Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Csõd szélén álló csapatról én nem tudok, de azt a szezonban több csapattal is szóba hozták, hogy Los Angelesbe raknák át. Most viszont olyasmirõl van szó, hogy ha Los Angelesbe kerülne egy új csapat, akkor 34-re bõvítenék a csapatok számát.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Melyik az a csapat ami a csõd szélén áll? Tegnap hallottam valakitõl valami ilyesmit, és annak a helyére akar szervezni Los Angeles (nem megvenni hanem zsír újonnan oda bekerülni).

Mennyi igaz ebbõl? És tényleg van csõd szélén álló csapat?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hypo
<#pias>

ReszegKoldus
Ha "muszáj" lenne AFC-nek nyernie, akkor Bills, Ravens, Raiders, Browns, Dolphins, Bengals 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Áhh fosok a Saintstõl én is jövõre...ha kihúzzák sérülések nélkül a fontosabb emberek akkor jövõre Saints...és válasszatok valamit AFCbõl 😄.

Hypo
49ers, Colts, GB, PAts és termeszetesen Giants és akkor hol van meg a SAINTS es Tebow😊

ReszegKoldus
nem hangzik rosszul, legalább nem azt kéne néznem, melyik gyõzelme lenne kevésbé rossz 😄

Ulvar
Ha Ninersbõl indulunk ki akkor simán.

Niners is honnan jött fel? 2010-11es szezonban hanyadik helyen is végeztek? Draftoltak egy két embert Harbaugh összerázza MÉGJOBBAN a csapatot aztán meglátjuk mi lesz jövõre.

Colts is simán feljöhet jövõre a csillagos égbe. Kurvára várom már a jövõ évi szezont. Addig amcsi sportok közül marad az IndyCar 😄.

bakkerman
szerintem a Rams jövõre odaérhet az SB-re!

[ <#idiota> ]

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Milyen Niners - Ravens? <#zavart1>

Jakuza001
Erre gondolsz ? 😄DDD

miilann04
sandriders?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
Jövõre pedig Riders-Lions döntõ lesz...jegyezzétek meg, hogy én megmondtam...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Nagyon dizájnos akartam lenni, de ha most se jó akkor hagyom inkább <#rolleyes>

vs

ReszegKoldus
Csütörtökön meg jön a
vs
és leadják vagy 6-szor <#nyes>

ReszegKoldus
Volt utána este catch the "ball" biztos...amúgy kenhettek volna az elkapók valami ragasztót a kezükbe tényleg, a Packers is többek közt ezzel verte meg magát 😊

LasDen
egyrészt igaza van, mert az elkapók a végén tényleg szarok voltak és semmit nem tudtak elkapni...meg hát védi a férjét, ami érthetõ...
viszont tényleg gáz, hogy úgy szidja a csapatot mintha õ játszana....kíváncsi lennék Brady mit mondott utána...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bosco05
De ott meg lehetett volna oldani 😉
robotnyk
a szánalmas szó új értelmet nyert.
ReszegKoldus
Arról az alapszakasz meccsrõl futásra nem is nagyon emlékszem (szerencsére), de a Packersnél Rodgers szerezte legtöbb futott yardot úgyhogy annyira ott se volt megoldva a dolog 😄

bosco05
Nem is tudtunk volna futni, mert nem volt ki fusson 😄 . Te is nagyon jól tudod, hogy hiába nincs futójátékod, az egy fegyver, hogy bármikor "lehet" és a defence nem állhat rá 100%-osan a passz játék elleni védekezésre, viszont amikor a futó játékosok száma 1... Tovább nem folytatom, úgy is érted mire gondolok 😉
ReszegKoldus
Jó, a Packers passz elleni védekezése béna és a legtöbb yardot engedte, úgyhogy egyértelmû volt, hogy nem kell ellenük futni 😄

bosco05
Azért azt se feledd, hogy az alapszakaszban a full sérült Giantset épphogy elverte a GB. Egyáltalán nem volt sima meccs, futójátékunk pedig a sérültek miatt a nullát karcolta, így abszolút kiszámítható volt, hogy mire fogunk játszani...
ReszegKoldus
A második felével részben egyetértek, legalábbis jó hogy volt kitõl tanulni és hogy megvolt az "alázat" és hajlandóság a tanulásra, ez szerintem hosszabb távon jól mûködhet. Az elsõ felét nyilván nem tudjuk meg, de hogy milyen "remek" teljesítményt nyújt fedett pályás csapat januárban szabadtéren azt megmutatta az Atlanta a Giants ellen <#wink> Az biztos, ha úgy játszott volna a Packers, mint a Giants ellen, akkor bárki megverte volna aznap...ha meg úgy ahogy a szezon nagy részében akkor 20-37 helyett egy utolsó mp-es FG és 38-37 <#beka3>

