Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
jó persze sok kivétel van, de mikor van lehetõség nézni inkább a szart választja, mer angol meg nem ricsit kell hallgatni stb...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
Miért lenne sznobizmus?

Pl: én sokszor kényszerülök stream nézésére hiába van 2 TV, ha mind 2 szobában alszanak éppen...nem tudok mit csinálni mit a saját szobámba (ahol nincs) streamen nézni. BTW streamelik a sporttv-t is sokszor.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Köszi 😊

Pár éve nincs kábelem, azóta se nagyon hiányzik, de most megnézném a super bowlt.
Ha ismernél, tudnád, hogy mennyire távol állok a sznobságtól. 😊

LasDen
nem értem minek a szar stream ha van sporttv...sznobizmus...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bosco05
Itt mindig van használható.

http://www.rojadirecta.me/
Igen, épp az érdekel. 😊

Ulvar
mint a szemét annyi van.

bosco05
superbowl vasárnap és vége a szezonnak 😄
rég néztem online amerikai focit, érdekelnem, hogy vannak-e még streamek.

köszi szépen, nem tudtam hogy így hívják. Cozy muff 😊 ez jó.

The Matrix has you...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen

bosco05
Én is, legalább egy 10 pontos különbséget szeretnék, nem akarok izgulni 😄 GO BIG BLUE!
Hypo
az a jo ha nem mi vagyunk az eselyesek mint anno 2007 ben Hajra GIAnTS

LasDen
ha így lesz én felkötöm magam....de valahogy éreztem, hogy a giantset hozzák ki gyõztesnek 😄

Fenrir
Cozy Muff is the cold hands solution when gloves just won't do. Great for football games, camping, hunting or photography. A warm pack placed inside creates an insulated warming-oven for your hands.

Valami hõtároló betét van benne, az szolgáltatja a meleget. Gondolom cserélik amikor pl a defense van a pályán.

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok.

Ismét egy Super Bowl küszöbén állunk, mostanában kicsit jobban követtem az eseményeket, egyre jobban is tetszik a játék.

Egy kérdésem lenne, egyelõre neten nem sok infót találtam a quarterback-ek kézmelegítõjérõl. Tudtok errõl bõvebb tájékoztatást adni? Hogy mûködik, mi van benne? Egy egyszerû szõrme (muff 😄 ), vagy valami elektromos kütyü?

köszi elõre is és mindenkinek jó szurkolást vasárnapra 😊

The Matrix has you...

LasDen
nem rossz, de a dal annyira nem tetszik...de lehet, hogy inkább az énekes hangja szar...😄

😊

<#wow1><#eljen>

ReszegKoldus

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
ebben a témában még tuti sok cikk lesz a közeljövõben, de szerintem még elférne néhány sisak ott <#nevetes1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
másik érdekesség, hogy mostanában amikor a Steelers döntõbe jut, következõ évben mindig van ott egy Manning, úgyhogy most a Steelerst nem szabad hagyni vagy 10 évig, hogy bejusson <#ravasz1>

ReszegKoldus
csakazértis <#szeret>

Hypo
Hat remelem Brady dob egyet Ross fele😊

ReszegKoldus
ha idén nem törik meg a "széria", az a csapat nyer, aki szerez int return TD-t 😊

Animefox
jaja <#nevetes1>

Casillas
sõt, még Animefox-ként is írta alá

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
a Super Bowlt is oda írtad??? 😄D

Animefox
T.Szakszolgálat vezetõ!
Legyen szíves engedélyezni szabadságot 2012.02.06-ra, családi okok miatt (Super Bowl)
Tisztelettel:
Animefox

Elintézve.... hajnali fél 4kor kéne mennem melózni.... 😄

ReszegKoldus
ez elég hülyén néz ki még akkor is ha tudjuk, hogy mindig a hazai csapat kerül alulra 😄

Ricsi234
Go Saints😄

Ulvar
AZT A BÜDÖS KURVA xDDDDD Hát ez kurva nagy xDDDDDDDDD Mekkora Epic fail úristen... 😄

ReszegKoldus
azért ezt nem übereli, komolyan az ilyenek még a végén rávesznek, hogy a Giantsnek szurkoljak a döntõben <#vigyor1>

Ulvar
xDD ja ez nagy volt 😄

ReszegKoldus
<#nevetes2>

ReszegKoldus
én ezt nem így láttam, a Pats passz elleni védekezése elég rossz, a futást tegnap szerintem elég jól védekezték le
Ray Rice 21 futásból 67 yard és Flacconak volt leghosszabb futása a meccsen, 14 yard

ReszegKoldus
teljesen egyetértek, részemrõl mindkettõ kikaphatna a Super Bowlban <#nevetes1>
az új szabály meg érvényes volt, de szerintem elég béna szabály, annyi hogy ha a legelsõ labdabirtoklásból csak field goalt szereznek, akkor kapja meg a labdát az ellenfél is, de ha puntolniuk kell, akkor utána már akárki szerez pontot megnyeri, mert mindkét csapat birtokolhatta a labdát...ennél még az is értelmesebb lenne, hogy akárhányszor puntolhatnak és egy field goallal nem nyerheti meg senki, csak akkor meg elszórakoznak reggelig <#buck>

Én is így vagyok le. Elég érdektelen lett számomra a SP. AZ új szabály azt mondja ki, hogy mindkét csapatnak lehetõséget kell adni a támadásra, ha nem td-vel ér véget az elsõ támadás. Mivel itt a NY kezdett, de nem szerzett pontot, így megvolt a támadás, ha abból pontot szerez, akkor lett volna SF egy lehetõsége pontot szerezni. Viszont így, hogy másodjára támadhatott az SF, ha õk szereznek elsõnek pontot, akkor õk nyertek volna, NY már nem jöhetett volna.
Ulvar
bazdmeg.... 😄 A tesó tuti megnézi a lelátóról ha már otthon lesznek 😄.

LasDen
😄DD

bazmeg 😄DDDDDDDD

Ulvar
USAsportfan-en most beruházok pár cuccra amúgy, mert jött egy csomó Niners cucc <#zavart1><#idiota>.

LasDen
aszittem má soha nem lesz vége a meccsnek. nem bírtak egymással nagyon....érdekes döntõ lesz és picit félek, hogy megint meghal a pats, bár az nem lenne akkora bukás mint a 2007-es....

robotnyk
így hogy a patriots döntõben van, nem is kérdés hogy kinek NEM fogok szurkolni, pedig sem Eli, sem a paprikajancsi Coughlin nem a szívem csücske.
Hypo
hát igen ez is eleg kemeny menet volt, Pats, JEts, Dallas 2x íGB ellen majdnem nyeres aztan playoffban minden.

Patsnek nem volt azert ennyire razos, és mondom Brady nekem ugy tunik a Tebow meccs ota duhbol nyomja es az nem mindig segit de majd meglatjuk, mindenesetre nagy csapat ez teny

Ulvar
Egyértelmû, bár a Giants sztem az egész NFC legerõsebb divíziójában van. Ha jól értesült vagyok legalább is nekik mindig ilyen szorosra sikeredik a bejutás vagy kiesés...

Hypo
Persze de azert jol jott a ket gyozelem a dallas ellen, kello erot adott.
Ezert mondom jobb egy kozepes alapszakas es hibatlan playoff mint egy hibatlan alapszakasz lasd GB

Ulvar
AFC meccseket nem nagyon néztem õszintén megmondom...Annyit tudok hogy a Ravens az AFC Niners-e kb...szar támadófal bitang erõs védelem (2 Harbaugh).