Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"
"Nézze meg az amerikai egyetemi futball-bajnokságban bíráskodó játékvezetõ esetét, aki egy pillanatra azt hitte, hogy játékban van, és leszerelte a labdás támadót! Talán nem véletlenül, korábban linebackerként (a védõfal mögött elhelyezkedõ játékosként) játszott több évig..."
katt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Amugy valakinek van ilyen NFL Game Pass-e? A mai szarakodas utan komolyan elgondolkodtam, hogy elofizetek ra, csak gondoltam megkerdezem hatha valakinek van mar tapasztalata vele. Kecsegteto, hogy bucsut mondhatnek a szar low quality stream-eknek es helyette HD-ben nezhetnem a meccseket. Csak ne lenne ennyire draga... :/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hol tudom nézni a ma esti Colts meccset online?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
még mindig a Chichagoba van 2. számú QB-ként......

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Mit mondjak, nagyon kemeny.
Green Bay
Tennessee
New England
Pittsburgh
pihisebb merkozes a Houstonnal
San Diego
Szoval nem semmi.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
The Cowboys now must find a way to win without starting quarterback Tony Romo, who is out for at least a month with a broken pinkie on his right throwing hand.
If that's not enough, the Cowboys also learned that rookie running back Felix Jones has a strained hamstring and will likely miss at least two weeks. And then punter Mat McBriar has a fractured right foot and is out 6-8 weeks, which could possibly mean a spot on injured reserve.
And just for good measure, let's throw in wide receiver Sam Hurd re-injuring his high ankle sprain and will need surgery, possibly season-ending. Outside linebacker Anthony Spencer should miss at least a week with a hamstring strain.
Let's not forget that cornerback Terence Newman is out for at least three more weeks after undergoing surgery to repair a sports hernia last week. Safeties Roy Williams (broken arm) and Pat Watkins (neck) could return this week but may not be 100 percent.
(college-ben az Arkansasnál használták elõször ezt, azért ez a neve)
amúgy meg nézd meg a Miami legutóbbi 3 meccsét, vagy annak összefoglalóit, és megtudod hogy néz ez ki a valóságban
illetve Akers egy FG-t konkrétan mellé/fölé rúgott, amit megadtak, mert úgy látták hogy jó, bár nem volt egyértelmû, mert pont a kapufa felett szállt el a labda