13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    háhh mégse
  • ReszegKoldus
    Hát ez asszem már tárgytalan...

Amúgy döntetlent szerez mindkét csapat
  • Ulvar
    "Ha az eredmény döntetlen marad a hosszabbításban, akkor a végeredmény is döntetlen marad" - Ez mit jelent pontosan? Mind ketten szereznek egy egy "győzelmet" a statisztikában vagy hogy?
  • ReszegKoldus
    Mivel még van esélye a 49ersnek nyerni, ezért tetszett a játéka, de a hosszabbítás elég lutri, ezért lehet, hogy a válasszal meg kellett volna várnom a meccs végét :D
  • Ulvar
    Elfogadom, de most gondold bele hogy Niners helyett Packers van a pályán.
  • Ulvar
    Inkább legyen TD. De innen már csak nem hagyja ki. Amúgy most hogy tetszik WildKaep munkája? :)
  • ReszegKoldus
    Áh, Buffalo meccs sokkal izgalmasabb volt :)
  • Ulvar
    Ha van izgalmas meccs...hát véresre rágtam a körmöm...
  • ReszegKoldus
    Csak Akers ne hagyja ki, ha FG-ra kerülne a sor
  • Ulvar
    Ilyet se gondoltam hogy mondani fogok valaha, de a mai meccs ha elmegy az csak az első negyedes Defense munka legnagyobb hibája. 2. negyedtől jól játszott már a defense, panasz nem érheti a munkájukat, de az az első negyedes 14-0...az betett....
  • Ulvar
    Hát akármennyire is harcol a Niners...ez bukni látszik...
  • lord nihilus
    népszerű rovatunk következik
  • ReszegKoldus
    1 meccsen 2 fake puntot benyalni se semmi :)
  • Ulvar
    Mi a f***** csak mondanom kell és megcsinálják? :D:D:D HÁT EZ NEM IGAZ ÉS MOST DEFENSE!!
  • Ulvar
    Így legyen 5söm!!! ez az bakker háááááá. Már csak a TD hiányzik, aztán DEFENSE!!!!!
  • ReszegKoldus
    Turnover az jó
  • Ulvar
    Szétdurranok....egy FGre vagyunk, de TD kéne...valahogy egy Turnover...meg még egy rakat szerencse de még meglehet...
  • Ulvar
    MONDOM ÉN HIVATALOSAN IS TD yeesss Colintól gyönyörű drive volt EZ AZ!
  • ReszegKoldus
    És ez továbbra is változatlan, elképesztő milyen pechesek és bénák
  • Ulvar
    Azért tud ő ha akar :D csak Rookie :D. Ez a gyerek még nagy irányító lesz egyszer.
  • ReszegKoldus
    Hát ez a Kaepernick egyelőre nem egy Nick Foles :D
  • ReszegKoldus
    Ha sokat fognak futni, lehet egyik se jön be :)
  • szomferi
    másik nagy dilemmán, hogy Cutler over 215,5 legyen, vagy Schaub over 225,5... Schaub remekel mostanában, ahogy látom, lehet megdobja még az első félidőben... :D
  • szomferi
    :D
    over 41 és Bears -1 volt minden tipp, hát nem tudom... lehet megjátszom, de nagyobbal maradok az OKC/OKC-nél :D
  • ReszegKoldus
    Be. Hideg, eső, Maci idő :D
    Bár jobb lenne, ha valami olyan csapat lenne az ellenfél, aki nem nagyon tud futni (és passzolni), úgy azért még egyszerűbb lenne :D
  • Ulvar
    pfffff...meg nem raknám...akkora lutri. Hazai pálya előny van itt is a Bearsnél, de ez mit sem számít a Texansnak. Bár az tény hogy amikor kikaptak akkor is otthon játszottak, és legutoljára egy hónapja játszottak idegenben a Jets ellen, amit éppen hogy húztak be. Szóval ja, Fun rakásnak jó a Bears, de én csak végeredményre nyomnám.
  • szomferi
    akartam mondani tipster :D
  • szomferi
    szerintetek a Macik éjszaka behúzzák? nagyon erre hajlanak a tispterek...
  • Ulvar
    Na most megmutathatja mire képes Colin Kapernick, mert Alexet kiütötték :S.
  • Ulvar
    Crabtree megmenti a becsületét a Ninersnek...jó kis meccs lesz ebből ha a Defense összekapja magát.

Frankó stream a meccshez ha valakit érdekelne.
  • Ulvar
    Smith ennyire képes: "ADJUK ODA GORE-NAK!"...védelem meg...mintha nem ezen a földtekén lennének...
  • ReszegKoldus
    Hát a Ramsnek jót tett
  • Ulvar
    Gecccc...ilyen nincs, se az offense se a defense nem működik most a Ninersnél...év katasztrófa meccse készülőben Niners részére. "JÓT TETT" a szünet...
  • Ulvar
    ha 2 negyed ilyen játék lesz a Niners részéről akkor megyek inkább alszok...
  • Ulvar
    Na most már senki se veretlen. És ettől féltem hogy a Saints megerősödik, még ellenük meg kell küzdenie a Ninersnek, de ma először Rams...aminek kötelezőnek kéne lennie.
  • ReszegKoldus
    1972-es Dolphins megint ünnepelhet, kár hogy a 2012-es ma nem :D
  • szomferi
    nagyon jó a meccs, én azt néztem, míg el nem kezdődött a Real :D
  • ReszegKoldus
    Azt letöltöm, mert hihetetlen a Ray Rice 35 futott yard és az 55 pont
  • Ulvar
    Mint a Ravens - Raiders :)
  • ReszegKoldus
    Ezek a Patriots-Bills meccsek mindig nagyon pontszegények, most is :)