13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Nem tudom mit vannak úgy oda, hogy luck 1/1-ként nyert 9 meccset, annyit John Elway is nyert, igaz itt még van hátra 3 meccs :D
    Másik meg, hogy Elway és Marino is playoffban játszottak újoncként, ebben sincs semmi olyan nagy szám, ha esetleg bejut idén a colts.
  • Ulvar
    Megint nem Colin a ludas...NEM VÉDIK. Olyan passzokat adott most is végig a negyed alatt hogy beszartam...erre 11 yardra az end zone-tól hibák...nagy hibák...
  • Ulvar
    Van benne valami :D.
  • ReszegKoldus
    A vége az már mindegy, arról volt szó, hogy botrányosan kezdtek megint :D
  • Ulvar
    haaahaaaahhhaaaaaa...majd meglátjuk a végén! :).
  • ReszegKoldus
    Az nem fura :D
  • Ulvar
    A niners megint botrányosan kezd...
  • ReszegKoldus
    Na "legalább" a Tampa is sikeresen elszúrta a végét...fura eredmények
  • ReszegKoldus
    Már amikor épp azt hittem, hogy előrelátóan sikerült egy helyre gyűjteni a rossz tippeket, akkor a Bengals kikap az utolsó percben :D
  • ReszegKoldus
    Ravens igazán visszafoghatná magát, nekik úgyse létfontosságú most ez a győzelem :)
  • Hypo #6433
    pont nézem szóhoz se jutok
  • ReszegKoldus
    Redskins-Ravens vége zseniális, RG3-t lezúzzák, de nagy nehezen visszasántikál, ad egy jó passzt, de nem tudja folytatni, csereirányító meg ad egy TD passzt meg befut utána a 2 pontért az egyenlítésért :D
  • ReszegKoldus
    A Vikings küzdjön is, este meg nyerjen a Packers, nemsokára Aaron Rodgers-nap lesz úgyis. Jó lenne ez a Bears vereség nagyon. :D
  • Ulvar
    A vikings meg még küzd...érdekes. A Packers ha kikap ... hááát áhh...mindegy. Azért durva az a meccs is.
  • ReszegKoldus
    Ja én külön gondoltam, hogy a Pittsburgh-San Diego és a Tampa Bay-Philadelphia a vicc, azért a Pittsburgh és a Tampa Bay azt gondoltam szeretnének playoffba kerülni valahogy, de így? :D
  • Ulvar
    az a Tampa egy Chargers :D.
  • ReszegKoldus
    Pl. a Pittsburgh és a Tampa Bay is vicc :D

Pedig hogy várták vissza Big Bent...
  • ReszegKoldus
    Nagyjából az az 1 meccs, aminél csak a különbség lep meg, hogy vesztésre állnak az nem.
  • Ulvar
    Falcons ZS kerettel állt ki? vagy mi van?
  • szomferi
    jó lenne, ha fordítana a Colts... jó pénz van rajtuk, szóval faszkivan :D
  • ReszegKoldus
    Ennyi hülye eredményt egy rakáson...
  • Ulvar
    Jets meccs hihetetlen milyen izgalmas...HAJRÁ SZÁNCSEZ ELITE QB!!!

kőkemény 0-0...és lassan félidő.
  • ReszegKoldus
    Csak így tovább Bears!
  • ReszegKoldus
    R.I.P.

Nem tudom mennyi ész kell ahhoz, hogy valaki ne ittasan vezessen, meg hogy ne üljön be senki olyan mellé, aki így vezet...
  • szomferi
    -1 ember megint
  • Ulvar
    Úristen az a bírói ítélet a végén ISTENEEEEM...
  • ReszegKoldus
  • ReszegKoldus
    Nem kizárt, csak elnézve a "kínálatot" esetleg egy Bears győzelemmel meg tudnék barátkozni valahogy, de a másik oldalról könnyebb válogatnom, mert ott van Ravens, Texans, Broncos is :)
  • Ulvar
    Badarság, idén is NFC közül fog kikerülni a győztes :D.
  • ReszegKoldus
    Idén úgy néz ki egyelőre az AFC-ben több nekem szimpatikus csapat lehet ott a playoffban, ha minden kötél szakad remélem azok közül nyer valaki :D
  • Ulvar
    Az irányító herce hurca nem befolyásol sokat, csak tapasztalatlan Colin.
  • Darthmushroom
    hát az irányító hercehurca is a Pats felé billenti a mérleget. Texans-tól jobban félek,főleg h velük a rájátszásba is lehet találkozunk.
  • Ulvar
    Niners szinte biztos hogy kikap a Patstől. Statisztikailag megvernénk őket, értem úgy hogy Win Win Loss a megszokott győzelem és vereség sorrend nálunk, szóval elméletben megvernénk a Patset, gyakorlatilag nem fogjuk.
  • Darthmushroom
    az biztos h idén rosszabb lesz. bár én tavaly se vártam super bowlt idén meg végképp nem,már egy főcsoport döntővel simán kiegyeznék. védelem egy kalap sz@r attól h sok labdát szereznek,bár igazi felmérő majd most következik h texans és 49s ellen.
  • Ulvar
    Az Elite QB xD
  • Ulvar
    Idén meg a PO is durvább lesz számukra, meg mindenki számára. Sokkal kiszámíthatatlanabb idén. Tavaly kezdő NFL nézőként is megmondtuk haverral hogy ki hogyan fog nyerni és miért.
  • LasDen #6407
    akkor is Tom Brady és Vince Wilfork az ISTEN :D
  • Darthmushroom
    ja,sajnos. ráadásul ez volt a 2. ilyen. bárki ellen jobb lett volna idén kikapni mint megint tőlük.
  • Ulvar
    Ja ehhez képest mi durván kikaptak tavaly egy "szar" Giantstől SBn :D.
  • Darthmushroom
    csak Tom-ra lehet h talán nem olyan alaptalan :D mondjuk megszokott már h MVP formába játszik :P