13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Sajna jobb minőségűt nem találtam, Mike Ditka "önkritikája" jó :D
    meg persze az egész, mint mindig
  • Jakuza001
    Mivel Colts szurkolo vagyok en is mindenkeppen es persze a Manning fiuk utjat tovabbra is figyelemmel kiserem.
  • bakkerman
    én colt mccoyt szerettem nagyon,az eurosport adott néha college footballt,felvételről néztem általában,nagyon penge volt a longhornssal,most asszem a barnákba van,bár nem tudom hogy muzsikál
  • ReszegKoldus
    Lucknak szerintem nézni fogom a meccseit, eddig egyszer láttam pont a fiesta bowl végén ahol kikapott, remélem én hoztam a "szerencsét"
  • robotnyk
    kikapott a fiesta bowlon a stanford, de ebben a gyerekben tényleg van valami, nagyon jó keze van, és esze is van hozzá
  • robotnyk
    Andrew Luck, Robert Griffin.
  • bakkerman
    1/1-es prospect,0:20-nál nem semmi az a megindulás
  • LasDen #4994
    andrew luck...potenciális 1/1-es...ha van esze Coltsnak behúzzák...
  • bakkerman
    amúgy egyetemről most van kilátásban valami penge QB,akire érdemes lesz odafigyelni?
  • bakkerman
    mert a nagyok csapatainak nincs annyi play-ük :DDD
    [vicceltem]
  • ReszegKoldus
    Lehet, hogy mindnek van, csak a nagyok() nem hordják
  • bakkerman
    jaja,így van.
  • LasDen #4989
    azé megtanulják azok a playeket, de kell a puska is...minden irányítónak van ilyen :D
  • bakkerman
    mert kurvasok formáció,alakzat van,azokhoz különböző lehetőség,WR route-ok satöbbi satöbbi...nem vagyok rasszista,de nem hiába a legnagyobb irányítók mind fehérek,kurvanagy ész kell ahhoz a poszthoz
  • szomferi
    á tényleg, köszi
  • Hypo #4986
    nfl.com van boven
  • szomferi
    egy highlights-ot valaki tudna linkelni?
  • NovaTerra
    Egyik csapat sem szimpatikus. Így csak az utolsó egy percet néztem. Az is elég volt. Inkább a NY, mint a NE. Szóval örültem is kicsit a győzelmüknek. Bár totál érdektelen lett számomra az idei SB.
  • lord nihilus
    hát akkor én is + be is pisálok :D
  • sirdond
    haha,majdnem eltaláltam, mert 3. negyedben pats vezetett, de én arra gondoltam,hogy addig végig ők fognak.

amúgy 4. negyed kurva jó, bradshaw-t hogy megetették azzal a td-vel, valami zseniális volt :D
    ha onnan megynerte volna a pats kb magam alá szarok izgalmamban :D
  • Hypo #4981
    Gratula Fiuk Megerdemelt gyozelem, Dallas meccs ota uj csapat van igy kell ezt csinalni WE BELIEVE IN ELI
  • Animefox
  • Animefox
  • Animefox
  • desigo
    Ezeket az információkat miért is nem tudja megtanulni?
  • ReszegKoldus
    Lehet utálni -én se kedvelem különösebben-, de hall of famebe fog kerülni valószínűleg (bár ahogy néztem kik "maradtak ki" idén, semmi nem biztos). Ha a Patriots a liga legerősebb csapata (ami max talán az elmúlt 10-11 szezonra lehetne igaz, bár ebben csak a wikire és az ott leírt eredményekre tudok támaszkodni), akkor azért kérdéses, hogy ha Brady olyan rossz, miért nem hoztak helyette mást? Persze lehet hogy úgy vannak vele, hogy nem akarnak annyira jó csapat lenni, kell egy gyenge láncszem is :)
  • Jakuza001
    Hagyjal mar kisasszonny Bradyvel.
    Nyert neki ket gyurut a rugoja, a liga legerosebb csapataban.
    Ha egy Payton Manning vagy mondjuk egy Rodgers szintu QB lett volna ott az iranyito, akkor mar legalabb hatszoros SB gyoztesek lennenek.
  • ReszegKoldus
    Még talán ez a legjobb kimenetel, ami történhetett, hiszen nehogy már Bradynek 4 gyűrűje legyen, mint Bradshawnak/Montananak, viszont legalább még így is több gyűrűje van a 199. helyen draftoltnak mint az 1/1 Eli "thank you daddy for not making me play in san diego" Manningnek
    és lehet reménykedni, hogy többet egyikük se kerül döntőbe, bár mindketten remek játékosok (csak SB-t ne nyerjenek )
  • Jakuza001
    Szerintem meg nagyon sok csapat szeretne ilyen jo iranyitot maganak, mint amilyenne kinotte magat Eli.
    egyre magabiztosabb es kifejezetten nyero tipusu jatekos aki, megtudja forditani a merkozest, mert iszonyat nyugodt tud maradni a merkozes kritikus szakaszaban is. Reg kinotte a gyermekbeteksegeit a jateka.

Vissza kellene nezni hany intercepriont dobott a rajatszasban. Talan ha egyre emlekszem, ami 4 merkozes alatt igazan nem rossz.
    A dontoben pedig kifogastalanul jatszott.
  • ReszegKoldus
    Eli Manning 2x-es Super Bowl győztes és MVP

• Casillas
    Jól van, értjük, kurvajó vagy.
  • Animefox
    jós lehetsz.... de a meccs egyszerűen csak hihetetlen volt :)
  • Jakuza001
    A vicc az hogy az NS-en megjosoltam meg a Green Bay meg amikor veretlen volt, hogy a meg fog ismetlodni 2007 es a Giants fogja a sajtosokat kiverni es gyozni a Patriots ellen a dontoben.

Mindig kihuzzak a slamasztikabol Coughlin-t. Eli meg istencsaszar volt megint.
  • ReszegKoldus
    és folytatódik, hogy amelyik védelem pontot szerez, az nyer, bár az elmúlt három döntőn int return td volt
  • LasDen #4967
    az intercaption mindenről döntött.....szomorú vagyok attól függetlenül hogy előre láttam a vereséget...majd legközelebb...
  • Count Adyn
    Fasza meccs volt:))
  • Animefox
    IGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Look at the cat
    Szép
  • Jakuza001
    HAHAHAHA
  • ReszegKoldus
    na mikor lesz már szeptember?