Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Animefox
Szerintem meg a Patriots....

LasDen
szerintem Eagles jut döntõbe.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
én is 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

robotnyk
tök jó, hogy Goodell "nekem" próbálja bizonygatni egy hírlevélben, hogy milyen fontos az új CBA, köszi. -.-
Tényleg üres itt minden...

Eszembe jutott, hogy korábban mennyire le lett itt írva a Colts meg a Patriots, amikor gyülekeztek a vihafelhõk, ehhez képest még esélyük is van a végsõ gyõzelemre, ennyit a meglátásokról 😄DDDD

am ki mire tippel? Super Bowlba szívesen látnék egy Patriots - Falcons összecsapást 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

De üres itt minden. Steelers - Jets 10-10 félidõnél. Jó kis meccs. 😊
Animefox
Melyik magyar csapatot ajánljátok? Budapest Eagles? Cowboys?

Palinko
vagyis nem úgy hogy lesz rajta még 130 kg max elcsúszkál kicsit 😄 de szerintem azzal kell kipróbálni meg gyakorlásra is tökéletes a rendes felszerelés nem filléres kategória ahogy néztem.
Rincewind
No meg flag football-ban nem is nagyon fog elesni. 😊
Palinko
felszerelés nélkül oly mind1 hogy fagyos földre esel vagy fára, esetleg mûfûre 😄
Animefox
Attól függ hol? A gáz az hogy azt se tudom meddig maradok pesten mert detto debreceni vagyok... Parkettás pályán fikázni meg ugrálni? Kösz nem.... ha már esni kell akkor azt a jó drága anyaföldön élném át...

GAthersw
Attól függ, hol. Debrecenben nálunk pl. télen kezdõdik az alapozás, végig szabadtéri pályán. Lehet szépeket fikázni a térdig érõ hóban 😊

01110000 01110010 00110000

Palinko
szerintem flag játékkal kéne belekóstolnod, azt bírják fedett "parkettás" pályán is.
Animefox
Remek. Mit csináljak ha ki akarom próbálni én is illetve ha lehet csatlakoznék egy ilyen csapathoz? Most téli szünet van ugye?

Én igen.

Animefox
Valaki közületek van aki játszik amerikai focit valamelyik magyar csapatnál?

ott a 30 yardos körül igen csak megállt volna a futójáték...

Rincewind
Hat ha szamodra az "izgalmas" ahogyan nehany tizezer ember agyon tapossa egymast menekules kozben, akkor gratulalok... :/
Mérkõzés közben izgalmasabb lett volna. <#eplus2>

Rincewind
Ez eleg durva. Es meg azt se mondhatjak, hogy nem voltak ra felkeszulve, mert Minnesotaban aztan mindig esik a ho dogivel...
Jakuza001
Cserecsapat jatszik mi lenne. Mondtam en hogy elment ez a szezon. Nincs futo igy vegig passzolni kell szinte az egesz merkozesen meg tobbet mint amugy. Gyakorlatilag a kezdobol egy elkapo maradt, akire lehet szamitani.

Ilyenkor tobb a hibalehetoseg is, mint altalaban es ez nem segit a QB onbizalmanak sem.

Amugy is gyengebb volt iden a Colts lasd #3921 hozzaszolasomban, a serulesekkel pedig meg inkabb meggyengult.
Egy fecske itt se csinal nyarat, mint ahogy minden csapatjatekra igaz ez a mondas.

Remelem azert a Giants vagy a GB bejut, hogy tudjak valakinek szurkolni.

HunnernesKonge
Mi lenne a Colts-al? Manningnek 1db kezdõelkapója se maradt, és úgy látszik a training squad nem véletlenül training squad. 😄

btw 4 interception 😮
Fenrir
Jaku mi van ezzel a Colts-al? Ez azért fájó volt a Chargers-tõl.

Mondjuk ami az én szempontomból jó, hogy Vick-éket most meggyalulták a Macik 😊

A halál csupán a kezdet...

