Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GaBenc
Hát nem volt egyszerû, de nagy meccs volt. <#nevetes1>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Palinko
végül csak összejött a Cardsnak hosszabbításban 😊
45 - 51
Szép volt!
Palinko
nagy meccs 😊 volt már döntetlen is, most vitt be a Cards egy TD-t.
38-45
Palinko
köszi, ezt nem tudtam 😊

most 24 - 31 érdekessé válhat 😊
LasDen
akkor van vége, ha az ellenfél játékosa is hozzá ér....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
nem tudom láttátok-e, de mi volt a 2. green bay TD elõtt. arra a futásra célzok, amikor a futó elõre ugrott, aztán felállt és folytatta a futást... ez hogy van? nem úgy van ha lent van a játékos a földön akkor vége? plussz ha jól láttam a labda is érintette a földet
GAthersw
Hajrá Cards! Így tovább!

01110000 01110010 00110000

Palinko
bekezdett a Cards 😊
Jó kis meccs volt 😊
Azért Edelmant asszem sok csapat elfogadná WR-nek 😊

Jakuza001
Mennyit is er Welker nelkul az NE ? BB

ESPN most adja élõben.

Triathlon for life

Igen, azt csak felvételrõl adják hajnali kettõtõl.
Úgyhogy marad a stream...

Sziasztok!
Jól látom, hogy a holnapi Pats meccset nem közvetítik elõben?

Jakuza001
Tipjeim mara es holnapra.

Bengals,Ravens
Green Bay,Dallas

GAthersw
Ezek inkább vágyak, mint tippek, de bármi megeshet.

Casillas
dallas és cardinals tippek lol

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
szerintem az egyik a Bengals lesz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rincewind
Dallas maga lenne a Mennyorszag, de annyiszor fulladtak mar ki a playoff-ra, hogy en mar semmiben nem bizom. 😛
Rincewind
"Kétlem, hogy most bárki lenne itt" -> Sose gondold. 😊
GAthersw
Cards becsusszan a döntõbe és idén él a lehetõséggel a Colts ellen. Warner MVP lesz és visszavonul 😄

na tippek Super Bowl résztvevõkre? 😄😄

Chargers - Dallas (Patriots - Saintsnek örülnék persze ^^)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Mit is? 😄 Hajnalban nem volt itt senki, legalábbis nem reagált itt.

A meccs volt rossz, annak ellenére, hogy nem a Longhorns nyert, pláne a második félidõ volt jó, amikor 6-24-rõl a csereirányítóval feljött a Texas 24-21-re.
Na mindegy, jó kis meccs volt 😊

Rincewind
Sose gondold. 😊
Kétlem, hogy most bárki lenne itt, de egy perc és kick off van a College Football döntõn 😊 Texas-Alabama. Hook'Em!

Jakuza001
A mai napi jo hir
Shanahan 5 evre alairt a Redskinhez.
Vegre olyan edzojuk lesz amivel, fejlodhetnek. Azert ebben a felallasban, biztosan kijelenthejuk, ha meg valaki ketelkedett volna eddig abban, hogy nem az NFC East a legerosebb csoport, hogy ez az NFL halalcsoportja.
Ebben a csoportban 4 olyan csapat fog szerepelni, amelyik barkit megtud barmikor verni es SBeselyesek, ellenben nagy valoszinuseggel maximum csak 2 csapat fog innen tovabbjutni, innentol kezdve. Shanahan erkeztevel pedig a tobbiek a csoportban elkezdhetnek aggodni, foleg ha jol igazolnak.

Rincewind
Remelhetoleg jovo heten a Cowboys - Eagles meccs a mostani ismetlese lesz csak. 😛
Jakuza001
Bills elutott valakit a tovabbjutastol ? Nem hinnem ellenben a Texans valoszinuleg a Steelerst igen.

Bills<#worship><#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jakuza001
Texans <#worship>

Sziasztok! Akit esetleg érdekel, nem látta még, vagy nem tudja beszerezni ma este (és minden szerdán ezentúl) 8-tól 3 és fél órás, bõ összefoglaló a forduló összes meccsérõl itt, késbbiekben rövidebb összefoglalók, teljes meccsek, egyéb összeállítások.

Elnézést az offért csak gondoltam hasznos lehet. Ja, és hajrá Jets, remélem meg lesz az a rájátszás!

