13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Igen, de ez baseballban is így van (csak ott nem közös a stadion) bár azt nem tudom miért. Gondolom amikor megalapították az AFL-t, akartak New Yorkban is egy csapatot, hogy ott is valahogy szem előtt legyenek, és megmutassák, hogy a Titans jobb mint a Giants, aztán így maradt :D
  • bosco05 #5080
    De amúgy ez mekkora poén nem? Nem hogy egy városban van a Jets és a Giants, hanem még egy ugyanazon pályán is és még csak egy főcsoportba sincsenek :D
  • bosco05 #5079
    ja hogy úgy :P bocs, akkor benéztem :D
  • ReszegKoldus
    Redskins, Jets, ez utóbbi kettő különösen "pikáns" lenne, ugye egyiknél lehetne csoportrangadókat játszani a tesó ellen, másiknál meg Brady ellen

Így van, de a Redskins és a Giants, valamint a Jets és a Patriots viszont igen.
  • bosco05 #5077
    A Giants és a Jets nincsenek egy csoportban, de még csak egy főcsoportban sem :)
  • ReszegKoldus
    Mondjuk utolsó évében az elkapók edzője volt és itt is az lesz elvileg
  • ReszegKoldus
    Az Arizona Cardinals szerződtette Frank Reichet, aki a Coltsnál volt az elmúlt 4 évben, ebből 2-t QB edzőként
  • Hypo #5074
    az is igaz, hát majd meglássuk
  • ReszegKoldus
    Lehet, de oda nem hinném, hogy vinnének még irányítót, most januárban is odakerült valaki és gondolom maradnak a fiataloknál.
  • Hypo #5072
    :) jaja, de pl szerintem mondjuk a VIKINGS be beillene nem?
  • Jakuza001
    Texansba Johnson melle vagy Cardinals Fitzgerald melle. :D
  • ReszegKoldus
    Olyan áthívások talán sehol nincsenek, de gondolom akárhova kerülne mindent elkövetnének, hogy beillesszék rendesen és a lehető legjobban kihasználják a tudását. Meg azért azt se tartanám kizártnak, hogy a játékokat hozzá igazítsák és ne őt a játékokhoz.
    Ezért is hagytam a végére a 49erst (és a Ravenst), mert ott valószínűleg azt az utat fogják követni jövőre, ami már "bevált".
  • Hypo #5069
    hmmm hát ha cinikus megjegyzés akkor ok, de ha megnézed a 49ers offense linet es hogy mit csináltak idén és megnézed PM playhivásait átrendezéseit szerintem oda ő nem jó, de lehet tévedek.
  • ReszegKoldus
    Igen, a field goalokra van kihegyezve :P
  • ReszegKoldus
    Persze a Dolphinsra is érvényes ami a Jetsre, csak már annyit felsoroltam, hogy azt se néztem kiket :D
  • Hypo #5066
    hu ne is mond 46ers be:)))) bár szerintem oda nem illik az ő játéka az offense ot másra van kihegyezve.
  • ReszegKoldus
    Részemről jó pár csapatnál felmerülhetne a neve, pl Dolphins, Seahawks, Cardinals (Fitzgeraldnak "kijárna" egy jó irányító), Chiefs, Redskins, Jets, ez utóbbi kettő különösen "pikáns" lenne, ugye egyiknél lehetne csoportrangadókat játszani a tesó ellen, másiknál meg Brady ellen
    Vikingsnál Favre az első szezonjában nagyon bevált, legjobb szezonját játszotta, ha jól emlékszem, de valamiért nem gondolom hogy újra ilyesmivel próbálkoznának. Egyébként Favrera hasonlít Manning szerintem jó pár dologban...
    Ami gondolom esélytelen, de nekem tetszene, ha Baltimoreba menne
    Ilyen irányítónál nem utolsó dolog, ha meg tudják védeni, van jó futó, jó védelem, a Ravensnél ezekkel szerintem nem lenne baj, csak hát ugye Flacco...
    Ja és végére hagytam slusszpoénnak, San Francisco?!
  • Ulvar
    Valszeg én is előkapom a Niners összes meccsét, csak felvételről nem olyan mint amikor élőben nézem :).
  • bakkerman
    én általában felvételről nézem a meccseket(nem vagyok egy nagy éjjeli bagoly :DD ),és európai foci után felüdülés nézni az NFL-t,nekem is hiányozni fog,de neten fenntvannak a meccsek,előfogok kapni egy párat
  • Ulvar
    Basszus mióta rendszeresen nézem az NFLt (kb. fél éve) azóta hiányom van ha nincs minden hétvégén....faszom bele :D. Rohadt messze van szeptember...
