Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Én legjobban attól félek, hogy Super Harbaugh Bowl lesz, ahol meglesz a Super Bowlok történetének elsõ hosszabbítása és még azzal együtt se lesz meg összesen 10 pont <#idiota>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
NFL-ben szerintem nagyjából mindenki magabiztos, és gondolom nagyon sokan vallásosak is, de nem tolják ennyire az emberek arcába. Polamalu az egyik kedvenc játékosom, minden play után keresztet vet és ennyi, nem rendez showmûsort belõle...Tebowing meg anyám kínja. Szép csendben tegyék a dolgukat azt kész :) Viszont, ha a Patset is legyûrné a Broncos ráadásul idegenben, egy rossz szavam nem lenne rá, erre már az elsõ meccsük elõtt is gondoltam, akkor nem jött össze :)
Eli meg...nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az egyetemrõl kijött "tejfelesszájúak" bármelyik profi csapat seggét kinyalhatnák, hogy egyáltalán szóba állnak velük és nem véletlen szerintem, hogy ez nem fordul elõ gyakrabban, ha jól tudom elõtte Elway csinált hasonlót.
Ettõl függetlenül persze nagyon jó játékos (sajnos:)).

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Imádkozom valami Friscoi istenhez hogy segítse a ninerst mert kurva nehéz ellenfél lesz a Saints. Valahol mélyen remélem mi jutunk tovább.

Let's go niners!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MrSpock
Nagy mákja volt azért a Denvernek. Steelers ezer sebbõl vérzett és így is volt esély.
Denvert múlthéten szidtam nagyon!(fogadtam rájuk) De ez a produkció Bradyék ellen kevés lesz.Végülis örülök,hogy így alakult,mert ott azért egy ilyen Pittsnek sem lett volna esélye. Ha mindneki egészséges akkor biztosan máshogy muzsikál a gépezet.
Green Bay nagyon erõs,és a szentek is. Patriots,Saints,Ravens,Packers 4es megy tovább szerintem.

Go Jeff Go!!!!

Jakuza001
Na, a Giants tovabb ment ahogy megjosoltam. A Vasas is kiesett akit nem igazan kedvelek. Most mar csak a Denvernek kell megismetelni a 2005-s NE elleni eredmenyt es akkor minden a legnagyobb rendben. :D

bosco05
Én pont Eli miatt lettem Giatns fan az elsõ perctõl. Tudta hol akar naggyá vállni, el is ért mindent amit lehet, ott ahol és ahogy õ akarta. Az alapszakaszban is szoros meccs volt a két csapat között, ha a Giants tudja hozni ezt a formát és felkészül a Green Baybõl, akkor bõven van esélye megnyerni azt a meccset, de mint tudjuk ez a rájátszás, mindenre van esély. Tebow "hypeolása" pedig egy másodpercig sem volt alaptalan ;) Ezzel a csapattal ilyen sikereket elérni nagyon nehéz és tényleg õ ezeknek a diadalmaknak az alapköve. Külföldön a sikeres magabiztos embereket szeretik és elismerik ;) Csak nálunk szokás a nincs esélyünk semmire és nem vagyok én nagy játékos mentalitás ;)
ReszegKoldus
Akkor rosszul látod :)
Tebow hypeolása unalmas, most már nem állítanám, hogy alaptalan, de unalmas az tuti, azért ha normális offensel találkozna, akik megrakják a vadlovakat 40 ponttal, azzal nem biztos, hogy tudna mit kezdeni, mint pl. a Pats elleni elsõ meccsen se tudott (és talán jövõ héten se fog tudni).
Matt Ryannek valahogy nem bírom a fejét az tény, ez annak is köszönhetõ, amióta láttam, hogy az oldalvonal mellett is nyalogatja a kezét, mintha várná a snapet :D
Giantsel nem nagyon van bajom, csak tõlük jobban tartok, mint a többitõl (mondjuk Manning draftnál való csere "kérelme" nem szimpatikus) :)
A Green Bayt meg idén egyelõre nagyon szóba hozni se volt érdemes...de ha már szóba kerültek, náluk a sok elejtett passzból van elegem :D

