Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7 Most Insane NFL Fans
Most Embarrassingly Bad NFL Teams of All Time
mindig megtalálják a módját, hogy tudják játszani ezt a játékot. haverom pár éve eltöltött egy nyarat lengyelországban egy olyan iskolában, ahol amcsik voltak 1 hónapig csereprogramban
csak maroknyian voltak, semmi felszerelés, a pálya egy "tetves" mezõ volt, mégis fociztak 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elerheto Xbox Live-on (illetve elvileg az NFL-com-on is, bar ez utobbit meg nem probaltam).
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lényegesen. Ég és föld, játszottam collarban és anélkül, hát collarban kellemesebb volt😄 de nem tudtam a fejem hátrahajtani annyira, most ezalatt fél centit értek, de volt, hogy ez a fél centi jelentett egy TD-t 😊 Összetett dolog ez nagyon. Ebben a sportban minden milliméter számít, és a játékosok ilyen-olyan könnyítésekkel (térdvédõk, csípõvédõk....) próbálják ezeket a millimétereket megnyerni. Ha mondjuk a collar kötelezõ lenne, elõfordulhat, hogy kevesebb sérülés lenne.
ok a jelenlegi esetnél ez nem biztos hogy tervezett lefejelés volt, de néha tiszta helyzeteknél látszik hogy tervezve fejjel mennek neki.
meg mint játékost kérdezlek, mennyire lenne jó egy nagyobb "gallér" ami nyelné az energiát? biztos csak akadályozna a mozgásban még jobban, de hát talán ennyit megérne.
Eloszor en is felhordultem egyebkent, hogy mi a francnak meg tovabbi szigoritas (lassan mar flag football-t jatszanak), de a videot megnezve mar abszolut egyetertek vele.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én se tenném normál esetben de a pályán azért helyzeti elõnyben van aki fejjel megy kis helyre koncentrálja az erõt alacsonyabban is lehet a súlypont mert úgy össze húzzák magukat.
tényleg elég sok szögbõl látják a bírók de egy ilyen esetnél mint a videóban azért lehet hogy épp takarásba jönne ki aztán lehet videóbírózni meg stb :\
szerintem nagy bátorság kell fejjel neki menni valakinek.....én sose tettem és nem is tenném...de ha jól tudom tilos is....egyszerûen annyit nem ér a dolog....
azér lehet ellenõrizni...azér van azaz 50 bíró a meccsen....😄
ha nyak sérülések vannak ilyenkor talán inkább a sisakokat kéne fejleszteni ami átviszi az erõt a vállra és ne minden a csigolyákban nyelõdik el.
nekem is nagyon tetszenek ezek a nagy összefutások a játékosok tényleg nem félnek mert úgy vannak vele mindenható a védelem, sajnos ilyenkor látjuk hogy nem az. valamit ki kell találni az nyilvánvaló, de én nem szeretnék egy rögbi szerû látványt ahol ritkábban vannak ilyen látványos ütközések.
persze én is ugyanúgy sajnálom még a legkisebb ficamot is, nem még ilyen komoly sérülést, de én jobb megoldást látok egy felszerelés fejlesztésben.
egyetértek a döntéssel, hogy ezeket be kell tiltani. azt azért hozzáteszem, hogy ilyenkor sokszor az elsõ reakciója az az embernek, hogy az micsoda rohadt látványos dolog, amikor két 120 kilós játékos így egymásnak ütközik. hallani a sisakok koccanását, igazi gladiátorok, stb
aztán amikor lent maradnak, na csak akkor kezdi mindenki szívni a fogát 😞
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
01110000 01110010 00110000
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Dallas Clark statja az elkapasok atlagaban sose volt ilyen gyenge eddig mindig 10Y felett teljesitett, iden 9.8 ami majdnem 2 Yard loss az elozo evhez kepest.
Lassuk az elkapokat ott majdnem 4 yard/catch a kulonbseg minuszban, a masodlagos elkapoknal, hiszen most a legjobb Austin Collie 12.4 yarddal, mig tavaly Pierre Garcon 16.3-al buszkelkedhetett csak hat leserult ugyebar a Giants merkozesen.
Reggire kell jatszania mostansag Peytonnak de van amikor 3an orzik, ugy meg eleg nehez, de meg igy is jol tolja, viszont egy ember keves.
Ez van ha egysikuva valik a jatek, jobban kiismerheto konnyebb vedekezni ellene.
Az mas kerdes, hogy a vedekezes ugyanolyan szar mint volt elozo idenyben.
A tavalyi SBre pedig visszaterve Robotnyk, pont egy Harrison hianyzott a jobb oldali elkapo poziciojaban, mert a Saints rem gyenge volt az elso felidoben, csak annak koszonhette az SB-t, hogy a tamadasai erotlenek voltak ebben az idoszakban a Coltsnak, visszaadogattak pontok nelkul allandoan a labdat.
Reggie Waynet es Dallas Clarkot kellett csak levedekezniuk es ez eppen eleg volt, hogy szinte semmilyen tamadast ne tudjon befejezni a Colts.
Rec Yards Avg Long TD
Reggie Wayne 33 456 13.8 42 2
Austin Collie 32 398 12.4 73 5
Dallas Clark 28 275 9.8 50 3
Joseph Addai 13 79 6.1 13 0
Blair White 5 47 9.4 14 1
Én inkább a Colts defenseben keresném a hibát, sosem voltak acélosak, de idén eddig harmatgyengék
Azert nem ment nekik mert nem igazan volt elkapo es csak egy futojuk van es nem eleg egy darab arra a posztra, meg ha jelen esetben Adrian Petersonnak is hivjak.
Egy siku volt a jatek azert nem ment nekik, de innetol kezdve, nem csak jatekban hanem mentalisan is sokkal erosebbek lesznek.
Es pont emiatt lesz gyengebb sokkal az NE is, mert egysikuva fog valni a jatekuk, most mar nem kell +1 embert eltolni a vedekezesben a tobbi elkapora tobb jatekos marad.
Mar pedig mint tudjuk ezek a merkozesek legtobbszor a mentalis alapottol fuggenek, ha ket hasonlo kepessegu csapat kuzd meg egymassal.
A colts pedig pont rossz pelda, mert kozel sem megy nekik ugy, mint szokott koszonhetoen, hogy gyengebbek lettek elkapo poszton.
Ugyanigy szenvedtek, amikor kiesett serules miatt anno Harrison es Waynere eleg volt a plusz embert atallitani.
Dallas Clark akarmilyen jo jatekos is, mar ezt o sem tudta korrigalni.
Vikings meg jo par skalpot fog begyujteni innentol kezdve, ezt elkezdheted elore boritekolni. 😄
am a Vikings oldaláról érdekes lehet a dolog, két nagyon komoly veterán az offense-ben, ha most nem tudnak élni a lehetõségeikkel, akkor az edzõ fejét veszik xD
A halál csupán a kezdet...