13258
-
#5683 Ja az nem lényeg, csak Elisha szórja a labdákat, mint Mikulás a cukorkát és utána nézzen ki bambán a fejéből, ez a jó meccs receptje :D
Bár Kemnyúton törölközőbe elbújó fejét se volt rossz nézni az tény. -
#5682 ? ja hogy nem nyert a panthers?:)))) -
#5681 Épp olyan trágya meccs volt, amire számítottam :D -
#5680 Meg is tettem simán a Giantset. Kár hogy kevéssel, volt rájuk vagy 2.3 as odds bet365ön. -
#5679 Hát megettük a párducot ami inkább kis macska volt az este, na azért G DEF line se volt mindig a toppon, de ez is elég volt....fincsi -
#5678 had "keménykedjek" egy kicsit...beszereztem első Niners cuccom :D.
Érdemes Angliából rendelni! :D -
#5677 az utolsó mekkora fail hegyek :D -
#5676 Az a redskinses eset az érdekes... -
#5675 -
#5674 a számok stimmeltek legalább :D -
#5673 Peyton nekem akar segíteni, egyik fantasy csapatom ellen játszik és van -4.74 pontja most. -
#5672 Már 3, mondjuk erre fogadtam volna, hogy el fogja adni a labdát, de azért én inkább 1-re gondoltam :) -
#5671 Hát .... bakter :D -
#5670 Hallod...2 INT P. Manning? jól láttam? :D -
#5669 Eddig én még minden "kétes" TD-nél úgy láttam, hogy kb 20-30 mp-el később jelentik be, hogy visszanézik, de ettől még a szabályt tudják szerintem :D -
#5668 -7-10 -
#5667 és tessék, vissza is lett fújva az egész..... -
#5666 Nem tudom ki nézi a meccset most, már az első TDnél nem tudják a bírók az új szabályt...nem nézték azonnal vissza a TD pont akciót, ráadásul nagyon vitatott, mert egyáltalán nem tűnik hogy az TD... -
#5665 Foglaljuk össze az eddigieket:
:D -
#5664 na mit tippeltek, Manningék hány pontot vernek a Falcons-ra? én 7-10-et saccolok -
-
#5662 Hogyne lenne korai :D. Persze hogy korai kijelentés, de mint rajongó nem tudok mást mondani :D. Kicsit túlzok, mert hol vagyunk még, meg a playoff az teljesen más, de akkor is :D. -
#5661 Megnéztem, de nem korai ez még?
Ráadásul a defense csak 5 pontot szerzett nekem fantasyben, a GB-t meg leültettem a kispadra és szerzett 19 pontot -
#5660 Most nézem épp, igen nagyon jól összerakott csapat, rájuk férne,úgy mondom, hogy nem ők a csapatom, de mindig is nagyon szerettem őket.
Kicsit emlékeztetnek a tavalyi GB erejére -
Patrick Willis reklámja, a Duracellel -
#5658 Valaki nézte a Niners meccset?
Basszus ha idén ők nem nyernek SB-t, akkor megint évekig baszhatják...Most van úgy összeállva a csapat hogy már kötelező elvárás nyerniük!
Olyan passzokat adott Smith, Frank Gore meg Vernon Davis megint állat volt, főleg utóbbi, Crabtree magára talált, védelem szokásos. -
#5657 A hétvége tapasztalatai:
1, Többet nem valószínű hogy rakok NFL meccset bármilyen fogadó portálon
2, 2 meccs kivételével az összes otthon játszó csapat nyert. (Pats ha nem hagyja ki a végén akkor ők is, Texansnak meg kötelező volt az idegenbeli győzelem). -
#5656 Hát nekem ezekre ez volt a válaszom:
Smithing:
Ja és Niners meg ellentétben majdnem minden hétvégi csapattal hozta a kötelezőt! :) -
#5655 Sikeres volt mindhárom vészmadárkodás :D
De Ricsiék is remek jósok, már bánhatják, hogy nem a Redskins-Rams meccset adják, ugye vissza kellett kapcsolni a Dallas meccsére mert az szorosabbnak tűnt :D -
#5654 Végre elkezdenek egy jó meccset közvetíteni, erre visszaváltanak :D -
#5653 Jaj ne találjanak már ki minden szezonra ilyet :D -
#5652 -
#5651 pf, gyökér Flacco, 2 yardra dobást hív ez az idióta -
#5650 egyelőre verem az ellenfelem. sztem meglesz a 2-0 nekem :) -
#5649 2ben játszom, 1-0, 0-1 eddig, most úgy áll hogy 1-1 lesz mindkettő -
#5648 Abba nekem jó hetem van elvileg.
Csapatomba ezek szerepelnek:
Rodgers, Reggie Bush, Frank Gore, Victor Cruz, Jeremy Maclin, Vernon Davis, Malcom Floyd -
#5647 Nekem is, a kispadon :D
RG3 powa -
#5646 Romo a fanatsy csapatomban van. :C -
#5645 Dallas is rendesen bekezdett. -
#5644 A 3 INT a szép