Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saaaiiinnts powa!!!!
en megmondtam...

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Bucser
Hol van Jakuza ilyenkor? Ha az NE-t verik ki a döntõben vagy Manningék nyernek már itt nyáladzana, hogy mekkora isten is P.Manning😊

Már csak az elfogulatlanság jegyében 😛

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
ennyit Manningrõl 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DanielT
Eszméletlen jó meccs volt, szinte minden történt ami izgalmassá teszi a mérkõzéseket, emellett kevés szabálytalanság és idõhúzás. Nagyon tetszett.
hát ja...
Dante73
Õ kellett volna, 4 TD egy meccsen...

http://www.freetvmaci.info/

HunnernesKonge
Azthiszem elsunnyogok; Grat a Saintsnek jobbak voltak ma. Jövõre visszavág a Colts 😉

De az 1INT-et eltaláltam 😄
<#vigyor1>

Dante73
Csak paróka...
Haj a Saints-ra... Hiába jó Manning, egyedül kevés lesz.

http://www.freetvmaci.info/

miilann04
WHO DAT

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
ahhoz képest, milyen böszme eddig a playcalling, és mennyire tele volt a gatyesz az elején, egész jól áll a saints.
LasDen
Freeleyt szerintem telenyomták lónyugtatóval meg mindennel amit találtak csak játszon 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hajrá colts <#vigyor1>
Palinko
na nekem még nem volt pénzfeldobás, de félek váltani channelt nehogy beszarjon 😄
LasDen
ezt a sok baszást 😄 jóhogy nem slowmotionbe szarrá efektezve mutatták a pénzfeldobást 😄
kiváncsi leszek holnap a reklámokra 😄

LasDen
de még a kerületi szar evõ versenyre is el kell énekelni....méghozzá egy sztárnak....😄

nekünk marad király linda... :ASDASDASD
ott legalább van kultúrája. sajnos itthon nem igazán van...
LasDen
ez a himnusz mánia bazzeg 😄

LasDen
mindenki....

na ki nézi?
Sziasztok! ha esetleg valakinek van sport1 streamhez linkje légyszives ossza meg velemi is 😊 Sajna ami lentebb linkelve volt nem megy.

nekem sem rémlik egyértelmû utalás, pedig láttam pár évadot 😄D
robotnyk
full back
LasDen
sose tuttam biztosan hogy a rém rendesbe Al milyen poszton játszott 😄 mer néha úgy volt érthetõ mintha RB máskor meg QB lett volna 😄

pont 4? 😄DD

HunnernesKonge

Colts Gyõzelem,
Manning 4TD 350+Yard 1INT
LasDen
nagyon remélem .D

miilann04
áhh, az van itthon a kertben is <#vigyor2>

akkor egy kis on:
protipp: new orleans gyõzelem

LasDen
én is fel akarok ülni rá.....vagy lesz ugráló vár??? 😄

robotnyk
engem a körhinta érdekel <#zavart1>
miilann04
lesz bambi? <#wow2>

robotnyk
a körítés kezdõdik éjfél körül, csak ugye lesz minden, zizi, bambi, körhinta (himnusz, pénzfeldobás, stb), szal program szerint 0:26 a kickoff.
5w0rdf15h
magyar idõ szerint pont éjfélkor kéne...aztán kitudja

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

ProGabe
a kezdõrúgás elvileg 00:26-kor lesz. valamelyik championship meccs alatt mondta a Faragó Ricsi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
23.30...asszem...😄 de lehet hogy éjfél lesz belõle....D

Landren
üdv,
meg tudja nekem valaki mondani, hogy a játék pontosan hánykor kezdõdik?
nem a közvetítés, meg nem is a fellépõk elõtte, hanem konkrétan a játék.

sose nyomd fullba a kretént

banok
NFL Super Bowl streamek ma éjszakára
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=175&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen

Rincewind
Ez nagyon jo! 😄
5w0rdf15h
EZT láttátok már? 😄DD mit ki nem találnak...

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

robotnyk
vicces, hogy olyan pénzen vitáznak, aminek kb a felét fogják kapni egy elmaradt szezon után, annyi nézõt, és reklámbevételt buknak el. :\
LasDen
lejár a játékosok szerzõdése vagy mi és messze a megeggyezés a ligával...
hasonló mint a 99-es NBA és 04-es NHL dolog....

2011-ben állitolag elmarad a szezon.Errõl esetleg hallott valaki konkrétabb részleteket, ha igen akkor leirná!elõre kõszõnõm
LasDen

LasDen
dél alföldi gang 😄 gondolom kecskemét meg még mittom kik 😄

Kis ráhangolódás a Super Bowl-ra Aréna Bowl

LasDen
nyert az AFC.....

Szasztok!
Tudtok valami jó kocsmát, ahol közvetítik az SB-t? Olyat, ami egyetemista-pénztárca barát hely😄