Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
A harmadikban mintha ott sem lettek volna,a san francisko elhúzott 26-17-re.
És jött a meglepi,hozta a phili 23-0ra a negyedik negyedett.
nem hittem volna az elsõ félidõ után...
Látta valaki?
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Barber megmentette oket egyszer-ketszer (az utolso TD kurva nagy volt), de osszessegeben ez nagyon keves a gyozelemhez. Szintiszta mak, hogy egyaltalan egyenliteni tudtak (gondolom a Cardinals edzoje a fejet verte miutan Timeout-ot hivott az elso fieldgoal-nal, ezzel megmentve a Cowboys-t). De az OT-ben megint ugyanaz volt mint az elso felidoben: Romo szart nem tudott felmutatni.
Teljesen megerdemelten gyozott Arizona, Romo meg remelem nagyon surgosen magara talal, mert ebbol igy nemhogy Super Bowl, de meg Playoff sem lesz... 😛
Amugy jo game volt, kulonosen a 4. negyed. A kormom leragtam az utolso perceken. 😊
Az utolso par perc az elozo merkozesen, most pedig ez, olyan volt mint a 2006-os rajatszas vedelme.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A Vikingek nem csináltak mást mint pontot gyártottak.
Az ellenfél hol volt,az öltözõben?
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
micsoda eredmény 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A halál csupán a kezdet...
csak mert a Miami megint igencsak használta a 'Wildcat formation'-t, nem számoltam, de szerintem több mint 10-szer játszották el ezt a felállást, nagyjából mindig más más kimenetellel, egyébként a Dolphins védelme is kimondottan tetszett, szerintem meglepetéscsapat lehet a tavalyi 1-15 után
Szoval 4 percen belul kaptak 21 pontot, mikozben ha beleszamoljuk, ha futassal kesleltetik a jatekot a 2x3 tamadas kozel 3 perc.
http://www.youtube.com/v/vqg6xnKP0AA
És akkor ilyen lesz:
http://www.youtube.com/watch?v=vqg6xnKP0AA
ez a Denver-Tampa meccs nagyon gyér eddig btw, még a védelmek sem látványosak 😊
Igazi horror volt a 4. negyed. 😄
Nem hittem el amit lattam, pedig jo par merkozest lattam mar.
visszavonult?:S
Jets halal gyengen tamad mostanaban, igazat megvallva Favre szarul jatszik es ez ranyomja a csapatra a belyeget. Az elso negyedet a Jetsnek 14-0ra kellett volna hoznia, a vedelem folyamatosan aludt 3. kiserleteknel, pedig nagyon kedvezo poziciokban tortent mind 10,8Yard es hasonlo tavolsagoknal.
De mind mar emlitettem a tamadojatek ami nagyon gyenge, es nem csak azert mert nyogvenyelosen megy az attack, hanem azert fokent, mert rengeteg pontot ajandekoznak az ellenfelnek.
Valljuk be oszinten a merkozes elejen, a San Dioego ramatyul jatszott es csak annak koszonhette szinte az osszes pointjat hogy a Jets odaajandekozte oket.
Aztan amikor mar tul elhuztak, onnan mar nem volt visszaut.
Ejnye, egyre nagyobb baj van veletek.
Máskor majd erre figyelek.
Aztán kicsit teleszaladt szarral az agyam mikor láttam, hogy beírod, hogy az utsó másodpercekben nyer a
Mindegy már.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez van, majd ejjel beirom mi volt a Jets meccsen. 😛
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Tulajdonkeppen nem is latom sok ertelmet, mert addig beszel az ember egy meccsrol, amig aktualis utana mar minek? Ergo ennek az lenne az eredmenye, hogy a topic 90%-a spoiler moge rejtett hozzaszolasokbol allna. Az meg kinek jo?
Az lenne a legegyszerubb, ha nem jonnenek ide azok akik nem lattak a meccseket es akkor nincs problema belole.
Ettol fuggetlenul termeszetesen, ha a nagytobbseg azt akarja, akkor belerakom a fejlecbe, hogy mostantol meccsek eredmenyei csak spoiler moge mehetnek.