Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
legoptimistább jóslatom idén

Pats - Seattle Super Bowl, Seattle win

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
Értem is meg nem is ezt a parasztot de most szakadok xDDD

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Palinko
egyébként melyik filmben volt az, hogy biztos nem kerülhet mennybe az x évi denver broncos? 😄
this is the end, vagy a Ron Burgundyra gyanakszom, de könnyen tévedhetek.
az idei is odaállhat az mellé nyugodtan
Palinko
szerintem megint az van mint tavaly, nem is az a baj, hogy kiestek, hanem ahogy tették. 1 TD? ugyan már...

én örülök, mert a patriots szerintem biztosabban elbánik a coltsal, mintha egy jó formában játszó denvert kap.
Okoztak is: csináltak 17 pontot.
ReszegKoldus
nem bántam volna, ha azt az egy meglepetést a Panthers okozza 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Darthmushroom
egy meglepetés várható volt. és elnézve november óta a Denver teljesítményét talán nem is akkora meglepetés ez.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Palinko
nagy a meglepetés, hogy kizúgott a broncos? 😄
szomferi
<#ijedt> <#sir>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
egyik se elkapás

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

tutuhawer
Így van. Nemcsak Blandinót, hanem az Istent is felhívták, ő is megerősítette biztosan.
https://twitter.com/DeanBlandino
Bryant going to the ground. By rule he must hold onto it throughout entire process of contacting the ground. He didn't so it is incomplete.

Peches dolog, sajnálom a Cowboyst, ők mindent megtettek. Egy egészséges Nick Foles ha belelendült volna a szezon második felére, akkor a PHI meverte volna a Green Bayt és a Seattle-t is , és ez... nyilvánvaló. Igen, igen, nyilvánvaló. <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.11. 22:36:18

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Palinko
ja, Patriots meg sokkal erősebben elkapta, azt elvették, ezt megadták a Packersnk, aztán egy sima elkapást elvesznek a Dallastól.... mondjuk annak ellenére fel vagyok háborodva, hogy a Packersnek szurkoltam 😄
LaszloLedzenyi
Örülhettek ha mezőnygólig eljuttok<#banplz>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

ReszegKoldus
Ez a Calvin Johnson rule

Mondjuk ez kevés lesz Seattleben, na mindegy

tutuhawer
még az Istent is felhívják telefonon ilyenkor, nincs másik meccs, azonnal kapcsolnak a nagyfőnökhöz véleményre

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
Az első félidős fantom elkapás után vicces h ez nem birtoklás 😄
Darthmushroom
hát ez tényleg felettébb érdekes döntés volt főleg annak fényében h a pályán mi volt a döntés.

ReszegKoldus
micsoda dráma lesz, hogy Romo vezet egy győztes drive-ot időkérés nélkül

LaszloLedzenyi
Hát a kurva anyját a bíróknak ha már kigondoltam, birtokolta a labdát.....

Sippie
Kamu... remélem most is 1 hétig csámcsognak azon h milyen ítéletek voltak a dallas kárára
Sippie
Szerencsétlen ez a Romo... szerencsétlen...
tutuhawer
Mekkora poén, Rodgers passzol Rodgersnek , tegnap meg Wilson passzol Willsonnak 😊

Sippie
Romo te fasz... ilyenkor Rodgers eldobja, ez meg beszed -20 yardot sackkel...
Sippie
Bazd+ mi meg nem tudjuk az ilyet begyűjteni...
tutuhawer
most látom, megy chilei bajnoki, azt ajánlom. Jók. Gyorsak, ügyesek, erősek, magasat ugranak, jól fejelnek, jól passzolnak, jól lőnek, taktikusak, fegyelmezettek, agresszívak.

Sippie
😛 most szoros a meccs ahhoz... ha 28-0ra menne a packers mar a gurulos focit neznem.
tutuhawer
ilyenkor szoktál elmenni aludni, nem?

nabazzeg, Murray elejti...
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.11. 21:01:03

Sippie
Romo csukott szemmel dobál 😄DD
LaszloLedzenyi
Vajon Rodgers lába bírni fogja végig? Főleg hogy mutogatják, Cowboys tuti rámegy <#idiota>

Sippie
Bailey baszod...
ReszegKoldus
1 embert már ki is vágtak a stadionból pedig nem is megy még a meccs 😊

robotnyk
ott sincs QB, szóval a helyzet ismerős lesz neki
ReszegKoldus
Rex Ryan -> Bills

Jó helyre ment 😄

Palinko
ja felénél el is mentem aludni. ma legalább emberi időben lesznek a meccsek
LasDen
jobban jártál szerintem 😄 igazi hullámvasút volt a meccs. Annyiszor ott hsgytasm meg visszajöttem,m ert nem bírtam...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
Néztem, de nem örülök

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
fuhh teljesen elfelejtkeztem a Pats meccsről nagy másnaposágomba 😄 ma be kell pótolnom 😄

ReszegKoldus
ez a második meccs viszont pocsék 😄

tutuhawer
Én néztem, de nem csendben
A késői meccsen saját beteges hülyeségemen rágódok: Kevin Burkhardt kimondta, hogy visa halftime show, de a túdióban senki, meg a reklámokban se. Szerintem nem hívhatják show-nak, csak a Pepsi Halftime Show-t

Palinko
ez hatalmas meccs volt, remélem ti is néztétek csak csendben
tutuhawer
megnézem, mielőtt vásárolok, kösz az infót. Azt hittem, ez szabvány, ugyanaz, de látom, mégse, Kösz

ReszegKoldus
igen az az Eagles oldalán van, a Dallas oldalán meg más van

Ricsi234
OFF: Not top 10.
Na vajon kik vannak az első helyen?<#idiota>

Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2015.01.10. 21:24:45

tutuhawer
oda van írva , kiemelve, hogy semmi több plusz költség. A Plusz költségek után már nincs több plusz költség, azaz, kifizeted és az összeg annyi, nem több, mint amennyi, hanem éppen annyi. Ezt írják oda a Phiilly oldalán biztosan. Aztán majd kiderül, amint megnyeri a DAL, mert biztosan ők nyernek. 😄

ReszegKoldus
+ még (a számomra értelmezhetetlen módon magas összeg) amit rátesznek itthon, nem?
engem legalábbis 1 rendelés meggyőzött, hogy a hivatalos oldalról többet ne nagyon rendeljek 😄

tutuhawer
Ha super bowlt nyer a dallas, akkor regisztrálok a dallas boltjába és rendelek a főnökömnek egy mezt saját felirattal, számmal. Most néztem az Eagles honlapján , kb 165 dollár + 25 dollár uniós szállítási költség + valami 23% körüli adóteher , elég hardcore költség a feliratozás, de mondom, ha nyer a nagydöntőben a Cowboys, megrendelem neki a cuccot
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.09. 22:24:55

Sippie
kovbojok úgy továbbjutnak mint a szél, csak nézzed majd... nem győzöl hüledezni a fantasztikus játéktól, és a kétes bírói ítéletektől 😛
LaszloLedzenyi
Ahogy nézem a Ravens és a Cowboys fázni fog hétvégén , -20 körül mutatja mind a 2 helyen <#banplz>