13258
feenMUx.jpg
  • Narusco
    szerintem olyan laza 20-17-es meccs lesz, és nagyon remélem patriots győzelem
  • LasDen #4920
    jöhetnek a tippek estére...:D

szerintem mindkét csapat 20 pont fölé jut és végül a Giants fog nyerni :(
  • robotnyk
    new york giants - new england patriots
  • MaRee
    Kik játszanak ma Superbowlon?
  • ReszegKoldus
    ha ezután nem nyernek szerintem ciki
    de azért ez se semmi, csórit már harmadszor küldik el :D
  • LasDen #4916
    nem tartom valószínűnek, de előfordulhat :D
  • Palinko
    itt nézhető lesz nem amcsi IP ről is ingyenesen?
  • LasDen #4914
  • bakkerman
    azt meg kolbbal kevertem :DDD pedig eskü nem ittam :D
  • ReszegKoldus
    Montana a 49ersben játszott sokáig, szerintem Marinoval kevered :)
    no de az Eagles és Flacco se stimmel, mert ő meg a Ravensben játszik, bár mindkettő "madár" csapat
  • bakkerman
    montana nem is játszott a dolphinsban most nézem,nem tudom miért,nekem úgy rémlik hogy a dolphinssal érte el a nagy sikereit
  • bakkerman
    jaja,én a 2010-es packersel kezdtem(nem tudom,láttad-e,hogy visszamenőleg is lehet szezonokat letolni,pl.: a 2007-es patsel,vagy a montana féle dolphinssal),első meccsemen 27-17-re nyertem az Eagles ellen,Rodgers,Driver,Jennings állatkodott,Flaccot 6x sackeltük le,és 2 interceptiont is kiharcolt a defense :) nagyon részletes játék,statisztikák tömkelege,az ilyeneket imádom!
  • ReszegKoldus
    hú megnéztem ezt a football mogult, nagyon komoly
    eddig csak két meccset játszottam (Packers-Saints 45-3, Panthers-Packers 14-35 ), de jónak néz ki nagyon, annyi hiányzott, hogy nem írja kik vannak pontosan a pályán az ellenfélnél (vagy mindig ugyanazok játszanak, bár kétlem)
    mindenesetre brutális, hogy a fordulók végén vissza lehet nézni az összes meccset, mert elmenti az összesnek a statisztikáit, hogy milyen játékokat hívtak és melyiknek mi lett a kimenetele
  • bakkerman
    köszi mindenkinek,most rátaláltam a football mogul 2012-re,naprakész adatbázissal,tetszik nagyon,de ezta front office-t is meglesem
  • ReszegKoldus
    van egy Maximum-Football 2.0 nevű is, az se tűnik rossznak, bár az se új
  • ReszegKoldus
    Front Office Football 2007
    a csapatok nevei alapból nem stimmelnek, de át lehet írni elvileg, a játékos adatbázis sem túl aktuális, de annyira nem rossz
    még esetleg annyi, hogy a New York Jets New Jersey Meteorites néven van, és a Jerseyt nem lehet átírni (vagy csak nem találtam meg hogy hol lehet) :)
  • Rincewind
    Blood Bowl: Team Manager
  • Fenrir
    Ha webes felületű érdekel akkor ott a Goallineblitz.
  • LasDen #4903
    olyan nincs...
  • bakkerman
    nem tudtok valami igazán jófajta amerikai focis manager játékot? fennt van a gépen az NFL head coach,meg a madden 08 is,de nekem inkább olyan kéne,ami "szárazabb" ezeknél,azaz az adatbázison van a hangsúly,letisztult,átláthatóbb,amolyan football manager szintű. nem kell a sok cicoma
  • Hypo #4901
    huha akkor meg se szolalok a gamepass hozaferesel:)) szerintem a legjobb eves szinten "olcsobb" mint fizetni az espn HD ert hd csomagot a szaros upcnek, akarmikor emgnezhetem az osszes meccset sot 2 evre visszamenoleg is, eloben negy meccset egyszerre es a tobbi nyalanksag szerintem a legjobb.
  • Ulvar
    streamen is magyart nézek :). (ha van) első keresés arra van mindig, még ha minősége szarabb is...
  • sirdond
    banok biztos linkeli majd meccs előtt,de ha nem, akkor klikk
  • LasDen #4898
    jó persze sok kivétel van, de mikor van lehetőség nézni inkább a szart választja, mer angol meg nem ricsit kell hallgatni stb...:D
  • Ulvar
    Miért lenne sznobizmus?

Pl: én sokszor kényszerülök stream nézésére hiába van 2 TV, ha mind 2 szobában alszanak éppen...nem tudok mit csinálni mit a saját szobámba (ahol nincs) streamen nézni. BTW streamelik a sporttv-t is sokszor.
  • pipeppers
    Köszi :)
  • pipeppers
    Pár éve nincs kábelem, azóta se nagyon hiányzik, de most megnézném a super bowlt.
    Ha ismernél, tudnád, hogy mennyire távol állok a sznobságtól. :)
  • LasDen #4894
    nem értem minek a szar stream ha van sporttv...sznobizmus...
  • bosco05 #4893
    Itt mindig van használható.

http://www.rojadirecta.me/
  • pipeppers
    Igen, épp az érdekel. :)
  • Ulvar
    mint a szemét annyi van.
  • bosco05 #4890
    superbowl vasárnap és vége a szezonnak :D
  • pipeppers
    rég néztem online amerikai focit, érdekelnem, hogy vannak-e még streamek.
  • pett3rson
    köszi szépen, nem tudtam hogy így hívják. Cozy muff :) ez jó.
  • lord nihilus
  • LasDen #4886
    Fun Bowl
  • bosco05 #4885
    Én is, legalább egy 10 pontos különbséget szeretnék, nem akarok izgulni :D GO BIG BLUE!
  • Hypo #4884
    az a jo ha nem mi vagyunk az eselyesek mint anno 2007 ben Hajra GIAnTS
  • LasDen #4883
    ha így lesz én felkötöm magam....de valahogy éreztem, hogy a giantset hozzák ki győztesnek :D
  • Fenrir
    Cozy Muff is the cold hands solution when gloves just won't do. Great for football games, camping, hunting or photography. A warm pack placed inside creates an insulated warming-oven for your hands.

Valami hőtároló betét van benne, az szolgáltatja a meleget. Gondolom cserélik amikor pl a defense van a pályán.