13258
-
#5843 Meg ha már úgyis itt tartunk, akkor RD3 az RG3 -
#5842 jaj tényleg, valamiért azt hittem, hogy a Cleveland ellen játszanak :D -
#5841 Bills ellen játszik csoportmeccset,nem a Brown-sal :D -
#5840 jaja, meg azért minőségibbek a játékosok is a Brownnál... -
#5839 az nagy meglepetés lenne szerintem ha Pats nem szedné össze magát és 1-3mal állna a forduló után. (hiába a sok sérült) -
#5838 nekem mára a Pats kell nagy pénzzel, ha jönni fog, akkor a Redskins over 23 megy majd, RD3 összedobálja ezt a bő 3TD-t nekem, remélem :D -
#5837 1-2-vel várják a hétvégét :)
Az meg hogy illene nyerni, persze, sokaknak illene sokszor, de én pl nem tudnám megmondani, hogy sikerült összeszedniük magukat a hétfő esti meccs után. Azért is írtam, hogy nagy verés lesz, mert ha nem sikerült, akkor a Saints esetleg épp most támadhat fel, ha sikerült, akkor el lehet verve a Saints keményen :D
A Saintsnél edzők vannak eltiltva, a játékosokat felmentették azt hiszem.
Talán Vilma még el van tiltva. -
#5836 A Saints fél kerete még mindig elvan tiltva nem? Én úgy tudom, a direkt rátámadunk a QBre dolog miatt. Ezért van az hogy a Panthers simán verte a Cheifs meg éppen hogy, de megverte. Múltkor jött is a 4.25. Jó lehet felszívják egyszer magukat, de nem hiszem hogy pont a Packers ellen fogják
Tudom hogy nincs olyan hogy tuti, de nem azért raktam meg őket, mert veretlenek (vagyis az első 3). Hanem azért mert olyan az ellenfelük, amiket illene megfogni, főleg most hogy visszatértek a rendes bírák, + otthon is játszanak, ami nagy előny, még a Packers is otthon játszik 2-2vel várják a hétvégét, nekik is illene nyerni. -
#5835 Pre-Season-be is őket emlegették, plusz iszonyat sok pénzük van, tehát valahogy úgy, mint a Cowboys, nekik is SB közelben kéne lenniük. -
#5834 És várom már, hogy a Houston kapjon ki valamikor, mert most őket szedték elő mint legjobb csapat :D -
#5833 Olyan eredmények vannak, hogy arra nem tudom tennék-e, hogy mindhárom veretlen csapat az is marad.
A 4. meccs meg...azon nagy verés lesz, csak kérdés, hogy ki kapja :D -
#5832 De hát NFL-ben nincs tuti, főleg nem négy. Ha választanom kéne, azt mondanám, az Arizona elmegy, a GB meg csak talán. -
#5831 Na holnapra ezt raktam tutiként
ATL Falcons @ 1.31
HOU Texans @ 1.18
ARZ Cardinals @ 1.42
GB Packers @ 1.29
-
#5830 Ez volt az amire írtam...Cribbs kapott egyet :S
-
-
#5828 Ok nincs gond. -
#5827 Ajjajjj, csúnya baleset történt a Ravens meccsen. Nem tudom ki nézi. -
#5826 Sport tv riporterei is megemlítették hogy ha ez nem váltja ki a lépést akkor semmi se... -
#5825 "Véleményem szerint egy két döntés ezen bíráktól is direkt volt már...hogy kikényszerítsék a vezetőségtől ezt a lépést."
Ez nekem is eszembe jutott már... -
#5824 Legalább attól nem kell talán tartani, hogy ne ismernék a szabályokat vagy ne tudnák kézben tartani a meccseket és a játékosok/edzők úgy viselkedjenek velük, ahogy az eddig ment.
Helyette majd lesznek ilyenek
-
#5823 Hát akkor aktív BULLSHITezés, és agyon gyepálás szívlapáttal, de csak kedvesen :). -
#5822 és majd amikor azok csinalnak huyeseget lasd tavaly nem egyszer akkor majd mi lesz a sirás tárgya???:))) -
#5821 Csodálkozom hogy nem pörög a topic.
Hát tegnap megegyeztek a bírókkal, így a hétvégétől visszatérnek a rendes bírók. A Ravens-Pats na meg a Seahawks-Packers adta be a kulcsot.
Véleményem szerint egy két döntés ezen bíráktól is direkt volt már...hogy kikényszerítsék a vezetőségtől ezt a lépést. -
#5820 Seehawknak szurkoltam de bíróként ezt azért akkor se adtam volna meg... de mindegy most már... -
#5819 -
#5818 az lemaradt. -
#5817 győztes interception -
#5816 Első interception TD az NFLben, by Jennings...Jéééé ezt is megéltem.
-
#5815 Aha, az jó... remek döntések születtek
#5813. tényleg érdekes, mekkora vagyona is van ott egyes embereknek és ebből mennyit nem képes adni...hm. -
#5814 Mondjuk a TD drivejában (nem az 1. hanem ugye az egyetlen TD drivejában még az első félidőben ) már eleve 2 szabálytalansággal ment végig a Seattle, akár az is benne lehetett volna a pakliban, hogy a 8 sack mellé 0 pontot szereznek támadásban a meccs végére. -
#5813 érdekes írás az ügyben. -
#5812 Amúgy esélyes...de ez már az NFL vezetőség sara, már meg kellett volna egyezniük a 2. hétre, és nem lenne ennyi kihagyása a rendes bíráknak. -
#5811 amúgy már látom előre, hogy hamarosan megegyeznek az eddigi bírákkal, és mindenki örülni fog, egészen addig a pillanatig, amíg rögtön az első héten azok is csinálnak majd valami orbitális faszságot. -
#5810 Na erről beszéltem, rögtön a meccs elején ilyet fújt Niners meccsen a bíró! Semmi hiba nem volt és azt mondja bünti! Erről beszéltem...és ezeken a döntéseken MECCSEK múlnak...nem vicc. Lehet hogy a rendes bírók is vétenek, de könyörgöm, kurva ritkán láttam, itt meg minden meccsen van! Rohadt idegesítő, még akkor is, ha nem a saját csapatodat látod megszopatva. Én az igazságos játékot szeretem és a felelős jó döntéseket. -
lord nihilus #5809 szerintem meg les volt....vagy sakk -
#5808 Nem mondod hogy a Seahawkstól kiszopott a Packers... mi a tök történt?
-
#5807 -
#5806 -
#5805 Hát igen mondjuk tavaly is volt jo par mellényúlásuk a biroknak pedig akkor ugye a "profik" voltak. Na nem mintha most ne lennenek szarok, de azert az is kozrejatszik hogy ok helyettesek és igy mindent lehet rajuk kenni.
A vitatot esetben nem volt igazuk de GB-nek ezt a meccset siman nyerni kellett volna es akkor nem szamit egy td ide vagy oda. -
#5804 Ha ezután se hozzák vissza a rendes bírókat, akkor nem tudom mikor. Komoly kép/videó lesz abból, amikor két bíró egymástól 1 méterre állva két ellenkező dolgot mutat :D