13258
-
#6683 bizonytalan, mert nem dobták Akerst. -
Narusco #6682 most h a 49ers szerzett egy új rugót már ő fogja nyomni a playoffban is? -
#6681 :D:D -
McCartman #6680 Kösz.:D
Azon lehaltam volna, ha Akers bénázásai miatt megy el.
Azért az elég sokatmondó volt, hogy a 4.downoknak rendre nekimentek és megcsinálták, hogy ne kelljen a rúgót fárasztani ilyenekkel. :D -
#6679 örülök neki, grat.:D:D -
McCartman #6678 Én megtettem a 4est ami végül kihagytál, Denver,Frisco,Seattle,NE, 2000 jó magyar forinttal.
A Broncost és a 49ers pedig még előtte külön is, kb. a harmincszorosával. :D
És jöttek is szépen. -
#6677 bocs:S:D -
#6676 Broncos = Denver Broncos -
#6675 nem gondoltam hogy Lovie Smitht pont idén vágják ki. -
#6674 denver is pihi -
#6673 Az nagyon nem kéne :D -
lord nihilus #6672 Kiderül, hogy kinek nyal vissza a fagyi jobban :) -
#6671 Szóval Atlanta, Niners, Broncos, Pats pihizik.
Redskins a Seahawksal játszik, hát az se lesz kutyafasza, sztem a tengeri sasok megfogják őket.. -
#6670 hát ja Manningel durva Dallas lett volna. szerintem/remélhetőleg ennyi is volt Romo kezdőként -
#6669 Hajrá Ravens, Redskins! :) -
#6668 Ez a punt is mi volt már? attyaisten, a special team is a helyén van mindkét oldalon :D -
#6667 Tyű mekkora csalás...vagy hiba, kinek mi -
#6666 Ez a Romo mekkora szerencsétlen... amint valódi tétje van egy meccsnek onnantól kezdve tele a gatya, egy értelmes megmozdulása nincs. Playoff meccsek, tavalyi Giants elleni meccs, mostani meccs. 5 dobásból 2 interception, katasztrófa... az életben nem fog a Dallas superbowlt nyerni Romoval. Jerry Jones is inkább lecsapott volna Manningre, jobban járt volna. -
#6665 Hajrá RG3! -
#6664 az a szomorú h nekem is
a colts győzelme 3.70 körül fizetett.. és nagyon éreztem/mondtam!:/ -
#6663 végül minden jött amit jósoltam. xD -
#6662 ha* -
#6661 a fenét jó.:P
53%-ot hozott volna h megteszem azt a 4est, amit mondtam.:P:) -
#6660 Ravens asszem 15-nél tartott, amikor kikaptak idén. -
#6659 Seahawks nagyon durva 8-0 otthoni győzelmi sorozattal van túl az alapszakaszon. Ez harmadjára történt meg a klub története során. NFC 5. kiemeltként vagy a Redskins vagy a Cowboyshoz látogatnak. -
#6658 Inkább a vikings jusson be, mint a giants vagy a bears, remélem ez nem lesz olyan hibás "döntés", mint amit a bears hozott 2 éve -
#6657 MEGVAAAAAAAAAAAAAAAN A KURVA ÉLETBE MEGVAAAAAAAAAAAAAN
OTT A 2. HELY !!! HÁÁÁÁHÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ!!!! EZ AZ!! -
gszp #6656 Sorry -
gszp #6655 YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!! -
#6654 LoöooooooooL -
#6653 -
#6652 ALEX SMITH A PÁLYÁN!!! Betették. Ez nálam egyenlő azzal hogy ez a búcsú meccse...ha Colin nem sérül le a Playoff alatt... -
#6651 Gyerekek, mit akarok...
Négyszer rúgott Akers ebből kétszer bement, igaz + kétszer nem rúgott mert nem hagyta Harbaugh, helyette a csapat 4.re is neki ugrott a 1st downak, és mind két esetben sikerült...cikiii.... -
#6650 Fú Rodgers hogy leüvöltötte McCarthy fejét, miközben Jordy rejtegeti a piros zászlót :D -
#6649 na hát Frank bácsi megdöntött egy rekordot :). -
#6648 Ilyesmiről nem hinném, hogy lenne külön gif, ez kb az összes ilyen fumblenél így van -
#6647 NFL UPDATES: Andy Reid Fired as Philly Head Coach.
Ejjjj :S :( -
#6646 jajjaja pont ezt mondtam én is magamnak xDD kicsit felsírtam XD
mindeközben a Chiefs méltón búcsúzik a szezontól! -
Narusco #6645 ?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD rodgersről valaki gifet ahogy dob labda nélkül és nézi :DDD beszarás -
#6644 Hát de pont ezért dobta el, legyen szorosabb a meccs...Jennings megteheti...