13258
-
#5523 Az a baj a Ravens meccsével, hogy idegenben játszanak, a Cowboys meccsével az a baj, hogy Seattleben játszik, a Saints meccsével az a baj, hogy Saints, meg persze a többivel is lehet baj, mert miért ne. :D -
#5522 kösz. -
#5521 Itt is van miket raktam.
1, (a tutibb) NY Giants @ 1.30
NE Patriots @ 1.12
BAL Ravens @ 2.20
WAS Redskins @ 1.54
DAL Cowboys @ 1.52
HOU Texans @ 1.30
6-os gyűjtő, 1 bet * 100,00 HUF
2, (annyira nem tuti, a Jets miatt)
SF 49ers @ 1.32
SD Chargers @ 1.34
OAK Raiders @ 1.71
NO Saints @ 1.74
MIN Vikings @ 1.62
NY Jets @ 3.05
6-os gyűjtő, 1 bet * 50,00 HUF -
#5520 bárhol neten, de itt vannak összefoglalva, hát nem tudom... nekem is meg vannak rakva, bűzlik :D -
#5519 óóóó én már régen megraktam...asszem tegnap előtt fogadtam egy pár meccsre, ebből pont a Ravens az egyik. asszem 2.20as volt rá bet365ön. -
#5518 hol? -
#5517 érdekes a Ravens oddsa mára, nézzétek csak... value bet :D -
#5516 ......no comment... -
#5515 Azért ezen jót röhögtem, hogy a mai Saints-Panthers meccsre egy Saints szurkoló side judge volt beosztva :D -
#5514 ennyit erről... -
#5513 Fantasy football szakértők az nfl.com-on az éjjeli meccset 45:42-re "tippelték" a Bears javára, hát majdnem. -
#5512 nincs. de lepjetek meg. :> -
#5511 holnap Cards Pats, van esélyünk? :D -
#5510 A védelmek nem voltak rosszak, összesen több sack volt, mint ahány pontot csinált a Bears :) -
#5509 -
#5508 ha élőben nem tudod nézni streamen, csak torrentről tudok -
#5507 7 sack? hmmmm -
#5506 Huhú na csak erről a playről találjak videót majd :D -
Narusco #5505 üdv
nem láttam a tegnapi chargers meccset, de most nagyon megnézném, viszont jelenleg nem tudok torrentezni koliban. van valami másik módja, hogy meg tudjam nézni valahol?
(légyszi ha válaszoltok akkor a válasz gombbal, mert mást nem olvasok el spoilertől félve :D ) -
#5504 Szeretem ezt a műsorrészt, amikor szerdán mutatták ezt a szemüvegtörlést nekem is ez jutott eszembe :D -
#5503 ez kurva nagy ez a c'mon man :D. Vernon-t be is tették ahogy azt illik :D. -
#5502 -
#5501 Hát a fizetős Game Pass nfl netwroktol, egyszeruen bankartyaval fizetheded, van csapat kovetes es alapszakasz verziok is a fullos eri meg a legjobban mondjuk. 3 evre visszamenoleg az osszes meccset megnezheted, benne van az SB is. eloben egyszerre negy meccset kovethetsz, utolag van full mecss, osszevagott szunetek nelkuli és coach film. plusz kapod hozza a redzonest es eloben az nfl network adasait riportjait fimjeit, szerintem nagyon megeri. UPC nel espn hd csomagban van igy a csomag 8 ezer ft loszart se nezek hd ben ott meg a magyar 1 et ugy hogy lemondtam inkabb ezt fizettem be.
Én csak javasolni tudom HD minosegben nezheted a gameket es amirol lemaradtal azt is megnezheted barmikor, plussz playenkent is nezheted csak az akciokat stb.
-
raymond01 #5500 sziasztok!
Gondolom mindenki számára nagy öröm hogy hogy újra elkezdődött az NFL, így nekem is! Viszont szívesen néznék több meccset is, próbálkoztam már tavaly is streamekkel, de sajna a minőség erre az évre sem javult. Ne nézzetek telhetetlennek csak ahhoz képest amilyen minőségben előrhetőek az európai foci meccsek streamen ahhoz képest az nfl meccsek szinte nézhetetlenek!
Milyen lehetőség lenne itthon meccs nézésre sport tvn kívül még??? -
FAIL xD -
#5498 Potenciális playoff esélyesek ők is. -
#5497 ejha, eddig jó a buli :D -
#5496 hajrá Ravens! (kellenek egy fogadásomhoz :D) -
#5495 Manningen nem igazán látszik a kihagyás. -
#5494 hííííííí :D -
#5493 Szerintem messze nem kell leirni GB-t latszott egy két elég jó dolog, de SF jobban jött ki ennyi. Mind két csapat kiváló és jó esélyük lehet a playoffra. Jó meccs volt nagyon. Washington meccs volt nem semmi, NO meg van kicsit tépázva.
Most nézem a Bronco meccset Manning ott van megint a szeren.
Jets-nél meg csak tudnak TD-ket szerezni:) Összességében jó kis first week. -
#5492 Faragó "húcsaknehogysérüléslegyen" Ricsi meg már Knézy szinten idegesítő néha :D -
#5491 Jó meccs volt, mondjuk én már ebben a vereségben is találtam pozitívumokat -
#5490 micsoda szerencsétlen nyomorék banda ez a Seahawks, utolsó 10 percet néztem, ennyi próbálkozásból egy kurva TD-t se tudtak szerezni, szégyen... -
#5489 xDDD amúgy ja, tényleg.
VISZONT NYERTÜNK!!!! 1990 óta wuuuuhúúúúúú ^^!!!!
Most viszont össze is fogják őket keverni, mert A. Smith mezben kell járkálnia :D. -
#5488 Ez egyébként fura, hogy csak most kerül szóba a tv-ben, hogy Rodgers hasonlít Smithre, nekem már feltűnt korábban, még arra is gondoltam (persze nem komolyan), hogy anno a 49ers Rodgerst akarta draftolni 1. helyen csak összekeverték őket :D -
#5487 hoppááá, micsoda IC után micsoda TD :D -
#5486 Na van igazság! Tessék!
Szép volt ez a gyors drive.
Amúgy a videózás csak a TDre ment, a sárgát nem arra nézték, ami az igazi szabálytalanság volt, hanem egy másik, szóval bírói hiba. -
#5485 de most akkor hogy az anyámba adták meg a videózás után?? nem értem...
Serena behúzta, a Seahawks vezet egy FG-lal, szép az élet :D -
#5484 Na ez most mi??? De komolyan........jajjj istenem hogy csalva jön fel bakker egy csapat a másikra....ez szánalmas.......egyértelmű szabálytalanság, repül a zászló és TD? MENJ MÁR!!! Hazai pálya meg a tököm -.-" szánalmas.