Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ricsi234
<#banplz>
http://www.youtube.com/embed/cZaJYDPY-YQ
HBD Darth!
Utoljára szerkesztette: Ricsi234, 2015.01.09. 16:56:34

Darthmushroom
Köszönöm szépen! :)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tutuhawer
Most látom a kezdőoldalon, van születésnap-kijelző

Boldog születésnapot!

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Sippie
a szurkolók attól még fázhatnak :D
LaszloLedzenyi
Nem is azért tettem be ezt a képet <#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Darthmushroom
azért nem szabad elfelejteni h a Dallas idén idegenbe volt a legjobb, sőt a legjobb volt a ligában 100%s mutatóval.

hungary27
<#taps>
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LaszloLedzenyi
<#banplz><#idiota>

Utoljára szerkesztette: LaszloLedzenyi, 2015.01.07. 22:05:30

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

LasDen
ennél jobban nem is tudna elterülni a nézőtér :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
mondjuk ha most lenne a meccs és felgöngyölítik a takarót, akkor most nem így nézne ki :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Palinko
így néz ki green bay, ez várós lesz

Sippie
igen, csak az egyik bíró az egyik oldalon annak ítéli, a másik meg a másikon nem? ugyanúgy nem a labdát figyelte a lions védője sem.
Sippie
volt egy dallasos is, ő egy héttel később szomorkodhat :D
Palinko
fanatizmus és még Júniusban csináltatta!

ja digitális számokat kellett volna mert akkor a 6,8,9 is játszik :D
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.01.06. 01:29:44
LasDen
ilyet hogy csinálhat bárki is józan ésszel? :D Bár az ötöst még át lehet írni nyolcasra, ha úgy alakul :DD

Palinko
akiknek hozzám hasonlóan kiesett szeretett csapatuk, ezzel tudnám vigasztalni. lehetne sokkal rosszabb a helyzet :D
ReszegKoldus
Úgy tudom a lábösszerúgás nem feltétlenül pass interference, attól függ mennyire ítélik szándékosnak

Azt hiszem az mb1-es "szakértők" szokták mondani a kétes bírói ítéletekről, hogy milyen jó, hogy másnap is lehet miről beszélni... :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Ja, és hideg is lesz. Mondjuk nem Ice Bowl hideg, de hideg :D

Sippie
az első félidőben elmaradt egy pass interference a dallas javára, amikor előtte ugyanazért megkapta a lions, konkrétan összerugták egymás lábát. Egyik oldalon sárga, másik oldalon nem. Csak visszakapta a cowboys.
ReszegKoldus
Nem ezt írtam, de magyarázd bele egészen nyugodtan.
Viszont, ha innen közelíted meg, akkor 3 pontos különbségnél könnyebb elcsalni a meccset, mint 20 pontos különbségnél.

Darthmushroom
azért a GB-nek nincs ilyen brutális front7je mint a Lionsnak, szóval más meccs lesz.

Palinko
A tegnapi dallasnak nincs sok esélye a green baynél szerintem
LaszloLedzenyi
Az tuti, nem mondom hogy az összes mérkőzést láttam a szezon kezdete óta de eddig nekem eddig ez volt a legizgalmasabb, bár árnyékolja a Dallas offense fal bénázása és Romo 4. negyedben bemutatott futkorászása. A Pass interference szerintem is jogos volt, bár nem hiszem hogy a hátáról lehúzta volna a labdát. Azért kíváncsi vagyok mit fog csinálni a Dallas a sajtfejűeknél....

Én úgy gondolom hogy egy Patriots-Seahawks Superbowlt fogunk látni.

Tehat akkor ezekszerint igy rendben van a dolog. Lehet csalni, ha valaki nem szerez eleg pontot, sot...
ReszegKoldus
Azért ehhez a vereséghez kellett az is, hogy a Detroit az egész 2. félidőben 3 pontot szerezzen...

