Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az én elõrejelzésem aszongya gyõzni fogok...kételkedem....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem tudom,hogy olvasod e addig, de a helyedben én inkább cam newton-t kezdetném egy gyengélkedõ falcons ellen,mint egy formán kívül lévõ vick-et a szünetelõ washington ellen.

amúgy sok sikert, elõrejelzés szorosnak mondja,de remélem nem lesz az 😛

How much can you take,before you snap?

lol

Animefox
Ja most látom mirõl beszélsz de az a szar csere a rúgónál ott se volt napokig... próbáltam leigazolni játékost mert Bye weekes volt a rúgóm de errort írt ki ... ezután szartam az egészre, látom utólag még is megadta... felõlem bekaphatja a gép mert nem fogom a körmömet rágni és könyörögni

Animefox
Volna persze de hiba üzenetet írt ki a gép nálam nem engedte a cserét szóval nem érdekel.... nem is folytatom a játékot szarok rá

Casillas
egyébként ha ez megnyugtat, én is annyival szoptam, hogy Cutler az utolsó percben, mikor sietni kellett volna, inkább passzolt egy rövidet Forténak, és pont azzal a 15 yarddal veszítettem, amit megtett

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
na látod milyen simán nyertél volna, ha berakod

én mákoltam 😄 egyszer az életben lehet nekem is szerencsém 😄
robotnyk
bezzeg nekem automatán Peyton Manninget draftolt egy ligában 😄
3 jétékos
Animefox
Ez a ProFootball magazin ami tavaly kapható volt az idén is megjelenik az újságosnál vagy csõdöt mondtak?

Animefox
Az az 1 játékosom nem aktívan játszik... Barcikának meg kb 3-4 játékosa igen fontos poszton még is elvert....

Casillas
de hát neked is a bye weekes kicker van a kezdõdben Akers helyett <#nemtudom>

össze lehetett volna hozni kicsit igényesebb oldalt is
Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket,hogy elindult egy új magyar NFL-es oldal a www.netfl.hu

Ha valaki kedvet érez hozzá, hogy aktívan,szerkesztõként részt vegyen az oldal életében az jelentkezhet az [email protected] e-mailcímen.

Üdvözlettel,
a NetFL.hu csapata
www.netfl.hu
a barcika történetesen az enyém és vagy 2 hete nem tudtam csapatot állítani, mert sosem voltam netközelben, de azért köszönöm a bókot
Animefox
Attól függ kinek ugyanis engem barcika úgy vert el hogy játékosainak a fele Bye weekes és még így is megalázott. Hozzá se nyúl a csapatához ez minden csak nem játék...

a fantasy megint jól alakult 😄
bakkerman
este Lions hengert várok,Stafford most van a legjobb formában,amióta NFL-ben játszik,Burleson nagyon jó,Johnson pedig a hírek szerint játszhat ma. Futójátékban hiába gyengébbek mint a Bears,de ha Staffordal nem tud mit kezdeni a medvék védelme,akkor tuti a hazai siker!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Darthmushroom
köszi
ennek örülök kétszer is magyarul nézhetem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

pats v jets lesz pedig.

Darthmushroom
sport 2 melky meccset adja? mert lesz ugyebár pats-jets, de nekem gyanús h egymás után 2héten is pats meccs lenne

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Most nézem és lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nagyon szépen köszönöm! 😊
aaasdd
Itt minden meccshez szokott lenni több stream is lenni, szerintem biztos megtalálod a te meccsedet is
Elolvastam természetesen, de nem találtam olyan linket ami jó lenne, és azon a fórumon nem tudtam hozzászólást sem írni (beregeltem pedig).
pár hsz-t nézz vissza

Ma esti New Orleans Saints - Carolina Panthers meccshez valaki tudna adni live stream-es linket. Soha nem találtam eddig mûködõt. Elég fontos lenne, mert fogadtam rá . Köszönöm!!
bakkerman
na nézegettem a meccseket,de elég sok a kétesélyes derbi,egyedül a Patriots fogott meg,otthon is lesznek,kibaszott nagy formában vannak,1.29-es oddsra 13k-val megdobnám,vélemények? Brady óriási formában,13 TD passz eddig idén,Sanchez se rossz,de azért a jó öreg Tom felülmúlhatatlan. szerintem idén nagy esélyesei,gyõzniük kell mindenképpen holnap.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
én is buktam...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nyugi, a másik ligában nekem is szarul megy, 3 kezdõm is sérült lett és mivel 20 csapatos a liga csak olyat tudok a helyére igazolni aki állandóan 0 pontokat szerez

nekem szerencsére eddig jól megy, nem is nagyon kellett hozzányúlnom
Casillas
ja mondjuk úgy látom van aki már csapatot se állít, IR a kezdõjében

Animefox
Én is feladtam....

robotnyk
ja, csak megjegyeztem a tényt, hogy nekem game over 😄
Casillas
de azért állítasz még csapatot a többi hétre is ugye?

robotnyk
minden csapatom szar. az egyikben Mendenhall szar, a másikban Charlest draftoltam, egy másikban Felix Jones. ha valamit próbálok változtatni, az sem jön be. most próbáltam több helyen (ahol csak lehetett) waiverrõl felszedni Fitzpatrickot, 8 pontot hozott... a forduló után az 5 ligából 2ben leszek .500, a többi mind negatív, nincs esélyem sehol sem.
miért?

robotnyk
nekem idénre vége a fantasy történetnek.
http://atdhenet.tv/
vagy veetle.com
utóbbin szoktak jó minõségû hd streamek is lenni,csak sokszor lelövik õket

Darthmushroom
estére tud valaki steameket? fõleg a pats meccshez kéne nekem

Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmeteket egy új magyar NFL-es oldalra a www.netfl.hu -ra, ami vasárnap éjfélkor kezdi meg mûködését.

www.netfl.hu

Jó szórakozást kíván az oldalhoz a NetFL.hu csapata.
Megalakult a Dallas Cowboys Hungary facebookon. Várjuk a Dallas szurkolókat!
😞😞 pedig sima meccs volt, jobbak voltak...😞

Kori
ne csodálkozz

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

robotnyk
Well, how about them Bills?
Darthmushroom
kikapott a Pats 31:34re :S

robotnyk
Mike Kafka is on the field against the Giants, while Michael Vick nurses what the Eagles called a broken right hand
Darthmushroom
na neee még egy int bradytõl és már vezet is a bills...-.-