13258
-
#12485 Amúgy, a Pats nem is térdelhetett volna az 1 yardoson nem, mert akkor safety lett volna?
Szóval a védők azt jó alaposan elbaszták hogy beugrottak. -
#12484 -
#12483 Vicc, hogy az első félidő utolsó ~3 perce a valóságban közel 10-szer olyan hosszú volt :D
Mivel a reklámokat alapból utálom, így azok többnyire elég felejthetőek voltak, a halftime show meg szerintem Bruce Springsteen óta csak gyengébb. Legalább a meccs jó volt :D -
#12482 jaa, azt hittem L lesz, de a LÍ az jobban hangzik :D -
#12481 ja azt nem hinném, csak kivételesen Super Bowl 50 lesz, utána lesznek megint római számmal :D -
#12480 mér, addigra megtanulják v mi? :D -
#12479 jövőre nem lesz ilyen grafikon, ha minden igaz :) -
#12478 talán még az is kevés hiszen ebben azévezredben semmi említésre méltót nem csináltak, de majd meglátjuk -
#12477 Megjött Rex Ryan, még elhozzák Denverből Manninget aztán reszkess AFC East :D -
#12476 az akkora playback volt hogy öröm nézni, a szám előtt hogy visítozott azt hittem bevérzik a fülem :D -
#12475 mi változott a Buffalónál? :D -
#12474 Minden Katy miatt van. A Pats is szomorú volt az előadása miatt és a 3. negyed végéig síratták, aztán eszükbe jutott, hogy van itt egy meccs és gyorsan lehozták... -
#12473 tudta a Patriots, hogy ezt most meg kell nyerni, mert jövőre még a csoportgyőzelemre is esélytelenek a Buffaloval szemben :) -
#12472 kicsit túlspilázod ezt az egészet -
#12471 dolphins? na arra szerintem még várhatsz pár évet :D bár ki tudja.. :D -
#12470 benne van, de szerintem ez teszi a seahawksot igazi vesztessé, nem az, hogy kevesebb pont volt a nevük mellett a meccs lefújásakor.
a patriots győzelme szerintem jót tesz a sportnak, mert nézőcsalogatóbb a passz játék és kellenek a ligának az olyan legendák mint Tom.
mondjuk remélem jövőre egyik csapat sem lesz SuperBowlos, hanem lesz valami Cardinals - Dolphins döntő, bár erre nem sok esélyt látok :D -
#12469 ugyan már, a végén is csak azért lett interception, mert le volt eresztve a labda és könnyebb volt megfogni! :D -
#12468 persze nem volt szép a balhé, de benne van h elszakad a cérna mikor olyan közel voltak a győzelemhez. de a játékuk alapján Ők is megérdemelték volna. -
#12467 mindenesetre a pats megérdemelte a ravens ellen is hogy szerepelt, aztán a "csalással" vegzálták őket és a végén is hátrányból álltak fel. szerintem ebből a szezonjukból jó film lenne. örülök, hogy az afc kedvencem nyert.
a seahawks verekedésnél meg bemutatkozott... -
#12466 persze fáj a szurkolóiknak de szerintem nem lehet erre fogni, Butler csinált egy nagy playt és kész. A Pats se szólhatott volna semmit ha végül kikap, egy ilyen döntőben ki lehetett volna, persze fájna h megint nem sikerült meg megint mennyi hiányzott de sajnos egy győztes van. -
#12465 épp ez a játék lényege, hogy ha mindenki futást vár passzolj.
bár én már felállásból egész jó aránnyal eltalálom mi lesz ez az edzőknek még jobban megy szóval csoda, hogy van egyáltalán pont :D -
#12464 van benne logika. Persze mindenki csodálkozik h nem futottak onnan, de ha úgy nézzük ők úgy gondolkodtak ha nem jön elsőre a futás többet vesztenek. első kettőre passz vagy bejön vagy nem, ha nem úgy is megáll az óra utána futnak egyet kikérik az időt és akkor még 4.re is egy futás. -
#12463 3. és 4-re futottak volna Carroll szerint -
#12462 3szor nem tudtak volna mert 1 időkérésük volt, idő meg nem sok volt. elsőre tény h megpróbálhatták volna, utána kikérik az időt és akkor esetleg két passz vagy még egy futás. -
#12461 Kicsit csalódott vagyok. Katinak szép lába van, de amire igazán kíváncsi lettem volna, azt nem mutatta meg. Végig is durcáskodtam emiatt a 3. negyedet. aztán arra ocsúdtam, hogy a Maddent látom :O -
#12460 van igazság (legalábbis részigazság) -
#12459 futásnál is el lehet veszteni, igaz sokkal kissebb az esély :D -
ChipHazard #12458 Hülye Seahawk, 1 yard, erre paszolnak amikor még volt legalább 3 lehetőség futni. Jo mecs volt, grat a New England-nek. -
#12457 Super Brawl -
#12456 Na még a végére egy kis bunyó :\ -
#12455 MEGVAN!!! MEGVAN!! MEGVAN!!
Nem hittem volna el ha kétszer ilyen szerencsés elkapással kaptunk volna ki.. -
#12454 NEM HISZEM EL, AMIT LÁTTAM. A világ legboldogabb embere lettem :') -
j0rmungandr #12453 Szerintem 10+ ponttal fog nyerni a Pats. A Seahawks védelme tele sérülésekkel tele, Lynchet megfogja a defense. -
#12452 ha lesz mit nézni rajta, akkor még talán meg is nézem a showt :D
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2015.02.01. 22:58:20 -
#12451 :D -
#12450 :D -
#12449 remélem Katy Perry a halftimeba kirakja az értékeit.... -
#12448 omg... trashtalkba tényleg ezt a ripacs majmot kellett meghívni? -
#12447 fb-n ajánlott hirdetésnél volt (valami green bay world), bár nem tudom h ajánl nekem ilyet, ahogy máskor se hasonlókat. -
#12446 Nem tudom honnan van, de tök jó, ilyet még nem láttam :D
(legalábbis Green Bay felirattal nem)