Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

666miki666
Go PIT!!!

Szép estét mindenkinek!

Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”

Palinko
az elsõ negyedben nem nyújtott nagyot a cards, de itt a 2. elején szép akciókkal megvan az elsõ TD és az extra is a helyén 😊
desigo
nagyon komoly az a belógatott kamera...
Palinko
nagyon bekezdett a steelers. hajrá cardinals!
LasDen
az Arizona fog nyerni 4 TD+FG+Safetyvel... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Soldiers
rohadjanak meg a Faragóék hogy kint vannak Tampában <#mf1><#mf1><#buck><#buck><#bee1><#bee1>

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Fenrir
Kösz <#wave>

A halál csupán a kezdet...

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Firerock
és a Pro Bowl?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Fenrir
Jaku meg tudnád adni azt az oldalt ahol lehet streamben nézni a meccseket? Ezen a gépen nincs elmentve a címe.

Firerock
vágom
de a pofázás nem érdekel:d
#3331 köszi

GAthersw
23:45kor a közvetítés, 0:00 a meccs.

01110000 01110010 00110000

LasDen
23:45
Amerikaifutball
Superbowl, Pittsburgh-Arizona - élõ

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Firerock
itteni idõ szerint mikor kezdõdik a SB?

John Cena
azért jó mert nem csúszik a labda amikor el kapja (play kezdésnél)
de dobó képbe még nem láttam hogy QB kesztyût hord

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Nem feltétlenül, Roethlisberger a konferencia döntõt kesztyûben játszotta végig.

LasDen
használhatnak, de sztem csak szarabbul dobnának tõle... 😄

Palinko
ilyen kis zsebet még nem is láttam, de jó hogy tudok errõl is köszi 😊

itt a qb bal kezén van, szerintem zavarhatja õket a célzásban talán azért nem használják:
Fenrir
QB-k használ(hat)nak egyáltalán kesztyüt? Soha nem láttam még rajtuk.

John Cena
még si találtam csak most a hátánál van😊

John Cena
3. láttam többüknél rongyot a nadrágjukba betûrve, milyen szerepet tölt be? nem láttam hogy törölgetik a kesztyûjüket, hogy ne csússzon meg rajta a labda ezért kérdem 😊

azt hiszem erre még nem válaszoltak és ha jól értelmeztem akkor valószinûleg azért van arongy nadrágjukba türve hogy megtöröljék a kezüket pl QB-nél kezük be koszolódik és jobban csúszik nekik gondolom meg törlik de szokott lenni hidegebb idõkben ilyne kis zseb azt kéz melegítésre használják egyértelmûen
kép:
rongy(zsebesrõl nem találtam fotót:S)

ProGabe
2. a szem alatti csíkoknak van valami szerepük, vagy csak harci dísz?

a harci dísznek is kettõs szerepe volt/van. ugyebár elrettent, de ugyanakkor olyan, mint egy fordított napellenzõ. nagyon sok fényt elnyel, ami az arcról a szembe tükrözõdne, fõleg amikor megizzadsz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Palinko
<#wow2>
Fenrir
Tessék:

Reverse Play

Palinko
köszönöm a válaszokat, ilyen TD még nem láttam de majd fogok remélem 😊
robotnyk
ha nem lépi át a kiindulási pontot (line of scrimmage), akkor passzolhat, ha átlépte, akkor csak hátrafelé.

egyre inkább dísz is, de állítólag nem annyira zavaróak így a stadion fényei.

inkább a kezüket törlik benne
Bucser
A Line of scrimage mögött lehet elõrefelé passzolni, ha azt átlépik a labdával már csak hátrafelé lehet.

Több ilyen trükkös TD is volt már mikor 2-3 hátra passz miatt teljesen szétzavarták a védelmet. És TD lett a vége.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Palinko
na most jönnek a hülye kérdések felkészülni vigyázz:
1. ha futásra kerül sor, a futónak nincs lehetõsége passzolni? gondolom hogy látja hogy már elfogják de megpróbál passzolni csapattársának. vagy ugyanígy a szélsõ elkapók nem bírják továbbadni a labdát? mert azt tudom hogy az irányító csak az offenzive line mögött passzolhat ha átlépi már futnia kell, de a többiek nem tudom hogy továbbadhatnak e az offenzive line túlhaladását követõen.

2. a szem alatti csíkoknak van valami szerepük, vagy csak harci dísz?

3. láttam többüknél rongyot a nadrágjukba betûrve, milyen szerepet tölt be? nem láttam hogy törölgetik a kesztyûjüket, hogy ne csússzon meg rajta a labda ezért kérdem 😊

már csak 1 et kell aludni és belevágnak 😄
Rincewind
Teljesen temaba vag, es nem is egy aggressziv reklam; szoval en nem latok ellene semmi kifogast.
elég könnyû csoportotok van, találkozunk a középdöntõben 😉

John Cena
fasza lehet😊

LasDen
szeged...

Melyik csapat színeiben?😊

LasDen
én mint résztvevõ megyek 😄

Nem akartam linket rakni mert hátha kapom a <#felkialtas>-t, de ha van érdeklõdõ akkor ennyit megér <#smile> Arena Cup

Soldiers
aztán 1 nap múlva döntõ az se lesz rossz

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
helyes helyes gyertek én is meek

John Cena
hol lessz?? engem csk az érdekelne és mikor😊

LasDen
engem nem érdekelnek a részletek .D úgyis ott leszek 😄

Sziasztok focikedvelõk😊 akinek szombaton nincs programja javaslom látogasson ki az Arena Cup-ra, a hazai foci élet színe-java kinnt lesz. Akit érdekel privben elküldöm a részleteket.

"meg az egész edzõi stáb😄 " - Ezért Dungy, Tomlin, Lovie Smith vagy épp Singletary tuti a fejedet venné 😄

Rincewind
Mondjuk gondoltam (remeltem).
John Cena
én se gondolom egészen komolyan

Rincewind
Eleg hulye sztereotipia. Meg persze nem is igaz...
John Cena
hát vannak kivételek😊

Randal
Azért ennek ellentmond az, hogy az Eagles eddig jutott McNabbel😛
Jó felépítése van és jó játékos.

John Cena
fehérember ésszel jáccik a csoki pedig erõbõl
amúgy ilyen alapon minden irányító legyen fehér rugó és punter 😄
meg az egész edzõi stáb😄

Jah... kosárlabdában "White man can't jump", itt meg amit mondtál... ez már csak ilyen :-))

GAthersw
Jah, már College footballnál is él a "White man can't run" sztereotípia, fullbackek még csakcsak, de legutóbbi 80 First Round RB draftból 80 fekete volt 😊

01110000 01110010 00110000

jaja, ááá feka rúgó 😄DD vagy fehér running backet xD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"