13258
-
#5963 + niners -
#5962 na, kísértsük meg ma is a szerencsénket :D
Packers & Giants & Ravens -
lord nihilus #5961 Sport 2: NFL, New England Patriots - Denver Broncos 22:15-től (áúúújjeee)
A két öreg újra egymás ellen:D -
#5960 Szerintem ha bemegy, akkor nem a vonal elé esne le a "keresztlécről", de itt már sose lehet tudni :D -
#5959 Nincs videó róla? Nem látszódik hogy bemegy vagy sem :D. -
#5958 Háh!
-
#5957 -
lord nihilus #5956 ridiculously photogenic wide receiver -
#5955 érezte h megvan az első td a Patsbe ezért örült :D -
#5954 -
#5953 Félszemű Rodgers! harrrr... -
#5952 De hogy felemelte a hangját a bíró is, first DOOOWN :)
-
#5951 azért ez így ebben a formában elég erős túlzás. -
#5950 1 meccsen láttam ilyet. nem 10en, azért azt tegyük hozzá.... -
#5949 ugye milyen jó, hogy visszajöttek a hivatalos játékvezetők? :) ezért sírtatok itt hetekig :D -
#5948 Néztem most az ismétlését a Packers meccsnek, mert csak a 3. negyedig láttam. Kik voltak a bírók? Mert most a 4. negyedben hagytam ott a TVt, úgy felbasztak.
Akik ezen a meccsen voltak bírák simán eltiltanám őket 3 meccsre + fizetésmegvonás. -
lord nihilus #5947 _?S_AD?_ASD?_AS:DAS?D:ASD?ASD:AS?D??D?D?AS?D -
#5946 hihihiihihihihihihihihiiiii... -
#5945 degeciiiii :D -
#5944 Apa, mi az, hogy "pontot szerezni"?
Nem tudom fiam, mi Jets szurkolók vagyunk... -
#5943 na ezt legközelebb vesszőkkel tagolva is leírhatnád... -
sanyiute #5942 nem követem egy folytában a mérkőzéseket de idén sikerült 2-3 meccset meg tekintenem Magyar kommentárral éjszaka szabálymagyarázattal mindennel és nem volt olyan meccs ahol a bírók ne basztak volna el valamit értem ez alatt a Challenge szituációt ahol a bíróknak bő 4-5percük van átnézni 8 kameranézetből a szituációt és még így is képesek szarul ítélkezni nem vagyok képes felfogni.. -
#5941 Hát, most fogadom meg hogy kötésben nem játszom még egyszer, az fix. A lényeg hogy most még bejött. -
#5940 Háhá na ennyi, bekaphatják, milyen elkapással lett meg a győzelem :D
És végül is jött mind a 4 meccs, de hogy... -
#5939 Na és akkor most sírom el magam.... -
#5938 Szerencsére ez az utolsó Packers meccs szerintem, amit az alapszakaszban közvetít a sport tv, mert a legjobb meccs az volt eddig, amit nem adtak le. Ez amúgy igaz a Denverre is, akik az első heti győzelem után most veri klaposra az Oaklandet, és az elmúlt két meccsükön kikaptak, amiket közvetített a sport tv. Véletlen? Igen :D -
#5937 Ez elvan bundázva ez a meccs...egyszerűen nem hiszem el amit látok
Mióta visszajöttek a normális sporik, azóta ez a brigád teljesít a legtrágyábbul....elfogják vinni a mixemet...nem is nézem tovább förtelmesen csaló brigád...olyanokat ítélnek mint az egyetemi sporik... -
#5936 Kabaré...szemkinyomásért mennyi a díj? -
#5935 Cardinals meccs eddig elég érdekes, 0:13 a Dolfinsnak.szakértők pedig már 6:0 jósolnak nekik sorsolás alapján -
#5934 adta :D -
sanyiute #5933 ez szép volt!!! fake punt 1st down -
#5932 jó ez a sok Pats kérdés a meccsen. Márk úgy is szakértő, ő is Pats drukker :D -
#5931 Cardinals nem bír otthon a Miamival...ez is marha érdekes. -
#5930 hát ez szánalmas volt...
#5927 hagyjuk már :D. Pályára léptették és első dobásából eladta a labdát...menj vissza TE pozícióra hátha lesérül :D. -
#5929 Packers ellen most már minden elkapó nyugodtan lökhet az endzoneban úgyse dobnak rá zászlót :D -
#5928 Fenébe már inkább fussanak TD-t meg rúgjanak FG-t de neee Breeees...neee
ráadásul OPI -
#5927 nemsoká ott is kezdődik a Tebow Time :D bár abból a szar csapatból még ő se tud csodát csinálni :D
(sorry ki nem állhatom őket) -
#5926 egyébként megjegyzem Mark Sanchezből remek tartalék irányító lehetne bármelyik CFL csapatnál
-
#5925 Packers! nem hiszem hogy feláll a Saints...tényleg ezt a Saintset elverte a Chiefs....az a Chiefs amelynek az az egyetlen győzelme eddig. Packersnek kell ez a győzelem, főleg otthon. -
#5924 Saints-Packers-re mit vártok?