13258
-
#6123 Esküszöm ... hajrá Miami -
#6122 Volt kint valaki a HFL döntőn?
Aki nem volt ott az lemaradt. Azt mondom, hogy a lehetőségekhez mérten teljesen jó volt. Mondjuk egy nagyobb stadion elfért volna. Nekem egy élmény volt. Rendszeres látogató leszek. -
#6121 ú, az szopacs... :/
nekünk se Digi van, de szerencsére az Invitel is sugározza a sima Digit :D -
#6120 Aki esetleg akar MO.-n belül venni NFLes cuccokat, annak ajánlom megtekintésre a linket. Főleg hogy jött pár új téli cucc. -
#6119 UPÉCÉM van :S. -
#6118 jéééézusom... beteges :D
amúgy aki szereti az NCAA-t, a Digi is adja ezentúl, pont ma hajnalban volt fél 2-től egy meccs, egész jó volt (ameddig néztem) -
#6117 Mondjuk múltkor azt hiszem 58 passzolt yardal nyertek meccset, úgyhogy nem szabad már semmin meglepődni :) -
#6116 én se... meg is látszik az egyenlegemen, hogy szakadjanak ötfelé :D -
#6115 Na erre se gondoltam, hogy így lemossák a vikingeket. -
#6114 "Miféle orvosok vannak a Steelersnél?" :D -
#6113 -
#6112 A Lions támadásban valami hihetetlenül rossz volt és szerencsétlen is...
Tőle viszont kezdek tartani.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6111 faszt cigi...joint... -
#6110 Nem csak iszik, cigizik is. -
#6109 A végén le is akarja hányni a sporit -
#6108 mint valami részeg :DD -
lord nihilus #6107 -
#6106 RGB3 hát nagy hype volt, riporterek végig nyomatták, ügyes, de akkor is behúztuk a meccset. -
#6105 most ilyenek, később bármi lehet.főleg h ez tavaly is nagy gond volt még is superbowl lett a vége. így is labdaszerzésbe kiemelkedik a védelem a ligából. most 4-3mal állnak.baltimorba meg seattle egy alapszakaszba kilehet kapni. sorsolásuk nem a legkönnyebb de egy 11-5,10-6tal simán nyerik majd a csoportot.rájátszásba meg bármi lehet főleg h sok az új ember is a csapatnál. -
lord nihilus #6104 *az előző meccsekre értem. Most picit megint visszatért a szerencse -
lord nihilus #6103 Ez igaz, viszont egy komolyabb QB-elkapó(k) páros(ai) elevenen megeszik ezt a secondaryt, ennyi elváltást a Samuel-es időszakban (többek közt) nem csináltak. Kicsit elkeseredett lettem mivel régebben pont ezekben a kiélezett szituációkban tudták Bradyék megmutatni, hogy jobbak, talán most visszakaptunk valamit a múltból :/ -
#6102 hát ezt azért nem mondanám, sokat hibáznak idén, de viszont mind a 3 vereségnél nagyon szoros meccs volt, az olyanokba meg bármi benne van. pl ghost berúgja azt amit máskor mindig akkor már 5:2re állnának -
lord nihilus #6101 +1
De azért ez a sírból lett visszahozva. Mellesleg az az egyenlítő drive a rendes játékidő végén, az IGAZI Bradyt idézte. Ilyet is régen láttam, azt hittem, hogy ez a korszak már elmúlt. -
#6100 Sanchez nélkül nem nyert volna a Patriots. -
lord nihilus #6099 Kurva nagy mélyrepülést csinálnak....csapat szinten -
#6098 az egész pats egy nagy fostalicska ma :D -
#6097 ez a pats secondary atom gáz...-.- császárt csinálnak akármilyen újonc vagy tanyasi irányítóból... -
#6096 inkább labdaszedőnek -
#6095 pályáttévesztett...Messit is lenyomná.... -
lord nihilus #6094 -
lord nihilus #6093 ugye????:DDDD -
#6092 Lloyd elejtett labdáinál eszembe jutott a #6048 -
#6091 Nagyon jó Bradyn az a throwback sapka :D -
#6090 NA AKKOR HAJRÁ PATS -
#6089 Amelyikre meg beírhatnák, hogy nyert azt megvárják hogy végigmenjen...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6088 Az milyen hogy ha még több mint 1 perc van hátra a meccsből, de a szelvényen már beírták, hogy nyert... -
#6087 ohh yeahh, am köszi -
#6086 Packers onside kick recovery 1. negyedben.... :) -
#6085 pats-jets -
#6084 sport tv mit ad ma?