13258
-
#5041 Ha Ninersből indulunk ki akkor simán.
Niners is honnan jött fel? 2010-11es szezonban hanyadik helyen is végeztek? Draftoltak egy két embert Harbaugh összerázza MÉGJOBBAN a csapatot aztán meglátjuk mi lesz jövőre.
Colts is simán feljöhet jövőre a csillagos égbe. Kurvára várom már a jövő évi szezont. Addig amcsi sportok közül marad az IndyCar :D. -
#5040 szerintem a Rams jövőre odaérhet az SB-re!
[ ] -
#5039 Milyen Niners - Ravens? -
#5038 Erre gondolsz ? :DDDD
-
#5037 sandriders? -
#5036 Jövőre pedig Riders-Lions döntő lesz...jegyezzétek meg, hogy én megmondtam...:DD -
#5035 Nagyon dizájnos akartam lenni, de ha most se jó akkor hagyom inkább
vs
-
#5034 Csütörtökön meg jön a
és leadják vagy 6-szor
-
#5033 Volt utána este catch the "ball" biztos...amúgy kenhettek volna az elkapók valami ragasztót a kezükbe tényleg, a Packers is többek közt ezzel verte meg magát :) -
#5032 egyrészt igaza van, mert az elkapók a végén tényleg szarok voltak és semmit nem tudtak elkapni...meg hát védi a férjét, ami érthető...
viszont tényleg gáz, hogy úgy szidja a csapatot mintha ő játszana....kíváncsi lennék Brady mit mondott utána...:D -
#5031 De ott meg lehetett volna oldani ;) -
#5030 a szánalmas szó új értelmet nyert. -
#5029 Arról az alapszakasz meccsről futásra nem is nagyon emlékszem (szerencsére), de a Packersnél Rodgers szerezte legtöbb futott yardot úgyhogy annyira ott se volt megoldva a dolog :D -
#5028 Nem is tudtunk volna futni, mert nem volt ki fusson :D . Te is nagyon jól tudod, hogy hiába nincs futójátékod, az egy fegyver, hogy bármikor "lehet" és a defence nem állhat rá 100%-osan a passz játék elleni védekezésre, viszont amikor a futó játékosok száma 1... Tovább nem folytatom, úgy is érted mire gondolok ;) -
#5027 Jó, a Packers passz elleni védekezése béna és a legtöbb yardot engedte, úgyhogy egyértelmű volt, hogy nem kell ellenük futni :D -
#5026 Azért azt se feledd, hogy az alapszakaszban a full sérült Giantset épphogy elverte a GB. Egyáltalán nem volt sima meccs, futójátékunk pedig a sérültek miatt a nullát karcolta, így abszolút kiszámítható volt, hogy mire fogunk játszani... -
#5025 A második felével részben egyetértek, legalábbis jó hogy volt kitől tanulni és hogy megvolt az "alázat" és hajlandóság a tanulásra, ez szerintem hosszabb távon jól működhet. Az első felét nyilván nem tudjuk meg, de hogy milyen "remek" teljesítményt nyújt fedett pályás csapat januárban szabadtéren azt megmutatta az Atlanta a Giants ellen Az biztos, ha úgy játszott volna a Packers, mint a Giants ellen, akkor bárki megverte volna aznap...ha meg úgy ahogy a szezon nagy részében akkor 20-37 helyett egy utolsó mp-es FG és 38-37 -
#5024 Szerintem a Saints lemosta volna a Green Bayt, ugyanúgy ahogy a Giants is tette. Aaronnak az a legnagyobb szerencséje, hogy ott volt Favre. -
#5023 Nem is kicsit elfogult, de nem lényeg, kb az 1. helyezettel értek csak egyet :D
Viszont Elishat Rodgershez kár hasonlítani, mert ezzel az erővel akkor már azt is bele lehetne venni, hogy Rodgers kevesebb meccsen volt kezdő, amíg megszerezte az első gyűrűt... -
#5022 Persze tudom, hogy az itt felsorolt nevek közül mindenki győztes ;) Ez tényleg a "naprakész" véleményem és persze Peytont nem vettem sérültnek ;) Ahhoz még sok gombócot meg kell egyenek a többiek, hogy Peytonnel egy lapon lehessen őket említeni érdemben. -
#5021 Lehet picit elfogult vagyok de nálam ez a sorrend.
Peyton Manning,
Eli Manning,
Drew Brees,
Aaron Rodgers,
Tom Brady,
És igen, lehet Eli annyival tud többet mondjuk Rodgersnél, hogy győz, de talán minden sportban ennyi kell ;) Azt is gondolom, hogy Eli-t a korábbi évek, kicsit felemás teljesítménye alapján ítélik meg sokan a mai napig, de amit idén mutatott, főleg a rájátszásban, az vérprofi volt és senki sem tudta utána csinálni ;) -
#5020 Linkelgethetünk reggelig, Eli mellett csak annyi hozható fel, hogy idény előtt ugye úgy tartották róla, hogy nem Top 5 QB, és a playoffban, meg az alapszakasz egyes részein, azért erre rácáfolt erősen.
Így már talán az 5. helyre holtversenyben odaérhet :D
Mondjuk engem amúgy is nehéz lenne meggyőzni (persze nem is kell meggyőzni senkit sem), mert én az irányítók közül nem sokat kedvelek :) -
#5019 -
#5018 -
#5017 -
#5016 :DDDD
-
-
#5014 Azt mondta "It was the first safety in a Super Bowl game since Bruce Smith sacked Jeff Hostetler Bills against the Giants in Super Bowl XXV"
-
#5013 -
#5012 Amugy nem ertettem a vegen a riportereket, hogy mondtak, hogy Brady ezeket a helyzeteket szereti, mikor egy konferencia vagy SB donton nem volt merkozes veget megfordito 1 vagy 2 perces TD driveja, sot egyszer sem tudott ilyet csinalni soha. :D -
#5011 Rövid leszek: GIANTS !!! ;)
ELIte! -
#5010 Bar ahogy most megneztem az sem az elso negyedben volt, hanem a 2.-ban. Lehet azt mondtak akkor, hogy a merkozes elso feleben. -
#5009 Biztos nem azt mondta, hogy az elso negyedben ? -
sanyiute #5008 áh én azt hittem csak 1 lapból áll ami az előlap :) -
#5007 Így érthető miért utálod annyira a Patriotsot :D -
#5006 Azt nem értem az eredeti kommentárban miért mondták, hogy az első safety a 25. Super Bowl óta, amikor 3 éve is volt, a legjobb, hogy ugyanaz a kommentátor volt mindhárom döntőn -
#5005 jajj ezaz kurvajó lett köszi szépen -
#5004 Nem tudom erre gondolsz e, de ez is ment tegnap.
-
#5003 szevasztok most láttam az idei évről az összeállítást a szünetben, arról tudtok nekem linket adni tök megnézném mégegyszer -
#5002 Mar alig varom, hogy jojjon az uj 2012-es NFL Blast, ami az adott ev SB bajnok idenyerol szol.
Szerintem a legjobb ilyen musor, visszamenoleg meglehet nezni a bajnokok utjat.