13262
-
ja, hirtelen halálban, bár azt hittem akkor döntetlen, szóval én nem tudtam jól a szabályt. jutalmam egy falióra. -
Eagles továbbra is nagyon labdabiztos :D -
kár hogy nem raktam meg 200 Ftal, így csak 425 Ft ot nyertem :D:D:D:D -
Ha berúgják, utána visszaadják a labdát az ellenfélnek és megy tovább a meccs, nem? Mégis jobb, mint kikapni, bár eszerint nem mindenkinek :D -
ez a Texans am elég szimpatikus csapat. bár a sok film/sorozat miatt a texai foci alapból az, a Cowboysal együtt. -
overtime szabályokat illene ismerni ám... :) -
És nyert a Chiefs, Saints 0-3, Ricsi meg ki tudja hogyan örül itt a reklámszünet alatt :D -
Ravens asszem 11 meccse veretlen otthon, a Pats meg kb 2003 óta nem állt negatív mutatóval.
Viszont a Ravens nyerni fog Torrey Smith öccsének emlékére. (Vagy nem) -
Buta(?) Lions meg nem akart egyenlítő FG-t rúgni, inkább kikapott. -
ja van benne valami :D am éjszakára vagy tükör sima Pats lose lesz vagy rohadt nehéz Pats győzelem a 4.negyedbe. -
Nem lenne jó, ha még ők is a Pats elé kerülnének a forduló után, mi?
-
remélem csicska jets kikap ott -
3 hosszabbításos meccs se lehet túl gyakori a délutáni meccseken, de talán még egy fordulón belül se. -
ezért tettem ellenük. de 1 órája azt mondtam hogy ez elment...úgy tűnik mégis jöhet. -
Saints sehol se lesz idén, nem lepne meg ha negatívban zárnának -
Beszarok ha jön mert Chiefsre tettem :D. -
Ja nekem egybe volt a 49ers-Colts győzelem egyik szelvényen így én örülök, ha a Colts is kikap (meg egyébként se nagyon bánom) :)
KC meg 3 mp-el a vége előtt egyenlít -
Buktam mind 2 mixem...így hogy Colts szopik. Fasza... -
A Titans-Lions meccs is odaver azért. -
Ja hogy az is vendég meccs lesz baze...az szép... azt hittem otthon játszunk :D Első négy meccsből 3 idegenbeli azért az aranyos...Ráadásul New York közel van San Franciscohoz.........kezdek félni. -
Vagy mégse -
Áh Jacksonville is elbénázza a végét... -
Már New Jerseyben is otthon vannak? :D -
na, lehet javítani jövőhéten otthon a Jets ellen...lesz mit megbeszélnie a csapatnak. De rájuk fért a verés...ebből lehet tanulni. Akárcsak a Giants meg a Packers úgy nekik is ráfért már ez. Még most. -
Megint Challenge...hááát ez kész ez a tag... ez a Minnesotai levegő káros neki ... valaki hozza ki onnan... -
Újabb challenge :D -
juj mekkora interception... -
Na most kérem szépen magyarázza el valaki hogy mi történt mert ezt kurvára nem értettem.
Kért egy Challenget úgy, hogy nem volt időkérése, aztán adtak neki most egyet + Thumble volt??? -
az nála egy átlag vasárnap :D -
szétesett...időhúzás...vagy nem tudom...de ez most nagy baromság amit csinál... -
Ezt nem is értem, hogyan lehet timeout nélkül piros zászlót bedobni
-
Jim is széthullott... a semmire nyomott egy Challenget...ha minden igaz. -
Az már mindegy, mert ugye más esemény is kellett volna mellé, de nem is baj, ha kikapnak :D -
Még 100 yardot se tudtak futni és kaptak majdnem 150-et eddig. -
Ezt elkiabáltad. -
Mintha egy 3. osztályú csapattá alakult volna a Niners...mi a retek történt? Ez egyszerűen hihetetlen. -
Én már kinyomtam a szemem. Semmi nem jön össze... -
egyelőre ez ilyen körbeverős szezon. -
3rd 6, és elpasszolja... a saját 21 yardjukról, tud ez a 49ers... szerintem Harbaugh karóba húzza az egész kócerájt otthon :D -
Pedig még a Lions is visszahozta magát :D