13258
-
#6243 háhh mégse -
#6242 Hát ez asszem már tárgytalan...
Amúgy döntetlent szerez mindkét csapat -
#6241 "Ha az eredmény döntetlen marad a hosszabbításban, akkor a végeredmény is döntetlen marad" - Ez mit jelent pontosan? Mind ketten szereznek egy egy "győzelmet" a statisztikában vagy hogy? -
#6240 Mivel még van esélye a 49ersnek nyerni, ezért tetszett a játéka, de a hosszabbítás elég lutri, ezért lehet, hogy a válasszal meg kellett volna várnom a meccs végét :D -
#6239 Elfogadom, de most gondold bele hogy Niners helyett Packers van a pályán. -
#6238 Inkább legyen TD. De innen már csak nem hagyja ki. Amúgy most hogy tetszik WildKaep munkája? :) -
#6237 Áh, Buffalo meccs sokkal izgalmasabb volt :) -
#6236 Ha van izgalmas meccs...hát véresre rágtam a körmöm... -
#6235 Csak Akers ne hagyja ki, ha FG-ra kerülne a sor -
#6234 Ilyet se gondoltam hogy mondani fogok valaha, de a mai meccs ha elmegy az csak az első negyedes Defense munka legnagyobb hibája. 2. negyedtől jól játszott már a defense, panasz nem érheti a munkájukat, de az az első negyedes 14-0...az betett.... -
#6233 Hát akármennyire is harcol a Niners...ez bukni látszik... -
lord nihilus #6232 népszerű rovatunk következik
-
#6231 1 meccsen 2 fake puntot benyalni se semmi :) -
#6230 Mi a f***** csak mondanom kell és megcsinálják? :D:D:D HÁT EZ NEM IGAZ ÉS MOST DEFENSE!! -
#6229 Így legyen 5söm!!! ez az bakker háááááá. Már csak a TD hiányzik, aztán DEFENSE!!!!! -
#6228 Turnover az jó -
#6227 Szétdurranok....egy FGre vagyunk, de TD kéne...valahogy egy Turnover...meg még egy rakat szerencse de még meglehet... -
#6226 MONDOM ÉN HIVATALOSAN IS TD yeesss Colintól gyönyörű drive volt EZ AZ! -
#6225 És ez továbbra is változatlan, elképesztő milyen pechesek és bénák -
#6224 Azért tud ő ha akar :D csak Rookie :D. Ez a gyerek még nagy irányító lesz egyszer. -
#6223 Hát ez a Kaepernick egyelőre nem egy Nick Foles :D -
#6222 Ha sokat fognak futni, lehet egyik se jön be :) -
#6221 másik nagy dilemmán, hogy Cutler over 215,5 legyen, vagy Schaub over 225,5... Schaub remekel mostanában, ahogy látom, lehet megdobja még az első félidőben... :D -
#6220 :D
over 41 és Bears -1 volt minden tipp, hát nem tudom... lehet megjátszom, de nagyobbal maradok az OKC/OKC-nél :D -
#6219 Be. Hideg, eső, Maci idő :D
Bár jobb lenne, ha valami olyan csapat lenne az ellenfél, aki nem nagyon tud futni (és passzolni), úgy azért még egyszerűbb lenne :D -
#6218 pfffff...meg nem raknám...akkora lutri. Hazai pálya előny van itt is a Bearsnél, de ez mit sem számít a Texansnak. Bár az tény hogy amikor kikaptak akkor is otthon játszottak, és legutoljára egy hónapja játszottak idegenben a Jets ellen, amit éppen hogy húztak be. Szóval ja, Fun rakásnak jó a Bears, de én csak végeredményre nyomnám. -
#6217 akartam mondani tipster :D -
#6216 szerintetek a Macik éjszaka behúzzák? nagyon erre hajlanak a tispterek... -
#6215 Na most megmutathatja mire képes Colin Kapernick, mert Alexet kiütötték :S. -
#6214 Crabtree megmenti a becsületét a Ninersnek...jó kis meccs lesz ebből ha a Defense összekapja magát.
Frankó stream a meccshez ha valakit érdekelne. -
#6213 Smith ennyire képes: "ADJUK ODA GORE-NAK!"...védelem meg...mintha nem ezen a földtekén lennének... -
#6212 Hát a Ramsnek jót tett -
#6211 Gecccc...ilyen nincs, se az offense se a defense nem működik most a Ninersnél...év katasztrófa meccse készülőben Niners részére. "JÓT TETT" a szünet... -
#6210 ha 2 negyed ilyen játék lesz a Niners részéről akkor megyek inkább alszok... -
#6209 Na most már senki se veretlen. És ettől féltem hogy a Saints megerősödik, még ellenük meg kell küzdenie a Ninersnek, de ma először Rams...aminek kötelezőnek kéne lennie. -
#6208 1972-es Dolphins megint ünnepelhet, kár hogy a 2012-es ma nem :D -
#6207 nagyon jó a meccs, én azt néztem, míg el nem kezdődött a Real :D -
#6206 Azt letöltöm, mert hihetetlen a Ray Rice 35 futott yard és az 55 pont -
#6205 Mint a Ravens - Raiders :) -
#6204 Ezek a Patriots-Bills meccsek mindig nagyon pontszegények, most is :)