13258
feenMUx.jpg
  • ReszegKoldus
    Még talán ez volt a legjobb, egyébként a sokféléből lehet, hogy össze lehetne rakni egy értelmeset, mert valamelyiknél jó a hang, csak a kép felső fele nem látszik, meg van amelyiknél a kép egész jó, csak nem teljes. :D

Ennél meg a csávó látszik, aki kamerázza a tévéjét :D
  • robotnyk
    hétről hétre egyre szarabb a felvétel :D
  • ReszegKoldus
  • McCartman
    Bíztam Sanchezben, a Tennesseere fogadtam annak ellenére, hogy az összes létező tipsternél, analysisben, previewban a Jetset hozták ki győztesként és a fogadóirodák is őket tartották esélyesebbnek. :D
  • McCartman
    Elbassza a punter csak be kéne vinni 26ról de erre is megvan a Jets hiba. :D
  • ReszegKoldus
    A tökéletes befejezés volt ezen a meccsen :DDD
  • ReszegKoldus
    Ez amúgy valami fél-HD lehet szerintem :D

Kyle Love karja is benne volt a C'mon man-ben, azt még én is kiszúrtam a tegnapi meccsen annyira durva volt :D
  • McCartman
    Analóg kábeltévén sokra megyek a HDval. :D
  • Ulvar
    JEeeeeeee HÁÁDÉÉ EZ AAZZZ xDD...istenem xD.
  • ReszegKoldus
    Packershez le kéne igazolni Beckhamet rúgónak :D

A mai meccsen meg már HD-ban lehet nézni Sanchez bénázását, nagyjából ennyi a pozitívum.
  • Ulvar
    Pedig úgy lenne a fasza :D.
  • ReszegKoldus
    Jaa nem azért, nem fogadnék, nincs is miből, csak playoff szempontból szurkolok :D
  • Ulvar
    Kötésbe mehet :D xD Sima :D.
  • ReszegKoldus
    Hát én egyelőre még vasárnap egy Cowboys, Redskins, Ravens, Seahawks győzelemért szurkolok :D
  • Ulvar
    az kifejezetten kurva jó volt :D mondjuk addig leszarom amíg mi nyerünk, főleg ha a PlayOffban is így fognak menni a dolgok :D.
  • ReszegKoldus
    Az volt a meccs legjobb része :D
  • Ulvar
    Lettél volna Niners szurkoló amikor X lett a semmiből...
  • ReszegKoldus
    Megnéztem a 2. félidőt is, nem volt rossz meccs :)
  • Ulvar
    Mindent elárul a tegnap esti meccs összefoglalója miért lett több mint 6 perc hosszú...
  • ReszegKoldus
    Legalább már jobban néz ki az NFC playoff picture :)
  • Ulvar
    Úristen emberek nézzétek vissza ezt a meccset majd...hát ez kész volt én azt hittem szétverem a monitort...
  • Ulvar
    Húúúú gyerekek ez a Pats...fúúúú nagyon nagyon csúnyán kikap úúúúú fúfúfúfúúfúúúúú xDDDD hát erre ki gondolt? :D
  • Ulvar
    Hát ez botrány ami itt folyik... ezek a bírák is...hát ez az év egyik legszánalmasabb meccsének néz ki...
  • Ulvar
    Ted Ginn Jr. és Kyle Williams is húzhat a francba a csapatból...azonnali hatállyal ... vihetik Akers-t is....

Amúgy a meccs valami botrányosra fog sikeredni, ami itt folyik ilyen időben...
  • Ulvar
    Az milyen már hogy 2 TD és mind kettő hosszú passzjátékkal a Ninersnél...ez nekem új! :D Azt a kurva Kaepernick mire képes...még hogy szar volt leváltani :D
  • ReszegKoldus
    Holnap ez a meccs lesz a C'mon man-ben, meg az, hogy a Bears 5 yardról nem bírt TD-t csinálni, pontosabban 4. kísérletre sikerült, csak az elkapó szabálytalansága miatt nem adták meg :)
  • ReszegKoldus
    4, +1 int
  • Ulvar
    Ja, hogy tetszik a Fumble meccs? Hány volt 1 negyed alatt? 5?

Jó az időjárás, ez ezt jelenti.
  • ReszegKoldus
    Ha nem látnám el se hinném...hogy lement több mint egy fél negyed reklám nélkül az amcsiknál. (gondolom obama beszéde miatt)
  • Ulvar
    Részeg nem raktál ma Mossra mi? Pedig 1. TD az övé :D. 7-0 niners!
  • Ulvar
    tessék.
  • lord nihilus
    Az esti meccshez tudna valaki streamhez linket? köszike:)
  • ReszegKoldus
    Egyébként a Chiefs és a Buccaneers nagyon jó csapatok, annyi pontot szereztek, mint a címvédő Giants
  • ReszegKoldus
    És abból 3 db 50+ yardos FG, irigykedek keményen :D
    Amúgy a 0 TD nem feltétlenül gáz :)
  • Ulvar
    Raiders - Chiefs.....jééézusom -.-"

15 - 0

0 TD...
  • ReszegKoldus
    Elég gyorsan véget érnek az esti meccsek.
  • Ulvar
    esélyesebbek mint a Niners, de fixet nem mernék mondani.
  • ReszegKoldus
    Szerintem nyer. Bár semmit nem tennék rá, "szerencsére" erről már a giants és a bills gondoskodott, hogy ne is legyen mit tenni rá :D
  • dragon11
    sztetek nyer ma a PATRIOTS ?
  • ReszegKoldus
    Valami pankrátor elvileg, nem tudom, nem nézek ilyesmit :D
    De az tény, hogy Raji táncára is hasonlít kicsit :D