Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
tudod attól hogy utálsz egy csapatot, még nem kell folyton utálkozva beszélned róluk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hypo
<#hamm>

Animefox
Istenem de örülnék egy Giants gyõzelemnek a legvégén és újra miénk lehetne a trófea...

Hypo
a szezonba jatszott meccs GB ellen is egy hajszallon mult, es most mindenki egeszseges remelem nyerunk Hajra GIANTS, ja es remelem Brady elkeni Tebow szajat.

Jakuza001
A Giants barmelyik csapat ellen eselyes, ha a jatekosaik feltudjak szivni magukat.
Amikor nyertek az SB-t a NE ellen, akkor is ez tortent. Mar az alapszakasz utolso merkozesen is felszivtak magukat, csak akkor pont nem a defense volt igazan topon, hanem az offense.
De utana az egesz rajatszasban olyan szintu jatekot mutattak be, hogy egy csapat se lett volna kepes megverni oket.
Pedig en azt mondom, hogy az a Packers is megverte volna a siros Bradyeket.

Ha megint felszivjak magukat ugy, mint ahogy a Packers elleni idei merkozesukon tettek., siman okozhatnak meglepetest, mert ez egy nagyon jo csapat es a vedelmuk frenetikus, ha elkapjak a fonalat.

A masik agon az SF49 szerintem pedig nem olyan jo, mint ahogy kinezett a szezon elejen. Szerintem NO siman fogja verni oket.
Ha tippelni kellene azt mondanam, hogy a bajnok az NFC-bol fog kikerulni az NO,GB,Giants harmas valamelyikebol.

Ulvar
Nem. Jim Harbaugh már az edzõ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hypo
Go Giants Go😊

robotnyk
nem.
Fenrir
Singletary még ott az eddzõ?

A halál csupán a kezdet...

Animefox
nekem meg szabit kéne kérni hétfõre... mert deles leszek, meló elõtt jó lenne aludni

Animefox
Najó skacok a packerst azért ne temessük, semmi okunk lebecsülni õket... Fortinájnersz meg nem egy nagy wast ist das.... szal ennyi

Ulvar
Nem sokára úgy is mindenre fény derül. Már lassan bevásárolok a meccsre. Popcorn + sör + pizza kombó! 😄

ReszegKoldus
szerintem se túl valószínû ott a meglepetés, bár én az elõzõ körben a denverrõl is ugyanezt gondoltam😄
jó, a houstonban nincs Tebow (szerencsére)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ááh, ahhoz túl nyenge a texans,hogy meglepetést okozzon szerintem

How much can you take,before you snap?

ReszegKoldus
áh egy körben egy meglepetés bõven elég, ez reményeim szerint most vagy a Baltimore, vagy a New Orleans kiesése lesz <#awink>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

a reményeid már hétvégén elszállnak <#hehe>

ReszegKoldus
Õket én se láttam, de nekem épp ezért érdekes, hogy ilyen múlttal és azzal, hogy idén milyen offense teljesítmények voltak, õk mégis fõleg a védelemmel tudtak eredményesek lenni, legalábbis eddig.
Mindenesetre a Baltimore-Houston meccs után még egy jó védelemmel kevesebb marad talpon (ami engem annyira nem zavar, én szívesen elnézegetek 60-70 pontokat, amíg nem ugyanaz a csapat szerzi<#vigyor1>)
Azért remélem ilyen Giants-49ers NFC döntõ nem lesz még legalább 3-4 évig <#ravasz1>

Iceman
Hát ha még azt a Friscot láttad volna játszani, amikor S. Young irányított és olyan elkapók játszottak mint Jerry Rice 😊
(Montanaról akkor még nem is beszéltem😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Ulvar
Én 2011ig úgy néztem NFLt hogy nincs kedvenc csapatom. Aztán a Frisco feltámadása egyszerûen szemet gyönyörködtetõ volt...Eagles ellen mit játszottak úristen...azóta niners drukker vagyok, és leszek is 😊.

Giants - Niners...na az durva lenne...összeszarnám magam. De akkor mint mondtam felmegyek Pestre és együtt nézzük mert az kihagyhatatlan 😄.

Kori
én vérbeli pats fan vagyok de realista amit a védelem mûvel azt egy rájátszásban nem lehet megengedni egy félidõnyi elõny egy Packers szintû csapatnak elég a legázoláshoz
van esély egy Pats Packers döntõre

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ReszegKoldus
Patriots = kb az AFC Packerse 😊
legalábbis a támadó és védõ teljesítmény elég hasonló

LasDen
talán ez az egyik legelcsépeltebb duma ami minden szezonban elhangzik....
tudom hogy igaz, de akkor is tök unalmas minden egyes meccs elõtt közben után hallgatni 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
szerintem itt talán a denver és texans kivételével már bárki esélyes a végsõ gyõzelemre, ne felejtsük el már a po nem alapszakasz, teljesen más 1 meccs itt. denver hétvégén be is bizonyította
am én Brady-ék szurkolók

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Animefox
Detto
és a patriots-val mi van?

bosco05
Én minden évben a Giantsnek szurkolok, ha bejut ha nem 😛
és a frisco jusson tovább 😄

én idén nekik szurkolok (mivel a kedvenc nem jutott be),szimpatikus csapat, szimpatikus headcoach

remélem a sb-t hátrányból nyerik meg cpt comeback emlékére 😄

bosco05
Egy Giants Frisco NFC finalt megnéznék 😄
khmSFkhm

Kori
a Green Bay egyetlen ellenfele az NFL-ben a Giants
ha legyûrik akkor ismétlés lesz

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

ReszegKoldus
szerintem se, bár a különbség lehetne annyi 😊
sajna sok múlhat az idõjáráson, ezért lehetett volna jobb esetleg egy "gagyi" dome csapat

bosco05
Sajnálatos, de ettõl függetlenül nem lesz 50 pont, de szerintem még 30 se.
ReszegKoldus
meghalt a Packers offensive koordinátorának a fia<#sir>
már csak ezért is jó lenne összeszedni magukat és szórni 50 pontot + a defense még 20-at és jó lesz <#zavart2>

Fenrir
Nah, ez ott van 😄

A halál csupán a kezdet...

Animefox

ReszegKoldus
"Ott igenis vannak céltudatos magabiztos sportolók, akik nagyokat mondanak, csak aztán a végén nem kudarcot vallanak, hanem teljesítik azt."

Ez nem gond, a baj azzal van, ha nagyokat mondanak és kudarcot vallanak, ezért gondolom, hogy jobb, ha inkább semmit nem mondanak, abból még bármi lehet 😄
mert tudom, ez is biztos hazai mentalitás, de ha csak a szája jár (pl Rex Ryan már egy jó ideje) az beégeti magát
A draftot meg szerintem pont azért találták ki, hogy ne a játékos válasszon csapatot, hanem fordítva, és pont ez az, hogy a többségnek a liga az álom, mindegy hol játszik, nyilván ezért nem fordul elõ túl gyakran ez az "énmondommegholóhajtokjátszani" stílus.
Még ez a Luck srác is aki jövõre jön, úgy tudom azt mondta, neki mindegy melyik csapathoz kerül, pedig róla se volt túl jó véleményem, de ez javított rajta valamelyest 😄
Legalábbis nekem semmit nem számít, hogy valaki college szinten ilyen díjat meg olyan bowlt nyert, meg hogyan játszott, ha aztán pár év NFL szezon után meg "pedig hogy vártuk" mondatokban szerepel majd a neve.
Ja és San Diegoba ment volna, nem New Orleansba.
Egyébként szép lenne, ha minden játékos magának választana csapatot...tyû bele se merek gondolni 😄

bosco05
"Eli meg...nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy az egyetemrõl kijött "tejfelesszájúak" bármelyik profi csapat seggét kinyalhatnák, hogy egyáltalán szóba állnak velük"

Errõl beszélek, ez a hazai mentalitás. Örüljünk annak is, hogy szóba állnak velünk, jajj... A F*SZT, már bocsánat a szóhasználatért. Az egyetemrõl kikerülõ játékosok profik, akiknek még bele kell rázódni az NFL-be, de profik. Egy profi meg nem sír rí, meg örvendezik ha egy csapat ránéz. Teljesen más jár a fejükben, mint nekünk. Ott igenis vannak céltudatos magabiztos sportolók, akik nagyokat mondanak, csak aztán a végén nem kudarcot vallanak, hanem teljesítik azt. Eli a Giantsben akart játszani, minek menne New Orleansba? Miért örüljön, ha nem oda draftolják ahova õ menni akar? Sok egyetemistának teljesen mind1 hol kezdi meg az NFL szezont, mert a liga az álom. Eli-nak a Giants volt.
az alapszakaszban is hasonló (sõt tán rosszabb mutatója volt Bradynek a pacik ellen...), de hát ami megtörtént a God Bowl-on az megtörtént ;D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Jakuza001
Azert szeretem a Broncost mert ok verik ki az NE-t, ha talalkoznak playoffban veluk. 😄

Ket merkozest jatszottak eddig a rajatszasban.

01/14/2006 Denver Broncos 27, New England Patriots 13 (AFC Divisional Playoff Game)

01/04/1987 Denver Broncos 22, New England Patriots 17 (AFC Divisional Playoff Game)

Osszesitesben, minden merkozest bele szamitva.

Denver Broncos lead series 27-17-0

Points Scored: Denver Broncos 1020, New England Patriots 905

Remeljuk folytatodik ez a szep hagyomany 😄

én ezeket a seggedben xDDD (de megelékszek egy pats gyõzelemmel 😛)....stay classy

Jakuza001
Ezt szeretnen latni egy het mulva. 😄

LasDen
😄DD

szerintem egy bears fan csinálta...ki tudja

LasDen
a kép célját nem egészen értem....
+ én a prideot is valamiér negatív értelembe vettem 😄D

jaj de aranyos 😄

4chan 😄

Jakuza001
Szerintem meg csak szimplan osszecsereltek, a masodik es az utolso szoveget.

robotnyk
nem rossz, csak egy szó el van írva, úgy írják a másodikat hogy "PRICK"
ReszegKoldus
gondolom Patriots fan csinálta, de attól még jó 😄
mondjuk a gay jelent vidámat is, az meg igaz <#beka3>

😄😄