Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
ami 1:49tõl kezdõdik az már nem FAKE! az egy jó kis M.Vick futás😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
LOOL😄

Casillas
ha arra gondolsz, ami 0:57-tõl kezdõdik, és a végén kidobja a labdát a lelátóra, akkor az egy Michael Vick fõszereplésével készül Powerade reklám, természetesen fake 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Soldiers
KATT ez megkell nézzétek a 55 másodpertõl mit csinál az irányító és a elkapó nagyon ott van gec

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Rincewind
Cowboys is az utolso evet jatsza a hires Texas Stadium-ban. Jovo evtol mar az uj stadionban lesznek a meccsek. Kicsit orulok is (nem egyszeru ahogy kinez, arrol nem is szolva, hogy mi lesz benne), ugyanakkor szomoru is vagyok, mert a Texas Stadium sport tortenelem.
John Cena
A Forbes magazin felmérése szerint továbbra is a Dallas Cowboys ér a legtöbbet a profi amerikaifutball-liga (NFL) csapatai közül.
A lap kimutatása alapján a dallasi együttes - mely a tavalyi szezonban megnyerte az NFC fõcsoport alapszakaszát - piaci értéke 1,612 milliárd dollár. A második a Washington Redskins 1,538, harmadik pedig a New England Patriots 1,324 milliárd dollárral.
A tavalyi évhez képest a két New York-i együttes, a bajnoki címvédõ Giants, illetve a Jets egyaránt 21 százalékkal növelte értékét, így most a negyedik-ötödikek ebben a rangsorban egyaránt 1,178 milliárd dollárral. Elõrelépésük annak köszönhetõ, hogy már épül új stadionjuk, melyben 2010-ben játszhatják elsõ mérkõzéseiket.
A most megnyitott új arénájának köszönhetõen nagyot ugrott a listán a tavalyi bajnok Indianapolis Colts, amely a 21.-rõl a nyolcadik pozícióba lépett (1,076 milliárd dollár).
Ugyan a kimutatás az NFL-re vonatkozik, de a Forbes megemlíti, hogy most elõször fordul elõ a sporttörténelemben, hogy egy bajnokság csapatainak átlagértéke eléri az 1 milliárd dollárt. A liga 30 csapata közül 19 "ára" is a bûvös határ felett van.

[Jakuza]
Ez az Aaron Rodgers srac, nem ugyetlen, meglatszik sokat tanult Favre apotol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Firerock
hát ez a SD-CAR meccs óriási volt
ritkán látni ilyen izgis befejezést😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Rincewind
Pontositok, ez nem is igazan maga Brady, hanem osszessegeben a csapat, Bill Belichick-el az elen. Az elmult seasonben nagyon sok gusztustalan dolgot csinaltak. Atgazoltak mindenen es mindenkin, sok csapatot szegyenitettek meg (sokszor mar a sportszeruseg hatarait surolva) csakhogy megegy record mehessen a kis fuzetukbe. Amerikaban eleg sok ujsag cikkezett a Pats sportszerutlensegerol.

A legjobb csapat volt tavaly ehhez ketseg sem fer, de a magatartasuk olyannyira ellenszenves volt, hogy gyakorlatilag aki nem volt Pats szurkolo az megutalta az egesz franchise-t ugy ahogy van.
Nekem eddig az jött le, hogy szerény, de te közelebb vagy hozzá, onnan biztos minden másképp látszik.

Nagy érvágás a Pats-nek, mert vele volt majdnem komplett a csapat, ezt tudjuk...

Ez a második dolog, ami miatt a rájátszás is necces lehet (az elsõ az az elvesztett SB, ami után gyakran nagyot esik vissza egy csapat).

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Rincewind
Huh durva. Mondjuk hazudnek, ha azt mondanam, hogy sajnalom, mert nem sose birtam Brady bekepzelt fejet. 😛
balumaci
A Yahoo! Sports információi szerint, amit késõbb az NFL Network is megerõsített Tom Bradynek elülsõ belsõ keresztszalag szakadása van (torn ACL) és ki kell hagynia a teljes idényt. A Boston Globe egyelõre nem tudta megerõsíteni a hírt. A Globe riporterének, Christopher L. Gaspernek egyik forrása szerint Bill Belichick azt közölte a csapattal, hogy úgy készüljenek, Matt Cassel a kezdõ irányító.

