13258
-
#6483 -
#6482 Ez a Val Venis dance, amiről kb 5 perce fogalmam nem volt mi az, de legalább már ezt is tudom. -
#6481 Mettyúz are you gay??? -
#6480 -
#6479 Ja, nekem nem kellenek, végeztem erre az évre azt hiszem.
Más motivál a Cowboysnak való szurkolásban :D -
#6478 nekem is kellenek, kerek 2x odds-on még elkaptam őket :D -
#6477 Redskins RG3 nélkül nyomja így ugye, azért az se semmi :D -
#6476 Most Goooooo Cowboys! :) -
#6475 durva szopás történt...ott valami nagyon nem stimmelt. Redskins meg nyert...Giants esélyes arra hogy ne kerüljön Playoffba...Redskins meg egyre közelebb. -
#6474 Ha a Buffalo szoros meccset játszik, akkor csak a decemberbenhiperszuper giants viszi a pénzt, pedig abban voltam legbiztosabb, hogy a +8 jó lesz oda :D -
#6473 Jövő héten érdekes lesz ez a Ravens-Giants meccs, gondolom a sport tv is azt adja. -
#6472 "Kiváló" tipp volt a Giants +8...legalábbis egyelőre :D -
#6471 Bears TD:OOO -
#6470 Falcons-Giants 14-0 1. negyed 1:40 van hátra még -
#6469 Packers-Bearset nézem innkább:D -
#6468 Látom a Streamek adnak egy pár meccset 19.00-kor
Washington Redskins vs Cleveland Browns lehet hogy megnézem,meg belekukkantok a többibe is;D -
#6467 Nem rosszak, még lehet nyernek is ma. -
Azért ennyire nem szar,vagy mégis? -
#6465 -
#6464 -
#6463 -
#6462 Azért az a komoly "kritika", ha már Mike Ditka se a Bearsre tippel ma. -
#6461 BEST OF(szerintem jó:D) -
#6460 érdekes az NSO érősorrendjét immár a Pats vezeti (múlthét 4.), hát azért ennyire nem erős idén a csapat de tényleg idén is bármi lehet a sorsuk. decemberbe meg már megszokott h szinte csak nyernek. "2007 óta összességében is 12–1-es 12. havi mérlege " -
#6459 Mi számít normálisnak? Ami még évek múlva is emlékezetes marad? Seahawks-Packers :D
A Chargers-Broncos, Redskins-Giants is jók voltak szerintem, meg azért volt pár, amire szezon előtt azt mondta volna az ember, hogy jó lehet, még ha utólag nem is lett az. De ez a Titans-Jets fura, ezen a héten lehetett volna akár Bears-Packers is, csak gondolom nem akarták a Bearst 4 hétfő esti meccsre berakni. -
#6458 volt egyátalán idén normális MNF párosítástól függetlenül? -
#6457 Van valakinek valami tippje, hogy mi járhatott az illetékesek fejében, amikor hétfő estére a Jets-Titans meccset rakták? Mert nekem semmi nem jut eszembe, ami alapján ennek értelme van :D
Sachez persze nekiszaladhat megint egy falembernek, de ez még kevés szerintem :) -
#6456 Boldog Aaron Rodgers-napot mindenkinek! :D -
#6455 -
#6454 fuhh de bekezdet a Pats. kár h indulnom kell dolgozni és nem látom végig -
#6453 úgy értetettem h kb az nem a reális erősségük volt a 4-0 hanem sok szerencse volt benne. -
#6452 "hogyha"...
hogyha a Niners nem hagyja ki a 2 Rams elleni meccsen a Field Goalokat a végén akkor már a Playoffban lennénk...ez egy ilyen dolog. Be kell rúgni. -
#6451 pl a 4:0nál úgy nyertek a NE ellen hha bemegy a field goal a végén akkor a Pats nyer. (nem is távoli kísérlet volt) -
#6450 "Az értékelések le vannak tiltva ennél a videónál." -
#6449 az a 4-0 baromira nem volt reális :)
meg hát Kolb is szar, de most már még ő sincs, irányító nélkül meg nehéz játszani (feltéve, hogy nincs egy Petersonod) -
Nanaho #6448 Sziasztok!
Kérlek likeoljátok a következő linket, nagyon fontos lenne:
http://www.youtube.com/watch?v=Eh6HjU3mp4Q&list=PLHnwJdNAQF7..
Nem nagyon szeretek ilyen "nem érdekel mit gondolsz csak likeold"-ot kérni, de ha egyszer ez a rendszer:)
Nagyon fontos lenne! Ez egy nemzetközi verseny (A Team Epilepsy szervezi), epilepsziásokról szóló videókkal lehet nevezni. Ez az egyetlen magyar, ha ez elég jó érv;) A videó egy tornászlányról, Veronikáról szól, amit én vágtam össze. Nem engedik versenyezni betegsége miatt, ma reggel kaptuk a hírt, hogy kitiltották az edzőteremből is.
December 11. 6 óra körül zárják a szavazást.
Hálásan köszönöm!
Ha tudjátok, kérlek terjesszétek! -
#6447 Seahawks agyonveri a Cardinals-t...mi lett a pintyekkel? 4-0 volt az idén első negyede... -
#6446 ÚRISTEN MIT DOBOTT KAEPERNICK...és Randy Moss elkapta de nem bírta megtartani volt vagy 70 yardos dobás :O. -
#6445 Jogos.
[spoiler]Akkor is RG3 rulz -
#6444 http://www.nfl.com/player/johnelway/2500547/gamelogs?season=1983
Négy meccset nyert Elway 1/1-ként, és egész évben 7 TD mellé 14 interceptiont dobott, Luck ugyanebből 17-16-nál tart...