Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a texansban tényleg nem bízik abszolut senki. lehet,hogy pont ezért fognak nyerni, underdogként?

How much can you take,before you snap?

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jakuza001
Ezzel engem nem lehet felidegesiteni, de latom titeket igen. :DDDDD

Darthmushroom
jaja :D:D:D tudta h nem szereted, és ezért még jobban idegesítsen ilyen dolgokkal is :D:D:D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Jakuza001
Ah szoval ertem, miattam nem fogott kezet,es nem azert mert ahogy ti mondtatok tiszteli az ellenfelet :DDDD

Darthmushroom
azon h milyen féltékeny vagy a sikereire!!!! ASD :D:D:D LOL

Jakuza001
Javaslom am a video megtekinteset a kifogas keresesetekre.
A merkozes elott vajon mitol volt duhos ? LOL

Darthmushroom
100% biztos vagyok benne h meccs után egy nyilatkozatban elnézést kért.

LasDen
am igen szerintem is gerinctelen dolog volt, hogy nem fogott kezet...
én is voltam úgy meccs után, hogy nem akartam lekezelni az ellenféllel mer 100+ ponttal földbedöngöltek...és nem azér mer õk voltak a köcsögök csak szimplán dühös voltam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Darthmushroom
a nagy arcáról meg annyit h van mire. nyert már 3gyûrût,csinált egy majdnem tökéletes szezont, és még mindig a liga egyik legjobb irányítója. ettõl más is elszállna nem csak õ..

Darthmushroom
*6kör.

Darthmushroom
ennyi erõvel akkor pats drukkerként meg mi mondhatnánk h ti meg azért piszkáljátok mert fáj 18.körbõl draftolva nyert 3gyûrût+van 1 vesztes bowlja is??? am meg nem csoda h idegbeteg volt mikor elvesztették és nem fogott kezet, mikor a tökéletes szezon lett oda. szerintem utána néznénk biztos lenne nyilatkozata h elnézést kér elitõl.

LasDen
nekem nem fáj senkinek a véleménye....magasról leszarom, hogy kiutálja v nem...az a bajom, hogy jakuza 1 hsz-t nem tud úgy írni, hogy ne csempészné bele a pats/brady iránti érzelmeit....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

UUUU
Pedig igaza van. Ilyen téren Brady az egyik legsportszerûtlenebb játékos.

Amikor veszít a sorsdöntõ mérkõzéseken állandóan nem fog kezet. Ez megtörtént az Indianapolis elleni mérkõzésen is a konferencia döntõben. Azután a SuperBowlban, amikor kikaptak. A nyilatkozata a Giants ellen 2009-ben egyenesen tenyérbemászó volt, ahogy beszélt Burresrõl, hogy talán õ fog védekezni ? Azután pedig kinevette.

A bíróknak állandóan sír a pályán, pedig olyan zászlókat dobnak be neki, amit másoknak nem igazán, mint például a Redskins ellen amikor nem történt semmi, még csak nem is csúszott elõre mikor hozzáértek.

Hovatovább már nem is lehet szinte hozzáérni az irányitókhoz a pipiskedései miatt.

Persze gondolom te NE szurker vagy és ezért fáj neked, ha valaki más máshogyan gondol egy játékosra.

Ráadásul az is hülyeség, hogy kint máshogy állnak hozzá. Itt is kismillióan nem szeretik. Ezrek tesznek ki youtubera, miért utálom Bradyt videókat. Próbálj együtt élni ezzel a ténnyel és te se sirj annyit, amikor valaki leirja errõl a véleményét.

Rincewind
Csak kulturaltan plz. Soha nem kellett meg moderalnom, ne most kelljen mar elkezdenem! :/
ne foglalkozz vele :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
annyira szánalmas vagy....

