13258
-
#6603 aktuális
-
#6602 Ja, akkor fogok én a Vikingsnak, vagy ha az se jön be, akkor Cowboysnak szurkolni. -
#6601 Na most, ha a Bears kikap...akkor nő a sansz a Giants POra xDD -
#6600 Denvernek sima elvileg Pats meg... hát nem tudom...elvileg az is. -
#6599 Denver és Patriots ?:)) -
#6598 @Dragonnak még annyit üzennék, hogy nyugodtan tehet a Niners + Seahawks meccsre.
A Seahawks még az idén még nem kapott ki otthon és nagyon erősek, valszeg kicsi lesz rájuk az odds. -
#6597 Szerencsétlent már lehet, hogy nem nagyon fogják számításba venni sehol :D
Pedig első két évében az a két AFC döntő nem volt semmi. -
#6596 Hát Vick nem adja el magát máshova. -
#6595 Sanchooooo bazdmeeeeeeeg ... xDDDD -
#6594 Tipikus Falcons...végig vernek mindenkit a Playoffig, aztán az első meccsüket elbukják. Mekkorát kaptak tavaly a Giants ellen fúúúú csak úgy füstölt... -
#6593 Kezdők játszanak, az eredmény is mutatja :D
Legnagyobb "C'mon man" az a 13-2-es mutatójuk (jó, a Giants ellen azért mutattak végre valamit) -
#6592 köszi -
#6591 A Falconsnak már nincs miért küzdeni. Ők pihiznek. Valszeg B keret játszik, az eredmény is mutatja.
Hogy miért? Mert már biztos NFC győztesek, így végig otthon játszanak majd a Playoff során (már ameddig eljutnak).
Ha nyernek azt a B kerettel fogják véghez vinni. A Tampa meg a csapatbecsületért küzd. Nem dobják el magukat hogy minél jobb helyen legyenek a drafton, inkább egy jót fociznak.
A Niners nyerni fog. Túl gyenge az a Cardinals hiába vannak hiányzó kezdő embereink. Többit passzolom. -
#6590 és az baj ?:) a papír ez, nem ? -
#6589 hajrá Texans, be kéne, hogy húzzátok... most is csak FG-ig jutottak, holott a 25 yardosról indultak, egy TD igazán lehetett volna belőle... -
#6588 Van tétje a kiemelések szempontjából.
De ha mind a 4 csapat nyer, akkor pont ugyanígy állnak majd, mint most :) -
#6587 Ha a Packers nyer, akkor nem lesz 49ers-Vikings meccs, mert a Vikingsnak győzelem kell a playoffhoz (vagy Bears+Giants vereség, de az egyelőre nem valószínű) -
#6586 de ezeknek kell nyerniük mind tétmeccs
főleg a denver meg 49ers.. nem ?:O
a másik kettőnek is van vlmi indoka vlmi nagy szaki haver mondta.:o -
#6585 Pénzt nem tennék rá, te gondolom igen. Mind playoffba jutott már, ha kikapnak akkor sincs túl nagy gondjuk. -
#6584 a seedek nem úgy osztódnak hogy aki a liga első ő a 1st seed, a 2. a 2nd seed és így tovább? Mert ha mind kettő nyer akkor a Packers a 2. tehát övék a 2nd seed. Vagy hülyeséget mondok? -
#6583 Mert, ha ma nyer a Vikings és a 49ers, akkor a 49ers lesz 2nd seed, a Packers meg 3rd. -
#6582 sztetek ezek nyernek ?:D
NE Patriots
SEA Seahawks
Denver Bronchos
SF 49ers
köszi :DD -
#6581 Részeg, a Vikings nem velünk játszik? Miért játszana a Packersel?
Playoff picture -
#6580 Nekik tök mindegy, hogy nyernek-e -
#6579 atlanta sztetek nyer ?
3-3 most már -
#6578 Persze ez csak akkor, ha minden a "papírforma" szerint alakul, egyébként még bekavarhatna oda egy Lions győzelem is például. -
#6577 Semmi nincs, akkor a Cowboys jut be. -
#6576 Akkor mi lesz ma emberek, ha kikap a Redskins a Cowboystól, és nyer a Giants.
9-7
9-7
9-7... már megint elfelejtettem akkor hogyan jut tovább a csoportelső.
ja és 2 orbitális rangadó még ma...Titans - Jags + Bills - Jets...hatalmas :D -
#6575 Jobb lenne, mert meglenne a 2. számú kiemelés, de a Vikings győzelem nekik playoffot érne. -
#6574 de a packersnek jobb lenne ha nyerne v nem lényeg ????
úgy tom a vikingsben van az a futó aki rekordot akar dönteni :S -
#6573 Mármint, ha ma nyer a Vikings, akkor jövő héten visszavágó. -
#6572 Nem életbevágó győzni, de a következő meccsek, ha lesznek, akkor kényelmesebbek lehetnek.
Mondjuk akkor egyből újra a Vikings ellen kéne játszani jövő héten, csak akkor hazai pályán. -
#6571 ~8 óra múlva kiderül, de szerintem igen. Mondjuk meglepődnék, ha könnyen menne. -
#6570 Na vajon mi lesz a mai meccsen?
Nyer a Pack vagy sem? -
#6569 Én ma első körben a Bearsnek szurkolok, az nagyon fontos meccs :D -
#6568 a pats nyer és a colts veri a texanst és a denver nyer. sztem ez a forgaótkönyv -
#6567 Bár mivel mind csoportrangadó így a többin meg a presztizs a tét :D -
#6566 Szerintem
Denver Broncos - Kansas City Chiefs
Detroit Lions - Chicago Bears
Indianapolis Colts - Houston Texans
New York Giants - Philadelphia Eagles
Minnesota Vikings - Green Bay Packers
New England Patriots - Miami Dolphins
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
Washington Redskins - Dallas Cowboys -
#6565 úgy értettem a pihenő hétért meg a hazai pályáért. nyerni kell a Patsnek+Coltsnak a Texans-t vagy Kansasnek a Denvert kéne vernie -
#6564 pats nem pihen.. gronk is játszani fog ^^