Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
1. õ is elbaszta....
2. te is elbasztad mer olyan helyen olvasgatsz, ahol belefuthatsz az eredménybe.....
mindketten hibásak vagytok..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bucser
kössz bazmeg...

még jó, hogy ma akartam megnézni a meccset...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Ez a Jacksonville - Indiana meccs nagyon kész volt, majdnem lerúgtam a tévét amikor Scobee berúgta az 51 yardos mezõnygólt 8 másodperccel a vége elõtt 😛

A halál csupán a kezdet...

Rincewind
Karma vagy mifene... 😊
Rincewind
A tegnapi Dallas - Green Bay meccset nezve egyre inkabb az fogalmazodott meg bennem, hogy iszonyat eros a futo jateka iden Dallas-nak. Ket total mas stilust koveto RB-vel szinte total kiszamitathatatlanok. Barber mint egy tank tor at minden vedelmen, sokszor szinte megallithatatlannak tunik, mig Felix Jones (amilyan Adrian Peterson-osan) slalomozik at mindenkin. Egyre inkabb kezd ugy kinezni, hogy FJ, aki eloszor masodrangunak tunt D-Mac mellett, rohamosan tor felfele, amig D-Mac nem igazan remekel.

Jah es vegre Miles Austin is csinalt valamit, aminek kulon orulok, mert megvan a srac autogrammja es igy szepen megy fel az erteke. 😉
[Jakuza]
Ennek ellenere, amilyen gyenge tovabbra is a Miami ez a vereseg nagy pofon volt az NE szamara.
Foleg, az NE palyan, hiszen a Patriots hazai palyan sosem szenvedett el ilyen eleg megalazo zakot. Raadasul bohozot csinaltak a vedelmebol mert sokszor jatszottak el azonos figurat, amivel TD-t ertek el. Az elozo idenybeli csinaljunk minnel tobb pontot az ellenfel ellen NE szindromat, pedig eleg kemenyen visszafizettek.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bucser
Tavalyelõtt is ugyanez volt. A gond a miamival, hogy akkor nem teljesít amikor szüksége lenne rá...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[Jakuza]
LOL Miami vezet New England ellen 28-6ra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Egyetlen egy perfect team van ami minden merkozeset megnyerte egy adott bajnoksagban, az 1972-es Miami Dolphins.
Aki az osszes merkozeset megnyerte az alapszakaszban, van tobb is szamszeruen 5 csapat.
18-1 is volt mar ketszer. A leghosszabb gyozelmi szeriaval pedig a Cleveland Browns rendelkezik, 29 egymas utani merkozesen nyert zsinorban.

John Cena
ez igaz bocsánat na😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Firerock
uppsz
nemolvastam vissza

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
úgylátom nem néztél meccseket tavaly
mert legalább 10szer elmondták meccsenként hogy már hûtik a pesgõt a MIAMI DOLPHINS régi játékosai
te nagyon buta vagy

John Cena
nem emléxem😄

Bucser
We are marshall az HBO-n.

mintha ezt már valaki kérdezte volna... ja te
(2008. aug. 29. 22:06 | privát | válasz erre | #2791)

persze válasz is érkezett, csak hát aki "write only" üzemmódban van, annak nehéz...

John Cena
srácok hány NFl csapatnak siekrült az alapszakaszba 16-0 -át csinálni egyik uyge a New England Patriots más eddig nem volt??

John Cena
én csak reménykedek egy Eagles - Cowboys feelingû meccsben Packers is elégggé gólgazdag meccset játszott elõzõ meccsen a Detroit Lionsal

Rincewind
Jol jatszik a Rodgers gyerek, de szerintem nincs eselyuk az idei Cowboys ellen. Persze ezt mondtak anno a NYG-nek aztan lattuk mi tortent. 😊
robotnyk
az a vasárnap esti meccs, szal nem igazán (vasárnap éjjel, már hétfõn 2:30kor lesz magyar idõ szerint)
Firerock
fogják közvetíteni normális idõbe valahol?
Hajrá Cowboys😄

John Cena
Holnap Dallas - Green Bay szóval most haragszok majd a Cowboysosokra ha megverik a packerset😛

LasDen
a cuccot akár 50.000-bõl is kilehet hozni, ha használt cuccokat veszel.....amúgy meg a sisak a leghúzósabb......a tagdíj sem olyan vészes, bá ez csapatonként változó.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
jó nem akattam fenn rajta...... 😄
de én biztos nem egy olyan csapathoz mennék, akinek a vezetõjét városszerte utálják....de te tudod 😄