ReszegKoldus
érdekes, én is ezt tippelném a 4 meccsre

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
azért szívesen megnézném, ahogy ezt a vegyülõs rendszert bevezetik Európában, persze ne itt kezdjék, hanem lengyeleknél, oroszoknál, szerbeknél, horvátoknál, hollandoknál, törököknél, angoloknál, németeknél :)
én amúgy nem tudom, hogy ez ott az amcsiknál alapból így "fejlõdött" ki (mert akkor szerintem nincs is mirõl beszélni) vagy késõbb fegyelmezték õket
bár azt gondolom, ha ott örökre kitiltják az embert a stadionból, azt se csak úgy kitalálták mint szankciót, valami elõzménye kellett hogy legyen

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
najó ezzel az erõvel, azt is vegyük figyelembe, hogy elég nagy szégyen lenne, ha egy 300 milliós országban annyian mennének meccsre mint az NB1-ben...persze nem kizárt, hogy így lenne ha olyan lenne a színvonal, de ezért kár összehasonlítani a kettõt
abban egyetértek, hogy vicc, hogy ezt balhénak nevezik, legalábbis ami az elsõ videón van
ráadásul több videót nézegettem, és némelyiknél nem is értettem miért kerül fel olyan címmel, amilyennel felkerült, érdekes

Ulvar

Jakuza001
Kint tisztelik az ellenfelet jah. Before SB. Es akkor ne utaljuk.

http://www.youtube.com/v/-Otpt3QZlq8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
http://www.youtube.com/v/5lk-wWUQKBg&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ressy14
OFF

Nem is egészséges, hogy engedik ezt a meccset megrendezni. Úgy kellett volna a csoportokat beosztani, mint a Grúzoknál vagy kiknél, hogy a szomszédos "baráti" országgal nem játszhatnak, ami nyilvánvalóan botrányba fulladna.

Dum spiro, spero.

Ulvar
arányait tekintve sokkal kevesebb a nagy balhé amcsiban, ennyi a lényeg.

OFF: Nézzétek meg majd a Horvát - Szerb VB selejtezõ meccset...ott merem állítani AKval fognak egymásra lõni...

bosco05
Ez balhé? :D Ez vicc, semmi extra. Azt is vedd ám, hogy itt egy meccsen egy stadionban van annyi ember, mint az NB1-ben 3 forduló alatt minden pályán...
ressy14
De ezek inkább csak lökdösõdések, meg szócsaták. 1-2 idióta besörözve hirtelen nagy szurkoló lesz, aki kiáll a csapata mellett, ha szidják.
A normál európai focinál az elvetemültek ölnének is a csapatukért. Itt a tenisz meccsen van csak ilyen nyugalom, a többiben benne van a balhé, ha sok nézõ van.
Sztem az amcsik többsége ezt szabadtéri mozinak fogja fel, nem pedig vérre menõ sportnak.

Persze az utolsó linked a kivétel.

Dum spiro, spero.

ReszegKoldus
azért az ottani stadionokban se honol egyfolytában béke és nyugalom
http://www.youtube.com/watch?v=4hCpNc45VJI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=r7Ahxjxh2tg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gSPPbT8lDHg&feature=related
plusz még ezeknél a videóknál jobboldalon a többi kapcsolódó, de az már nagyon sok link lenne :)
persze szerintem akkor is ez a legdurvább :D

Kori
az a baj aki nem látta élõben nem nagyon akarja elhinni hogy lehet ezt kultúráltan is csinálni
fõleg itt európában mo-on ahol az a szemlélet másik csapatot el kell pusztítani

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Hypo
Igen tanúsíthatom én is sõt érdemes megnézni a preseason Jets vs Giants meccset ott a hires jets es fõszurkolonak szolnak be egy picit vissza szól aztan mindenki élvezte tovabb a meccset egymás mellett.

Rincewind
En voltam NFL merkozesen, igy elso kezbol meg tudom erositeni, hogy alapvetoen roppant kulturalt a szurkolotabor. Persze muszaj is neki, mert sok gyereket is elvisznek a szulei a merkozesekre es ezzel mindenki tisztaban van. Persze itt-ott azert elofordul beszologatas az ellenfel szurkolojanak, de ez is inkabb amolyan csipkelodes, amit egyik fel sem vesz veresen komolyan.
Ulvar
Én azt bírom mikor a stadionban együtt bulizik a nép!

http://www.youtube.com/v/B_0pVdMZrwM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

25mptõl hogy miért is mondtam ezt :).

