13258
-
#6723 Gyenge támadófal, gyenge futás, gyenge futás elleni védekezés, időjárás, de mivel ez playoff meccs ezek közül lehet, hogy egyik se lesz akadályozó tényező. -
#6722 streamek estére -
#6721 nincs felelősség rá, lol.. csak elmondod az egyéni véleményed.. én eldöntöm megrakom-e és ennyi. nem 100 vagy 200ezret teszek rá, ez tény..:):D
sztem a packersnek hiszek, és őket választom még nagyobbal.:)
bármi szól ellenük esetleg ? hiányzók stb.. -
#6720 nem merjük mondani. Ezzel elkerülve a későbbi esetleges anyázásokat :D.
Ha jól emlékszem kétszer nyert a Kansas a szezonban.
Egyszer amikor a Saints ellen játszottak még az elején, mondtam hogy nyerni fognak. És bejött! Hangsúlyozom kétszer nyertek a szezonban, ez volt az első nyert meccsük, ráadásul hosszabbítás után jött össze. Volt rájuk vagy 4,5es Odds...csak azért tettem rájuk mert a Saints minden szartól kikapott az eltiltott edzők és játékosok miatt. De ilyet nem mernék mondani másnak. Viszont volt olyan, hogy teljesen esélyes Niners otthon nem bírta megverni a gyengének mondható Ramst...hosszabbítás után se, pedig arra sima győzelmet mondtam volna neked.
Playoff meg .... olyan, hogy ki hogyan kell fel aznap. Egyszerűen nem merek esélyeket latolgatni. De ha tényleg szeretnék tenni, akkor Texans Packers, Ravens, Seahawks. ÉN ezekre tennék. -
#6719 ja.. de múltkor sem raktam meg, aztán simába jött volna 53%-os profit.. -
#6718 playoffban ne fogadj sztem, de ha esélyeket latolgatunk, akkor ja Texans... -
#6717 nem. legfeljebb holnap. -
#6716 igen -
#6715 sztetek a texans üti ma hazai pályán a bengálokat ?:) -
#6714 Mondjuk arra a meccsre lehet visszahozzák a cserebírókat, csak még nem hozták nyilvánosságra ezt. -
#6713 Érdekes mennyien tippelnek Seahawks győzelmet, pedig idegenben nem olyan jók, mint otthon (hogy finoman fogalmazzak) -
#6712 Én nem tudom, a Ravens mégis megverte a difendingszuperbólcsempiönsz csapatot, utána meg cserékkel kikapott a Bengalstól, a Texans meg úgy néztem Schaubékkal kapott ki az utolsó 2 meccsén.
Reményeim szerint Bengals, Packers, Ravens, Redskins -
#6711 szerintem Bengals,Colts,Packers,Redskings
Ravens+Texans végére mintha kipukkadt volna -
#6710 Texans, Colts, Packers, Redskins.... -
#6709 Ray visszavonul? helyes. -
#6708 Azért Ray Lewis vasárnap remélem játszik és ha nem is jutnak tovább azért Luckot párszor belezúzhatná a földbe igazán :D -
#6707 Ja, jó nagy marhaság volt. Szerintem ezért kár...de ők tutá... -
#6706 Régen volt A pálya ördögei című sorozat, abban volt, hogy ketten egyszerre rúgtak a labdába kapura lövésnél, majd Cundiff+Akers is így nyomhatják, ketten talán kitesznek egy rúgót :D
A Philadelphia meg azért tette ki Akerst, mert a playoff meccsen 3-ból 1-et rúgott be (amikor a lányát daganat miatt kezelték). -
#6705 Billy Cundiff egy okból jó!
Annyira volt béna mint Akers, átérzik egymás helyzetét...
Amúgy nem rossz egyik rúgó sem! Cundiff 2010-2011 Pro Bowl kickere, Akers meg az azutáni, csak elvesztették a fonalat. Ha egymást tudják húzni, akkor még jó is kisülhet a dologból. Aztán ha egy idő után látszani fog hogy melyikük a magabiztosabb 40-50 yardról akkor az marad.
Emlékezzünk vissza hogy Akers anno a Phillynek nem kellett és utólag kiröhögték őket, hogy egy ekkora tehetséget kibasznak. Nem kéne a Ninersnek hagynia hogy végleg szétessen Akers. Én is agyba főbe szidtam, de rájöttem, hogy csak segíteni kéne neki a helyes irányba találni, és talán Harbaugh megtudja oldani a krízist.
Őszinte leszek. Tök jó hogy talált a Niners egy kickert, de visszahordó posztra meg nem is kerestek! Pedig az van rosszabb mint a Kicker helyzet...Kyle Williamsen ment el tavaly a SuperBowlba jutás, és az a tag még mindig a csapat tagja, ráadásul Ted Ginn Jr. se az a fúúúúú de nagy srác, ezt egész szezonban bemutatta. Ráadásul a Cardinals ellen is sikerült egy csúnya hibát elkövetnie rögtön az elején.
