13258
feenMUx.jpg
  • bakkerman
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    6-13...ahogy nézem a statokat,Smith tényleg kurvagyenge volt,de a seattle offense is bűnszar...Gore nyerte meg gyakorlatilag egymaga a meccset a frisconak
  • Ulvar
    Hát csak megint az látszott ezen hogy fingja sincs mit csináljon és TD szitu volt...akkor hagyja a picsába és inkább legyen FG, minthogy eladja...könnyű nekem okoskodni persze, de ő egy profi sportoló.
  • ReszegKoldus
    Azért abban talán nincs semmi extra, ha INT-t dob, valahogy nem az a játékos, aki fél szezononként dob egyet. Inkább a vasárnapi 3 volt probléma :)
  • Ulvar
    Nem árulom el az eredményt, hátha valaki megakarja nézni. Tök mindegy mi az eredmény, megint dobott INT-t A. Smith, és piszok gyenge Offense volt mint mondtam.
  • bakkerman
    nyert tengap a Seattle??? :O
  • Ulvar
    Múltkor panaszkodtam mikor a Jets-et nagyon simán verte a Niners, hogy gyenge az Offense...itt egyen ketten meg is szóltatok miatta. Hát az a szomorú hogy igazam lett. Múltkor a Giants ellen, most meg a Seahawks ellen...már a PlayOffnak is örülni fogok, ha eljut addig csoportelsőként a brigád.
  • bakkerman
    áháááá így érthető
  • szomferi
    *mellrák
  • szomferi
    rákellenes izébizé van, mindenkin van valami jól látható rózsaszín cucc
  • bakkerman
    most nézem,Manning miért pont ilyen hupilila csuklószoritót vett fel? :DDDDDDDD
  • szomferi

:D
  • robotnyk
    "tuctucos"

The Who volt az utolsó aminek a nagyobbik részét láttam, az utóbbi kettő némítva volt végig.
  • bakkerman
    akárhánszor látom eurosport2-n nézek college footballt,vagy neten videókat mindig ledöbbent,milyen stadionok vannak egyes egyetemeken,és milyen nézőszámmal...19-22 éves gyakorlatilag ISKOLÁS srácok,és hetente több tízezer tomboló néző előtt játszanak,olyan hangulatban mint itt európában egy BL meccsen van...más világ van ott,nagyon más
  • ReszegKoldus
    Nekem mondjuk pont az elmúlt két tuctucos halftime show nem tetszett, különösen a black eyed peas, az borzalmas volt, és valószínűleg a következő se fog tetszeni :)
  • LasDen #6069
    a Who volt a csúcs :DDD
  • robotnyk
    ez más, egyetemisták fiatalabb közönség, SB-re olyan kell amit a 40-es, 50-es anyukák is megnéznek, akik egyébként máskor nem törődnek a focival. ezért mentek végig az elmúlt években az összes borzasztó kiöregedett R&R bandán.
  • Ulvar
    Faszom hogy BÍJONSZÉ kell SB-re mint sztár fellépő...

Egyszer miért nem lehetne valami normális banda?

Megőrülne a közönség...az igaz...

• bakkerman
    na most ismétli a sport2 a meccset,rohadt szép amúgy a Chargers meze :)
  • ReszegKoldus
    Félidőben szépen elkezdett bepakolni a táskájába mondván ő ezt nem bírja és hazamegy, ezt látva a többi játékos összekapta magát és nyertek :D
  • Christian88
    Én azért nem mondanám, hogy kikapott. A csapata vesztette el neki. Most is amiket csináltak az első félidőben... nfl honlapon highlights-ot érdemes megnézni. Manning arcára meg mozdulataira volt írva minden.
  • bakkerman
    jézusom mekkorát játszott a Broncos tegnap,uramisten!! 3k-val megraktam őket 1.89-ért,éjszaka felnéztem eredményekre,látom 24-0 a Chargersnek félidőben,mondom fasza,visszafeküdtem aludni,most meg nézem FORDÍTOTT a Denver!! Manning 300 fölött,3 TD huhúúú. Jól tettem hogy bíztam Manningben,kikapott Bradytől múltkor,tudtam,hogy magára talál,ha az elkapói jó napot fognak ki,akkor bivaly csapat lesz ez a Broncos
  • ReszegKoldus

Ssssshhhhh!
  • szomferi
    úgy látom, éjszakára nagyon Broncos győzelmet jósolnak (és ajánlanak) a tipsterek, reggel meglátom, hogy ráfaragok-e, ha hallgatok rájuk
  • Hypo #6060
    mondjuk eddig azert nem a legnagyobb ellenfelek ellen jatszott szoval én mindig ova intenek az elso 5 het alatt mutatott teljesitmenybol messze meno kovetkezteteseket levonni
  • Ulvar
    én nem is raktam...annyira éreztem hogy ez lesz, két ilyen meccs után.
  • ReszegKoldus
    Akartam mondani hét közben, hogy a hét tutija a Houston, fogadjatok rájuk, meg esetleg a San Francisco és Baltimore, hát jó, hogy az első kettőt végül kihagytam :)
  • Ulvar
    Nézőpont kérdése :)

A Niners meg a végletek csapata idén. Egyszer rekordot döntenek meg, másik alkalommal úgy játszanak mint valami nyugdíjas kezdő alakulat...hihetetlen.
  • ReszegKoldus
    #5886 Pukk

Jó hétvége volt ez... :)
  • Hypo #6055
    Na csak behuztuk 49ers ellen, hát sokkal gyengebbem muzsikáltak mint amire számitani lehetett.
  • Ulvar
    Na ez egy felejthető hétvége ...

Akersel nem tudom mi van 15 FGből 10 kimaradt nála eddig...tavaly bezzeg...
  • Darthmushroom
    http://www.coolsport.tv/stream7.html
    én itt nézem
  • lord nihilus
    Tudna valaki Patriots-Seahawkshoz streamet adni? köszi
  • ReszegKoldus
    Bocs minden Bengals drukkertől, de hajrá Cleveland, legyen meg az első győzelmük :D
  • Ulvar
    2013. október 27. - Wembley stadion - London - nemzetközi mérkőzés - San Francisco 49ers vs. Jacksonville Jaguars

naptárba beírva :D
  • ReszegKoldus
    Meccsen befújni egy dolog, de hogy még 15 ezres büntetés is járjon érte...
  • lord nihilus
  • Ulvar
    Utánad helyesen belinkeltem :D
  • ReszegKoldus
    Persze elszúrtam a linket, de azért kivehető :)
  • VWfan
    Köszi mindenkinek, akkor már a szalagot meg se kérdezem
  • Ulvar
    na...így