Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
még szerencse,hogy welker gyengélkedett
How much can you take,before you snap?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
két kérdésem lenne:
egyik az, hogy szerintetek a mai dolphins - redskins meccsnek mi lesz a kimenetele?
másik: tegnap szerettem volna venni labdát, de nem tudtam melyik méret a hivatalos, amivel nfl-ben is játszanak. 2 fajta volt, kisebb ami pont kézre áll, meg egy kicsit nagyobb. akárkinél láttam, szinte mindenki a kisebbel rendelkezett, de decathloneban a nagyobbhoz volt írva hogy szabvány, amit már olyan furcsa volt megfogni... nos?
Hat itt sem volt sokat. Ahhoz kepest, hogy nem reg meg a Red Skins 100 millioert vette meg 2 eve, jo sokaig birta a ket csapatban.
A halál csupán a kezdet...
Igazuk van +12-es gyozelmi mutatokkal, de meg 6/10-el sem lehet jo jatekosokat huzni.
Jovore legalabb erosodnek. Viszont az most latszodott meg igazan, hogy mit er Peyton egy rem gyenge csapatbol volt kepes egy SB resztvevot csinalni.
NE-nel kiesett Brady meg sem ereztek, mert a Colts lenyegesen gyengebb, es Peyton volt a liga legjobbja, aki egy olyan csapatban mint a bivalyeros NE mar vagy 6x-szoros ligaelso lehetett volna.
Ezert tiszteltem en mindig, hogy egy olyan gyenge csapatba is szivesen ment mint az Indianapolis, mert az a kihivas hogy egy gyenge csapatbol ligaelsot faragni, nem pedig az, hogy egy elcsoporthoz tartozo csapatbol csinalni ugyanazt.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ha tényleg nem, akkor majd valaki tud majd angol steamet?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HAJRÁ RAIDERS!!!!
on
BOCSI!!!!
most hétvégén
de végül is,nincs rájuk feltétlenül szükségem így akár maradhatnának kölcsönben,akár hosszabb idõre
Vivimos por ti, vence por nosotros.
azért félidõben még kicsit izgultam, hogy csak 12 yardja volt Tomlinsonnak, nekem meg 13 kellett a gyõzelemhez 😄
#4456: majd kukázok egyet valahonnan 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de nem baj, bye weekre fogom,amúgy grat
de ettõl függetlenül simán nyerni fogsz.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/