Nos ekkora ordas nagy biroi csalast meg nem lattam az nfl torteneteben, mint amivel megnyerettek a Dallassal a merkozest.
Pass interference, ami teljesen jogos bejelenti a fobiro, a birok fonoke is elmagyarazza, hogy egyertelmuen az volt, majd visszavonjak a dallas tulajdonosanak beintesere az egeszet, nehogy a voros zonan belul lions csinaljon egy td-t mert akkor vege is a dallas rajatszasanak az ido rovidsege es a ponthatrany miatt. Bravo NFL.
Darthmushroom
sajnálom is mert Én elmentem aludni :D

Palinko
na most sajnálhatják akik elmentek aludni
ReszegKoldus
és a Seahawks most jutott be a Super Bowlba :D

szomferi
úristen bazdmeg... hihetetlen, hogy mennyire nem tudja a fal tartani Romo előtt a rohamokat

hát így az életben nem lesz meg a Dallas 3 TD-je, ami kéne :D
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2015.01.05. 00:30:08

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mulli1986
Most már akár ki is kaphatnak? :D

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Sippie
Dallas zseniális... hozza a szokásos playoff dallas szintet. Egy qb-t nem tudnak szerelni, speciális egység awesome... elég is volt ennyi a meccsből.
Darthmushroom
szerintem mind2 főcsoportba lesz meglepetés. mint írtam Ravensnek nem örülök mert nagy mumusa a Patsnek, de remélem inkább a denveri oldalon lesz ott meglepetés nem massachusettsben.

am kíváncsi vagyok Romo mit művel ma, képes hullámozni nagy meccseken.

LasDen
tippem a Baltimore-Denver és Packers-Sehawks döntők....

robotnyk
legtöbbször a wild card kör a legizgalmasabb. idén eddig 3-ból 0.
Sippie
ámen! :D
Palinko
köszi.
tegnap mindkét meccs ellentétesen alakult mint szerettem volna. Ma Lions és Colts győzelmet várok szóval lehetne az ellenkezőjére fogadni :D
Darthmushroom
Rohadtul nem örülök h Pats-Ravens lesz..

Darthmushroom
azért mert ha kivágják akkor a másik csapattal teljesen új szerződést írhat alá olyan összeggel amibe megegyeznek, ha cserélné a Cardinals akkor kellene az új csapatnak kifizetni azt az összeget. a fizetése meg valami roster bónusz miatt nő meg olyan mértékben.
am az elmúlt évekbe rendre szó volt h távozik, ez idén szerintem meg is történik főleg h nem is volt jó éve meg ott van mögötte Floyd.

ReszegKoldus

ReszegKoldus
ez nem is igazi geico reklám a gekkó nélkül

tutuhawer
Geico biztosítás
http://www.youtube.com/embed/pE0_GaLsX1Y

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Palinko
még nem kezdődik a 2. meccs valaki elmagyarázné mi van Fitzgeraldal? miért kell sokat kapnia, mikor másik csapatban meg nem? remélem a fizetési sapka úgy növekszik, hogy még beférjen
Palinko
3. irányító volt ja, és volt még sérült, draftolásban legalább jobb helyen leszünk :D
tutuhawer
mondom, Carson Palmer /kezdő irányító/ elvesztése bárkit hazavág(hat). Óriási pech.
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2015.01.04. 01:52:17

Palinko
végtelenül szomorú vagyok, ahogy kezdődött az év, többet vártam. na legyen green bay - patriots superbowl
tutuhawer
na, tessék, így megjegyzem máris. Kösz.

+++ Az nfl gamedayben az egyik nagyágyú ma mondta, hogy Cam Newton több támadó yardot fog feltenni a táblára egymaga, mint a Cardinals egész csapata. 97-et csinált Cardds, borzasztóan sajnálom, pedig Carson Palmer jó spíler, kár, hogy megsérült. Ne feledjük, ő még a méltán világhírű Chad Johnsonnak is dobált labdákat, jó sokat. Nagyon sokat, nagyon jókat.

ReszegKoldus
Nem az endzoneban, hanem a meccs utolsó két percében van ez, hogy csak akkor vihető előre a labda, ha az szerezte vissza, aki elvesztette.

szomferi
ú, tényleg... attól függetlenül könnyesre nevettem magam rajta :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB