13258
-
#5723 Támadásban se lehetnek valami jók, pedig csak 1-szer puntoltak eddig, de most meg a labdát is el fogják veszteni.
-
#5722 Hát végülis Facemasket nem fújnak Rudira...minek...csak a szemét nyomta ki a gyereknek majdnem...ez a meccs elúszott, kisebb részt most a sporikon, de döntő dolgokat nem fújtak, vagy rosszul fújtak...hát ez van... -
#5721 na, megint 10 pont a difi... -
#5720 De örülök hogy legális tackle-t befújnak...ez már a 3. meccs hogy szopatják a sporik a Ninerst feleslegesen. És egy meccsen nem egyszer... -
#5719 bár most úgy tűnik felébredtünk az ábrándozásból. -
#5718 Hát a Lions megszopat úgy tűnik...de a Niners is... -
#5717 Hát szerintem az se fog jönni :D -
#5716 Ez a szégyen...3. negyed és először puntol a Vikings... -
#5715 Na valahogy így bassza le játékosait Harbaugh és íg ykezdenek el játszani. -
#5714 ja, rájuk is tetten ez ellen a Titans ellen, de úgy látszik ez nem az én napom...még a Chiefs jöhet az a durva... -
#5713 Lions is eláshatná magát, a többi legalább egyelőre jól áll. -
#5712 Hát geci szarul játszunk, ha nem kezdenek el játszani a 2. félidőben akkor szarrá leszünk verve...álltunk már fel ilyenből, de ez nem a mi napunk, és kurva idegesítő ilyen hibákat nézni. -
#5711 így. -
#5710 Tehát így játszik "délelőtt" a 49ers. -
#5709 -
#5708 A faszom van a Ninersel? ez a korai időpont nem jó nekik... -
#5707 http://www.vipbox.tv/en/sports/american-football.html
http://www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html
http://www.veetle.com/index.php -
#5706 elfelejtettem a stream oldalalkat. Múltkor valaki adott egy nagyon jót!
most nincs HD streamem és kéne a Vikings meccsről! hálás lennék ha valaki tudna adni, köszönöm! -
#5705 A rendes bírók is ugyanúgy fújtak össze-vissza, amikor ők voltak, velük is elégedetlenkedtek folyton, meg kell nyugodni szépen, nem kell mindenkinek Jim Harbaughnak lenni :D -
#5704 Na az egyenlítés se semmi, nagyjából 0 yardos INT return TD :D -
#5703 EZ HOL VOLT FACEMASK!!??? ISTENEM MIKOR JÖNNEK MÁR VISSZA A BÍRÓK!?
Csak a Ninerst szopatják a bírók??? Azt mondja Facemask a semmire... -
#5702 Bengals első passz TD wildcatből :D -
#5701 Randy Moss TD-t szerez -
#5700 49ers elvileg sima kell hogy legyen. Igaz otthon játszik a Vikings, de nagyon lyukas védelem. -
#5699 49ers & Bears győzelmen gondolkozok, de a Colts is esélyes lehet... -
#5698 én ellenük fogadtam :) -
#5697 Ha ma se nyer a Saints akkor lehet, hogy vissza kéne hozniuk a bounty programjukat, hogy teljesíteni tudjanak -
#5696 TD magazinnál én arra leszek kíváncsi következő hónapban mi lesz benne, mert az első számban 32 oldal elment a 32 csapatra. Remélem ehelyett valami más értelmes dolog lesz. -
#5695 Discount double check egész pontosan :D
Én csak azokat a csapatokat soroltam fel nagyjából, amik számomra ellenszenves elemeket tartalmaznak, ezen felül mindenki más azt utál akit akar :D -
#5694 címlap mondjuk brutál:))))))))))
http://tdmagazin.hu/?page_id=6 -
lord nihilus #5693 érdemes? -
#5692 Újságárusosnál lehet kapni a Touchdown havi egyszer megjelenő új magazint... ti is megvettétek? -
#5691 double check -
#5690 hát jövőre már lehet tartani a Vikingstól...igazából egy jó védő fal kéne nekik. És most örülök hogy nem ilyen erős a Vikings. -
#5689 Csak az tuti, hogy ilyen nem lesz vasárnap, sajnos :(
-
#5688 Hátha egy ilyen Vikings védelmen nem tud átmenni a Niners...azon meglepődnék. Lyukasabb mint a Colts.
Cardinals otthon játszik, ez az egy előnye van, meg sok a Philly eladott labdája, szóval...neccesen is de nyerhet.
Texans jó formája lehet most ér véget, de bizakodom :D
Persze NFLben semmi sem tuti.
Amúgy azon filóztam hogy a Chiefset meg kéne rakni a Saints ellen...esküszöm ha egy Panthers megtudta verni így... -
#5687 Hát mindkettő érdekes :D
Arra kíváncsi vagyok a 49ers hogy tud "délelőtt" játszani ezen a következő két hétvégén, bár szerintem most nyernek.
Inkább a Texans és Cardinals győzelmével kapcsolatban vannak kételyeim :D -
#5686 Nekem aztán tök mindegy eredményes-e, én szívesen nézem a Jets, Colts, Falcons, Chargers, Saints bénázását is, nem szükségszerű folyton a Giants rossz játéka :D -
#5685 Ti miket tippeltek Vasárnapra? Én rájuk szavaztam, meg is raktam őket.
1,
ARZ Cardinals @ 2.55
IND Colts @ 1.60
2,
SF 49ers @ 1.32
DET Lions @ 1.52
HOU Texans @ 1.76
PIT Steelers @ 1.50 -
#5684 Ha eredmenyes akkor tok mindegy hogy szerinted bamban nez vagy nem:)))