13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Hát én mondtam, hogy nem bírózok, de atyavilág...
  • ReszegKoldus
    Bírók
  • ReszegKoldus
    Majd ha visszajönnek a rendes bírók kíváncsi leszek kit fognak követelni, mert azért azok se voltak tévedhetetlenek :D
    Főleg, hogy úgy hallottam az 5. hét előtt nem is jöhetnének vissza, mert ugye orvosi vizsgálatok, meg felszerelést is kell csináltatni, meg mit tudom én még mi és ehhez persze mostanában kéne megegyezni, mert aztán már 6. hét lesz belőle stb, aztán lehet hogy nekik se használt ez a kiesett időszak és majd csak kb november-december körül rázódnak vissza.
    Vagy majd a Super Bowlra. :D
  • Ulvar
    Jogos...én azt hittem 2 hétig lesz így aztán megegyeznek...nem hiszem hogy nem folyik annyi pénz be hogy megegyezzenek...könyörgöm...ez döntően kihat a meccsekre, és a bajnokságra.
  • ReszegKoldus
    Poén olvasni milyen "nagy dolog" vagy legalábbis nem szokványos ez a Bullshitezés a tévében arrafelé, itthon meg ennél cifrábbakat is lehet ugye hallani a meccseken. :D

Ilyen szempontból mondjuk valamilyen szinten sajnálom ezeket a cserebírókat, mert nem hinném, hogy ők akarták volna maguknak ezt az egész helyzetet, próbálják végezni a dolgukat amennyire tudják, csak ez ide elég kevés. Ezért én inkább az öltönyös nyakkendős okostojásokat szidom, akik nem képesek/hajlandóak megegyezni a rendes bírókkal és ezzel égetik magukat, meg most már lassan(?) az egész sportágat is. :D
  • Ulvar
    MENNYIRE CIKI xDDDDDDDDDDDDD A második videón a TD mennyire ciki? xDDDDDD

Hát és ezt a Titanst nem bírta elverni a Lions...hát...no comment :D.
  • Ulvar
    Jogos a fika, a probléma az hogy ezáltal az irányító által lett elpicsázva egy Packers
  • ReszegKoldus
    Ahhoz olyan QB kéne, aki kihasználja, ha hiányzik egy ilyen CB, nem?
  • ReszegKoldus

• Ulvar
    Darrelle Revis a Jets játékosa lesérült. Az évben többet nem játszik annyira súlyos. Őt titulálják a legjobb játékosnak a Jetsben. Hát ez csak a Ninersnek kedvez.
  • Ulvar
    Erre voltam kíváncsi. Azt a kurva....... xDDDD Baltimoreban jó volt a buli :D
  • Fókameister
    Remélem nem lesz igazad és nem kell a következő szezonig várni, míg képesek lesznek eredményt felmutatni a fiúk. Jó ideje Broncos drukker vagyok de sajnos nem sok vidámságot hozott ez az utóbbi időkben :S . De hát akkor is kitartok a csapat mellett.
  • ReszegKoldus
    Arról amit mondtam van videó, de nem biztos, hogy arra vagy kíváncsi :D

• ReszegKoldus
    Egyébként ez nem tudom mennyire szabályos így megfogni a bírót, mert azt hiszem játékosnak tilos és kizárás is jár érte meccs közben. Itt mondjuk Belichicket már nem zárhatták ki, mert vége volt a meccsnek :)
  • Ulvar
    Nekem valamiért nem tetszett :D
  • Hypo #5788
    Jó kis hét volt megint, volt itt minden OT, KO return, hulye birok, hulye edzok:)
  • lord nihilus
  • Ulvar
    gondoltam hogy nagy lett a meccs vége ilyen eredménnyel. Van már róla videó?
  • ReszegKoldus
  • ReszegKoldus
    Manningnek elvileg 5 éves szerződése van, hát én nem tudom, hogy kitölti-e...
    Csak ne döntse meg a legidősebb playoff meccset nyerő kezdőirányító rekordot :D

