Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép estét mindenkinek!
Wintonio---SmS:4444 “Senki sem tökéletes! - Belőlem is hiányzik a hiba ;)”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A halál csupán a kezdet...
de a pofázás nem érdekel:d
#3331 köszi
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Amerikaifutball
Superbowl, Pittsburgh-Arizona - élõ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
de dobó képbe még nem láttam hogy QB kesztyût hord
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
itt a qb bal kezén van, szerintem zavarhatja õket a célzásban talán azért nem használják:

azt hiszem erre még nem válaszoltak és ha jól értelmeztem akkor valószinûleg azért van arongy nadrágjukba türve hogy megtöröljék a kezüket pl QB-nél kezük be koszolódik és jobban csúszik nekik gondolom meg törlik de szokott lenni hidegebb idõkben ilyne kis zseb azt kéz melegítésre használják egyértelmûen
kép:
rongy(zsebesrõl nem találtam fotót:S)
a harci dísznek is kettõs szerepe volt/van. ugyebár elrettent, de ugyanakkor olyan, mint egy fordított napellenzõ. nagyon sok fényt elnyel, ami az arcról a szembe tükrözõdne, fõleg amikor megizzadsz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
egyre inkább dísz is, de állítólag nem annyira zavaróak így a stadion fényei.
inkább a kezüket törlik benne
Több ilyen trükkös TD is volt már mikor 2-3 hátra passz miatt teljesen szétzavarták a védelmet. És TD lett a vége.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
1. ha futásra kerül sor, a futónak nincs lehetõsége passzolni? gondolom hogy látja hogy már elfogják de megpróbál passzolni csapattársának. vagy ugyanígy a szélsõ elkapók nem bírják továbbadni a labdát? mert azt tudom hogy az irányító csak az offenzive line mögött passzolhat ha átlépi már futnia kell, de a többiek nem tudom hogy továbbadhatnak e az offenzive line túlhaladását követõen.
2. a szem alatti csíkoknak van valami szerepük, vagy csak harci dísz?
3. láttam többüknél rongyot a nadrágjukba betûrve, milyen szerepet tölt be? nem láttam hogy törölgetik a kesztyûjüket, hogy ne csússzon meg rajta a labda ezért kérdem 😊
már csak 1 et kell aludni és belevágnak 😄
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Jó felépítése van és jó játékos.
amúgy ilyen alapon minden irányító legyen fehér rugó és punter 😄
meg az egész edzõi stáb😄
01110000 01110010 00110000
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"