Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rincewind
Miert nem viszik vissza inkabb a Rams-et...?
bakkerman
basszameg mekkora pénzek mozognak ott...te jó isten

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fenrir
NFL: A Los Angeles Chargers lehet a jövõ kirakatcsapata

Pár hónappal ezelõtt beszámoltunk róla, hogy Los Angeles városa újra NFL csapatot szeretne, éppen ezért egy vadonatúj 1 milliárd dollárból épülõ stadiont húznak fel 2015-ig és biztos vehetõ, hogy a Chargers lehet az a franchise, mely a városba költözik.

Az elmúlt hónapban találkozott egymással San Diego polgármestere, Jerry Sanders és a város amerikai-futball csapatának a tulajdonosa, Dean Spanos. Mint ismert a Chargers tulaja mindenképpen új stadion szeretne építtetni csapatának, de a város nem szívesen költene több száz millió dollárt egy stadionra, még úgy sem, hogy Sanders és egy Chargers alkalmazott, Mark Fabiani is kijelentette, hogy a csapat San Diegoban való maradása élvez elsõbbséget.

Igen, ám, de van egy város, mely 1994 óta nem rendelkezik NFL cspattal és nagyon szeretne, már egyet. Amerika második legnagyobb városáról Los Angelesrõl van szó. A milliárdos Edward P. Roski tervei szerint 2015-re készül el, a 64 ezer férõhelyes (Super Bowl esetén 80 ezresre bõvíthetõ) stadion, mely 1 milliárd dollárból (200 milliárd forint) fog felépülni és a Farmers Field nevet fogja viselni. Ezt azt jelentené, hogy a Chargers 2015-ben, vagy 2016-ban költözne át a szomszédos városba (San Diego is Kalifornia államban található).

A halál csupán a kezdet...

robotnyk
Judge Nelson orders mediation
Judge Susan Nelson on Monday ordered NFL, players to begin mediation Thursday in federal court in Minneapolis.

<#wilting>
Jakuza001
Nem lesz iden mar semmi szvsz. Ha eddig nem egyeztek meg, mar nem is fognak.

robotnyk
a lockout már érvényben van, szóval a játékosok nem használhatják a klubbok épületeit edzésre pl, gondolom csapatorvosokat, meg ilyesmiket sem. gyakorlatilag ezért perelnek a játékosok hogy ez törvénytelen. ha valóban az, akkor a tulajdonosok kénytelenek lesznek engedni. ha törvényes, akkor a játékosoknak kéne. viszont a combine lezajlott, draft lesz, de a free agency idõszak elvileg bukott. ugye a preseason még 4 hónap, addig nem húzhatják el.
Animefox
Meddig lehet elhúzni a megállapodást? A csapatok meg a szervezõk azért készülõdnek nem? Gondolom ha nem döntenek akkor az utolsó pillanatban lefújják...

robotnyk
azért kár, mert a döntés adhatna ütõkártyát egyik vagy másik oldalnak, attól függ, hogy dõl el. addig biztos nem lesz semmi. ha megszületik a döntés végre, és utánna 1-2 héttel nincs megállapodás, akkor idén nem lesz szezon, én azt mondom.
Animefox
...... no comment ......

robotnyk
a bíró elhalasztotta a döntést, idõ kell neki, pár hét. (amíg meghallgatja a lezsírozó ajánlatokat a két oldalról, gondolom <#zavart1>)
Animefox
Na milyen döntés született?

😊

Thx mindkettõtöknek!

LasDen
ezt benéztem rendesen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
az a preseason.
offseason pl. most van, amikor nincsenek meccsek, csak jönnek a felkészülési / egyéb hírek stb.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
mikor elkezdik a felkészülést a következõ szezonra....és ilyenkor szokott lenni az nfl-ben 4 hét mikor a csapatok felkészülési meccseket jáccanak egymás ellen....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez jó hír, én a télen kezdtem el nézni, és eléggé zavarna, ha elmaradna a szezon😊

Noob kérdés: offseason mit jelent?

Animefox
Örömmel hallom, kezdtem már nagyon ideges lenni....