LasDen
td passznál csak röhögtem....:DD
de tebow meg látványosan rájátszik erre a beleive õrületre.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bosco05
Pár órája figyeltem fel a topicra, de úgy látom neked mindenkibõl és mindenbõl eleged van ami nem sajtfej.
ReszegKoldus
Tebowból már nagyon elegem van... <#unalmas>
<#nyes>
de azért ez nem volt semmi :)

Darthmushroom
fuhh Tebow megint h feltüzelte a csapatot.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szomferi
o-óóóóó <#szomoru1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
ejj giants....faszé nem tud kikapni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Animefox
A lényeg hogy legközelebb menetrend szerint elverjük a Greenbayt és utána már jöhetnek is a komolyabb ellenfelek....

ReszegKoldus
Elinak ideje összeszednie magát, hogy jövõ héten 3 interceptiont dobjon és visszatérjen a világ rendje <#nyes>

no de legalább újabb fél évig nem kell bámulni Matt Ryan pofáját <#taps>

Animefox
GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS GIANTS

bosco05
Go Big Blue! :D
ReszegKoldus
***** Giants <#vomit>

sport tv adja, de egyébként a szokásos banok streamek

How much can you take,before you snap?

Esti meccsekhez tud valaki jó streamet adni?

ressy14
Akkor tudtam meg, hogy Dan Marino létezõ figura. Én mindaddig azt hittem, hogy csak egy kitalált szerep az Ace Venturaban :D

Dum spiro, spero.

Animefox
JUhééééé a kedvencem!!!!!!!!!! :D

Jakuza001
Lesz. A tegnapi merkozes ismetlese. :D

Ulvar
Tegnap volt az utolsó meccs illetve ma hajnalban, az alapszakaszban ha jól tudom. Jövõhéten jönnek a Wildcard meccsek.

Animefox
Ma este lesz valami?

robotnyk
nem volt igazán tét nélküli, így a lions mehet new orleansba
ReszegKoldus
annyi tét még lett volna, hogy a Lions gyõzelemmel elkerülte volna wild card körben a Saintset, így ott is lehetne majd egy tûzijáték

ReszegKoldus
nekem bõven megfelel, ha úgy nyomják, mint az elõzõ meccsükön, csak most a Cowboys nyerjen :D

Ulvar
Tét nélküli volt akárcsak a Niners meccs, bár mivel én utóbbiért rajongok, megnéztem mit alkot a Rams ellen, és a végére igen szorosra sikeredett. Akers és A. Smith nagyot alakított ma is.

Ezekkel ellentétben a Giants meccsen tétre megy a játék.

ReszegKoldus
remélem a Giants-Cowboys hasonló lesz a Packers-Lionshoz, bár felülmúlni nem nagyon tudják majd szerintem, ha egyáltalán felül lehet múlni

Animefox
Ezt most benézte a New York Jets.....

banok
Csókolom hoztam egy kis...

NFL streamek

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ReszegKoldus
legalább jut egy kis Faith Hill a sport2-re is <#szeret>

Ulvar
Mindent.

Animefox
és online mit lehet fogni majd?

aaasdd
22:15-tõl a kansas - denver meccs, 2:20-tól a dallas - new york. szóval igen, az lesz hajnaltól reggelig :D
szomferi
http://www.youtube.com/v/BenpdrpipZ0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
na, akkor csak sikerült lezsírozni hogy adják?

Animefox
jajjj neeee.... az lesz hajnaltól reggelig?

aaasdd
azt a tv is adja :D
Animefox
Giants mérkõzés kéne....

Ulvar
Már hogy a francba ne lehetne. Majd linkelem este az oldalt, az összeset adják valamilyen streamen valszeg.

Animefox
fos.... neten lehet fogni mást?

ReszegKoldus
Kansas Ricsi Chiefs @ Denver Broncos

Animefox
Ma ki játszik a Sport2-n?

Darthmushroom
chiefs-denver ha minden igaz legalább is vasárnap, meg hétfõn a dallas-giants

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

tudni már hogy mit fognak közvetiteni?

szomferi
ja hogy áháááá, értem már

Casillas
mivel a héten nem is lesz MNF, így nem tudják közvetíteni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

szomferi
MNF akkor nem is lenne? bár nekem töknyóc, úgyis csak az ismétlését néztem :D