A Ravens szurkolók meccsvégi Bullshit kántálása volt viszont eddig kb a legjobb, amit NFL meccsen hallottam :D
  • Ulvar
    Most állították össze a csapatot, kell nekik még ez a tanuló év, talán majd jövőre.
  • ReszegKoldus
    Én azt gondolom, hogy jövő héten nyerniük kéne, különben a Bye week előtt már lehet, hogy nem fognak és a 2-4 egy fokkal jobb, mint az 1-5 :)
  • ReszegKoldus
    Gamepassre elő lehet fizetni az nfl oldalán.
  • Fókameister
    Üdv emberek!
    Ki mit gondol a Broncosról? Remélem csak kezdeti szenvedés amit most lenyomnak mert igazán bíztam az idei keretben bár eddig nem túl meggyőzőek sajnos.
  • Ricsi234
    fácsén láttam az nflnek a lapján hogy kivan rakva a gamepass magyar zászlóval a pályán!Ez valamiféle meccs?Ha igen van valami Stream?
  • Ulvar
    hát ez a hét is csupa meglepi lett...

Ravens kitett magáért, Raiders is, látszik hogy a Steelers egyelőre szenved. Pats meg...hát azt meg kéne nézni mi volt az utolsó negyedben.
  • Ulvar
    heeheeheeeee... :D
  • ReszegKoldus
    Ezek után? Ugyan már, a Cardinals se verhetetlen, legkésőbb 9. héten úgyis kikapnak :D
  • Ulvar
    :DDD

Most néztem meg a következő meccseit a Ninersnek...hát egyik se lesz egyszerű...

Jets ellen még idegenben lépünk pályára utána 3 otthoni meccs, amiből a 7. heti lesz az első csoport meccs.

3 otthoni az Bills, Giants, Seahawks, utána Cardinals idegenben....hát...a következő 4 mecccset megkéne nyerni...különben a Cardinals idén ronggyá veri a csoportot, és esély se lesz a Ninersnek...ezek után már ezt gondolom...iszonyat csalódott vagyok.
  • ReszegKoldus
    Akármi is történhet, a Jetsnél 22 "sérült" volt :D
  • Ulvar
    Futás közben fél keretnek eltörik a lába vagy mi? :).
  • Ulvar
    Jövőhétre is vannak már tippeim.

Falcons, Texans, Cardinals, Packers - egy mixre

Poén mix: Chargers, Niners, Seahawks, Broncos - szintén egy mixre.
  • ReszegKoldus
    Szerintem legkorábban csak holnaputántól lehet rá fogadni, meg aztán célszerű lenne megvárni, nehogy holnap megsérüljön a fél csapat :)
  • Ulvar
    Hát én tuti megrakom a Packerst...hátha otthon ezt a Saintset nem picsázzátok el, akkor senkit...már meg is rakom, ha lehet.

4,25ös Chiefs meccs jött...4,25ös odds...éppen hogy de jött...és én barom nem mertem 200al rakni :D.
  • ReszegKoldus
    Neeem, csak 2 fumble eddig.

Azért a Saints még tarthatná ezt a jó formáját legalább 1 hétig.
  • Ulvar
    Hány INT? 3?
  • robotnyk
    ja, hirtelen halálban, bár azt hittem akkor döntetlen, szóval én nem tudtam jól a szabályt. jutalmam egy falióra.
  • ReszegKoldus
    Eagles továbbra is nagyon labdabiztos :D
  • Ulvar
    kár hogy nem raktam meg 200 Ftal, így csak 425 Ft ot nyertem :D:D:D:D
  • ReszegKoldus
    Ha berúgják, utána visszaadják a labdát az ellenfélnek és megy tovább a meccs, nem? Mégis jobb, mint kikapni, bár eszerint nem mindenkinek :D