13258
-
#6563 bowl.hu van előzetes ott le van írva h kinek mi a tét
am este hajrá Colts,Kansas,Pats a pihenőért:D késő este meg Dallas a playoffért :D -
#6562 hali.
melyik meccseknek van még tétje, úgy értem csoportelsőség stb..?:D
atlanta sztetek behúzza ? -
#6561 Hit on the defenseless receivert mondtak, de ez akkora kamu szabály :D
Cris Collinsworth szerint is kiváló védőmunka. -
#6560 nem helmet to helmet volt a büntetés, hanem unnecessary roughness -
#6559 Mit tudom én, gondolom élőben csak azt látták, ahogy hátrabicsaklik a feje. -
#6558 "Cardinals Win szinte egyértelmű...
POban akkor első meccs Win második Loss"
Ha minden "jól" alakul, akkor én ezzel a verzióval kiegyeznék -
#6557 Ebbe mi volt a szabálytalan? A labda már kézbe volt...nem volt sisak + sisak kontakt...nem értem mi volt itt a bűn?
Amúgy nem néztem a meccset és az összefoglalót se voltam hajlandó megnézni...éreztem hogy nem kéne elbasznom egy jó estét egy csinos lány társaságában azt figyelve ahogy kiszopunk csúnyán... -
#6556 Ez még szabályos is volt, mondjuk a bírók nem így látták. -
#6555 Bár ha jól gondolom így alakult eddig a sorsunk idén:
Win Win Loss Win Win Loss Win Win Tie Win Win Loss Win Win Loss, és jön egy Cardinals Win szinte egyértelmű...
POban akkor első meccs Win második Loss, vagy újra kezdődik a számítás és Win Win majd Loss. -
lord nihilus #6554 ok, cső
:D -
#6553 A faszom a Seahawks védelembe....Mario Manningham Vernon Davis kuka + Justin Smith.
Na hát akkor találkozunk jövőre majd srácok...a POban hamar búcsúzunk van egy olyan érzésem... -
#6552 -
#6551 Megdörzsöltem a varázsgömböt, szerintem este 10-től Vikings-Packers meccset adják, utána meg ugye Redskins-Cowboys. Még elég érdekes dolgok történhetnek.
Úgyhogy jó lenne, ha nyerne a Bears...ha nem nyer, akkor meg a Cowboys nyerjen :D -
#6550 Ettől a Seahawks meccstől még az nfl.com-on is úgy megzavarodtak, hogy egy pillanatra 21-0 helyett 20-1 volt beírva eredménynek. -
#6549 Na úgy látom Elinak sikerült TD passzt adnia kb 9 negyed után. -
#6548 Én nagyjából csak Kovács Sanyit bírom, egyébként csak arra kell a magyar közvetítés (nekem), mert ez nincs reklámszünetekkel telerakva :D -
McCartman #6547 Ja, olvastam máshol, hogy POban be szokott ugrani.
Elájulva nem voltam attól se, de egyértelműen más színvonalat képvisel mint a jelenlegi, sajnos. -
#6546 Ha ennyire tetszett, majd élvezheted a playoffban pár meccsen. -
#6545 Persze már csak azért se hozzák össze :D -
McCartman #6544 Mennyivel színvonalasabb volt a kommentálás a múlt héten, ez a Ricsi gyerek nagyon gyenge, béna a másikhoz képest. -
#6543 Na mindjárt összejön a 35. Super Bowl végeredménye és akkor le is fújhatják a meccset. :) -
#6542 inkább csak felnagyították a tudását a film miatt....:D -
#6541 Ezt már ugyan néztem korábban, de Oher közel sem olyan nagy spíler, mint a filmben :D -
#6540 Aztán hosszabbításban kikapnak, mert csak Karácsony van, nincs gyereknap :D
Saintsnek szólhattak volna, hogy nyert a Vikings, ne törjék magukat. -
#6539 31-17-nél írni akartam, hogy ez a Saints nem valami szimpatikus, de most egyelőre azok, csak veszítsenek :)
Látszik Karácsony van, ilyenkor még Romonak is sikerül egyenlíteni az utolsó percben. -
#6538 Na Steelers elbúcsúzott. Otthon nem tudták behúzni a sorsdöntő meccset. De nem is baj,inkább ne jussanak be,mint hogy ott betlizzenek. Sajnos sok volt idén a sérült,és ezt már nem tudták kompenzálni. Ez van,majd talán jövőre! -
#6537 Hajrá Ravens! :D -
#6536 Azt inkább múlt héten kellett volna. -
#6535 20+ ponttal fog nyerni a pats -
#6534 Jacksonville meg gyorsan megmutatja, hogy tudnak játszani, csak nehogy odavigyék Tebowt :D -
#6533 Ááá mocsok Saints+Eagles...kikapni, de azonnal. Vagy ha azt nem is, de legalább bő 2.5 órán belül :D -
#6532 Rodgerstől milyen szép TD :) -
Rosszabb minőségben -
#6530 nekem is ez jutott először eszembe :D
-
#6529 Szerintem ez sincs mindig így, de tény, hogy van aki jobban tud "improvizálni". -
sanyiute #6528 de jobban mutat statban ha elkapja a távolabbi elkapó xD -
#6527 de egy jó irányító lát a pályán. látja, hogy hova lehet dobni és nem csak oda dobja, mert az volt a játék :D -
#6526 Arra se nézett, gondolom nem az volt a játék. Ez még egész jó meccse volt Sancheznek, csak hosszabbításban nyert a Pats :D -
#6525 Na de komolyan, hogy lehet valaki ekkora hülye? Nézzétek már a playt, jobbján ott van üresen egy elkapó. Sima 1st down, vagy több.
-