13258
-
#6163 Csütörtöki meccsek nagy része elég béna, hiába szedtek össze egy rakás csoportrangadót, az se mindegy melyik csoportról van szó :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#6162 xDDDDDDDDDDDDDDDD
hagyjad már egy Chiefs - Chargers meccs? Még az amik is kiröhögték ezt a napot:
Reakció: NFL Trash talk - Who's ready for another shit fest of a game tonight?!?! I'm tellin' you folks!! This Thursday night crap is none sense!!! -
#6161 Végre Kansas Ricsi Chiefs meccs főműsoridőben és a sport tv nem közvetíti :D -
#6160 -
#6159 hm, életemben nem hallottam/olvastam még így, ma is tanultunk valamit akkor -
#6158 Nem. Azt nem mondom, hogy semmi alapja ne lett volna, de Driverét esélyesebbnek tartottam :D -
#6157 Nem tettél most Randy Mosst TD-re ugye? -
#6156 Gondolom annyi köze van hozzá, hogy picknek is szokták mondani, ahogy a TD-re visszahordott INT-t pick 6-nek. -
#6155 na elvileg a PK a "pick", azaz interception rövidítése... de hogy a picknek mi a szar köze van az INT-hez, nem tudom :D -
#6154 Crabtree alkot :) -
#6153 hát végül nem nyert ez a "no PK", ez örök rejtély marad, hogy mi is :D -
#6152 Vagy annak is van értelme, hogy nem tippel semmire, mert annyira nincs mire. :D -
#6151 Giants offense nem volt sehol, def kicsit villigot elsoben Dallas hibait nem tudtuk td re valtani, de onnantol kezdve nem tortent off szinten semmi Giants reszrol, ez engem kicsit jobban aggaszt mint hogy Romo szopatta a drukkereit. -
#6150 hóóóóó, ez mi volt a legvégén, atyaég, az az 1cm -
#6149 Persze gyenge volt az eleje, de épp ezért nem volt olyan rossz, hogy visszajöttek ennyi turnover után és ilyen szoros meccset játszottak :D
Na hajrá Broncos! -
#6148 hah, Romo szépen elbaszta a végét :D -
#6147 Hát az 1. félidő iszonyat gyenge volt ... itt röhögtünk haverral hogy ilyen nincs fumble, INT. 2. negyed meg....
mondtam is Giantses havernak hogy a Colts szerencse patkója megint velük volt...az kéne logónak nekik. -
#6146 Romo for president és kész, nem volt olyan rossz ez a Covbolysz :) -
#6145 Ez a Giants meccs hát ez az év meccse eddig... -
#6144 Van annak értelme, ha a no az New Orleans akar lenni. -
#6143 nekem is valami olyasmi jött le, de akkor a "no PK" pick értelmét veszti :D -
#6142 [URL=http://www.pepsianthems.com/]Egyik reklámblokkban láttam az oldalt. A csapatok "himnuszai" híres zenészek által. Detroit az egyik legbejövősebb :D.[/URL]
San Francisconak lehetne mondjuk Metallica :D. Azt úgy elfogadnám :D. -
#6141 Nekem a tavalyi Eagles - 49ers jut róla eszembe. -
#6140 hát ezt a Giants baszta el rútul...de jön a híres 4. negyed. -
#6139 Lassan kezd olyan jó meccs lenni, mint a 2010-es Giants-Eagles. -
#6138 Romo for MVP! -
#6137 Én úgy értelmezem, hogy ez a sima háromesélyes fogadás akar lenni. Ami NFL-nél inkább két esély, mert a döntetlen az elég ritka ugye. -
#6136 itt írják hogy mi, de nem tudom NFL-re fordítani... :D -
#6135 már hétfőn is? eddig csak szombaton volt, kár hogy épp összecsúszik mással -
#6134 Még épp időben vagy, mert bő 26 óra múlva kezdődik :D -
#6133 Punt kick? Bár nem sok értelmét látom, legalábbis nem hiszem, hogy ma lenne olyan meccs, ahol nem puntolnak. -
#6132 cardinalshoz van stream? vagy lekéstem? -
#6131 skacok, egy tipster olyan tippet ajánlott, hogy "no PK", ez mi lenne? -
#6130 Szerintem akár be is dobhatnák a törölközőt, megspórolnának egy súlyos vereséget. -
#6129 Dallasnak a félidőben le kéne igazolnia Peytont, más esélyük nincs. -
#6128 Giants Cowboys -
Rasztiman #6127 Tud valaki stream-et valamelyik meccshez? -
#6126 Cowboys meg simán megveri saját magát. -
#6125 Nem emlékszem, hogy ilyesmire fogadtam volna, de nem véletlenül kedvenc játékosom \o/
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6124 Jó ez a forduló, az összes tippemmel erősen mellé lőttem eddig :D