bosco05
Szerintem a Saints lemosta volna a Green Bayt, ugyanúgy ahogy a Giants is tette. Aaronnak az a legnagyobb szerencséje, hogy ott volt Favre.
ReszegKoldus
Nem is kicsit elfogult, de nem lényeg, kb az 1. helyezettel értek csak egyet 😄
Viszont Elishat Rodgershez kár hasonlítani, mert ezzel az erõvel akkor már azt is bele lehetne venni, hogy Rodgers kevesebb meccsen volt kezdõ, amíg megszerezte az elsõ gyûrût...

bosco05
Persze tudom, hogy az itt felsorolt nevek közül mindenki gyõztes 😉 Ez tényleg a "naprakész" véleményem és persze Peytont nem vettem sérültnek 😉 Ahhoz még sok gombócot meg kell egyenek a többiek, hogy Peytonnel egy lapon lehessen õket említeni érdemben.
bosco05
Lehet picit elfogult vagyok de nálam ez a sorrend.

Peyton Manning,
Eli Manning,
Drew Brees,
Aaron Rodgers,
Tom Brady,

És igen, lehet Eli annyival tud többet mondjuk Rodgersnél, hogy gyõz, de talán minden sportban ennyi kell 😉 Azt is gondolom, hogy Eli-t a korábbi évek, kicsit felemás teljesítménye alapján ítélik meg sokan a mai napig, de amit idén mutatott, fõleg a rájátszásban, az vérprofi volt és senki sem tudta utána csinálni 😉
ReszegKoldus
Linkelgethetünk reggelig, Eli mellett csak annyi hozható fel, hogy idény elõtt ugye úgy tartották róla, hogy nem Top 5 QB, és a playoffban, meg az alapszakasz egyes részein, azért erre rácáfolt erõsen.
Így már talán az 5. helyre holtversenyben odaérhet 😄
Mondjuk engem amúgy is nehéz lenne meggyõzni (persze nem is kell meggyõzni senkit sem), mert én az irányítók közül nem sokat kedvelek 😊

LasDen

Jakuza001

ReszegKoldus

Jakuza001
😄DDD

ReszegKoldus

ReszegKoldus
Azt mondta "It was the first safety in a Super Bowl game since Bruce Smith sacked Jeff Hostetler Bills against the Giants in Super Bowl XXV"

bosco05
Jakuza001
Amugy nem ertettem a vegen a riportereket, hogy mondtak, hogy Brady ezeket a helyzeteket szereti, mikor egy konferencia vagy SB donton nem volt merkozes veget megfordito 1 vagy 2 perces TD driveja, sot egyszer sem tudott ilyet csinalni soha. 😄

bosco05
Rövid leszek: GIANTS !!! 😉
ELIte!
Jakuza001
Bar ahogy most megneztem az sem az elso negyedben volt, hanem a 2.-ban. Lehet azt mondtak akkor, hogy a merkozes elso feleben.

Jakuza001
Biztos nem azt mondta, hogy az elso negyedben ?

áh én azt hittem csak 1 lapból áll ami az elõlap 😊

ReszegKoldus
Így érthetõ miért utálod annyira a Patriotsot 😄

ReszegKoldus
Azt nem értem az eredeti kommentárban miért mondták, hogy az elsõ safety a 25. Super Bowl óta, amikor 3 éve is volt, a legjobb, hogy ugyanaz a kommentátor volt mindhárom döntõn <#vigyor>

Szabi84
jajj ezaz kurvajó lett köszi szépen<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

aaasdd
Nem tudom erre gondolsz e, de ez is ment tegnap.
Szabi84
szevasztok most láttam az idei évrõl az összeállítást a szünetben, arról tudtok nekem linket adni tök megnézném mégegyszer

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Jakuza001
Mar alig varom, hogy jojjon az uj 2012-es NFL Blast, ami az adott ev SB bajnok idenyerol szol.
Szerintem a legjobb ilyen musor, visszamenoleg meglehet nezni a bajnokok utjat.

ReszegKoldus
Sajna jobb minõségût nem találtam, Mike Ditka "önkritikája" jó 😄
meg persze az egész, mint mindig

Jakuza001
Mivel Colts szurkolo vagyok en is mindenkeppen es persze a Manning fiuk utjat tovabbra is figyelemmel kiserem.

bakkerman
én colt mccoyt szerettem nagyon,az eurosport adott néha college footballt,felvételrõl néztem általában,nagyon penge volt a longhornssal,most asszem a barnákba van,bár nem tudom hogy muzsikál

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!