Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mert nem Jani a rúgójuk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
miért nem próbált a giant egy FG-t?
LasDen
azé rendesen kierõszakolta azt a labdát a kezei közül...de jól elbaszták :D

éreztem, hogy ez lesz a saftey után...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

desigo
hajrá,hajrá :)
Darthmushroom
Hm érdekes a Pats megint átadta az elsõ támadás lehetõségét.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
hú remélem adnak Green Bay Chill meccset majd <#finom>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szomferi
hatalmas :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Daell Drow
LasDen
dont throw it to ochocinco :DDDD

ReszegKoldus
bocs a nagy képért <#hehe>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szomferi
amikor belinkeltem, akkor még ment :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ReszegKoldus
ÉLJEEEEEN
most volt a sport1-en lingerie football reklám <#szeret>

banok
itt nem lesz közvetítés

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Palinko
csak forog és újra play gomb jelenik meg :(
szomferi
itt is van egy Sport1 stream, már online is

Animefox
himnusz mikor lesz kb?

banok
NFL SUPER BOWL 2012

00.30 New York Giants-New England Patriots
tv: Sport1 hu/ro/sk/cz, ESPN America, Sat1, BBC One
streamek: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=227&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szerintem elég borzalmasak. :D

LasDen
azé ezek a gyûrûk nem semmik...:D

desigo
thx
Köszi valamelyik biztos jó lesz.

Ha valakinek nincs Sport1-e, mint nekem, elvileg itt lesznek streamek.

Hypo
kevés pont nagy defense jatk sok sack, de a végén ELI I Belive in Eli

ressy14
3-0-ra nyer a Giants és az utolsó percben szerzik a FG-t. :D
Akár egy 10ezrest is ráraknék, de úriember a biztosra nem fogad :D

Dum spiro, spero.

bosco05
20-10 giants
szerintem 3. negyedig pats fog vezetni, aztán giants megnyeri

How much can you take,before you snap?

szoros meccs lesz, de remélem a Patriots fog nyerni!

Jah Live!

szerintem olyan laza 20-17-es meccs lesz, és nagyon remélem patriots gyõzelem

LasDen
jöhetnek a tippek estére...:D

szerintem mindkét csapat 20 pont fölé jut és végül a Giants fog nyerni :(

robotnyk
new york giants - new england patriots
Kik játszanak ma Superbowlon?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ReszegKoldus
ha ezután nem nyernek szerintem ciki <#nevetes1>
de azért ez se semmi, csórit már harmadszor küldik el :D

LasDen
nem tartom valószínûnek, de elõfordulhat :D

Palinko
itt nézhetõ lesz nem amcsi IP rõl is ingyenesen?
LasDen
http://www.youtube.com/v/XGfXkY6Yzh0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bakkerman
azt meg kolbbal kevertem :DDD pedig eskü nem ittam :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
Montana a 49ersben játszott sokáig, szerintem Marinoval kevered :)
no de az Eagles és Flacco se stimmel, mert õ meg a Ravensben játszik, bár mindkettõ "madár" csapat <#crazya>

bakkerman
montana nem is játszott a dolphinsban most nézem,nem tudom miért,nekem úgy rémlik hogy a dolphinssal érte el a nagy sikereit <#nemtudom><#fejvakaras>

bakkerman
jaja,én a 2010-es packersel kezdtem(nem tudom,láttad-e,hogy visszamenõleg is lehet szezonokat letolni,pl.: a 2007-es patsel,vagy a montana féle dolphinssal),elsõ meccsemen 27-17-re nyertem az Eagles ellen,Rodgers,Driver,Jennings állatkodott,Flaccot 6x sackeltük le,és 2 interceptiont is kiharcolt a defense :) nagyon részletes játék,statisztikák tömkelege,az ilyeneket imádom!

ReszegKoldus
hú megnéztem ezt a football mogult, nagyon komoly <#eljen>
eddig csak két meccset játszottam (Packers-Saints 45-3, Panthers-Packers 14-35 <#beka3>), de jónak néz ki nagyon, annyi hiányzott, hogy nem írja kik vannak pontosan a pályán az ellenfélnél (vagy mindig ugyanazok játszanak, bár kétlem)
mindenesetre brutális, hogy a fordulók végén vissza lehet nézni az összes meccset, mert elmenti az összesnek a statisztikáit, hogy milyen játékokat hívtak és melyiknek mi lett a kimenetele <#wow1>

bakkerman
köszi mindenkinek,most rátaláltam a football mogul 2012-re,naprakész adatbázissal,tetszik nagyon,de ezta front office-t is meglesem

ReszegKoldus
van egy Maximum-Football 2.0 nevû is, az se tûnik rossznak, bár az se új

ReszegKoldus
Front Office Football 2007
a csapatok nevei alapból nem stimmelnek, de át lehet írni elvileg, a játékos adatbázis sem túl aktuális, de annyira nem rossz
még esetleg annyi, hogy a New York Jets New Jersey Meteorites néven van, és a Jerseyt nem lehet átírni (vagy csak nem találtam meg hogy hol lehet) :)

Rincewind
Fenrir
Ha webes felületû érdekel akkor ott a Goallineblitz.

A halál csupán a kezdet...

LasDen
olyan nincs...

bakkerman
nem tudtok valami igazán jófajta amerikai focis manager játékot? fennt van a gépen az NFL head coach,meg a madden 08 is,de nekem inkább olyan kéne,ami "szárazabb" ezeknél,azaz az adatbázison van a hangsúly,letisztult,átláthatóbb,amolyan football manager szintû. nem kell a sok cicoma

Hypo
huha akkor meg se szolalok a gamepass hozaferesel:)) szerintem a legjobb eves szinten "olcsobb" mint fizetni az espn HD ert hd csomagot a szaros upcnek, akarmikor emgnezhetem az osszes meccset sot 2 evre visszamenoleg is, eloben negy meccset egyszerre es a tobbi nyalanksag szerintem a legjobb.

Ulvar
streamen is magyart nézek :). (ha van) elsõ keresés arra van mindig, még ha minõsége szarabb is...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

banok biztos linkeli majd meccs elõtt,de ha nem, akkor klikk

How much can you take,before you snap?