  • Hypo #5061
    vikings?:))
  • ReszegKoldus
    Szerintem fog is még játszani, legfeljebb más csapatban
  • Hypo #5059
    hát mindig vannak furcsaságok, es a colts ot nagyon sajnaltam, de egyértelmüvé vált PM hiánya nagy gond. Igaz nem nyert anyi gyurut mint brady vagy eli, de megváltoztatta a QB-k világát, hihetetlen a faszi élmény volt nézni amikor játszott.
  • ReszegKoldus
    Akkor a rövid offseasonre kell fogni :D
    az Eagles "drímtímje" úgy tűnt csak a szezon végére szokott össze, ugye a győzelmeik felét az utolsó 4 héten szerezték, hiányzott Vick tavalyi teljesítménye (bár erre kár lett volna építeni), bár ha most visszanézem a statisztikát érdekes, hogy támadásban és védekezésben is első 10-ben vannak, de gondolom ezt is leginkább a végére tornázták fel.
    A Vikingsnak nincs/nem volt irányítója, elég sok csapatnál lehetett látni újonc irányítókat, aztán melyik hogy tudott hozzátenni a csapat teljesítményéhez...hát Ponder nem nagyon, amennyit én láttam belőle.
    Peyton Manning meg tényleg más kategória, mert az ő hiányát még a defense is megérezte a New Orleans ellen :D
    Mondjuk erről a nagyon profi ligáról és egyik csapatról sem szívesen szólok rosszat, de kicsit büdös, hogy a Colts akkor kezdett nyerni, amikor már nagyjából tuti volt az 1/1, aztán még a végén a St. Louis be tudott volna talán kavarni, akkor meg gyorsan kikaptak :)
  • Hypo #5057
    :))) vikings is zuhanoban, talán elöbb tanul meg dobni tebow mint hogy vikingsbol osszejojjon valami:)
  • Jakuza001
    Ez igaz mondjuk a Phily botladozasara a szezonban ? Esetleg a Vikingsnel sem jatszottak a sztarok ?
    Sokkal osszetettebb ez, mint hogy ralehessen fogni szimplan egy ember hianyara. Persze Peyton az mas kategoria.
  • ReszegKoldus
    Chiefs az kb ott van, ahol Jamaal Charles nélkül lenni lehet, vagy ahol valószínűleg a Ravens lenne Ray Rice nélkül :)
  • Ulvar
    Persze csak akinek van kedvence nyilván azt preferálja hogy jó szezont fognak futni jövőre is, nyilván ez nem 100% csak remény :D.
  • ReszegKoldus
    Hehe erre nem is emlékeztem, csak a Rex Ryanesre :D
  • Jakuza001
    Mert a tavalyi Chiefs, most hol van ? :D
    Attol, hogy valaki a tavalyi szezonban jol szerepelt az nem jelenti azt, hogy a kovetkezoben is ugy fog, mint ahogy forditva is ugyanez elofordulhat.
  • ReszegKoldus
    valahova biztos csinálnak újat, ha 34 csapat lenne
  • LasDen #5050
    csak költöztetni akarnak csapatot LA-be, nem újat csinálni...legalábbis eztet olvastam :D
    de Ari Gold majd megoldja :D
  • ReszegKoldus
    Viszont van esély egy Giants-Packers nyitómeccsre, ideje megtörni a szériát
  • ReszegKoldus
    Csőd szélén álló csapatról én nem tudok, de azt a szezonban több csapattal is szóba hozták, hogy Los Angelesbe raknák át. Most viszont olyasmiről van szó, hogy ha Los Angelesbe kerülne egy új csapat, akkor 34-re bővítenék a csapatok számát.
  • Ulvar
    Melyik az a csapat ami a csőd szélén áll? Tegnap hallottam valakitől valami ilyesmit, és annak a helyére akar szervezni Los Angeles (nem megvenni hanem zsír újonnan oda bekerülni).

Mennyi igaz ebből? És tényleg van csőd szélén álló csapat?
  • Hypo #5046
  • ReszegKoldus
    Ha "muszáj" lenne AFC-nek nyernie, akkor Bills, Ravens, Raiders, Browns, Dolphins, Bengals :D
  • Ulvar
    Áhh fosok a Saintstől én is jövőre...ha kihúzzák sérülések nélkül a fontosabb emberek akkor jövőre Saints...és válasszatok valamit AFCből :D.
  • Hypo #5043
    49ers, Colts, GB, PAts és termeszetesen Giants és akkor hol van meg a SAINTS es Tebow:)
  • ReszegKoldus
    nem hangzik rosszul, legalább nem azt kéne néznem, melyik győzelme lenne kevésbé rossz :D