13258
-
#6203 na, a Ravens ezt szépen csinálta :D -
#6202 Giantsnek itt már 5. negyed is kevés lenne lassan. -
#6201 Másik C'mon man tuti az lesz ahogy Ponder elesett most mikor megkapta a labdát :D -
#6200 Nem tudom félidőben mutatták amikor a Vikings meccset néztem. Replayből természetesen. -
#6199 Ja látom már csak azért nem tűnt fel, mert simán megadták :) -
#6198 Ez amúgy mikor volt? -
#6197 Falconsnál múlt héten "eldőlt", hogy nem nyernek idén Super Bowlt, most meg még vesztésre is állnak. -
#6196 Na C'mon manbe már egy eset tuti benne lesz. Bronchos punt visszahordó Td előtt 1 yardal eldobta a labdát mintha már beért volna az endzoneba :D Senki nem volt körülötte :D. -
#6195 idén nincs is 4. negyed. Egyszer volt a Tampa ellen. -
#6194 nekem elég, ha Flaccoék behúzzák... (meg az Atletico Madrid, meg a Real rúg két gólt :D) -
lord nihilus #6193 Giants: még nincs 4. negyed -
#6192 Hajrá Dolphins, Lions, Giants :D -
#6191 Dolphins -
Giants -
Többi az nice meccs! :) -
#6190 mindig kell a szenzáció, ha épp nincs csinálnak. -
#6189 Meccs vége felé kiraktak egy statisztikát, hogy Luck több yardot passzolt, mint Brees, Brady stb, hát persze, mert ők még meccset se játszottak a héten...kicsit sem hatásvadász -
#6188 Új szabály, piros zászló helyett headsetet dobálunk mostantól! -
#6187 Egyetlen jó dolog volt az éjjeli meccsen (azon kívül, hogy a colts több mint 3 ponttal nyert), hogy luck kapott 1-2-t, persze kamuzászlókat is dobáltak emiatt :D
Mondjuk a bíróknak ezeket leszámítva is voltak fura ítéleteik, ahogy az a jaguars edzőjének reakciójából is megállapítható :D
-
#6186 Úgy láttam múlt héten szerzői jogok megsértése miatt törölték annak a csávónak az accát, aki jó minőségben töltötte fel :D -
#6185 Kár, hogy egyre szarabb minőségben van. -
#6184 -
#6183 Eagles TD lett volna, de a bénázásuk mellé még szerencsétlenek is voltak tegnap. -
#6182 igazságtalannak tartom hogy nem adták meg a saints TDt mert ha úgy nézem mint fociba a lest akkor simán hátra passz volt, ha pedig ahol elkapja talán egyvonal vagy hangyányit előtte... nagy kár érte -
#6181 jíhá, szép volt Ben... -
#6180 egyszer ez is megszakad. majd a Playoffban :D. -
#6179 Szerencsétlen Steelers csak statisztálni tud a "nyerjen a Giants mert a szurkolóknál nincs áram" című műsorhoz -
#6178 Hú mekkora kamubüntetés -
#6177 Hmmm szép volt Eli :D -
#6176 SB és bet365 kizárva, ennyit tudok segíteni :D
nézte valaki a Digin a KSU meccsét? rohadt jó volt, volt egymásutánban két kickoff return TD is, adok-kapok ment :D -
#6175 Hol lehet INT-re fogadni? Most már komolyan érdekel :D
Eddig csak turnoverek számát találtam, de az nem valami jó. -
Narusco #6174 a favoritot sem teszik meg ha 1.3 van rá, mert nincs értelme, max 2-3-at összeraknak. a legjobban az 1.9-esekre lehet építeni. aztán persze biztos ott is megvan a helyi "200ft-t százas szorzóra" réteg is. -
#6173 hümm, ez érdekes, azt hittem, hogy az underdogra is szoktak rakni hendi nélkül -
Narusco #6172 de nézz meg amcsi fórumokat. ha valaki pl arról beszél egy patriots - chiefs meccsen, hogy megteszi a chiefst, senki nem nézi hülyének, mert mindenki tudja hogy a chiefs +14-re gondol, vagy ami éppen a spread. senki nem fog arra gondolni, hogy megteszi 10-es szorzóért a chiefs-t, csak pár elvetemült, de az sem komoly tippként. -
Narusco #6171 nem, egyáltalán nem, mert mint irtam, nem nagyon tesznek sima győztest. -
#6170 én ezt értem, de ha semmit se ír a tipphez, csak azt, hogy Pick: Saints, akkor ebből nem lehetne következtetni, hogy ez nem hendi, meg nem az isten tudja mi, hanem egy sima Saints győzelem? :D -
Narusco #6169 azért mert az hogy
"pick:"
az azt jelenti hogy
"tipp:"
és az amcsik nem ilyen tippmixes kutyafasza rendszer van, hogy megteszik a győztest és kész.
ha odaírja hogy "pick: saints" akkor még nem tudod hogy milyen módon teszi meg. Ha azt írja pl hogy "saints ATS" akkor no saints + a pontok (1.8-9 körül, általában ezzel számol mindenki), ha azt írja hogy "saints PK" akkor tudod hogy a csapat győzelmére tesz, de mondom ilyen nem sok van, hogy 3-as szorzó felett győztest tesz, pénzkidobás. -
#6168 áhá, utánanéztem a tippnek, és "NO pk" volt, nem "no PK"... my fault :D
de ha alapból úgy van az oldalon, hogy Pick: xy, minek írja még oda hogy pick? -
Narusco #6167 leírtam, new orleans pk, megnyeri a meccset.
a pk egy fogadási típus is, ami annyit tesz h ki jön ki győztesnek, viszont pick meg az hogy pl "What are your picks for today?" "Arizona -6, Green Bay PK, stb."
viszont elég szutyok ez igy. ahogy láttam a komolyabbak nem nagyon tesznek 3-as szorzóval olyat hogy megnyerik a meccset, inkább pl. saint +6 és 1.9 körül.
van még ezer ilyen szó amit csak az amcsik használnak, ML, ATS, SU, PL, RL, stb. -
#6166 azt tudom, de akkor értelmezd már azt, hogy "no PK" :D -
Narusco #6165 pick = tipp, amire tesz -
Narusco #6164 new orleans pk, megnyeri a meccset, line-t figyelmen kívül hagyva.