magatartasuk olyannyira ellenszenves volt, hogy gyakorlatilag aki nem volt Pats szurkolo az megutalta az egesz franchise-t ugy ahogy van.
Nagy érvágás a Pats-nek, mert vele volt majdnem komplett a csapat, ezt tudjuk...
Ez a második dolog, ami miatt a rájátszás is necces lehet (az elsõ az az elvesztett SB, ami után gyakran nagyot esik vissza egy csapat).
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
9/8 5:22 — Gasper arról számolt be, hogy hétfõn a Gillette Stadiumba érkezik QB Chris Simms. Az ESPN értesülései szerint QB Tim Rattay-vel is felvette a Patriots kapcsolatot. Rattay tavaly a Cardinalsban játszott.
ebbõl se lesz így idén superbowl <#wilting>#wilting>
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
láttad te az elõszezon meccseket....az egy béna f*sz volt......
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
addig is cél legalább 4 gyõzelem, hajrá :-c
fõleg hogy elverték a PAtset<#eplus2>#eplus2>
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
SB-be nem mennek, de a rájátszás tuti meg lesz nekik 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
15:15 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét
(sport1)
Szerda 2008. 09. 10.
15:15 Amerikaifutball, Green Bay-Minnesota, NFL, 1. játékhét
(sport1)
Vasárnap 2008. 09. 07.
22:00 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét (élõ)
(sport2)
Hétfõ 2008. 09. 08.
09:00 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét (ism.)
01:00 Amerikaifutball, Green Bay-Minnesota, NFL, 1. játékhét (eredeti kommentárral) (élõ)
(sport2)
Kedd 2008. 09. 09.
12:15 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét (ism.)
20:00 Amerikaifutball, Green Bay-Minnesota, NFL, 1. játékhét (mai)
Ezeket találtam csak! magyar adón nem😊
nem teljesen normális, bár ezt tudtuk eddig is...
wikin össze van szedve több sportágból is, nfl-ben a '72-es dolphins az amire te gondolsz