13258
-
#6083 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6-13...ahogy nézem a statokat,Smith tényleg kurvagyenge volt,de a seattle offense is bűnszar...Gore nyerte meg gyakorlatilag egymaga a meccset a frisconak -
#6082 Hát csak megint az látszott ezen hogy fingja sincs mit csináljon és TD szitu volt...akkor hagyja a picsába és inkább legyen FG, minthogy eladja...könnyű nekem okoskodni persze, de ő egy profi sportoló. -
#6081 Azért abban talán nincs semmi extra, ha INT-t dob, valahogy nem az a játékos, aki fél szezononként dob egyet. Inkább a vasárnapi 3 volt probléma :) -
#6080 Nem árulom el az eredményt, hátha valaki megakarja nézni. Tök mindegy mi az eredmény, megint dobott INT-t A. Smith, és piszok gyenge Offense volt mint mondtam. -
#6079 nyert tengap a Seattle??? :O -
#6078 Múltkor panaszkodtam mikor a Jets-et nagyon simán verte a Niners, hogy gyenge az Offense...itt egyen ketten meg is szóltatok miatta. Hát az a szomorú hogy igazam lett. Múltkor a Giants ellen, most meg a Seahawks ellen...már a PlayOffnak is örülni fogok, ha eljut addig csoportelsőként a brigád. -
#6077 áháááá így érthető -
#6076 *mellrák -
#6075 rákellenes izébizé van, mindenkin van valami jól látható rózsaszín cucc -
#6074 most nézem,Manning miért pont ilyen hupilila csuklószoritót vett fel? :DDDDDDDD -
:D -
#6072 "tuctucos"
The Who volt az utolsó aminek a nagyobbik részét láttam, az utóbbi kettő némítva volt végig. -
#6071 akárhánszor látom eurosport2-n nézek college footballt,vagy neten videókat mindig ledöbbent,milyen stadionok vannak egyes egyetemeken,és milyen nézőszámmal...19-22 éves gyakorlatilag ISKOLÁS srácok,és hetente több tízezer tomboló néző előtt játszanak,olyan hangulatban mint itt európában egy BL meccsen van...más világ van ott,nagyon más -
#6070 Nekem mondjuk pont az elmúlt két tuctucos halftime show nem tetszett, különösen a black eyed peas, az borzalmas volt, és valószínűleg a következő se fog tetszeni :) -
#6069 a Who volt a csúcs :DDD -
#6068 ez más, egyetemisták fiatalabb közönség, SB-re olyan kell amit a 40-es, 50-es anyukák is megnéznek, akik egyébként máskor nem törődnek a focival. ezért mentek végig az elmúlt években az összes borzasztó kiöregedett R&R bandán. -
#6067 Faszom hogy BÍJONSZÉ kell SB-re mint sztár fellépő...
Egyszer miért nem lehetne valami normális banda?
Megőrülne a közönség...az igaz...
-
#6066 na most ismétli a sport2 a meccset,rohadt szép amúgy a Chargers meze :) -
#6065 Félidőben szépen elkezdett bepakolni a táskájába mondván ő ezt nem bírja és hazamegy, ezt látva a többi játékos összekapta magát és nyertek :D -
#6064 Én azért nem mondanám, hogy kikapott. A csapata vesztette el neki. Most is amiket csináltak az első félidőben... nfl honlapon highlights-ot érdemes megnézni. Manning arcára meg mozdulataira volt írva minden. -
#6063 jézusom mekkorát játszott a Broncos tegnap,uramisten!! 3k-val megraktam őket 1.89-ért,éjszaka felnéztem eredményekre,látom 24-0 a Chargersnek félidőben,mondom fasza,visszafeküdtem aludni,most meg nézem FORDÍTOTT a Denver!! Manning 300 fölött,3 TD huhúúú. Jól tettem hogy bíztam Manningben,kikapott Bradytől múltkor,tudtam,hogy magára talál,ha az elkapói jó napot fognak ki,akkor bivaly csapat lesz ez a Broncos -
Ssssshhhhh!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6061 úgy látom, éjszakára nagyon Broncos győzelmet jósolnak (és ajánlanak) a tipsterek, reggel meglátom, hogy ráfaragok-e, ha hallgatok rájuk -
#6060 mondjuk eddig azert nem a legnagyobb ellenfelek ellen jatszott szoval én mindig ova intenek az elso 5 het alatt mutatott teljesitmenybol messze meno kovetkezteteseket levonni -
#6059 én nem is raktam...annyira éreztem hogy ez lesz, két ilyen meccs után. -
#6058 Akartam mondani hét közben, hogy a hét tutija a Houston, fogadjatok rájuk, meg esetleg a San Francisco és Baltimore, hát jó, hogy az első kettőt végül kihagytam :) -
#6057 Nézőpont kérdése :)
A Niners meg a végletek csapata idén. Egyszer rekordot döntenek meg, másik alkalommal úgy játszanak mint valami nyugdíjas kezdő alakulat...hihetetlen. -
#6056 #5886 Pukk
Jó hétvége volt ez... :) -
#6055 Na csak behuztuk 49ers ellen, hát sokkal gyengebbem muzsikáltak mint amire számitani lehetett. -
#6054 Na ez egy felejthető hétvége ...
Akersel nem tudom mi van 15 FGből 10 kimaradt nála eddig...tavaly bezzeg... -
#6053 http://www.coolsport.tv/stream7.html
én itt nézem -
lord nihilus #6052 Tudna valaki Patriots-Seahawkshoz streamet adni? köszi -
#6051 Bocs minden Bengals drukkertől, de hajrá Cleveland, legyen meg az első győzelmük :D -
#6050 2013. október 27. - Wembley stadion - London - nemzetközi mérkőzés - San Francisco 49ers vs. Jacksonville Jaguars
naptárba beírva :D -
#6049 Meccsen befújni egy dolog, de hogy még 15 ezres büntetés is járjon érte... -
lord nihilus #6048 -
#6047 Utánad helyesen belinkeltem :D -
#6046 Persze elszúrtam a linket, de azért kivehető :) -
#6045 Köszi mindenkinek, akkor már a szalagot meg se kérdezem -
#6044 na...így