13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Ja ezt múlt hétig mondták, hogy legjobban összerakott(?) stb. csapat, azóta már a Texans hype megy :D
  • ReszegKoldus
    Bár nem sok 49ers meccset láttam, de eddig nem arról tűntek híresnek, hogy 35-40 pontot szereznek és ha csak a felét szedik össze az csalódás :D

Stat alapján tavaly is valami hasonló volt, csak akkor Akers berugdosta a field goalokat :)
  • robotnyk
    még nem :D
  • Ulvar
    Az, hogy egy hulla gyenge Jets ellen nem megy az Offense. Ez nem lesz elég később. Giants, Saints, Pats, Cardinals stb...jóval erősebb csapatok, és velük játszani fogunk. Túlságosan is kiegyenlített idén az NFL. Nehéz lesz SB-t szerezni, pedig mindenki azt mondja, hogy a 49ers a legesélyesebb idén. Őszintén szeretnék kellemesen csalódni, ez az igazság.
  • Darthmushroom
    Brady futott TD :D 21-21
  • robotnyk
    ezt én sem értem mit kell ennyit vergődni 17-0-nál, pláne ilyen homály kijelentésekkel :)
  • Ulvar
    na ... legalább TD. 17-0
  • ReszegKoldus
    Egyébként nem tudom mi ez az elégedetlenkedés, a most játszó csapatok közül a 49ers az egyedüli, ami kapott pont nélkül vezet...
  • Ulvar
    És mégis úgy mozog mint aki 39 éves. A kommentátorok is ezt mondták, hogy lassú, nem mozgékony. Egyszer kétszer csinál pár yard futást, de most volt olyan hogy saját játékosán nem tudott túl ugrani.

Moss átmeneti ez tény, de pont ez az, hogy szükség van fiatalokra. A Giantset kéne kopizni.
  • szomferi
    na végre, ott egy Pats TD is...
  • ReszegKoldus
    Smith nem is idős, fiatalabb mint Rodgers :D
  • robotnyk
    Smith 29, ez semmilyen mércével nem számít idősnek, QBk között sem.

Moss sokadik számú elkapó, és csak átmeneti megoldás, rugóknál meg nem számít a kor.
  • szomferi
    ez vicc bazdmeg
  • Darthmushroom
    Bills 21-7 Pats
  • Ulvar
    Jövőre szinte fixre mondom hogy Colin Kaepernick fog játszani...muszáj erőltetni a fiatalokat ha lesz, ha nem SB. Túl idősek játszanak Ninersben. Smith, Moss, Jacobs, Akers stb...
  • Darthmushroom
    majd megy helyére gost, akers meg jön a patsbe :D
  • Ulvar
    Hát nem igaz...se Smith, Se Akers...megőrülök

Akers 3 FG-ből 1 ment be eddig, ez kész...mi a fasz....
  • Ulvar
    Patrick Willis INT.
  • Ulvar
    jep.
  • robotnyk
    ATT? mármint az offensere? :)
  • Ulvar
    Hmm....fasza tök jó...Harbaugh nem bízik Smithben...FGre mentek TD helyett 15 yardról...érdekes döntés. DEFre bízza ezt a meccset inkább mint ATTra...
  • Darthmushroom
    mi formába van a Pats, két kihagyott field gól, Gronk fumble, 14-7re megy a Bills, hiába szerzet a védelem megint két int-t.
  • Ulvar
    Na jó...megint szarul játszunk...állandóan büntetés...így tud előre jönni a JETS és ezt kifogják használni.

Ez a sok messzi utazás meg otthontól való távollét megöli a csapatot...olyan megint mintha reggel játszanának...borzalmasan szarul játszunk, hibák hibák hátán.
  • Darthmushroom
    jó nagyot kapott ott az elkapó :S
  • Ulvar
    Mi a fasz van Smithel...mi a retkes fasz...1 playben 2x sackelték...megőrülök.
  • Ulvar
    Köszi Tebow. Első dobása a Jetsnél, INT :). Köfi!
  • Ulvar
    MONDOM HOGY KAEPERNICK KELL!!!! ERRŐL VAN SZÓ!!!! ELSŐ TDje NFLBEN!!! IIGEEEN!!!
  • Darthmushroom
    Sports Ricsi h fog örülni ma is, nagyon bekezdett a Chiefs a Chargers ellen XD
  • Ulvar
    Majdnem volt egy 50 yardos TD elkapása...
  • Ulvar
    Erről beszéltem, Colin Kaepernick igazi húzó ember lehetne, faszért nem őt erőltette Harbaugh...
  • Darthmushroom
    Pats is bekezdett 3percig volt náluk a labda Ridley futott is egy TDt :P
  • ReszegKoldus
    Ma azért kell szurkolni, hogy Brees ne adjon TD passzt :)
  • Ulvar
    Megint szarul játszunk...támadni semmi, védelem még csak csak, de gyenge az is...
  • Darthmushroom
    Texans 4perc után TD
  • ReszegKoldus
    Randy Moss TD-t szerez

Ezt igyekszem nem minden héten beírni, de egyszer csak bejön :D
  • Ulvar
    Lehet, de akkor is gyanús volt számomra, úgyhogy inkább hagytam.

Na ma hol fog játszani Tebow. Talán kap QB posztot, vagy TE, vagy...mi? :D Vagy mind? :D Még a végén bedobják a defensebe is :D.
  • Darthmushroom
    hát ha jó napot fognak ki Bradyék tök mind1 h esik e vagy nem, volt már h szakadó hó esésbe simán nyertek és úgy h akkor se futottak sokat.
  • ReszegKoldus
    Hát azt nem tudhatod, még lehet ez a legsimább meccs :D
  • Ulvar
    még jó hogy nem fogadtam meg azt a meccset..
  • ReszegKoldus
    Buffaloban esik és a Bills mindkét futója "egészséges", vagy legalábbis játszani fog, tökkkéletes :)