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

robotnyk
Favreot épp most nyugdíjazza a Green Bay, azt hiszem stílusos így.
Fenrir
Értem, köszi <#eljen>

robotnyk
nflben lejár a játékosok kollektív szerzõdése a klubokkal, és nincs megegyezés egyelõre. ha nem lesz, akkor nem lesz szezon jövõre. gondolom nbaben is valami hasonló a helyzet.
Fenrir
Ez mit is jelent pontosan?

az fasza lenne...<#szomoru1>

robotnyk
ahogy olvasom, jövõ évre nem csak az nflben, de az nbaben is sanszos a lockout, mókás lesz, ha a 4 major sportból 2ben elmarad a szezon...
Rincewind
Ha minden igaz, mindossze egy hetes a video; azert 1 het alatt kozel 10 millio letoltest produkalni nem semmi. 😊
Rincewind
En a Kotakun bukkantam ra, oda is most kerult ki; de a 9+ millio letoltesbol kiindulva azert biztos nem mai darab mar. 😊
Fenrir
Pedig ezt már jó pár csapat eljátszotta már és mindig van aki megeszi 😛

LasDen
nem ezeréves....legalábbis origon is most volt hír belõle....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rincewind
Gondolom ezer eves mar es mindenki latta; nekem viszont uj volt es vegig hangisan rohogtem rajta: Driscoll Middle School Trick Play 😄DD
robotnyk
másfél évet késtek vele.
robotnyk
alakul 1-2 érdekes eredmény ma.
Fenrir
Oké, a dobótechnikája még máig etalon és hatalmas tapasztalata van, de azért azt ne felejtsük el, hogy öreg és már gyorsabb soha sem lesz. Eddig sem volt túl jó a mozgása a zsebbõl kifelé amikor az beszakadt, ez pont akkor volt feltûnõ amikor a Pats ellen megsérült és bejött Tarvaris Jackson aki egy blitz során is megfutotta a first down-t. Sokkal agilisabb, bevállalósabb és hatalmas elõnye van: fiatal.

Ha össze is töri magát úgyis újra építik robotként. Brett Favre mindíg volt, mindig van, mindig lesz. De én örülök neki. 😊
robotnyk
Moss -> Titans
Merriman -> Bills
Jakuza001
Akkor vegleg befejezi es ezt o is tudja.
Nm veletlen, hogy nem birja abbahagyni es minden evben meggondolja magat, mert ez az elete.
Respect.

Fenrir
A 18 éves rekordja tényleg nagyon figyelemre méltó, de mi lesz vajon az a sérülés amit után már azt mondja, hogy így már nem vállalja. Nem egyszer játszott már törött csonttal is, most is a bokájáról törtek le csontdarabok az elõzõ meccsen és úgy játszott.

Rincewind
Biztos igy van. En sajnos kevesbe kovetem az idei szezont, igy itelni is csak a tavalyibol tudok, ahol nekem ugy tunt, hogy egy kimondottan jo csapat volt.
robotnyk
kijött a lépés, mert egészséges, jó formában lévõ elkapói meg o-lineja volt, és könnyebb volt a szezon elején a sorsolásuk. nyugdíjasotthon vicc persze, de jövõre épeszû HC nem vállalhatja be, még ha mindig játszani is szeretne, amit erõsen kétlek.
Rincewind
Azert a tavalyi season utan en nem vagyok annyira meggyozodve arrol, hogy nyugdijas otthonba valo... 😊
robotnyk
nagyon nem kell gondolkodnia, év végén Childress repül és már nem lesz aki visszakönyörögje a nyugdíjasottho... akarom mondani a farmjáról. már ha nem egy válóperes ügyvéd irodájában lesz, persze. 😄
Fenrir
Vajon Favre-nak hány sérülés kell még, hogy elgondolkozzon azon, hogy õ már mégsem való ide?

😄DDDDDD