13258
-
#6643 "Mentségére" szóljon, hogy azóta már szerzett 2 TD-t :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#6642 ja amúgy fogalmam sincs hogy hol lehetne ilyet kötni, csak szimplán megmaradt bennem ez a téma... :D -
#6641 jajjj ne legyél már ilyen szilveszter van! xD
amúgy 44 yardos Akers FG ...harmadjára sikerült berúgni xDDDD -
#6640 Nem tudom hol lehet meccs közben ilyesmire fogadni, ha lehet egyáltalán, de mint már mondtam én idén nem fogadok már :) -
#6639 Bravó!!! xDDD -
#6638 Most rúgott be egyet 51 yardról, így már 2/9 50+ yardról idén -
#6637 RÉSZEG! Tegyél meg egy Moss TDt valamelyik fogadóportálon! -
#6636 Fúúúú de geci mérges Akers....úgy földhöz baszta a sisakját hogy 3x pattant utána vissza fel az égbe... -
McCartman #6635 Jets is nemhogy irányítót keresgélne magának előbb interneten. :D -
#6634 épp most hallottam hogy a Jets érdeklődik egy Norvég gyerek után akit a videói miatt próbajátékra invitáltak az államokba...nem hogy leszerződtetnénk őt :D. A vidit most nem keresem elő ami miatt a srác internet sztár lett...keressetek utána (itt ahol vagyok szar a gép, csoda hogy streamet tudok nézni). -
McCartman #6633 Lassan ott tartunk, hogy ennél már csak jobb lehet. -
#6632 sztem épp a büdzsét számolják, mennyi cash van arra hogy minél jobbat vegyenek. -
McCartman #6631 Megvolt az alapja annak is. :D
Hány meccs kell még vajon, ami Akersen megy el, hogy tegyenek valamit az ügyben. -
#6630 nagyon ügyes a Seahawks, basszák meg magukat egy kaktusszal -
#6629 Mióta megrúgta a rekordot azóta nulla, ilyen rúgóval nekivágni a playoffnak öngyilkosság. -
#6628 na a playoff előtt váltani kell kickert...ez már szánalom...
jó igaz, a héten halálosan megfenyegették őt a rossz teljesítménye miatt. A srác nincs fejben a pályán...nem kell játszatni... -
#6627 Szerintem mindegy lenne ha bárki más rúgná, tök mindegy, hogy 2 cm-el vagy 5 m-el megy mellé. -
McCartman #6626 AKERS BAZDMEG!!!
-
McCartman #6625 Az lehet de ezzel még a bányászok sincsenek kisegítve. :D -
#6624 Hát...ezt mond a Packersnek is akkor :D. Náluk még ez rosszabb mint nálunk.
jelenleg ők 2. NFC mi meg 3. szóval... -
McCartman #6623 Ja, de ezt a teljesítményt nem engedheti meg magának egy POba jutó csapat. -
#6622 RÁK FA MEKKORA KIRÁLY MA!!! -
#6621 hát vásárolni kell egy rúgót nekünk...tavaly pedig parádés volt Akers, a liga legjobbja volt és a Pro Bowlba is bekerült... -
McCartman #6620 Így kellene ezt csinálni, nem szabad Akers bízni, max az extra pontot. :D -
#6619 Én amúgy már előre félek ,hogy rajta fog majd elmenni valamelyik meccs a palyoffban. -
#6618 hát a kurva életbe erről van szó!!! Tessék Colin Kaepernick tud dobni baszki !!! jjeeeeesszzz -
#6617 Na, a jutalomrúgást nem rúgta mellé :D -
McCartman #6616 Akers b+... lassan már csodaszámba megy ha berúg egyet. -
#6615 én már megint ordítozok ... hát ilyet... a faszomnak erőltetik... -
#6614 Akerst el kell küldeni edzőtáborba a csába, lassan már 1 yardról is mellé rúgja -
McCartman #6613 Az a durva, hogy a visszavágó is kishíján döntetlen lett. :D -
#6612 nekem a Seahawks kellene (ha már kiszopott a Texans...), nyerje a félidőt, és nyerjék a végét is, és minden jó lesz :D -
#6611 Legutóbb amikor 49erst raktam egy szelvényre kb 1.15-ért akkor játszottak döntetlent :D -
#6610 jobb hogy nem is raktál, botrányosan kezdett a Niners... -
#6609 nem rakok én semmit :p
gondoltam hozok vissza a karácsonyon de szrok az egészre:D
azért köszönöm :) -
#6608 na akkor estére hajrá Pats,és Dallas -
#6607 Okulva a sportfogadás topikból, rakj amire akarsz :D -
#6606 patriots győzelem muszáj nekik ha kiemelést akarnak előre lehet lépni bukott a houston denver is tuti hozza
kérdés 49ers illetve seattle.
sztetek ezek is hozzák ?:D
mert akk rádurrantok egy nagyot :D -
#6605 Na így se rossz, de az igazi egy hosszabbításos Cowboys győzelem lett volna -
#6604 Ez már a preseasonben aktuális volt szerintem már akkor is megjelentek ilyen képek :)