Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
õket mutagatták má eleget idén......õket meg még egyszerse.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
felvételrõl megy majd, nem tudom miért, pedig ott lett volna az indy-pittsburgh 22:15ös sávra.
Soldiers
ma a Titans-Bears meccset adja a Sport 2 pedig az most van

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

John Cena
4-4 re áll í green BAy remélem tud belõle rájátszást kihozni bár sok meccs van hátra de nem tudom:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
na Green Bay Tenessee lessz😊 kiváncsi leszek hogy oldják meg

John Cena
kösz nem Reklám!

FaceSeth
Ez igen,az europai fociba is ilyen kellene.<#eljen><#eplus2>

Ha egy JÓ CSS serverre vágysz: \"87.229.26.68:27015\" \"87.229.26.68:27075\"

Rincewind
Lol! 😄
ProGabe
looooool

"Nézze meg az amerikai egyetemi futball-bajnokságban bíráskodó játékvezetõ esetét, aki egy pillanatra azt hitte, hogy játékban van, és leszerelte a labdás támadót! Talán nem véletlenül, korábban linebackerként (a védõfal mögött elhelyezkedõ játékosként) játszott több évig..."

katt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Soldiers
ma nagyon megverte a Pats Denvert

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

oh, ezer bocsánat...(pedig ma már itt-ott írtam a nevét és nem szúrtam el 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

robotnyk
Rodgers
Soldiers
pontosan

John Cena
😊 maradjon is sokáig farvetól tanult szépeket 😊

ez a Rogers gyerek elképesztõ, szimpatikus játékos. Ezek szerint megérte várni pár évet mielõtt bedobták a mélyvízbe.

Soldiers
jaja nekem nagyon tetszet a meccs

John Cena
msot nézem Colts ellen nyert a PEKÖRZ😊

Mindegyiknél azt írja hogy a lap nem jeleníthetõ meg. Vmit le kéne töltenem?
Rincewind
Egy epkezlab stream-et nem tudtam szervalni, igy jobb hijan radioban hallgattam vegig a Dallas - St. Louis meccset. De talan jobb is, hogy nem lattam, mert ez valami siralmas volt... :/

Amugy valakinek van ilyen NFL Game Pass-e? A mai szarakodas utan komolyan elgondolkodtam, hogy elofizetek ra, csak gondoltam megkerdezem hatha valakinek van mar tapasztalata vele. Kecsegteto, hogy bucsut mondhatnek a szar low quality stream-eknek es helyette HD-ben nezhetnem a meccseket. Csak ne lenne ennyire draga... :/
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Sziasztok!

Hol tudom nézni a ma esti Colts meccset online?
Rincewind
Mivel a fel csapat injured (belertve Tony Romot), ezen ne csodalkozz.
Soldiers
vagy a Rams-nek nagyon jót tett ez a edzõváltás

Soldiers
pfffu nagyon de nagyon gyengén játszik a Dallas

az aláírás jellemzi õt a legjobban 😄 rövid passzokba jó volt(lett volna), de mindig hatalmas dobásokat csinált ami még így is elég rövid volt ahhoz h mindig leszedjék (a Super Bowlon is volt asszem ilyen megoldása)

😄DDDDDDDDDDDDDDDd sztem ez az ami legjobban belevésõdött az nfl szeretõk agyába grossmanrõl 😊

John Cena

találtam ilyet

az nem semmi😄

Bucser
Egy személyben képes volt megverni a teljes Chicago Bears védelmet😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Rincewind
Egyebkent valaki nem tudna adni egy linket a Dallas meccshez? Ami a P2P-n van kint link az mind rossz, nem jonnek be. egyet kiveve, de az meg olyan rossz minosegu, hogy minden 20. masodpercet kapom el, olyan, mint egy rossz diafilm. 😞
Rincewind
bena volt 😊
John Cena
mitõl violt õ nagy név mert nem tudom ki õ nemköveetem enynire az NFL-t!

Bucser
sexy rexi?😊 játszani azt nagyon nem tudott.. (képes volt biztos meccseket elveszteni a csapatnak😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
ekkora szerencsétlen embert mint õ 😄
még mindig a Chichagoba van 2. számú QB-ként......

Soldiers
én már nem most assze csere vagy lehet nem jól tudom

emlékeztek még rá? 😄

fincsi 😄

[Jakuza]
*Colts

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Most neztem a Volts sorsolasat a kovetkezo hetekben.
Mit mondjak, nagyon kemeny.

Green Bay
Tennessee
New England
Pittsburgh
pihisebb merkozes a Houstonnal
San Diego

Szoval nem semmi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

robotnyk
apó? yay, ez a jelzõ Favreal is fájt 😄
erre a Detroitos Roy Willimas-et szerzik meg, aki mondjuk jó lesz T.O. mellett, csak ugye Brad Johnson apó dobálja majd a labdát egy jódarabig...

Rincewind
Talking about bad luck...

The Cowboys now must find a way to win without starting quarterback Tony Romo, who is out for at least a month with a broken pinkie on his right throwing hand.

If that's not enough, the Cowboys also learned that rookie running back Felix Jones has a strained hamstring and will likely miss at least two weeks. And then punter Mat McBriar has a fractured right foot and is out 6-8 weeks, which could possibly mean a spot on injured reserve.

And just for good measure, let's throw in wide receiver Sam Hurd re-injuring his high ankle sprain and will need surgery, possibly season-ending. Outside linebacker Anthony Spencer should miss at least a week with a hamstring strain.

Let's not forget that cornerback Terence Newman is out for at least three more weeks after undergoing surgery to repair a sports hernia last week. Safeties Roy Williams (broken arm) and Pat Watkins (neck) could return this week but may not be 100 percent.

robotnyk
csak ahogy hallottam a kifejezést ma az összefoglalóban, expensive play, mert sokat kell gyakorolni 😊
azért sikeres (általában), mert sok a lehetõség, és ezért nehéz levédekezni, mert nem tudod, hogy mi fog történni pontosan, vagy hogy egyáltalán kinél lesz a labda

direct snap a RB-nek motionnel, és egy csomó opcióval
(college-ben az Arkansasnál használták elõször ezt, azért ez a neve)
amúgy meg nézd meg a Miami legutóbbi 3 meccsét, vagy annak összefoglalóit, és megtudod hogy néz ez ki a valóságban

John Cena
Milyen az a Wildcat formációó??

Bucser
Azért látszik is, hogy visszajött idén Ricky Williams.

Rincewind
Fura az idei season, csupa meglepetes. 😊

(Sajnos nekem sok a negativ 😛)
ja, a héten legalább 5 meccsen az utolsó percekben változott az eredmény, azért ez sem semmi

az Eagles védelme hozta azoknak a pontoknak a nagy részét, részben úgy is, hogy turovereket csikartak ki,
illetve Akers egy FG-t konkrétan mellé/fölé rúgott, amit megadtak, mert úgy látták hogy jó, bár nem volt egyértelmû, mert pont a kapufa felett szállt el a labda

de milyen trükkös play volt már megint a Dolphinsnál (a Wildcat formáció egy újabb változata)