Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Bazdet :|

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Jakuza001
2 szo: Birok csapata.

Darthmushroom
MEGVAN A PATS-NEK A SUPER BOWL!!!!!!!! EZAZ

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ulvar
na ez....szopás...ez ....gyökér...kész..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

LasDen
KIHAGYTA.....VÁÁÁÁÁ😄DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
túl negatív vagyok.....😄 de még kikaphatnak...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
hát erre rábasztál 😄

LasDen
legyen bármi Wilfork az isten...😄D

viszont ezt a 4-et megcsinálja a ravens és td-re viszik...pats kiesik én meg meghalok.....

megérdemli
minek kellett így eldobni?

How much can you take,before you snap?

LasDen
ezekután essenek is ki bazmeg...ilyen idióta play hívást...idióták...

ReszegKoldus
Azta milyen mocskos nagy interception volt 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
ravens megy a döntõbe....ezt már most látom...
viszont ha valahogy mégis beszenvednék magukat a pats akkor azt behúháznák....

ReszegKoldus
nekem maradt a Ray Lewisnak szurkolás, úgyhogy én egyértelmûen nem ezt várom 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
egyértelmûen pats és giants gyõzelmeket vár szinte mindenki, de én nem vagyok ennyire biztos egyikben se. A 49ersben is látok annyit, hogy eltudja kapni a nyiakat és a ravens def meg nagyon komoly....érdekes meccsek lesznek az szent....😄

ReszegKoldus
miközben néztem azt gondoltam úgyis a Catchet rakják be elsõnek, de nem, és így jó 😄

Ulvar
Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz a holnapi meccsek vége...

Egy kis ráhangolódás videó

ReszegKoldus
Jerome Simpson meg lehet, hogy megy a dutyiba, na nem a szaltós TD-je miatt 😄

szomferi

<#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ulvar
Egy biztos, mind a két csapat pörög. Egyik azért mert éveken át szenvedtek, a másik alig jutott be idén a playoffba és most tovább jutottak az NFC döntõig. Nagy meccs lesz az fix.

Hypo
Hát meglássuk egy biztos alig vároma meccset, Giants szurkoló vagyok, de 49ers a masodik csapatom😊

ReszegKoldus
Naaa, az is szép siker, ha döntõbe jut, nem lenne szégyen kikapni, fõleg a testvérétõl, aki már évek óta az ajtón "kopogtat" 😄

Ulvar
Nem undorító lenne, hanem szerencsés siker story 😊. De nem valószínû hogy megállítjuk a Giantset. Bár titkon reménykedem.

ReszegKoldus
Azért az túlzás, hogy hibátlan lett volna a Packers idén, a védelem eddig is sokszor lyukas volt pl. New Orleans, Carolina, Minnesota, San Diego, Tampa Bay, Giants, 2 Detroit elleni meccsen is, csak úgy nem annyira feltûnõ, ha az offense nem ad el/ejt el ennyi labdát, a defense meg szerez 😊
Úgyhogy mivel defense wins championships, most már jöhet az a Harbaugh bowl, ahol hajrá Ravens, mert az már túlságosan hálivúdi undormány lenne, ha újonc edzõ nyerné meg, ráadásul a testvére ellen, aki eddig az összes idényében playoffba vezette a csapatát...

Kori
bocsi ujra átolvasta és rájöttem miért is irtad

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Ulvar
Nem, Niners.

Kori
miért is játszotok otthon, mármint Giants?

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

robotnyk
az eddigi meccsekre reagálva:

Hypo
azert jo ez a meccs GIANTS vs 49ers és GB majd talan jovore.

Ulvar
EZ ugyanolyan elhamarkodott kijelentés mint az hogy a Saints elpicsázza a Ninerst... Úgy lenézte mindenki ezt a csapatot, számba se veszik még most se, ehhez képest az egyik legerõsebbnek kikiáltott Super Bowl esélyes Saintset megverte. Az alapszakasz eredményei nem sokat számítanak Playoffnál, ez pont a Giantsre érvényes aki 9-7el kúszott be. Mi is megvertük õket 27-20?-ra ha jól emlékszem még õsszel. ÉS? Most lehet úgy elvernek mint a szemét, de az is lehet hogy megfogjuk õket. A Packers védelme nagyon foghíjas volt tegnap, mi arra tudunk egyes egyedül építeni. Õszintén jobban örültem volna ha a Packers nyer olyan szempontból, hogy ha így játszottak volna ellenünk még mi is megvertük volna, a Giants gyõzelemnek meg azért mert így otthon játszunk. Jövõ vasárnap nem lesz könnyû gyõzelem egyik fél részérõl sem az NFC döntõben, én ezt jósolom (és reménykedem abban hogy a támadófalunk úgy fog játszani mint a Saints ellen a negyedik negyed végén. Akkor van esélyünk).

Animefox
Szóval zárjátok ki a fejetekbõl a többieket, csak 2 csapat létezik már, a Giants és a Patriots, õk fognak összecsapni a legvégén... <#pias>

Animefox
Én mondom ha a Giants legyõzte a legjobbakatakik hibátlanok voltak eddig idén, jobbak mint tavaly, akkor már senkik se állhatnak útjukba... se ravens se frisco se senki.... ja a pats... tom brady nehéz falat...

Hypo
Hu kemeny este volt de megérte fennt maradni. Igaz ilyen rossz briokat utoljara pont giants gb meccsen lattam, hihetetlen, de azért a végére csak BEHÚZTUK a 15-1 es csapatot. Szép volt fiúk jöhet a 49ers

Jakuza001
Giantsnak mar csak meg kell ismetelnie a 2007es eredmenyt. 😄

ReszegKoldus
nem 😊

LasDen
pats-giant rematchet....

friscot akartál írni,nem?

How much can you take,before you snap?

ReszegKoldus
ennél azért szorosabb meccsre számítottam 😊
na akkor a Ravens nyerje a Super Bowlt 😄

LasDen
az utolsó 2 mondatot nemtom hova rakni....

Animefox
Na itt dõl el ki nyeri a szuper kupát... Ha a packers nem kap ki itt akkor már senki se állíthatja meg õket... ne is zavartassátok magatokat hogy ez a legfontosabb mérkõzés... a többiek fostalicskák...

szomferi
3.

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Animefox
FLIPPER effekt xD

Darthmushroom
mind1 Brady úgyis elpicsázza õket 😄😄😛😛 kell a revans a 2évvel ez elõttiért

robotnyk
õ, de a bengals azért nem egy ravens 😊
Darthmushroom
elõzõ meccsen is õ játszott?

robotnyk
Yates 3dik számú irányító, nem ma volt ennyi sérülés, hanem az év folyamán
Darthmushroom
annyi sérülés volt vagy mi?

robotnyk
sajnálom a Texans D-t, de 3dik számú QBvel nem lehet mit tenni.
LasDen
houston a végét elbakta....
nem lesz könnyû ez ellen a ravens ellen nyerni...

de a mai nap meccse ezután jön...szerintem packers lelépi a giantset...😄

LasDen
errõl már le maradtam...az utlsó pár percet már nem vártam meg és aludtam inkább...😄 Brady egész jól puntol 😄

ReszegKoldus
Brady punt <#hawaii> ezen jót röhögtem