9/8 5:22 — Gasper arról számolt be, hogy hétfõn a Gillette Stadiumba érkezik QB Chris Simms. Az ESPN értesülései szerint QB Tim Rattay-vel is felvette a Patriots kapcsolatot. Rattay tavaly a Cardinalsban játszott.

ebbõl se lesz így idén superbowl <#wilting>

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

[Jakuza]
Brady out.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Gene Upshaw halála miatt

Erre az egy drive-ra gondoltam... 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

LasDen
ezt ugye nem gondoltad komolyan??? 😄
láttad te az elõszezon meccseket....az egy béna f*sz volt......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Cassel egyelõre jó helyettes...

Soldiers
csapatok

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
mért van a csapatom ezén az hogy Gu mit jelent??

Én sajnos láttam is, csúnya volt...

Soldiers
ahogy halottam Brady lesérólt leis vitték

mielõtt valaki megkérdezné:

channelsurfing.net

myp2p.eu

pplive.uw.hu/

John Cena
leeht ott futkos a sitten stb. ki tudja gyorsabab nfel venni a szappant hogy ne dugják seggbe😛 ezt játszákXD vagy mire ki jön leeht ne mtud passzolni azt lessz belõle egy elkapó😄

Rincewind
Vick nem fog egy ideig jatszani. Virginia allam is perli, amire majd akkor kerul sor, ha a jelenlegi bunteteset leulte. hosszu ideig racs mogott marad, mire kijon mar nem fog jatszani.
robotnyk
jogos 😄
Casillas
nem feltétlen, de mire kijön még gyorsabban fut, mint eddig, az atyaúristen se éri utol <#idiota>

robotnyk
megtanul passzolni a sitkón?
Casillas
Atlanta majd csak jövõre, ha visszajön Vick <#hawaii>
addig is cél legalább 4 gyõzelem, hajrá :-c

Firerock
Giant nagyon szimpatikus csapat
fõleg hogy elverték a PAtset<#eplus2>

Firerock
csak legyen igazad😄

John Cena
Úgy legyen😊 + Romo szimpi nekem!

LasDen
meg a Pats 😄
SB-be nem mennek, de a rájátszás tuti meg lesz nekik 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rincewind
Idei Superbowl-ra a Cowboys megy, nincs mese. 😉
John Cena
Én mondanám hogy Green Bay de hát új irányító stb. inkább azt mondanám ne a Patriots és ne a Giants legyen a Superbowl-on!

miilann
philadelphia.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Soldiers
sztetek ki nyer?

köszi a válaszokat😊

John Cena
Hétfõ 2008. 09. 08.
15:15 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét
(sport1)

Szerda 2008. 09. 10.
15:15 Amerikaifutball, Green Bay-Minnesota, NFL, 1. játékhét
(sport1)

Vasárnap 2008. 09. 07.
22:00 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét (élõ)
(sport2)

Hétfõ 2008. 09. 08.
09:00 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét (ism.)
01:00 Amerikaifutball, Green Bay-Minnesota, NFL, 1. játékhét (eredeti kommentárral) (élõ)
(sport2)

Kedd 2008. 09. 09.
12:15 Amerikaifutball, San Diego-Carolina, NFL, 1. játékhét (ism.)
20:00 Amerikaifutball, Green Bay-Minnesota, NFL, 1. játékhét (mai)

Ezeket találtam csak! magyar adón nem😊

LasDen
akinek van UPC-je az NASN-n tuggya nézni..... 😄

Közvetítik valahol? vagy csak neten lehet majd nézni?

robotnyk
szégyeljék magukat, miért kell primetimeban adni? :p
[Jakuza]
Holnap hajnal 02:00-tol Redskins - Giants

John Cena
Floridában Tampa Bay-ben lessz a szuper bowl

Rincewind
Lol 😄
Chad Johnson hivatalosan (is) megváltoztatta a nevét Ocho Cinco-ra
nem teljesen normális, bár ezt tudtuk eddig is...

LasDen
tavaly sokszor monták meccseken....többek közt a Super Bowlon is említették, hogy kit akarnak beérni.... 😄

Casillas
najó rendes leszek, adok linket is meg minden
wikin össze van szedve több sportágból is, nfl-ben a '72-es dolphins az amire te gondolsz

Firerock
Görbicz Anita után😄

Casillas
igen

John Cena
srácok amúgy volt már olyan csapat hogy veretlenül nyert Suber Bowlt?? mint pl New England lett volna???