13258
feenMUx.jpg
  • Ulvar
    az...szép... :D.
  • Darthmushroom
    6szerzett(4int+2fumble) labdával nem volt nehéz :D
  • Ulvar
    Hát pedig jogosan szarok be. Pats meg meglepett hogy a 2. félidőben ilyen brutálisan leiskolázta a Billst a végén.
  • szomferi
    na, be ne szarj már :D
    a Pats szépet játszott, utolsó negyedben 4TD + 1FG, szép volt
  • Ulvar
    Ez még meglehet egy FGvel.
  • Ulvar
    ÚÚÚÚRISTEN EZ A FALCONS MIT CISNÁLT MEKKORA ELKAPÁS!! 60 YARDOS HA JÓL LÁTTAM BAAZEEE
  • ReszegKoldus
    Azóta már a saját 1 yardosról indult a Falcons, egy brutális passzal.
  • Darthmushroom
    eredmények.com még mindig azt jelzi h 1perc van vissza és náluk a labda, de már jó pár perce
  • ReszegKoldus
    Én még ott tartok, hogy kb félpályánál volt egy Cam Newton fumble és 1:41-nél áll az óra :D
  • ReszegKoldus
    Fagyos Matyinak lesz vagy egy perce időkérés nélkül átérni FG távolságba.
  • Darthmushroom
    már Caroline van a labda
  • ReszegKoldus
    Az még nem biztos :)
  • ReszegKoldus
    Én ezt gondoltam már az Atlanta-Denver meccsen is ~2 hete, aztán mégis Sanyi ült ott és még ő is mondta, hogy fura hogy ő van ott, amikor ő a védelmeket szereti :D
  • Darthmushroom
    megvan valszeg a forduló meglepetése Falcons otthon kikap a Caroline-tól
  • Darthmushroom
    lol megint INT :D 6. labdaszerzés :D
  • Darthmushroom
    28-49 a Patsnek, ahhoz képest h 21-7 volt a félidőbe kicsit durva :D
  • Darthmushroom
    jaja utolsó mondatodra lesz kihegyezve. am remélem Márkot szervezik majd "szakértőnek" valszeg úgyis irányítók csatája lesz
  • ReszegKoldus
    Én kinéztem hetekre előre, hogy valószínűleg mit fognak közvetíteni és szerintem is, ha lehetőségük lesz rá, tuti azt választják. Nyomhatják majd a "tavaly a playoffban találkozott a két csapat, DE akkor Tebow volt az irányító, most Manning" meg a hasonló "Brady vs Manning párharc már az x. alkalommal, de most először másik mezben van Manning" dumákat :D
  • Ulvar
    Na nyertünk, végre otthon játszunk majd 3 hétig :)
  • ReszegKoldus
    Patriots twitteren kiírták, hogy utoljára 1983-ban volt 4 futott TD és összesen ez a 7. alkalom
  • Darthmushroom
    most nézem jövő héten sport tv-n valszeg Pats-Denver lesz mivel 22:25kor kezdődik
  • ReszegKoldus
    Igen utána azt is megnéztem, és az a 21 pont is nagyrészt FG volt :D
  • Darthmushroom
    asszem védelmekről híresek, a nagy döntőt is ők játszották tavaly ott 14 vagy 21-0 vagy valami ilyesmi lett alának. az tudom h lsu nem szerzet pontot
  • ReszegKoldus
    Láttam egy egymás elleni meccsüket tavaly mindenféle info nélkül, gondoltam collegeban sok pont lesz, asszem 9-6 lett hosszabbításban :D
  • Darthmushroom
    fuhh Brady korszakba biztos h soha :D
  • Darthmushroom
    szezont nézzük 2év stimmelt :D lsu-alabama mind1 mind2 qva jó :D
  • ReszegKoldus
    Hát ennek nem nézek utána, de szerintem nem gyakori a Patsnél a 4 futott TD :D
  • ReszegKoldus
    Rákerestem, tavaly és LSU, de közel volt :P
  • Ulvar
    Na vajon a Falcons szív?
  • Darthmushroom
    lol még egy INT, 5jére szerezett labdát a védelem
  • ReszegKoldus
    BenJarvus Green-Ellist se láttam sűrűn 100 yard felett futni, de ez a több mint 200 yard futás ez nagyon durva.
  • Darthmushroom
    Bolden még számomra is az :D de azért Ridley nem :D őt ha jól emlékszem 2 vagy 3éve draftoltuk az alabamából.
  • ReszegKoldus
    Nem nézem a meccset, de ez érdekesnek látszik, hogy a Billsnél 2 ilyen futó alig fut, a Patsnél meg számomra ismeretlen futók ketten is 100 yard felett
  • Darthmushroom
    Ridley még egy futott td (idén nagyon jó)
    21-35 a Patsnek már, 4szer szerezett labdát a védelem
  • Darthmushroom
    jaja jól emlékszel :D
  • ReszegKoldus
    Ezek a Patriots-Bills meccsek jók, tavaly azt hiszem egyszer 21-0-ról vesztett a Patriots, aztán a visszavágón 21-0-ról nyert :D
  • Ulvar
    Ámen! Főleg Cardinals...

Texans nagyon agresszív, mindig a ninersre mondták hogy mennyire agresszív a defense, de a Texans most kivételesen durván játszik ahogy eddig láttam az éven. Ők sértették le a Giantsből átjövő Jacobsot.
  • ReszegKoldus
    Ugyan már, ezek a lufik hamar kipukkannak, a Texans legkésőbb a 6. a Cardinals a 9. héten
  • Ulvar
    Texans ja, de én még a Cardinalst tenném oda :).

Most meg szereztünk egy mázli TDt...magától sérült le a gyerek és így bevittük...
  • Darthmushroom
    szemből látszott h nem ért le, oldalról elég gyanús volt