13258
-
Narusco #4921 szerintem olyan laza 20-17-es meccs lesz, és nagyon remélem patriots győzelem -
#4920 jöhetnek a tippek estére...:D
szerintem mindkét csapat 20 pont fölé jut és végül a Giants fog nyerni :( -
#4919 new york giants - new england patriots -
MaRee #4918 Kik játszanak ma Superbowlon? -
#4917 ha ezután nem nyernek szerintem ciki
de azért ez se semmi, csórit már harmadszor küldik el :D -
#4916 nem tartom valószínűnek, de előfordulhat :D -
#4915 itt nézhető lesz nem amcsi IP ről is ingyenesen? -
#4914 -
#4913 azt meg kolbbal kevertem :DDD pedig eskü nem ittam :D -
#4912 Montana a 49ersben játszott sokáig, szerintem Marinoval kevered :)
no de az Eagles és Flacco se stimmel, mert ő meg a Ravensben játszik, bár mindkettő "madár" csapat -
#4911 montana nem is játszott a dolphinsban most nézem,nem tudom miért,nekem úgy rémlik hogy a dolphinssal érte el a nagy sikereit -
#4910 jaja,én a 2010-es packersel kezdtem(nem tudom,láttad-e,hogy visszamenőleg is lehet szezonokat letolni,pl.: a 2007-es patsel,vagy a montana féle dolphinssal),első meccsemen 27-17-re nyertem az Eagles ellen,Rodgers,Driver,Jennings állatkodott,Flaccot 6x sackeltük le,és 2 interceptiont is kiharcolt a defense :) nagyon részletes játék,statisztikák tömkelege,az ilyeneket imádom! -
#4909 hú megnéztem ezt a football mogult, nagyon komoly
eddig csak két meccset játszottam (Packers-Saints 45-3, Panthers-Packers 14-35 ), de jónak néz ki nagyon, annyi hiányzott, hogy nem írja kik vannak pontosan a pályán az ellenfélnél (vagy mindig ugyanazok játszanak, bár kétlem)
mindenesetre brutális, hogy a fordulók végén vissza lehet nézni az összes meccset, mert elmenti az összesnek a statisztikáit, hogy milyen játékokat hívtak és melyiknek mi lett a kimenetele -
#4908 köszi mindenkinek,most rátaláltam a football mogul 2012-re,naprakész adatbázissal,tetszik nagyon,de ezta front office-t is meglesem -
#4907 van egy Maximum-Football 2.0 nevű is, az se tűnik rossznak, bár az se új -
#4906 Front Office Football 2007
a csapatok nevei alapból nem stimmelnek, de át lehet írni elvileg, a játékos adatbázis sem túl aktuális, de annyira nem rossz
még esetleg annyi, hogy a New York Jets New Jersey Meteorites néven van, és a Jerseyt nem lehet átírni (vagy csak nem találtam meg hogy hol lehet) :) -
#4905 Blood Bowl: Team Manager -
#4904 Ha webes felületű érdekel akkor ott a Goallineblitz. -
#4903 olyan nincs... -
#4902 nem tudtok valami igazán jófajta amerikai focis manager játékot? fennt van a gépen az NFL head coach,meg a madden 08 is,de nekem inkább olyan kéne,ami "szárazabb" ezeknél,azaz az adatbázison van a hangsúly,letisztult,átláthatóbb,amolyan football manager szintű. nem kell a sok cicoma -
#4901 huha akkor meg se szolalok a gamepass hozaferesel:)) szerintem a legjobb eves szinten "olcsobb" mint fizetni az espn HD ert hd csomagot a szaros upcnek, akarmikor emgnezhetem az osszes meccset sot 2 evre visszamenoleg is, eloben negy meccset egyszerre es a tobbi nyalanksag szerintem a legjobb. -
#4900 streamen is magyart nézek :). (ha van) első keresés arra van mindig, még ha minősége szarabb is... -
sirdond #4899 banok biztos linkeli majd meccs előtt,de ha nem, akkor klikk -
#4898 jó persze sok kivétel van, de mikor van lehetőség nézni inkább a szart választja, mer angol meg nem ricsit kell hallgatni stb...:D -
#4897 Miért lenne sznobizmus?
Pl: én sokszor kényszerülök stream nézésére hiába van 2 TV, ha mind 2 szobában alszanak éppen...nem tudok mit csinálni mit a saját szobámba (ahol nincs) streamen nézni. BTW streamelik a sporttv-t is sokszor. -
pipeppers #4896 Köszi :) -
pipeppers #4895 Pár éve nincs kábelem, azóta se nagyon hiányzik, de most megnézném a super bowlt.
Ha ismernél, tudnád, hogy mennyire távol állok a sznobságtól. :) -
#4894 nem értem minek a szar stream ha van sporttv...sznobizmus... -
#4893 Itt mindig van használható.
http://www.rojadirecta.me/ -
pipeppers #4892 Igen, épp az érdekel. :) -
#4891 mint a szemét annyi van. -
#4890 superbowl vasárnap és vége a szezonnak :D -
pipeppers #4889 rég néztem online amerikai focit, érdekelnem, hogy vannak-e még streamek. -
pett3rson #4888 köszi szépen, nem tudtam hogy így hívják. Cozy muff :) ez jó. -
lord nihilus #4887 -
#4886 Fun Bowl -
#4885 Én is, legalább egy 10 pontos különbséget szeretnék, nem akarok izgulni :D GO BIG BLUE! -
#4884 az a jo ha nem mi vagyunk az eselyesek mint anno 2007 ben Hajra GIAnTS -
#4883 ha így lesz én felkötöm magam....de valahogy éreztem, hogy a giantset hozzák ki győztesnek :D
-
#4882 Cozy Muff is the cold hands solution when gloves just won't do. Great for football games, camping, hunting or photography. A warm pack placed inside creates an insulated warming-oven for your hands.
Valami hőtároló betét van benne, az szolgáltatja a meleget. Gondolom cserélik amikor pl a defense van a pályán.