13258
-
#5362 Na nfl game pass kicsngetve jöhet a season:) -
#5361 Brees hosszabbított -
#5360 értem, nekem fura volt, mert chromeból megy :D -
#5359 mert letiltották az sg-s domaint, így nem jellnnek meg a képek -
szezonkezdésig már csak 2 hónap !!! Lehetne valami visszaszámláló fejlécbe. -
#5357 Legjobb az az "a fenébe, elszaladt!" mozdulat -
#5356 mer az oldal nem jeleníti meg... -
#5355 ménem? -
#5354 Fuuuuuuuck....csak kopiztam egyik gyerektől Faceről...nem figyeltem :S -
#5353 imguróó nem linkelünk...:D -
#5352 Hehehe
-
#5351 a legnagyobb gond az vele, hogy nehéz a millió meccsből megtalálni azt, ami szórakoztató :) -
#5350 Én sem szeretem az egyetemi focit, picit mások a szabályok is (pl elég csak 1 lábbal lent lenni az endzone-ban touchdown-hoz, nem kell 2 mint NFL-ben). -
#5349 Ja egyetemi foci az volt előző szezonban digi sporton is meg eurosporton is, azt nem tudom hogy élőben-e, de az is valamikor szeptember körül kezdődik nem? Én nem nagyon szoktam azt nézni :) -
#5348 digisporton is szokott menni egyetemi foci... -
#5347 Illetve van egyetemi foci ami megy, azt is jó néha nézni de azt nem ad magyar csatorna, csak stream, de annak is már vége. Aréna focit adnak eurosporton, meg tényleg néha Egyetemi focit is ha jól emlékszem...de lehet keverem már. -
#5346 Legfeljebb ismétléseket tudnának adni ilyenkor, az NFL szezon szeptembertől februárig tart, ha az előszezont nem számítjuk. -
EnxTheOne #5345 Lol, egész nyáron nem közvetitenek meccset?
Persze darts meg billiárdmegy egész nap. -.- -
#5344 Gondolom idén lesz Hall of Fame Game augusztus elején, de azt magyar tévé nem hiszem, hogy adja, meg az előszezon meccseket se. Szerintem a nyitómeccset közvetíti a sport tv leghamarabb, az szeptember 6-án éjjel 2:30-kor kezdődik majd. -
EnxTheOne #5343 Hi, mindig is érdekelt ez a sport és gondoltam ideje lenne megnézni egy meccset.
Mikor lesz a következö és melyik csatornán? :D -
#5342 Köszi. -
#5341 Tudom hogy gyerekcipőben jár Magyaroszágon az Amerikai foci, de egyszerűen számomra nincs más amire élőben kimennék. Még ez is hatványozottan jobb mint bármi más, főleg nyíregy környékén. A Nyíregyháza Tigers american football csapatának bemutatása az idegenlégiósok c. műsorban. -
Kicsit bővebben -
#5339 Egy hülye krédésem lenne. Amikor nyakon öntik az edzőt (?) a meccs végén, az a hagyomány (?) miből származik és mivel öntik nyakon? -
lord nihilus #5338 the gayest black guy?:O -
#5337 Félig off, de újabb trófea került Titletownba
-
#5336 De rég volt itt bejegyzés. Rövid cikk Manningről -
#5335 http://trailers.apple.com/trailers/independent/crookedarrows/ -
#5334 Én egyelőre örülök :) -
Narusco #5333 :DD szép volt. -
#5332 Bizonyára, különben nem érné meg közvetíteni. -
#5331 Inkább csak reggel, azért annyira nem izgi az szerintem :D -
#5330 valaki fogja nézni a draftot??? :D -
#5329 Nem tudom volt -e már itt valaki aki szólt volna biztos ami biztos...
Másik fórumról...:
"NFL rajongók figyelmébe. Két haverom - akik az Indexen közvetítették idén a Super Bowlt - indított egy blogot, ami napi szinten foglalkozik az ottani történésekkel. Lessétek meg!"
Webkettő meg minden, arckönyvön is fennvannak ha valakinek így kényelmesebb: -
#5328 Igen, spikeolni olyankor szoktak amikor már nincs időkérésük, itt ha 3-4 mp lett volna még, akkor megáll az óra, és vesztenek egy játékot szóval 2. kísérlettel lehetett volna még egy utolsó játék. -
sanyiute #5327 megáll az óra úgy tudom -
Ez mit jelent hogy a földre csapta az utolsó pillanatban a labdát? (illetve mit akart volna jelenteni, ha sikerül) -
#5325 Notre Dame csapat jelenlegi kapitánya jön/jöhet ninersékhez. -
#5324 Startnak értettem :). -
#5323 de hát ők csoporttársakként minden évben találkoznak kétszer, ez azért nem annyira meglepő