LasDen
6-án lesz a tárgyalás ahol eldölhet minden....ha úgy döntenek, akkor megkell szüntetni a lockoutot és egy bírósági kikényszerített szerzõdés lesz....offseason nem nagyon lesz, de meccsek nem maradnak el akkor....

Fenrir
Most már végleges a lockout?

Animefox
komolyan olyan faszok....

Kori

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

robotnyk
tegnap múlt egy hete, hogy lejárt a határidõ, csak hosszabbítgatták eddig.
GaBenc
Hát én nagyon remélem, hogy csak a reklám miatt nem egyeznek meg. Remélem tipikus amcsi módszer, az utolsó pillanatban megegyezünk.
Mert ugye mi a szart fogok nézni a télen?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

ja, én is olvastam,hogy nagyon kicsi az esélye :S
de azért reménykedjünk,hátha...

How much can you take,before you snap?

LasDen
úgy néz ki jövõre nem lesz Super Bowl....😞(

LasDen
a lényeg: 111 millió nézõvel (47.9/71) a 45. Super Bowl volt minden idõk legnézettebb amerikai tévémûsora, megelõzve ezzel a 106,5M-s tavaly Super Bowl-t és a 106M-s M.A.S.H.-finálét.

miilann04
velem lehet beszélni. <#awink>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Fenrir
Lol

szomferi
kettõ lett, maradhat? <#idiota>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

miilann04
ezer forint lesz.

szomferi
úúúú, nagyon szépen köszönöm <#worship>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

miilann04

szomferi
skacok, a félidei best of összefoglalót valaki tudná linkelni? úgy tudom kint van az nfl.com-on, de gyakorlatilag képtelen vagyok megtalálni 😄

büszke vagyok a Green Bay-re 😊 Farve után is van jövõ😊

Jakuza001
Sry Lombardi, kicsit koran van meg. 😄

Jakuza001
Szep volt Green Bay. A Vasast is sikerult legyozni es megerdemelten kerult vissza a helyere a Lombardy Trophy.

Palinko
gyönyörû passzokat láthattunk azért tud a packers, bár tegnap még én is steelersre tettem volna
grat a packersnek. az acélosok nagyon sokat hibáztak és ez lett az ára

How much can you take,before you snap?

LasDen
van nekik másik...nézegessék azt...😄

am ez a szakkommentátor nagyon gagyi volt szerintem....

Rincewind
Lombardi vegre vissza kerult oda ahova tartozik. 😊
LasDen
pedig goodell aszonta lesz...😄

robotnyk
megérett az idõ a generációváltásra.

persze ha lesz szezon, én még mindig nem fogadnék rá nagy összeggel, hogy lesz.
LasDen
Manninget esetleg...de Bradyt...ugyan már...😄

robotnyk
minden szinten jobb volt a packers, még azt a kevés futást sem bírta megfogni a steelers, gyakorlatilag örülhettek hogy az elsõ félidõ után még volt esélyük a végén. ha nem csak átmeneti Rodgers formája, jövõre elhomályosít Manninget, Bradyt. (ideje is már, én azt mondom)
LasDen
congrat a packersnek...szép meccs volt...a 31-t eltaláltam...27-t és steelerst már nem...😄
Rodgers odatette magát rendesen....de a 2. félidõre a steelers megin odatette magát majdnem sikerült...😄

LasDen
ez a Mike TOmlin bazzeg...beszarok rajta...TD után tök nyugodtan sétált már aszittem semmi nem mutatkozik meg rajta erre milyen erõvel lekapta a fülest...😄 beszarás hogy fel tudja rázni a csapatot félidõben....

robotnyk
még a vocoder sem tudta eltüntetni mennyire szarok. értem én hogy live, de akkor vagy pattognak playbackre, vagy állva énekelni próbálnak.
LasDen
régen még tök normálisak voltak....de ami itt volt....még usher is....már justin beiber kellett volna...végig autotune meg minden szar.....azt hittem a tavalyi who-nál rosszabb nem lehet már....

robotnyk
mekkora egy hulladék ez a black eyed peas, elképesztõ.
Rincewind
Ahh Slash! 😄