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Ennek is igen egyszerû a magyarázata: Sorgi hetek óta IR-en van 😊

Jakuza001
Megtartjak mert a pezsgozes a perfect seasonrol szol, amihez hozzatartozik az SB gyozelem is a Patriotsnak pedig nem lett a szezonja perfect, hiszen elbuktak az SB-t, meg akkor is ha merkozes szamban tobbet kell manapsag mar jatszani.

Jakuza001
Igy van 15-10es vezetesnel jottek le.
Siman meg lett volna a merkozes, de inkabb nem kockaztattak a serulest.
Ellenben azt nem ertem miert nem Sorgi jatszott.
Evek ota o a masodik iranyito, ennyit megerdemelt volna, mint hogy egy ujoncot tegyenek be, az raert volna kesobb is, teszem azt ha Sorgival kikapnak es az utolso merkozesen.

Viszont en ugy erzem rossz dontes volt, hagyni hogy a C csapat jatszon ha mar idaig eljutottak, lehet ez majd kesobb visszafogja oket vetni.
Serulesek ide vagy oda a pszihes tenyezo itt tul sokat nyom a latban.
Viszont most Ravens szurkolok megjobban utalhatjak a Coltsot, hogy emiatt lecsusztak egyenlore a wild cardrol.

HunnernesKonge
hm akkor majdnem jól tudtam 😉

Bucser - a perfekt szezonra és az utána hagyománnyá vált pezsgõzésre gondoltam amit akkor tartanak ha egy az idáig veretlen csapat végül kikap az alapszakaszban. Persze lehet hogy már nem tartják meg ezt az összejövetelt a Pats miatt, de ne felejtsük hogy õk akkor SB-t is nyertek, míg a Pats nem szóval, ha úgy gondolják összeülhetnek továbbra is 😊 (nem gondolom hogy nem tudtad, csak világossá akartam tenni mire utaltam)
Bucser
Dolphins idén nem megy Playoffba sajnos... Ilyen szezoneredménnyel esélye sem lenne. pihenjenek és készüljenek a következõ szezonra.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Manning a 3. negyed elsõ drive-ja után jött le a többiekkel együtt. 15-10-es vezetésnél. Onnantól csak a Jets csinált pontot, holott meggyõzõdésem, hogy ha a kezdõk vannak fent, sima Colts-gyõzelem. Majd az idõ eldönti, hogy helyes döntés volt-e...

HunnernesKonge
2 negyedet játszott 200yardot passzolt nem dobott 4 TD-t ezért kaptak ki... ilyen egyszerû

9-3ra mentek mikor lehozták pihenni. nem kell ezt túlmisztifikálni, semmi jelentõsége nincs ennek a mérkõzésnek, a Dolphins nyithatta a pezsgõt és ennyi 😊
Fenrir
Manning is C?

A halál csupán a kezdet...

Egyszerû a válasz: a C-csapat.

HunnernesKonge
Az egész colts a jetsre fogadott bundaaaa 😄
Fenrir
Jaku mi volt ez a bukó a Jets ellen?

A halál csupán a kezdet...

robotnyk
hát, eddig nem érte meg a sport1nek elcserélni az MNFeket az SNF meccsekre...
HunnernesKonge
23...
De nem baj. Jobb itt, mint a playoffban. GO COLTS!
Jakuza001
A birok centiztek ki nekik jah. Egyszeruen megint arcpirito volt, hogy dobtak be a Steelersnek a sargat a merkozes vegen, hogy legyen ujra eselyuk az elso kiserletrol.
Az ilyen birokat azonnal eltiltanam.

MrSpock
Mekkora meccs volt már a Steelers-Packers az "éjjel"!:-) Bib Ben jól kicentizte! Van még esély a bajnoknak a wildcard-ra.Ha épp becsusszannának,és megnyernék nemsemmi lenne!Bár most a Colts-Saints páros nagyon erõs,de a rájátszás az egy új fejezet!

Go Jeff Go!!!!

Jakuza001
23

Soldiers
hát igen sajnálom a gyereket de azért elég furcsa minek ugrott fel a platóra majd megbeszéltél volna

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

robotnyk
Cincinnati Bengals receiver Chris Henry has died, one day after falling out of the back of a pickup truck in what authorities described as a domestic dispute with his fiancee.

:\
Jakuza001
22

innen már nagyon nehéz lesz a steelersnek..a cincinnati nagy valószínûséggel megnyeri a csoportot, és a ravens még ma fog játszani..ajánlom ma a monday night footballt mindenkinek, green bay-ben napok óta esik a hó állítólag😄