Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ezért akarják Ricsiék kisírni azt a meccset IS maguknak, így vasárnap este, hétfõ hajnalban, és kedd hajnalban is lenne meccs
bár biztos kikúrt nagy meccs lesz, jó lenne ha kapnának közvetítési jogot
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nem tudjátok hogy jelenleg a Giantsnak milyen esélyei vannak ezek után?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megdöntötte a rekordot! ilyenekért is szép ez a sport
How much can you take,before you snap?
egy másik ligában a bajnoki címért játszom az utolsó fordulóban...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
végülis nem maradtam el sokkal, majd jövõre...
A halál csupán a kezdet...
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Konnyen lehet hogy ma dol el az NFC Eastbol tovabbjutok sorsa. Ha viszont nem, akkor egy vegletekig kielezett Giants-Dallast lathatunk az utolso forduloban.
Raadasul meg minden lehet es peldaul a Jetsnek is kellene a gyozelem mindenkeppen, ha Wild Cardot szeretne. A Phily is tovabbjuthat meg, de ehhez viszont gyoznie kell.
Erdekes lesz ez a het.
A Giansnal meg total idiotak vannak, elverik idegenben a Dallast es utana meg azzal a lendulettel kikapnak egy rem gyenge Washingtontol.
Igy aztan nekik is eleg meleg a pite.
Tény hogy én is fosul szerepeltem 😉 Na de majd jövõre mindenkit elpicsázok!
sajnos nagyon rosszkor sérült meg mindkét futóm,de ez van,bad luck
amúgy én is benne vagyok jövõre
Meg másodiknak is kell lenni valakinek. Én is harcolok a helyosztón. Remélem a GB nem tartalékon fog játszani.
De mindent összevetve, nekem ez volt az elsõ ilyen online liga. De nagyon tetszett. Így egész más nézni a meccseket, izgalmasabb. Csak kicsit tudathasadásos mikor szurkolok a defnek és izgulok az ellenfél futójáért, hogy teljesítsen jól. <#nyes>#nyes>
Remélem jövõre is lesz SG liga, én biztos benne leszek.
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
jó kis meccs lesz ez
két isten egymás ellen...haha
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Hétvégén játszottunk kicsit haverokkal, van pár szép játék is. 😄