13258
-
#5322 Jobb lett volna az a meccs idén januárban :D -
#5321 Most nézem, a Bengals vs Ravens is cuki lesz. -
#5320 Jó lenne ha a Packers-t megvernénk (vendégként). Az szép start lenne. -
#5319 HÁHÁÁ Összecsapunk :P :D. Na erre kíváncsi leszek :D. -
#5318 És úgy nézem akár rögtön két Packers meccset adhat a sport tv, már ha a csütörtök esti meccseket egész szezonban közvetítik, mert miért ne közvetítenék -
#5317 Végre kint van a menetrend -
#5316 Meskó interjú -
Aki esetleg még nem látta volna, és főleg ha niners szurkoló akkor kötelező! -
#5314 Az új mezeket nem tudom láttátok-e már. -
#5313 Direkt megnéztem youtube-on pár interjút amit készítettek vele, hát a többi ilyen nagy darabhoz képest igen csak jámbor, bár ha nem ismerném és utcán szembe jönne megfordulnék és futnék... :D. -
#5312 mondjuk azé valóságban nem néz ki olyan jámbornak mint a filmben :D -
#5311 Persze, 2009-ben draftolták :) -
#5310 Hát megnéztem ezt a Blind Side-ot....ez brutális ... ez a sztori, ez a csávó...hát ez brutális...és ez ma is Ravens játékos? -
#5309 A kurva anyját.......már elnézést... -
#5308 Ezek után alkalmazza majd még valaki?
Bár én meghallgatnám más csapatoknál is az ilyen meccs előtti, nem kimondottan a nyilvánosság számára tartott beszédeket -
#5307 Nagyon gyenge.
Ellenben a The Express az jo. -
#5306 ja az is jó film bár nem sok köze van nfl-hez :D The Rock edző benne egy fiatal korúak javítójánál. -
#5305 +Gridiron Gang, bár nem láttam még, de állítólag ez se rossz. -
#5304 Múltkor belogoltam és megnéztem a 70+-os játékosaimat, de ennyire futotta csak :) -
#5303 Ezzel a jatekkal jatszik valaki rajtam kivul ?
Goal Line Blitz -
#5302 Az ám, az tényleg jó film. Bár nekem a Csontdaráló is tetszett :D -
#5301 a We are Marshall nekem a kedvenc amerikai focis filmem,nagyon nagyot játszik benne McConaughey, tanulságos film,legalább féltucatszor láttam -
#5300 pedig jó...nekem tetszett...
amúgy az utolsó cserkész is nfl-es film...részben :D -
Narusco #5299 az Any Given Sunday -t láttátok? én végig sem bírtam nézni. -
#5298 Valóban kurva jó film :). -
Narusco #5297 oakland, de marhajo film -
#5296 Youtube-on is vannak fent NFL által kiadott videók, pl a '85-ös Bears is. -
#5295 -
#5294 Nekem nagyjabol ezek jutnak az eszembe (tobbet mar masok is emlitettek alattam):
NFL-en alapulo filmek:
- Invincible (Philadelphia Eagles, valos tortenetet dolgoz fel)
- The Express (Clavelend Browns, valos tortenetet dolgoz fel, de nagy - resze inkabb egyetemi focirol szol)
- Brian's Song (Chicago Bears, valos storyn alapul)
- Leatherheads (fikcionalis csapat, de igaz torteneten alapul)
- Any Given Sunday (fikcionalis, de NFL-en alapul)
- Playmakers (TV Show, kitalalt csapat, de NFL-en alapul)
Egyetemi vagy kozepiskolai focin alapulo filmek:
- Friday Night Lights (kozepiskolai focin alapul, igaz tortenet)
- Remember the Titans (ugy tudom kitalalt tortenet)
- The Blind Side (valos torteneten alapul)
- We Are Marshall (valos eletbeli foiskolai focicsapat alapjan)
- The Program (kitalalt egyetemi csapat alapjan)
- Rudy (a chicagoi Nothe Dame egyetemi focicsapat alapjan, igaz tortenet)
Teljesen fikcionalis:
- The Longest Yard (kitalalt borton foci es a 2 verzio kozul a 2005-os a jobb :)
De maga az NFL-is szokott kiadni dokumentum filmeket az egyes csapatokrol, ha nem csak mozifilmekre vagy kivancsi). -
#5293 Nem számít csak filmeket keresek és tudom hogy vannak olyanok amik NFLről szólnak. Köszönöm, lesz mit nézegetnem :). -
#5292 A Brian's song és az Invincible végül is megtörtént eseményeket dolgoz fel, viszont nem csapatot, az Any Given Sunday meg ugye kitalált sztori, szóval nehéz :D -
#5291 legyőzhetetlen, emlékezz a titánokra, bár gondolom ezeket láttad....a Blind side is megtörtént de az nem nfl...
esetleg a Hard Knocks, de az meg reality-doku 1 csapat előszezonjáról...tavaly Jets volt, előtte Bengals... -
#5290 Hát pl olyan mint a Moneyball c. film ami a baseballról szól (illetve a Cleveland 2002-es szezonjáról ha jól emlékszem). -
#5289 Rendes film egy konkrét csapatról? És még jó is legyen? Őőőő :) -
#5288 Lenne egy kérdésem.
Tudtok olyan filmet ajánlani ami NFLről szól? Egy olyan évet vagy olyan évben egy csapatot amit megfilmesítettek? (és persze jó film). -
#5287 De én nem is értem mit akarnak ezek a hülyék még mindig Smith-től? Ááá hátha megjön az eszük. -
#5286 Nekem mondod???... Kurvára kéne ... aztán "HARIBO" megoldja, hogy összekovácsolódjanak szeptemberre...Kéne már egy Niners SB -
#5285 Most még Brandon Jacobs is a 49ersben kötött ki, ha még irányítójuk is lenne kezdenék félni -
#5284 :))) hat csak osze jon nekik iden mert hat tavaly...:)))
GO GIANTS -
#5283 alap :D