13258
-
#6403 Tavalyelőtt Vick hype volt ha jól emlékszem, Tom Brady hype meg minden évben van :D -
#6402 persze, én csak a hypeban hasonlitottam ossze -
#6401 RGIII > Tebow
Karácsonyra jó lenne egy 15. heti Falcons és egy 16. heti Ravens győzelem :D -
#6400 Jo volt a tegnapi meccs, sajnos egy pontal szivtunk, mondjuk birosportarsak nagyon a washingtonak fujtak. Viszont ez a RGIII hype ez mar kicsit kezd uncsi lenni, mindig kipickolnak valakit tavaly TEbow.t most meg ot, persze furge jol jatszik ez nem vitas, de Vikc is hol van pedig o is igy kezdte.
Na mindegy Hajra Giants nem volt ez annyira veszes GB-t vertuk ez a lenyeg -
#6399 Van benne valami :D Amikor az ellenfél támad akkor kell üvölteni :D. -
#6398 mint azt is, hogy ne lila sombreroban verekedjen valaki meccs után a parkolóban :D -
#6397 Ez máshol alap, itt még tanítani kell :D -
#6396 az igen öcsém...PM nem csak a csapatát de a közönségét is irányítja :D -
#6395 mekkora pofára esés istenem :(. Szegény Philly... -
#6394 Úgy látom az aktuális fumblet a végére tartogatták, hogy jobban fájjon :D -
#6393 hétvége meglepetése egyelőre a Philly... -
#6392 fél órája érkezett: Jason La Canfora @JasonLaCanfora
Jim Harbaugh says no change at QB. "I'm proud of Kap," he says of his young starter. -
#6391 Egyébként most azért kíváncsi leszek kitartanak-e Kaepernick mellett, de gondolom igen. -
#6390 otthon megvertük a Seahawks-ot, a Ramst pedig nem tudtuk. Azt a Ramst, amelyet még a Jets is megvert...vendégként. Szóval...én nem vágom miért van ez. Ez olyan mint tavaly, a Giants kikapott a Redskinstől otthon és vendégként is, pedig kötelező lett volna megverni őket. -
#6389 Erre tudnék valami morbid dolgot írni, de nem teszem :) -
#6388 Ez a haláleset ez + erőt adhatott nekik. Nagyon ramatyul néztek ki a meccs előtt. -
#6387 Az kétségtelen, csak ha abból indulunk ki, hogy a Rams-t is muszáj lett volna megverni és szerintem a Seattle erősebb, mint a Rams, akkor... :D -
#6386 Mindenesetre le a kalappal a Chiefs előtt, azt hiszem rendes játékidőben idén nem is szereztek még ennyi pontot. -
#6385 muszáj lesz őket megverni, és egyszer minden sorozat véget ér :). -
#6384 De legalább optimista vagy, ha verhetőnek tartod a hazai pályán veretlen Seattlet :D
Épp azt néztem, hogy ők meg akár behúzhatják az összes maradék meccsüket és 11-5-tel állnának akkor. -
#6383 az hogy az se életbiztosítás csak feltételezés.
Dolphinst illene megverni, Pats (valszeg kikapunk), Seahawks...necces, de verhető, Cardinalst is illene megverni, de tényleg ... most is meg kellett volna verni a Ramst...mint 3 hete és megint nem sikerült... -
#6382 10-5-1 még simán lehet, mi a baj azzal? -
#6381 És hogy a Seahawks nyert így ők 7-5 mi meg 8-3-1...BRAVÓ!! SZÉP VOLT!!
és még ezután jön Dolphins, Pats, Seahawks, Cardinals...anyám... -
#6380 Akers .... 2 Rams meccs rajta ment el gratula -
#6379 Hát én nem tudom de a rekord rúgása óta egy nagy nulla. És ki is kaptunk, frankó. -
#6378 Fúúúújjj...remélem a hétfő esti meccsen is így nyomja majd az újonc QB, ahogy a maiak a detroit meg chicago ellen -
#6377 Ááá, hogy a Pats épp 7 ponttal nyert... :( -
#6376 De hogy a faszom sikerült így visszaesnie Akersnek....azt tudnám...de miatta el is bukjuk a meccset megint...kapjunk is ki hátha Jim észhez tér.... -
#6375 Akers öcsém, megint mellé lőtte. -
#6374 Russel Wilson meg úgy általában a Seattle....áhh én nem hiszem el hogy ilyen van, pedig csak a hosszabbítást látom :D -
#6373 na hagyjál ... már így is kikészülök mint 3 hete.... -
#6372 49ers és a Rams oda-vissza leikszelnek? -
#6371 -Apuu mi az hogy tudatos csapatépítés?
-Nem tudom kisfiam Jets fanok vagyunk...
-
#6370 Szerintem Tebow bordáját Rex Ryan zúzta le, hogy őt még véletlenül se kelljen játszatnia és ne is követelje senki :) -
#6369 MARK SANCHEZ OUT, GREG MCELROY IN FOR JETS
csak egy évet késett a döntés -
lord nihilus #6368 -
#6367 Háh és tényleg, de menjen már...el fogják zavarni most már szerintem :D
meg Tebowt is -
lord nihilus #6366 okay
-
#6365 Mark Sanchez has 8 completions..... 3 of them to the wrong team... xDDDD -
McCartman #6364 Jó kis meccs lesz , az biztos.