Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Lucknak szerintem nézni fogom a meccseit, eddig egyszer láttam pont a fiesta bowl végén ahol kikapott, remélem én hoztam a "szerencsét" <#vigyor1>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

robotnyk
kikapott a fiesta bowlon a stanford, de ebben a gyerekben tényleg van valami, nagyon jó keze van, és esze is van hozzá
robotnyk
Andrew Luck, Robert Griffin.
bakkerman
1/1-es prospect,0:20-nál nem semmi az a megindulás
http://www.youtube.com/v/cqUH_GMSGIs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
andrew luck...potenciális 1/1-es...ha van esze Coltsnak behúzzák...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
amúgy egyetemrõl most van kilátásban valami penge QB,akire érdemes lesz odafigyelni?

bakkerman
mert a nagyok csapatainak nincs annyi play-ük :DDD

ReszegKoldus
Lehet, hogy mindnek van, csak a nagyok(<#beka3>) nem hordják

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
jaja,így van.

LasDen
azé megtanulják azok a playeket, de kell a puska is...minden irányítónak van ilyen :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
mert kurvasok formáció,alakzat van,azokhoz különbözõ lehetõség,WR route-ok satöbbi satöbbi...nem vagyok rasszista,de nem hiába a legnagyobb irányítók mind fehérek,kurvanagy ész kell ahhoz a poszthoz

szomferi
á tényleg, köszi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hypo
nfl.com van boven

szomferi
egy highlights-ot valaki tudna linkelni?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Egyik csapat sem szimpatikus. Így csak az utolsó egy percet néztem. Az is elég volt. Inkább a NY, mint a NE. Szóval örültem is kicsit a gyõzelmüknek. Bár totál érdektelen lett számomra az idei SB.
hát akkor én is + be is pisálok :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

haha,majdnem eltaláltam, mert 3. negyedben pats vezetett, de én arra gondoltam,hogy addig végig õk fognak.

amúgy 4. negyed kurva jó, bradshaw-t hogy megetették azzal a td-vel, valami zseniális volt :D
ha onnan megynerte volna a pats kb magam alá szarok izgalmamban :D

How much can you take,before you snap?

Hypo
Gratula Fiuk Megerdemelt gyozelem, Dallas meccs ota uj csapat van igy kell ezt csinalni WE BELIEVE IN ELI

Animefox

Animefox

Animefox

desigo
Ezeket az információkat miért is nem tudja megtanulni?
ReszegKoldus
Lehet utálni -én se kedvelem különösebben-, de hall of famebe fog kerülni valószínûleg (bár ahogy néztem kik "maradtak ki" idén, semmi nem biztos). Ha a Patriots a liga legerõsebb csapata (ami max talán az elmúlt 10-11 szezonra lehetne igaz, bár ebben csak a wikire és az ott leírt eredményekre tudok támaszkodni), akkor azért kérdéses, hogy ha Brady olyan rossz, miért nem hoztak helyette mást? Persze lehet hogy úgy vannak vele, hogy nem akarnak annyira jó csapat lenni, kell egy gyenge láncszem is :)

Jakuza001
Hagyjal mar kisasszonny Bradyvel.
Nyert neki ket gyurut a rugoja, a liga legerosebb csapataban.
Ha egy Payton Manning vagy mondjuk egy Rodgers szintu QB lett volna ott az iranyito, akkor mar legalabb hatszoros SB gyoztesek lennenek.

ReszegKoldus
Még talán ez a legjobb kimenetel, ami történhetett, hiszen nehogy már Bradynek 4 gyûrûje legyen, mint Bradshawnak/Montananak, viszont legalább még így is több gyûrûje van a 199. helyen draftoltnak mint az 1/1 Eli "thank you daddy for not making me play in san diego" Manningnek <#alien>
és lehet reménykedni, hogy többet egyikük se kerül döntõbe, bár mindketten remek játékosok (csak SB-t ne nyerjenek <#duhos2>)

Jakuza001
Szerintem meg nagyon sok csapat szeretne ilyen jo iranyitot maganak, mint amilyenne kinotte magat Eli.
egyre magabiztosabb es kifejezetten nyero tipusu jatekos aki, megtudja forditani a merkozest, mert iszonyat nyugodt tud maradni a merkozes kritikus szakaszaban is. Reg kinotte a gyermekbeteksegeit a jateka.

Vissza kellene nezni hany intercepriont dobott a rajatszasban. Talan ha egyre emlekszem, ami 4 merkozes alatt igazan nem rossz.
A dontoben pedig kifogastalanul jatszott.

ReszegKoldus
Eli Manning 2x-es Super Bowl gyõztes és MVP <#miaz>

Casillas
Jól van, értjük, kurvajó vagy.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Animefox
jós lehetsz.... de a meccs egyszerûen csak hihetetlen volt :)

Jakuza001
A vicc az hogy az NS-en megjosoltam meg a Green Bay meg amikor veretlen volt, hogy a meg fog ismetlodni 2007 es a Giants fogja a sajtosokat kiverni es gyozni a Patriots ellen a dontoben.

Mindig kihuzzak a slamasztikabol Coughlin-t. Eli meg istencsaszar volt megint.

ReszegKoldus
és folytatódik, hogy amelyik védelem pontot szerez, az nyer, bár az elmúlt három döntõn int return td volt

LasDen
az intercaption mindenrõl döntött.....szomorú vagyok attól függetlenül hogy elõre láttam a vereséget...majd legközelebb...

Count Adyn
Fasza meccs volt:))

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Animefox
IGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szép

Jakuza001
HAHAHAHA

ReszegKoldus
na mikor lesz már szeptember? <#boxer>

Animefox
Vicc az egész az orrunk elõtt zuzzák szét fizikailag a csapatot....

Jakuza001
Persze ez se volt pass interference. Vicc.

Animefox
Akármilyen nagy Giants rajongó vagyok, a NewYorki támadás sorozat ma gyenge volt... minden akció fingással végzõdik és errõl nem a bírók tehetnek...

Daell Drow
ezt sem rudtam, kosz
ReszegKoldus
wrist coach

LasDen
ez

egy mini playbook a fontosabb információkkal, miután bemondják neki a playt akkor ezen megtudja nézni...

Daell Drow
brady-nak mi van a kezen PDA?
hidd el hogy a szoros meccsre mennek, és nem arra hogy a giantset szopassák, sõt még csak nem is bunda meccs. nézz meg egy alba volán hokit, na ott szopatnak a bírók

Jakuza001
Te meg olyan vagy mint egy pattanasos serdulo, aki a tukor elott nyomkodja a keleset.

LasDen
olyan vagy mint öregapám...lényegtlen milyen sport csak a bírókkal van elveszve...

Jakuza001
Passz interferencet nem sikerult a biroknak ismet befujni, ellenben a kamu holdingot igen, nehogy meglegyen a first down. Csak ket tamadasi lehetosegtol fosztottak meg ezzel a giantsot.

Palinko
akkor elnéztem magam, úgy láttam félpályán voltak :O
ReszegKoldus
saját 25 yardos vonalról?