John Cena
én szívesen mennék amerikai focizni csak a felszerelés drága meg félek hogy a tag díj is! amúgy Újpest Bulldogs-ba mennék

Firerock
jolvan a mosolygós smylet lehagytam😄
soha nem kell komolyan venni😄

LasDen
te tudod, én csak montam 😄

Firerock
leszarom
az van a legközelebb

LasDen
sztem a szolnok soldiersben játszik lakhelyébõl gondolva...... 😄

amúgy ha jól tudom a csabai csapat egy nagy rakás szar.....legalábbis a csapatban többen - plusz a csabai alakulat - ezt mondták......

Firerock
szerencsések vagytok mind😞
megtudhatnám hogy hol?

Soldiers
én játszok csapatban

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Firerock
már szervezem magamat Csabára(valszeg az õsök ellenezni fogják keményen,de egy edzésre lehet elmegyek)

LasDen
gyere szegedre.....😄 A környékrõl mindenki ide jár.... 😄

Firerock
edzõt küldj😄
de télleg
ez az egyik legnagyobb álmom hogy amerikai foci csapatba játszhassak nomrális körülmények között
áhh de jó lenne,már minden városban van,akkor itt miért nincsen egy 20000-es városban😞

LasDen
vkit küdjetek el edzõképzésre..... 😄

Firerock
valaki nem akar jönni Szarvasra edzõnek?vagy nem tudtok olyat aki edzõ akar lenni?😄

Firerock
kszönön a helpet
RINCE! bele kéne írni a bannerba hogy az aheti eredményeket csak Spoilerben lehet leírni

Firerock
hmm
annyira játszanák már egy csapatban

John Cena
hajlott már neme 3-4x vissza az ujjam😊

LasDen
én nemtom normálisan dobni (nem is ez a feladatom 😄)......néha szépen csavarodik, máskor meg össze-vissza megy 😄

Rincewind
Gyakorlas kerdese, szerintem nem nagyon lehet elmagyarazni. Az a lenyeg, hogy mielott az utolso ujjad elengedne a labdat csinalsz, egy nagyon enyhe "csavaro mozdulatot" (nem nagyon tudom maskepp leirni), hogy a labda porogjon a levegoben.

Keress egy havert, menjetek ki egy fuves tersegre, ahol van eleg hely es kezdjetek el egymasnak dobalni. Nehany szaz peobalkozas utan, mar ugy fog menni, hogy lelovod vele a szomszed macskajat 30 yardrol. 😉

Csak nagyon figyeljetek oda, hogy hogyan kapjatok el; foleg akkor ha nagy tavolsagbol es nagyobb erovel erkezik a labda, mert konnyet torott ujj lehet belole.
Firerock
kössz

pl. itt egy
amúgy van egy csomó oktatófilm jellegû dolog errõl (más oldalakon is)

Firerock
valaki tudna nekem egy okatató filmet linkelni hogy hogy kell eldobni a lasztit?

John Cena
19:30 Amerikaifutball - ÚJ
Dallas-Philadelphia, NFL, 2. játékhét (mai)

SPORT 2 ma lesz aki nem látta! ezt meg kell néznem😊

tényleg iszonyat nagy meccs volt
olyan jelenetekkel, hogy, huh

Rincewind
Eszmeletlen jatek volt a ma esti. Minden megvolt benne, ami elofordulhat egy football meccsen. Direkt nem irom le ide az eredmenyt, hatha valaki meg akarja nezni kesobb a meccset. Csak annyit, hogy a jatek kozben 7-szer cserelt gazdat a vezetes, es az ossz pontszam 78-nal allt meg vegul. Iszonyatos nagy csata volt, es tenyleg tele volt olyan dolgokkal, amirol meg hetek mulva is beszelni fognak az emberek. Mindenkinek erdemes megneznie!
Rincewind
Bazzeg ekkora touchdown-t ritkan latni. TR + TO = TD 😊
Hát hallottam már párszor az amerikai hímnuszt, de olyen pocsék elõadásban még soha, mint most a Dallas meccs elõtt volt hallható.

John Cena
Grat a New Englandnek!

Soldiers
na ez is egy jó hét volt Bred papa nem nyert

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN