Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a Pro Bowlon sok kitárgyalni való nincs....max hogy ki nyert.... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Megtudná valaki mondani hogy melyik az a poszt ami a QB lesackelésére szakosodik? (ha egyáltalán van ilyen külön poszt) elõre is köszi! 😊
Jah Live!
01110000 01110010 00110000
Nekem pl 2 kedvenc csapatom van, a Colts és a Ravens. De minden meccsen tudok valakinek szurkolni, a döntõben pl 200-as vérnyomással szorítottam az Arizonáért, tavaly megõrültem, amikor Plaxico elkapta Eli passzát 35mp-cel a vége elõtt, de még sorolhatnám. Rengeteg szimpatikus csapat van a ligában, van amelyik jobban, van, amelyik kevésbé. És van pár, amelyiket nem szeretem, így mindig van kinek szurkolni, ráadásul jobb is úgy meccset nézni 😊
feltételezhetõen mindenkinek van egy kedvenc csapata, aki vagy bejut a rájátszásba, vagy nem... ha igen, akkor nem kérdés, hogy kinek drukkol, ha nem, akkor valószínûleg a maradék csapatok közül fog választani egyet amelyik szimpatikus, vagy egybõl, vagy miután megnéz egy meccset... és ez így folytatódik egész a döntõig, amikor simán lehet hogy újra a szimpatikusabb csapatot választja tökmindegy mi alapján...
és a superbowl alatt azt mondja, hogy "Go Cards", mert õket választotta...
mennyire hülyén hangzana ha azt mondaná, hogy "Go Broncos" vagy "Go Pats" vagy bármi, nem?
Csak azt nem értem, hogy ez pl neked miért fáj?
mi ez a személyeskedés,és ilyenkor hol vannak a híres-neves moderátorok?
meg mondjuk azert humoros hogy egész alapszakaszban egy fél ember be nem írta volna hogy go cards,de miutan fitzynek volt 3 jó meccse rögtön mindenki behódolt 😉
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tegnap este ismételték a Superbowl-t, és a legvégén láttam azt az igen különleges TD-t...
Egyébként Bruce jól nyomja még mindig a muzsikát!:-)
Go Jeff Go!!!!
Super Bowl Movie TV spot
XLIII Super Bowl összefoglaló
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Volt egy meccs,végeredménnyel,és kész!Ez történt!Nincs ha,meg mi lett volna?! Ennél semmit nem útálok jobban mint egy megtörtént dologról teóriákat gyártani.Persze ha hétvégén eltalálom az 5számot a lottón,meg ha mondjuk véletlenül állok a zebra elõtt,és egy kamion sofõrje elveszti az uralmát és szétcsapat! Bármi megtörténhet amig be nem következik utólag már nincs mód változtatni sok dolgon.
Szóval ennyit a ha ha-ról:-)
a meccs jóvolt izgalmas,jó momentumok,nagy küzdelem!Nyert aki az adott pillanatban jobban koncentrált.Maj jöhet a ha!!!De csak õsszel!!Elõre lehet ha-zni!:-)
Go Jeff Go!!!!
a ha-knál csak az a viccesebb mikor valaki próbálja cáfolni õket, mert az már ha ha... :-)
Na de lényeg, hogy jó kis meccs volt... sajnos egy szakaszban csúnyán szétbarmolták a meccset a bírók téves ítéletekkel, de így is teljesen jó volt...
Elég az utolsó driveot megnézni,szorult a hurok!Hibátlanul végigmentek és TD,odarakták magukat,összpontosítottak és Holmes 2.-ra elkapta,az elsõ sem volt semmi,épphogy lemaradt.
Ez olyan mint teniszben,hogy 0-40.ütök 4ászt és hozom a játékot!Itt is az történt akkor kapták elõ amikor esély sincs.
Persze én is megijedtem hogy hoppá,de látszott az elszántság,hogy ezt megcsinálják akármi lesz is,vagy legalább FG. Szóval itt szerintem bármit csinálhatott volna a Cardnials nem nyer,ez is nagyszerû volt tõlük,le a kalappal!
Go Jeff Go!!!!
#3359 Haley valóban nem mert nagyokat hívni, amikor meg szorult a hurok és elkezdték, minden bejött, ha hamarabb elkezdik és még egy fél fokkal felszabadultabban tudják játszani a playeket lehet meglett volna 😊 Mindenesetre egy élmény volt ez a döntõ (Warner Jerseyben pláne 😄)
01110000 01110010 00110000
a szerb sport klubon ahol nézem ott 4 tõl lesz 😊)
Kicsit jobban kezdenek nyertek volna, csak hat itt mar nagy a tet es hiaba is mondja barki, hogy nem erdekel, mert eselytelenek nyugalmaval lephetunk palyara, az hazudik. Ez mar a nagy donto nem egy csoportmerkozes ahol minden mindegy alapon lehet jatszani az elejetol a vegeig.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
tényleg meg kell dícsérni a steelerst nagyszerûet játszott. amennyire értek hozzá sztem a cardinals fejben vesztette el az elején aztán meg már késõ volt, remélem ha nagy hülyeséget mondtam majd kijavítatok 😊
sajnos a félidõnél elmentem már aludni, mert ma korán keltem de 4 tõl lesz ismétlés és azt hiszem hazaérek a 2. félidõre, úgy olvasom érdemes lesz megnézni 😊
áhh, ZSENIÁLIS!
football without ultras is nothing
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Fonok.Ki az a corporation?
Na ez nem volt gyenge...
Azt hiszem ezt hívják clutch momentnek...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF