Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
How much can you take,before you snap?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A merkozes elott vajon mitol volt duhos ? LOL
én is voltam úgy meccs után, hogy nem akartam lekezelni az ellenféllel mer 100+ ponttal földbedöngöltek...és nem azér mer õk voltak a köcsögök csak szimplán dühös voltam....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amikor veszít a sorsdöntõ mérkõzéseken állandóan nem fog kezet. Ez megtörtént az Indianapolis elleni mérkõzésen is a konferencia döntõben. Azután a SuperBowlban, amikor kikaptak. A nyilatkozata a Giants ellen 2009-ben egyenesen tenyérbemászó volt, ahogy beszélt Burresrõl, hogy talán õ fog védekezni ? Azután pedig kinevette.
A bíróknak állandóan sír a pályán, pedig olyan zászlókat dobnak be neki, amit másoknak nem igazán, mint például a Redskins ellen amikor nem történt semmi, még csak nem is csúszott elõre mikor hozzáértek.
Hovatovább már nem is lehet szinte hozzáérni az irányitókhoz a pipiskedései miatt.
Persze gondolom te NE szurker vagy és ezért fáj neked, ha valaki más máshogyan gondol egy játékosra.
Ráadásul az is hülyeség, hogy kint máshogy állnak hozzá. Itt is kismillióan nem szeretik. Ezrek tesznek ki youtubera, miért utálom Bradyt videókat. Próbálj együtt élni ezzel a ténnyel és te se sirj annyit, amikor valaki leirja errõl a véleményét.

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
én amúgy nem tudom, hogy ez ott az amcsiknál alapból így "fejlõdött" ki (mert akkor szerintem nincs is mirõl beszélni) vagy késõbb fegyelmezték õket
bár azt gondolom, ha ott örökre kitiltják az embert a stadionból, azt se csak úgy kitalálták mint szankciót, valami elõzménye kellett hogy legyen
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
abban egyetértek, hogy vicc, hogy ezt balhénak nevezik, legalábbis ami az elsõ videón van
ráadásul több videót nézegettem, és némelyiknél nem is értettem miért kerül fel olyan címmel, amilyennel felkerült, érdekes
Dum spiro, spero.
OFF: Nézzétek meg majd a Horvát - Szerb VB selejtezõ meccset...ott merem állítani AKval fognak egymásra lõni...
A normál európai focinál az elvetemültek ölnének is a csapatukért. Itt a tenisz meccsen van csak ilyen nyugalom, a többiben benne van a balhé, ha sok nézõ van.
Sztem az amcsik többsége ezt szabadtéri mozinak fogja fel, nem pedig vérre menõ sportnak.
Persze az utolsó linked a kivétel.
Dum spiro, spero.
http://www.youtube.com/watch?v=4hCpNc45VJI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=r7Ahxjxh2tg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gSPPbT8lDHg&feature=related
plusz még ezeknél a videóknál jobboldalon a többi kapcsolódó, de az már nagyon sok link lenne :)
persze szerintem akkor is ez a legdurvább :D
fõleg itt európában mo-on ahol az a szemlélet másik csapatot el kell pusztítani
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
25mptõl hogy miért is mondtam ezt :).
mondjuk én tényleg csak a videók illetve nfl-es cikkek/fórumok hozzászólásaiból tudok kiindulni, ott fröcsögnek egymásra õk is keményen, attól hogy meccs alatt egymás mellett ülnek békés egyetértésben :)
pl. hogy mást ne mondjak a GB OC fiának haláláról szóló cikk alatt is legtöbben részvétet nyilvánítottak csapattól függetlenül, mégis volt ott néhány "abusive comment"
egyébként meg ez nekem is tetszik, hogy a stadionban nem balhéznak, de gondolom senki nem akarja hogy kitiltsák egy életre, ezért inkább ott nyugton maradnak :D
csak kicsit furcsának találom,hogy egy olyan ember, aki jó eséllyel még soha nem volt élõ mérkõzésen és az nfl-t is csak pár éve követi,miért pont egy olyan csapatot utál,amelyiknek már 1x éve nem volt semmilyen sikere az nfl-ben :D

Én nem utálom egyik csapatot se... fél évvel ezelõtt mint már mondtam úgy néztem NFLt hogy nem volt kedvencem, mert a meccsek érdekeltek. Attól hogy a ninersnek szurkolok egy ideje, az nem azt jelenti, hogy elkezdem utálni az NFC összes másik csapatát...A divatdrukkereket viszont utálom... azok kikészítenek...

kint tisztelik az ellenfelet, megtapsolják ha jó játékot csinál, egymás mellett ül a két csapat szurkolója beszélgetnek nem látni rajtuk semmilyen ellenségeskedést (és mielõtt megkérdeznétek voltam olyan szerencsés és saját szememmel láttam egy Pats Giants meccset)a parkolóba együtt sütögetnek labdáznak
az másik csapat nem ellenség hanem ellenfél
Nem mondom ha 4chan stílusba viccelõdnénk az mókás lenne (ott azt is megnevetem ha Brady-t oltják), de tiszta gyûlöletbõl...
Már nem a kedvenc csapatunknak szurkolunk, hanem csak az a lényeg, hogy a legjobban utált veszítsen. Igaz? Gratulálok...ennyi erõvel végig olthattam volna a nagy Coltsot egész szezonban vagy a Steelerst. Ez is úgy mûködik mint a mondás? Hogy ha megdöglik a lovam, akkor dögöljön meg a szomszédé is?
Csak gratulálni tudok, nem lehet meccset nézni, csak fröcsögni a szart.
Kívánom, hogy Houston - 49ers döntõ legyen, hogy mindenki bekussoljon.
Már nem lehet magát a SPORTOT szeretni, valszeg kiment a divatból.