Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként még nem tudom, hogy nekem Romo, Brees, vagy Vick kéne-e XD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egy helyen, ahova próbaképp joinoltam, már volt draft, az ilyen lett nekem:

a liga fõoldalán amúgy van egy ilyen rész:
"Test the Live Draft Client. Click Here"
délután, mikor usában felkelnek, lehet csatlakozni próba draftokhoz, aki még nem játszott, annak ajánlom hogy próbálja ki. nincs tétje, csak megnézheted magát a keretprogramot.
a draft amúgy terv szerint élõ lesz, az utolsó elõszezon forduló utáni hétvégére állítottam be (nehogy valami nagyobb név addig megsérüljön, ne fürödjön be ezzel senki).
iphone appja nincs ennek?
utolsó két hét az alapszakaszban a playoff, és perpill a két 3 csapatos divízióból az elsõ 2 játszik a playoffban 😊
sirdond
LasDen
Animefox
küldöm a privátot a linkkel, és jelszóval, amivel csatlakozhattok a ligához.
How much can you take,before you snap?
minden levan írva...könnyû kezelni...😄
rajtig még csak összejön pár ember
bár nem tudom, egy nfl.com-os accal lehet két ligában játszani egyszerre?
karajjj: amennyire emlékszem.....van draft, ahol mindenki mint a valóságban választ játékosokat a csapatokból aztán meg a meccsnapokon vannak ezek a meccsek is, ahol az gyõz, akinek jobban teljesítettek a játékosai....aztán van playoff is...lehet cserélni játékosokat egész jó féle, bár szerintem inkább olyan jó játszani, akiket ismer az ember...😄
egy QB, 2 RB, 2 WR, 1 TE, egy rugalmas poszt (vagy RB vagy WR), egy rugó, és egy csapat védelem (szóval nem egyenként védõk, hanem pl Steelers DEF), és 6 tartalék
mindenre megvannak a pontok, pl futónak 10 yardonként 1 pont, TD 6, QBnak 25 yardonként 1 pont, TDnként 4, stb, stb. minden héten el kell döntened hogy kiket akarsz játszani, lehet cserélgetni egy megadott határidõ elõtt (még meccsek kezdete elõtt). a ligában a játékosok csapatai egymás ellen vannak sorsolva, szal minden héten épp az adott ellenfelednél kell több pontot szerezni, ha ez sikerült, akkor ugyanúgy jegyzi, hogy pl 3 gyõzelem 1 vereség, nagyobb ligákban playoff is van, általában az utolsó fordulókban.
igazából leírva bonyolultabb, mint amilyen, viszont én nagyon fel vagyok pörögve, lejátszottam egy csomó próba draftot (nfl.comon, espnen is van ilyen)