13258
-
#6523 Még talán ez volt a legjobb, egyébként a sokféléből lehet, hogy össze lehetne rakni egy értelmeset, mert valamelyiknél jó a hang, csak a kép felső fele nem látszik, meg van amelyiknél a kép egész jó, csak nem teljes. :D
Ennél meg a csávó látszik, aki kamerázza a tévéjét :D -
#6522 hétről hétre egyre szarabb a felvétel :D -
#6521 -
McCartman #6520 Bíztam Sanchezben, a Tennesseere fogadtam annak ellenére, hogy az összes létező tipsternél, analysisben, previewban a Jetset hozták ki győztesként és a fogadóirodák is őket tartották esélyesebbnek. :D -
McCartman #6519 Elbassza a punter csak be kéne vinni 26ról de erre is megvan a Jets hiba. :D -
#6518 A tökéletes befejezés volt ezen a meccsen :DDD -
#6517 Ez amúgy valami fél-HD lehet szerintem :D
Kyle Love karja is benne volt a C'mon man-ben, azt még én is kiszúrtam a tegnapi meccsen annyira durva volt :D -
McCartman #6516 Analóg kábeltévén sokra megyek a HDval. :D -
#6515 JEeeeeeee HÁÁDÉÉ EZ AAZZZ xDD...istenem xD. -
#6514 Packershez le kéne igazolni Beckhamet rúgónak :D
A mai meccsen meg már HD-ban lehet nézni Sanchez bénázását, nagyjából ennyi a pozitívum. -
#6513 Pedig úgy lenne a fasza :D. -
#6512 Jaa nem azért, nem fogadnék, nincs is miből, csak playoff szempontból szurkolok :D -
#6511 Kötésbe mehet :D xD Sima :D. -
#6510 Hát én egyelőre még vasárnap egy Cowboys, Redskins, Ravens, Seahawks győzelemért szurkolok :D -
#6509 az kifejezetten kurva jó volt :D mondjuk addig leszarom amíg mi nyerünk, főleg ha a PlayOffban is így fognak menni a dolgok :D. -
#6508 Az volt a meccs legjobb része :D -
#6507 Lettél volna Niners szurkoló amikor X lett a semmiből... -
#6506 Megnéztem a 2. félidőt is, nem volt rossz meccs :) -
#6505 Mindent elárul a tegnap esti meccs összefoglalója miért lett több mint 6 perc hosszú... -
#6504 Legalább már jobban néz ki az NFC playoff picture :) -
#6503 Úristen emberek nézzétek vissza ezt a meccset majd...hát ez kész volt én azt hittem szétverem a monitort... -
#6502 Húúúú gyerekek ez a Pats...fúúúú nagyon nagyon csúnyán kikap úúúúú fúfúfúfúúfúúúúú xDDDD hát erre ki gondolt? :D -
#6501 Hát ez botrány ami itt folyik... ezek a bírák is...hát ez az év egyik legszánalmasabb meccsének néz ki... -
#6500 Ted Ginn Jr. és Kyle Williams is húzhat a francba a csapatból...azonnali hatállyal ... vihetik Akers-t is....
Amúgy a meccs valami botrányosra fog sikeredni, ami itt folyik ilyen időben... -
#6499 Az milyen már hogy 2 TD és mind kettő hosszú passzjátékkal a Ninersnél...ez nekem új! :D Azt a kurva Kaepernick mire képes...még hogy szar volt leváltani :D -
#6498 Holnap ez a meccs lesz a C'mon man-ben, meg az, hogy a Bears 5 yardról nem bírt TD-t csinálni, pontosabban 4. kísérletre sikerült, csak az elkapó szabálytalansága miatt nem adták meg :) -
#6497 4, +1 int -
#6496 Ja, hogy tetszik a Fumble meccs? Hány volt 1 negyed alatt? 5?
Jó az időjárás, ez ezt jelenti. -
#6495 Ha nem látnám el se hinném...hogy lement több mint egy fél negyed reklám nélkül az amcsiknál. (gondolom obama beszéde miatt) -
#6494 Részeg nem raktál ma Mossra mi? Pedig 1. TD az övé :D. 7-0 niners! -
#6493 tessék. -
lord nihilus #6492 Az esti meccshez tudna valaki streamhez linket? köszike:) -
#6491 Egyébként a Chiefs és a Buccaneers nagyon jó csapatok, annyi pontot szereztek, mint a címvédő Giants -
#6490 És abból 3 db 50+ yardos FG, irigykedek keményen :D
Amúgy a 0 TD nem feltétlenül gáz :) -
#6489 Raiders - Chiefs.....jééézusom -.-"
15 - 0
0 TD... -
#6488 Elég gyorsan véget érnek az esti meccsek. -
#6487 esélyesebbek mint a Niners, de fixet nem mernék mondani. -
#6486 Szerintem nyer. Bár semmit nem tennék rá, "szerencsére" erről már a giants és a bills gondoskodott, hogy ne is legyen mit tenni rá :D -
#6485 sztetek nyer ma a PATRIOTS ? -
#6484 Valami pankrátor elvileg, nem tudom, nem nézek ilyesmit :D
De az tény, hogy Raji táncára is hasonlít kicsit :D