Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jó...most nem...de máskor se szoktak....nagyon ritkán 1-2 meccs becsúszik...meg esetleg ha MNF játszanak

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
mert a pats most játszik.
LasDen
egyiket se bírom....faszé nem közvetítenek Pats meccset....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

22:30 NFL, Philadelphia-Green Bay, 1. hét (élõ)
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Fenrir
Vagy ha a futó játékos kezébõl ütik ki a labdát, az meg a force fumble.

A halál csupán a kezdet...

na ezt nem tudtam
LasDen
ha a támadójátékos elejti a labdát, miközbe még él a játék, akkor az fumble...fellehet venni és meglehet próbálni visszafutni vele....
de pl. ha az irányító már lendíti a karját dobáshoz, de odaérnek és kiverik a kezébõl a labdát, akkor az is fumble....

viszont ha a labda földet ér, akkor mindenhogy vége?
LasDen
nah...még valaki beakarja írni??? 😄

Count Adyn
Hja ha a labdával futó magától esik el akkor felkelhet és mehet tovább😄 Down by contact ra áll meg a play😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fenrir
Ha elkapja, de a lendülettõl elesik és az ellenfél játékosa nem érinti meg attól még a play megy tovább. Ez catch-nél is érvényes, nem csak interception-nál.

A halál csupán a kezdet...

LasDen
az azért van mert még nem ért hozzá az ellenfél játékosa....ha már hozzáért és földön is volt...akkor vége a playnek 😄

ProGabe
egy kérdés a szabályokról: van, hogy interception-nél a labdát megszerzõ játékosnak lenn van a térde/könyöke, mégis felugrik és tovább megy a játék. na ez hogyan lehetséges? vagy benéztem valamit?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
szép-szép...😄 remélem idén lesz SB....D

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LasDen
a XLI.-n meg Devin Hester a Colts kickoffja után egybõl visszafutott TD-re 😄

LasDen
nem trollkodsz...legalább van egy kis élet a topikban 😄

LasDen
a két évvel ezelõtti Super Bowlon James Harrison egy 100 yd-s interception TD-t futott....😄 geci nagy volt.....utána oxigén maszkkal tartották életben annyira kifutotta magát 😄

ott meglátszik, hogy az amcsik még csak tanulatnak focizni, ezt viszont még "alacsonyabb szinten" is profin csináják

am bocsmá, hogy itt trollkodok
hát érdekes egy meccs volt, de azért nem mls 😄
AZTAKURVA :| 96 yardos passz
LasDen
ne gondold ezt....mindig kell az ember...bármilyen posztra odalehet érni...mindig van esély 😄

néztem valamelyik nap, meg látom, hogy mikolcon is van csapat, de tuti esélyem sincs bejutni oda még tartaléknak se 😄
LasDen

LasDen
kurva nagy pénzeket szakítanak....
kár hogy ezt az oldalát nem tapasztalhattam meg 😄

hát már akkor lesett az állam, mikor mondták, hogy nem is közvetítenek, ha nincs teltház
LasDen
és a bérletekért úgy kell sorba állni 😄

beszarás amúgy, hogy egy ilyen meccsen is mennyien vannak
LasDen
ha jól emlékszem akkor a Vipers elleni meccsünkön a pestieknél az offensebe volt egy tag bazzeg olyan hasa volt....lógott lefele az egész...nagyon durva volt...😄

LasDen
én se vagyok sportos alkat....115-120 kilómból nem sok izom 😄 és én is a front vonalban DE-t néha NT-t játszottam....meg itthon azért nincsenek mindenhol 150 kilós állatok...négerek meg méginkább 😄 de ez elhatározás kérdése...ha nekik akarsz menni, akkor nekik mész....elméletben volt olyan play, amikor 2 embert kellett volna feltartanom és/vagy lezárnom a lyukakat...
a felszerelés meg azért van, hogy megvédjen....nem kell félni és teljes erõbõl nekik menni....ennyi 😄

😄DDDDDDD

én azt néztem amúgy, hogy falban lévõ játékosoknál elég gyakori a méretes sörhas, hiába sportolók 😄
Count Adyn
Fasza lehet😄 Nekem már ott elment a kedvem a játéktól mikor láttam hogy ilyen goal line szituknal futás van, és vagy 3 150kilós néger tolja vissza csávókmat miközbe hátulról az õ 150 kilósaid tolják elõre😄D Maradok inkább nézõ, mert bár vagyok 195 centi meg 95 kiló, nem igazán vagyok tul sportos alkat, összecsomgolnának hamar attól tartok😄 marad a tenisz nekem élõbe xD

LasDen
ennél már csak az jobb, ha személyesen éled át...😄 próhálják kiszedni a kezeid közül pedig már rég vége a playnek....köcsögök 😄

Count Adyn
na igen😄 a legjobb mikor interception után fumble és akkor néz az ember hogy most miafasz van ott fekszik egy rakás ember egymáson, közte néhány bíróval😄

LasDen
azt kapta amit érdemelt 😄

na a sackre akkor jól asszociáltam 😄 mert volt párszor mikor lenyomták Favre papát, akkor mondogatták 😄
LasDen
amúgy amit mondtál, hogy az pl a vikings defense sackeli a Breest a Saints gólvonalán belül...az a saftey...az 2 pont a vikingsnak ebben az esetben...és punttal (saints rúgja) folytatódik a mérkõzés 😄

na jólvan 😄
jaaaa basszus most nézem, hogy mezõnygól volt, arra nem is emlékeztem, de most már beugrott -.-
LasDen
te a safetyt mondod most, de a vikings-saints meccsen ilyen nem volt 😄
a vikings elsõ pontjai field goalból lettek.....tehát a saints gólvonalához közel voltak, de a 3. próbálkozásra nem tudták megtenni a 10yd-t így a field goalra mentek, tehát átrúgták a villás kapun...3 pont...

pl azt nem vágom, hogy hogy Minnesotának az elsõ pár pontja honnan lett? onnan, hogy lenyomták Breest a saját gólvonalán(vagyhogyhívjákon) belül?
LasDen
nekem a fumblelel volt sok problémám 😄 nehezen akartam felfogni, hogy mikor van....

Count Adyn
én ugy 3-4 meccs után már vágtam, hamar át lehet látni, aztán meglát az ember mégtöbb szépséget😄

LasDen
olvasgass bowl.hu-t meg wikipediat...meg ugye Richi a meccsek alatt is magyaráz....
de anno én se volta teljesen tisztába a szábolyakkal...de ahogy játszottunk szép lassan megtanultam ami még kimaradt...😄
de pl a posztokat a wikipediáról tanultam meg....

én még a szabályokat sem értem igazán 😄
LasDen
jaja...NCAA....szoktak adni....ezt is meg Arena Focit is....

(én meg játszani akarooook)

az eurosport2-n ez valami egyetemi liga?
LasDen
ma nincsenek meccsek....max egy W-Virginia - Marshall NCAA vagy Calgary - Edmonton CFL-t nézhetsz 😄

vasárnap lesz csak, meg hétfõn