Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Colts - 12:0 ezzel pedig 21 alapszakaszgyozelem zsinorban, Oakland megveri Pittsburghot es igy a bajnok eleg nagy gondba kerult. De a legjobb hir utoljara maradt, Miami megfricskazta ismet a New Englandet.
Ellenben a Washington ismet megmutatta mekkora marhak, megint 10 pont elonybol kepesek voltak kikapni ugy hogy alig volt hatra par perc es te jo eg hogy milyen idiota TDket kaptak, arrol nem beszelve, hogy olyat csaltak a birok a vegen az NO-nak, ami nem megszokott foleg ha visszanezik videon es amibol egyertelmuen kiderul hogy a jatekos konyoke lent volt a foldon mielott kiejtette a labdat.
Legtöbb alpszakaszbeli gyõzelem: 160
Legtöbb meccs kezdõként zsinórban: 253, playoffal együtt 275
Legtöbb sikeres passz: 5,377
Legtöbb passzkísérlet: 8,758
Legtöbb passzolt yard: 61,655
Legtöbb passzolt TD: 442
Legtöbb dobott Interception: 288
Legtöbb szezon 20 vagy annál több TD-vel: 12, zsinórban (1994-2005)
Legtöbb szezon 30 vagy annál több TD-vel: 8 (1994-1998, 2001, 2003-2004) Egymás utáni két évben ez rajta kívül 5 irányítónak sikerült: Steve Bartkowski, Dan Fouts, Dan Marino, Jeff Garcia, Y.A. Tittle
Legtöbb szezonban vezetett TD-rangsor: 4 (1995-1997, 2003)
Legtöbb egymás utáni 3000+ yardos szezon:16 (1992-2007)
Legtöbb egymás utáni 300+ sikeres passzos szezon:: 16 (1992-2007)
Legtöbb MVP-cím: 3 (1995, 1996, 1997) – ráadásul zsinórban
Legtöbb meccs kezdõként: 237 (257 rájátszással együtt)
Leghosszabb TD passz: 99 yards (Robert Brooksnak, 1995-ben, több emberrel együtt)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Megnézzük majd télen, mit is ér ez a play-offban...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
jó csapat és kész 😄😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Az egy hét azért volt, mert akkor tévedtem ide.
Én csak kértelek valamire.
Lehet, hogy a legantipatikusabb csapat a Pats, de nem ördögtõl valóak.
Egy jó franchise ahol profi munka folyik, eredményesek, többszörös bajnokok, és néha nagyon szerencsétlenek, lásd a Giants elleni döntõ, ahova 18-0-val kerültek és vesztettek, vagy a tavalyi 11-5-ös kiesés, amilyen alapszakasz eredményrõl jó néhány csapat sok-sok éve csak álmodik.
Ezek miatt szerintem akár még szimpatikusak is lehetnének.
Tárgyilagosságot kértem, ami nem olyan sok.
Én szeretem õket, és szóvá teszem, ha méltatlanul bántják õket, vagy a semmirõl nem tehetõ szurkolóikat.
Ez sok???
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Latom neked annyira nem az, hogy igy jo egy het elteltevel is meg ezen hozongsz. <#hehe>#hehe>
Most akkor vagy NE divatdrukker nem vagyok, vagy az vagyok, csak nem a kefét rágós fajtából...
Téged meg ismerlek már annyira (pl. NSO fórumok), hogy NE-rõl vagy rosszat, vagy semmit elvet vallod.
Kár, lehetnél tárgyilagos néha, még velük szemben is...
@panthers, @bills, patriots, @jags, @titans, texans, steelers.
szerintem még a 8-8 is nehéz lesz, az meg idén nem ér playoffot.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A halál csupán a kezdet...
Sok NE divatdrukker, biztos ragja ismet a kefet mergeben.
SKOL VIKINGS!!!
A halál csupán a kezdet...
Mar majdnem kivitelezesi fazisban van egy uj Los Angelesi stadion, csak eppen csapat nincs hozza. Es mivel jelenleg nincs bovites tervbe veve (es meg nagyon hosszu ideig valoszinuleg nem is lesz) igy mar folynak a targyalasok csapatokkal az esetleges koltozesrol. Jelenleg 7 csapat jon szoba, akiknek hamarosan lejar a szerzodesuk a jelenlegi helyukon. Ezek kozul a legvaloszinubb a St. Louis Rams. Tehat fennall az eselye annak, hogy nemi kitero utan, akar egy-ket even belul visszaterjen a Los Angeles Rams!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\o/
Az evtized meccsenek igerkezik. Bar jobb lett volna, ha Greenbay-ben tartjak. 😊