ReszegKoldus
lehet, hogy azért nem látni rajtuk semmi ellenségeskedést, mert addigra levezették a feszültséget netes szájkaratéval, és meccs után is azt fogják tenni, ha a meccsen megtapsoltak egy playt, majd jutyubon leszarozzák úgyis :D
mondjuk én tényleg csak a videók illetve nfl-es cikkek/fórumok hozzászólásaiból tudok kiindulni, ott fröcsögnek egymásra õk is keményen, attól hogy meccs alatt egymás mellett ülnek békés egyetértésben :)
pl. hogy mást ne mondjak a GB OC fiának haláláról szóló cikk alatt is legtöbben részvétet nyilvánítottak csapattól függetlenül, mégis volt ott néhány "abusive comment"
egyébként meg ez nekem is tetszik, hogy a stadionban nem balhéznak, de gondolom senki nem akarja hogy kitiltsák egy életre, ezért inkább ott nyugton maradnak :D

engem nem zavar,felõlem azt utálsz,akit akarsz.
csak kicsit furcsának találom,hogy egy olyan ember, aki jó eséllyel még soha nem volt élõ mérkõzésen és az nfl-t is csak pár éve követi,miért pont egy olyan csapatot utál,amelyiknek már 1x éve nem volt semmilyen sikere az nfl-ben :D

Animefox
Csak mert nem szimpatikus a pofájuk? Esetleg van ezzel valami kifogásod? <#gonosz3>

Ulvar
trolololoo (ba dum tss) :DDD

és miért pont õket utálod a legjobban?

Animefox
49erst utálom a legjobban, felõlem megrohadhat az összes rajongójával együtt :D

Ulvar
Szeretlek!!! (nem buzin)

Én nem utálom egyik csapatot se... fél évvel ezelõtt mint már mondtam úgy néztem NFLt hogy nem volt kedvencem, mert a meccsek érdekeltek. Attól hogy a ninersnek szurkolok egy ideje, az nem azt jelenti, hogy elkezdem utálni az NFC összes másik csapatát...A divatdrukkereket viszont utálom... azok kikészítenek...

Kori
szóháború nyilatkozatháború van és ennyi

LasDen
oké, de azért õket sem kell félteni a köpködéstõl...:D

Kori
a Raiders szurkolók errõl híresek de õk sem vadállatok

azért a plüssmacik odabasznak:DD

LasDen
azé én nem találkoznék szívesen egy Raiders szurkolóval...

Kori
igen ez tipikusan magyar és európai
kint tisztelik az ellenfelet, megtapsolják ha jó játékot csinál, egymás mellett ül a két csapat szurkolója beszélgetnek nem látni rajtuk semmilyen ellenségeskedést (és mielõtt megkérdeznétek voltam olyan szerencsés és saját szememmel láttam egy Pats Giants meccset)a parkolóba együtt sütögetnek labdáznak
az másik csapat nem ellenség hanem ellenfél

+1 <#eljen>

Ja és persze ez nem csak az NFL-re vonatkozik. Pl. facebookon is csak azt látom h a Realosok csak annak örülnek ha szopik a barca...olyat nem is pislantottam soha h jajj de jól játszottunk a MECCSÜNKÖN. Nem, csak h milyen jó, hogy kiszopott XY csapat.
Nem mondom ha 4chan stílusba viccelõdnénk az mókás lenne (ott azt is megnevetem ha Brady-t oltják), de tiszta gyûlöletbõl...

Valaki emlegette itt a magyar mentalitást...NA pont ez az.
Már nem a kedvenc csapatunknak szurkolunk, hanem csak az a lényeg, hogy a legjobban utált veszítsen. Igaz? Gratulálok...ennyi erõvel végig olthattam volna a nagy Coltsot egész szezonban vagy a Steelerst. Ez is úgy mûködik mint a mondás? Hogy ha megdöglik a lovam, akkor dögöljön meg a szomszédé is?
Csak gratulálni tudok, nem lehet meccset nézni, csak fröcsögni a szart.
Kívánom, hogy Houston - 49ers döntõ legyen, hogy mindenki bekussoljon.
Már nem lehet magát a SPORTOT szeretni, valszeg kiment a divatból.

LasDen
<#wilting><#wow3>

Jakuza001
De pont ugy kell beszelni roluk. Lassan mar kisasszonysport lesz az NFL mert allandoan sir Brady es olyan szabalyokat hoznak emiatt amik nevetsegesek.