Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
azért most az egyenlitõ bills tdnél vicces volt már h mindenért pats büntetés...-.-

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

LasDen
nem ez lesz a bills meccse azt hiszem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
jaaa
õk nekem is kellene, van rajtuk egy kis apró, lehet benyomom én is a streamet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

köszönöm 😊 este Pats meccs!! abba is hagytam a kalkulus tanulását 😄

LasDen
very big köszönöm...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

banok
Kiraktam a Philadelphia Eagles-New York Giants és a Buffalo Bills-New England Patriots meccshez linkeket.
Folyamatosan frissítem majd.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
engem nem a sajt érdekel.....hanem a hazafiak...😄

szomferi
egész biztos lesz S2 stream estére/éjszakára

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
banok, lesznek majd streamek??? 😄D

Casillas
elõre is gratulálok 😄

Vivimos por ti, vence por nosotros.

robotnyk
jövõ héten valamelyikünknek már biztos lesz egy gyõzelme <#idiota>
LasDen
én már az elején láttam hogy bukó lesz...😄

bocs... 😄
asztem amúgy, te fogsz nyerni
LasDen
jól elkalapáltak fantasyba...bár nem vártam mást...😄

úú baszki 😄
robotnyk
ahogy nfl networkös gamedayben szokták ilyenkor mondani, BIG MAN WITH FOOTBALL!
LasDen
Interception...😄D

How much can you take,before you snap?

robotnyk
mi történt?
😄DDDD

LasDen
Wilfork az isten....😄DD
ilyenrõl álmodoztam mindig én is..😄D

robotnyk
közben a Grossman kísérletem sem úgy mûködik ahogy elterveztem az elmúlt hét után.
robotnyk
"Jamaal Charles carted off head in hands. That is beyond not good."

remek...
LasDen
janikowski meg lazázott egy 63 yardos FG-t...állat azaz ember...😄DD

alig várom köv meccsem...nah az bukó lesz futók miatt....

a héten nagyot fogunk meccselni 😄
nem csak vele,de nem gond,a lényeg,hogy brady hozta a formáját és mûködött az offense, úgyhogy én látok benne potenciált

LasDen
ochoval most beégtél...😄

LasDen
szegény browns...😄D

robotnyk
én is <#idiota>
egyébként...nemtudom hogy vagytok vele, de én bekuláztam Grossman tegnapi játékán. Biztos hogy õ volt?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Casillas
neki legalább megvolt a lehetõsége, de Blount 5 carryjétõl a falat kapartam 😛

Vivimos por ti, vence por nosotros.

miilann04
kösz ez biztató 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

robotnyk
ne aggódj egy ligában nálam is van CJnoplay, még 2 hét aztán lesérül, biztos vagyok benne. 😄
miilann04
akkor én mit szóljak?

cj2k 9 futás 24y, 2.7 avg

szemetek 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
de ha te húzod az sokkal jobb...😄D

nekem milyen jót draftolt a gép 😄
robotnyk
Felix Jones 17 futás 44y, 2.6 avg, jól átbasztak a fantasy "szakértõk" <#idiota>
én bízok benne,hogy a 3 kulcsjátékos összehoz még annyi pontot,hogy nyerjek vele 😄

LasDen
nah én megnyertem elsõ meccsem...fuck yea, aszittem elmegy a futóimon, de Sanchez betolta a szekeret és akkor még van egy Janikowskim is, aki rakhat még pár pontot rá 😄
kettõ még nem lefutott...sirdond-blockbuster még megfordítható, de detroit-jarokeret is messze a végétõl..😄

fubazmeg 😄

LasDen
ez a Gaffney gyerek is mindig egy biztoskezû srác volt...nem kiemelkedõ de lehet számítani rá..😄

LasDen
lehet hogy télleg bekellett volna húznom Grossmant...😄D

másik ligában nálam is texans a def

de azért a boltimór def se rossz 😊

LasDen
texans def remeklése jól jön fantasyba..😄

robotnyk
hát ja, Charlesszal nem fogok sokra menni úgy látszik.
na,pont amikor írtam hasselback adott egy 80yardos td passzt brittnek 😄

nem is kifejezetten a coltsra gondoltam,talán emlékszik valaki, drafton még mondtam is,hogy idén sokat várok a texanstól,persze a mai eredményben nagy rész játszik peyton manning kiesése is

inkább a chiefs és a steelers,ami számomra nagyon meglepõ,meg persze a titans és cj szar játéka

robotnyk
a Colts annyira nem meglepõ, de azt érdemes megnézni milyen halálszar a Steelers
nemrég értem haza, de ahogy nézem lesznek meglepetések az elsõ fordulóban

robotnyk
jól van, higgadj le, elutasítod és kész.