Szóval az általában lényegtelennek tűnő posztokon is elmehet most már egy meccs...nem kéne hagyni...márpedig ez már így marad... -
#6704 játékost bírom, egy igazi legenda. de csapatot utálom úgyh ilyenre nem is gondolok h super bowl-ra menjenek ezért :D -
#6703 Óóó...akkor ez a playoff se múlhat el anélkül, hogy remélem, hogy a Ravens bejut legalább a Super Bowlba -
#6702 :/ -
#6701 hát playoff az mindig mondják olyan mintha új szezon kezdődne. itt 1 szar napot kifog valaki akkor vége, hiába addig az egyik legmeggyőzőbb csapat volt az nem számít. nagyon sok múlik h ki h próbálta a formát beidőzíteni és az mennyire sikerült. tavaly giant szinte végig szar volt év végén, meg a playoffba meg hengerelt. -
#6700 Hogy hazai pályán jobb-e azt nem tudom, de azért nem egy meccsen fordul elő, hogy az idegenben játszó csapat jut tovább. -
#6699 mért ? play off mivan vele ?:D ugyanúgy játszanak sőt hazai pályán jobb :)) -
#6698 Én inkább olyanra tippelnék, hogy az AFC-ből a Denver vagy a New England jut Super Bowlba (és nem a kiemelésük miatt) :D -
#6697 Playoffra tippelni?
Szerintem a Bengals nyer. -
#6696 aha. szted az hazai lesz?:P -
#6695 Nem vagyok, de pl a most hétvégi meccsek közül csak a Texans meccs lesz fedett pályás. -
#6694 és te ilyen nfl szaki vagy tudod kiknek van fedettpálya?:D -
#6693 szerintem sokkal nagyobb előny mint az európai fociba.mivel itt elég sokat számít h hangzavar. pl több a false start hiba a vendégeknél általában.
am
Első forduló (szabadkártyás csapatok hétvégéje)
#3 Houston Texans vs. #6 Cincinnati Bengals (január 5. 22:30)
#4 Baltimore Ravens vs. #5 Indianapolis Colts (január 6. 19:00)
#3 Green Bay Packers vs. #6 Minnesota Vikings (január 6. 2:00)
#4 Washington Redskins vs. #5 Seattle Seahawks (január 6. 22:30)
Főcsoport-elődöntők
#1 Denver Broncos vs. az első forduló két nyertese közül az alacsonyabban rangsorolt csapat
#2 New England Patriots vs. az első forduló két nyertese közül a magasabban rangsorolt csapat
#1 Atlanta Falcons vs. az első forduló két nyertese közül az alacsonyabban rangsorolt csapat
#2 San Francisco 49ers vs. az első forduló két nyertese közül a magasabban rangsorolt csapat -
#6692 Annyira sokat nem dob szerintem, annak inkább akkor lehet jelentősége, ha egy fedettpályás csapatnak kell szabadtéren játszania, mert akkor bezavarhat az időjárás. -
#6691 értem, köszi!
s a hazai pálya azért elég sokat dob a helyzeten, vagy nem ? -
-
#6689 hazai pályát a jobb az alapszakasz mutató csapat kap. pl a Denver+New England most pihenő hetes mert legjobb mutatójuk lett a főcsoportba és később is csak otthon játszanak. ha pl ők játszák a főcsoport döntőt akkor meg a Denver kapná a hazait mert neki még jobb lett mint a Pats-nek -
#6688 köszi!
de akkor pl a texans hazai pályán előnnyel indul alapból, otthon jobbak és motiváltabbak, nem ? ez akkor hogy fairplay ? -
#6687 hasonló mint a bl-be az egyenes kiesés szakasz, csak itt 1 meccsen dől el a továbbjutó. mint két főcsoportba elmennek a döntőig ott kikerül a két főcsoport nyertes, ami már külön egy díj. utána a super bowl-ba a két győztes mérkőzik az idei bajnoki címért (lombardi trófea) -
#6686 egyébként a play-off ami most lesz, az mire megy ?:D mit nyer az a csapat, amelyik nyer és mit veszít aki nem ?:D -
#6685 Mivel elaludtam a Pack-Vikings meccsen ezért tegnap bepótoltam..
Hát mit mondjak szerintem nagyon jó volt,pörgős volt..Peterson miket futott..9 yard választotta el a rekordtól:) De playoffba legalább benn vannak..Pounder is jól szerepelt,Nelson meg milyen szép elkapást csinált,de megált a 10 yardosnál..Neki köszönheti a GB-hogy kibírtak egyenlíteni:D
Röviden és tömören szerintem megérte megnéznem;D -
#6684 Ráadásul akit igazoltak, hát...ő is "alkotott" már azért :)