Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért Edelmant asszem sok csapat elfogadná WR-nek 😊
Triathlon for life
Úgyhogy marad a stream...
Jól látom, hogy a holnapi Pats meccset nem közvetítik elõben?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
01110000 01110010 00110000
Chargers - Dallas (Patriots - Saintsnek örülnék persze ^^)
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
A meccs volt rossz, annak ellenére, hogy nem a Longhorns nyert, pláne a második félidõ volt jó, amikor 6-24-rõl a csereirányítóval feljött a Texas 24-21-re.
Na mindegy, jó kis meccs volt 😊
Shanahan 5 evre alairt a Redskinhez.
Vegre olyan edzojuk lesz amivel, fejlodhetnek. Azert ebben a felallasban, biztosan kijelenthejuk, ha meg valaki ketelkedett volna eddig abban, hogy nem az NFC East a legerosebb csoport, hogy ez az NFL halalcsoportja.
Ebben a csoportban 4 olyan csapat fog szerepelni, amelyik barkit megtud barmikor verni es SBeselyesek, ellenben nagy valoszinuseggel maximum csak 2 csapat fog innen tovabbjutni, innentol kezdve. Shanahan erkeztevel pedig a tobbiek a csoportban elkezdhetnek aggodni, foleg ha jol igazolnak.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Elnézést az offért csak gondoltam hasznos lehet. Ja, és hajrá Jets, remélem meg lesz az a rájátszás!
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!
Siman meg lett volna a merkozes, de inkabb nem kockaztattak a serulest.
Ellenben azt nem ertem miert nem Sorgi jatszott.
Evek ota o a masodik iranyito, ennyit megerdemelt volna, mint hogy egy ujoncot tegyenek be, az raert volna kesobb is, teszem azt ha Sorgival kikapnak es az utolso merkozesen.
Viszont en ugy erzem rossz dontes volt, hagyni hogy a C csapat jatszon ha mar idaig eljutottak, lehet ez majd kesobb visszafogja oket vetni.
Serulesek ide vagy oda a pszihes tenyezo itt tul sokat nyom a latban.
Viszont most Ravens szurkolok megjobban utalhatjak a Coltsot, hogy emiatt lecsusztak egyenlore a wild cardrol.
Bucser - a perfekt szezonra és az utána hagyománnyá vált pezsgõzésre gondoltam amit akkor tartanak ha egy az idáig veretlen csapat végül kikap az alapszakaszban. Persze lehet hogy már nem tartják meg ezt az összejövetelt a Pats miatt, de ne felejtsük hogy õk akkor SB-t is nyertek, míg a Pats nem szóval, ha úgy gondolják összeülhetnek továbbra is 😊 (nem gondolom hogy nem tudtad, csak világossá akartam tenni mire utaltam)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
9-3ra mentek mikor lehozták pihenni. nem kell ezt túlmisztifikálni, semmi jelentõsége nincs ennek a mérkõzésnek, a Dolphins nyithatta a pezsgõt és ennyi 😊
Az ilyen birokat azonnal eltiltanam.
Go Jeff Go!!!!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
:\