Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"de emlékezzünk meg a rekordokról is: a New England Patriots lett az elsõ csapat, amely ötféleképpen szerzett touchdownt egy mérkõzésen (futott, passzolt, interception után visszahordott, kirúgás után visszahordott valamint blokkolt mezõnygól után visszahordott TD-je is volt az együttesnek)" 😄 😄

#3896: ki hitte volna<#smile><#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

HunnernesKonge
<#banplz>
robotnyk
a KC maradt az egyetlen veretlen csapat <#zavart1>
Palinko
köszi!
Palinko
ti sem találtok rendes streamet? panthers meccs érdekelne még nem kezd a cards.
Jakuza001
A legjobb. 😄

pedig jóvót
LasDen
faszom Mossba, faszom Sanchezbe, faszom LT-be...faszom az egészbe 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

aztapicsa milyen elkapás volt ez
Shep
Nem hiszem el már megint. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Chargers meccsen ide oda dobálgatják az interceptionokat 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Count Adyn
fasza ez a jets-pats meccs😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

GAthersw
Amcsi VPN-el néztem, de felidegesítettem magam rajta és bezártam...

01110000 01110010 00110000

LasDen
reménykedtem hogy nem, de éreztem, hogy így döntenek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hááááááááááááááááááát, talán 😄
LasDen
szerintem lent volt...

LasDen
Brady da best!! 😄

Palinko
hol nézed? én nem találtam rendes streamet, kár hogy nincs egy hely ahol mindég megbízhatóan írnak párat. most a myp2p.eu nem adott ki rendeset.
GAthersw
Cardinals :facepalm: <#help>

01110000 01110010 00110000

végre vasárnap<#finom>
Jakuza001
Jim Brown the best RB ever.

miilann04
hazudsz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

jövõhéten patriots-jets lesz vasárnap a tv-ben
most nézem, hogy a Pats meccsen volt visszahordásból TD 😄DD
LasDen
hát nagyon máshogy nem lehet megoldani 😄

gondoltam hogy valami póznás dolog van 😄
LasDen
mindenki ahogy tudja...a legáltalánosabb (fél)megoldás az, hogy a rendes foci kapukat megtoldják 2 rúddal....így nem szabályos méretû kapu lesz, de legalább lesz....nálunk ezek pvc csövek voltak 😄
de volt 1-2 kivételes alkalom mikor rendes kapunk volt....mivel a rögbisekkel együttmûködünk, így 1-2x megkaptuk az õ kapujukat, ami már normálisabb kinézésû....de ez nem sokszor volt...

lasikám a magyar meccseken a kaput hogy oldják meg? ez most csak így eszembe jutott, gondoltam megkérdezem
Legalább a Packers nyert nagyon rájuk fért már a Philadelphia ellen.
istenem..
na ez jó meccs volt, kár hogy csak a feléig néztem 😄
Shep
Nincs egy normális irányító az a baj. Alex egy nagy nulla.

na csak le kellett írni, Vick magához tért 😄
LasDen
pedig 5 év alatt csak drafttal össze lehet hozni egy ütõképes csapatot...

Shep
Az hagyján de kb. 5 év alatt sehova nem fejlõdtek ez a szomorú, na de nem baj azért tovább szurkolok nekik.

komolyan mondom rendesen sajnálom az Eaglest, nincs normális irányítójuk -.-
LasDen
nem hinném, hogy belõlük egyhamar lesz valami....

Shep
Kalap szar már megint a 49ers játéka, idén sem lesz play off. Hihetetlen ,hogy még mindig ezek a szerencsétlenek adják el a legtöbb labdát.

nem rossz meccs, csak nagyon darálnak
kurvajó ez zajmikrofon 😄 hallani mindent
LasDen
2 irányító a pályán...?? 😄 fasza....Vicket bírtam, de sokat zuhant a szememben.....de milyen fostos ez a philly mez...😄
a GB-bõl meg egyedül Rogerst bírom 😄

HunnernesKonge
Kikapott a Colts :/ Nem egy jó idénykezdet, de hát Minesotában is vereséggel kezdõdött az idény nem aggódom egyelõre Colts-Texans 24-34
Palinko
cards - rams meccshez van egy nagyon jó stream:
http://www.nenggeulis.com/watch.php?livestream=4582

vért izzadva találtam remélem végigmegy 😄
Utóbbi incomplete passz, és deflect a védõjátékosnak

holnap hajnalban asszem Jets meccset fognak még
LasDen
meg ugye nem is a sport tv-n múlik mit adnak....sajnos...

nekem ez is tökéletesen megteszi 😄
robotnyk
én azé' emlékszem pats meccsekre, de sok csapat van, és csak egy vasárnapi meccset adnak. és 3-4 megy csak abban a sávban, szal be vannak korlátozva eléggé 😊