13258
feenMUx.jpg
  • szomferi
    nagyon jóóóóó a meccs
  • ReszegKoldus
    2. félidőt meg se néztem, nem éppen erre számítottam.
    Mondjuk a Bears veresége csoportállás szempontjából nem nagyon zavar.
  • Ulvar
    17-0...hogy is van az a Bears def? :D
  • Ulvar
    COLIN KAEPERNICK! Csak ennyi! Ez a csávó .... kész... hihetetlen... kibaszott jó pick volt anno...
  • ReszegKoldus
    Na ez így még érdekes is lehet, hogy este mindkét csapatnál csereirányító játszik.
  • Casillas
    passzolt td nélkül, 5 interceptionnel is lehet ám meccset nyerni :P
  • ReszegKoldus
    Ja igen, azt direkt nem mondtam, hogy Akers mögött az utolsó a Packers rúgója Mason Crosby, ma is bizonyította szegény, hogy miért :D
  • ReszegKoldus
    Azért a Houston se semmi...

• ReszegKoldus
    Atlantánál vége a veretlenségnek, most meg 1 negyed alatt 3 int
  • Ulvar
    Miénk se rossz, azért rúgott egy szép 63at, igaz ez egyszer és utoljára sztem éles meccsen :D.

Amúgy majd kedd hajnalban kiderül. Amúgy is ma olvastam állítólag Smith játékra alkalmas lesz...de ezt is majd akkor tudjuk meg szerintem.
  • ReszegKoldus
    Mondjuk szerintem a Bears 2. számú irányítója jobb mint a 49ers újonca, ráadásul rúgójuk se rossz azt hiszem :D

• Ulvar
    Fasza. Ezt nem tudtam. Nem ismerem egyáltalán a Bearst, azt látom amit az eredmények.com-on olvasok...sok győzelem kevés vereség.
  • bakkerman
    most ismétli a Chiefs-Steelers meccset az S1,na Faragó Ricsi örülhet,hogy végre a kedvence meccsét közvetíthette :D
  • ReszegKoldus
    Ja, pont a Bears ellen, akiknél az irányító szintén agyrázkódást szenvedett :)
  • Ulvar
    passz, az a durva hogy a Niners tavaly totál esélytelenként sima rájátszás és NFC döntőig jutott. Idén erősítettek de az a farokság hogy "idén meglesz a 6. gyűrű tutira" az elszállni látszik a szemembe, főleg Smith nélkül. Azt se tudom most mennyire sérült le, de lehet hogy számára véget ért a szezon. Véleményem szerint WildKaep jóval jobb irányító LESZ majd mint Smith, csak még nincs olyan nagy rutinja, és nem most kéne kezdeni ezeket szerezgetni.

A sérülése mondjuk nem súlyos, de kell még pár vizsgálat és ha úgy dönt a doki akkor nem játszhat a hétvégén...Pont a Bears ellen, akinek állítólag a legjobb defense fala van idén. Szóval, kb totál esélytelen számunkra, de ilyenből születnek a meglepetés győzelmek.
  • ReszegKoldus
    Egyik se volt benne, de volt a dallasi seggvillantás :)
  • gszp
    Négy éve mindenki szidta McNabbet és temette a Phillyt, de ha jól emlékszem pont azzal a döntetlennel jutottak végül is a rájátszásba, nem?
  • Ulvar
    hmmm most olvastam egy cikket és fel sem tűnt hogy a divízió vezető NFC csapatok egyike se nyert.
  • Ulvar
    hát igen elsőből lesznek az utolsó (előttiek) ezek szerint.
  • ReszegKoldus
    Nem nagy ügy, ha azt nézzük hány %-ban rúgja be, akkor van nála rosszabb, mert Akers az utolsó előtti :)
  • Ulvar
    óóóó hogy örülök én annak hogy mindenki kiírogatja "4 év után újra döntetlen eredmény", marhára örülök neki. Most is megköszönöm Akers remek munkáját. Úgy látszik egy rúgásban volt az egész éve. A Packers elleni 63 yard.
  • ReszegKoldus
    ááá macik...pedig a döntetlen meccset (logikus módon) nem vették vesztes tippnek :)
  • ReszegKoldus
    Nahát és valóban esik az eső :)

Két csapat, akiket csak a Packers tudott megverni...
  • ReszegKoldus
    Legutóbbi döntetlen utáni sajtótájékoztató :D
  • Ulvar
    És még haverom mondja azt hogy milyen szar neki mert Giants fan és hogy az ő idegei hogy kikészülnek a csapatától néhány meccsen...na most akkor erre mit mond majd arra leszek kíváncsi...
  • ReszegKoldus
    6-2-1 49ers, 3-5-1 Rams elvileg
  • Ulvar
    Na ki tette meg a meccset Xre? :D:D:D:D
  • ReszegKoldus
    Addig húzzák, hogy már kezdődik is a másik meccs lassan, helyes
  • Ulvar
    Gyakorolj csak Akers gyakorolj csak...rád fér...
  • Ulvar
    Hát ez a meccs ez hihetetlen ... xDDDDDDDDD én már röhögök kínomba :D
  • ReszegKoldus
    Hát ebből még lehet döntetlen :D
  • ReszegKoldus
    Mert tavaly tudott sokat gyakorolni, ő hozta a pontokat a csapatnak :P
  • Ulvar
    Hogy a picsába lehet hogy tavaly a legjobb rúgó volt, idén meg...6. mellé rúgása...hát ez kész...
  • ReszegKoldus
    Akkor már csak Akers utódját kell megtalálni :D
  • Ulvar
    Szopatnak most már komolyan.....
  • Ulvar
    Kimerem jelenteni, megvan Alex Smith utódja, ha kikerülne a csapatból.
  • ReszegKoldus
    Ezen a meccsen múlik, hogy reggelig Bears vagy Texans drukker leszek :D
  • Ulvar
    Ja de akkor nem értettem a bírói ítéletet, most hogy Pereira elmondta így már okés. Na elég most már nekünk egy FG is és nyertünk!
  • ReszegKoldus
    Támadók rosszul álltak fel
  • Ulvar
    Ezt meg nem értem miért ilyen későn dobják a zászlót, és rohadtul nem értettem mire dobják. Nem bánom de azért ....