Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
nem a sport1 dönti el mi kerül adásba, pláne nem a Faragó
ReszegKoldus
Arról nem beszélve, hogy a Colts játszik Kansasben, ami gyanítom hétfõ esti meccs lenne, ha odakerül.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Akkor még nagyjából érvényes a korábbi kép + Kansas.
Hú Kansas Ricsi Chiefs nem lenne túl jó, akkor aztán lehet a sport tv-n hallgatni a nyáladzást, gondolom jó pár meccsük a képernyõre kerülne 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

robotnyk
Arizona, Dolphins, Jets, Kansas, eddig ezeket hallottam
ReszegKoldus
Na hova megy Manning? 😊

ReszegKoldus
Steelersnél kemény fiatalításba kezdtek, nem mondom hogy nem fér rájuk 😊

off:
A kedvenc játékosom Hines Ward babérjaira tör 😄

robotnyk
37
Jakuza001
Lol a Steelers Farriort is elkuldte. Hat ezekutan en nagyon kivancsi leszek a kovetkezo szezonjukra, de sokat nem varok toluk.

ReszegKoldus
Igen erre. Most nézem ott is van Favre esete és Kurt Warneré is. Rémlik is valami, mintha az NFC döntõben külön mondta is volna Sean Payton, hogy támadják keményen a sérült lábát, ami még talán "beleférne", de az hogy ezeket külön jutalmazzák is...pff

Jakuza001
ReszegKoldus
Végre úgy néz ki a Saints kap valami jó kis büntetést. Akkor nem csak nekem volt gyanús, amikor kb lemészárolták Favret a 2 évvel ezelõtti NFC döntõn <#boxer>

ReszegKoldus
Azóta meg már kiraktak még 2 kétszeres SB gyõztest, Aaron Smitht és Chris Kemoeatut is.

ReszegKoldus
Neki minimum a mezét vissza kéne vonultatniuk minél elõbb, persze elfogult is vagyok, az egyik kedvenc játékosom 😊

Jakuza001
"Wardtól megválik a Pittsburgh"

ReszegKoldus
Vagy Griffin ülne a padon és tanulna Vicktõl. Vagy csak az 1/2 kell nekik és aztán azt elcserélik más csapat pickjeiért. Vagy, ha már az megvan a fél csapatot meg egy rakás picket adnak az 1/1-ért. Vagy... 😊
DeSean Jacksont meg kész csoda szerintem, hogy év közben nem zavarták el, de így most még kapóra is jöhet 😄

bakkerman
ma olvastam,nem tudom hallottátok-e már,hogy az 1/2-es pickért odaadná az Eagles a Ramsnak Asantet,és DeSean Jacksont,meg egy 2. körös picket,hogy eltudják hozni Griffint. szerintem ez full kamu,Vick akkor vakargatná a tökét a padon ??!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
És akár Giants-Packers is lehetne <#nyes>

robotnyk
addig is lesznek érdekes dolgok, pl jövõ péntekig eldõl mi lesz Manninggel, árpilis végén meg draft... 😊
Ulvar
BAAAZD...hol van még az :S:S:S:S:S.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

robotnyk
The 2012 regular-season opener will be played on Wednesday, Sept. 5
ReszegKoldus
Én nem nagyon követem a college footballt, úgyhogy alapból fogalmam nem volt róla, hogy kicsoda, de véletlenül pont akkor kapcsoltam oda a Heisman trophy átadásra, amikor "megvillantotta" a zokniját, akkor elkönyveltem magamban, hogy jó lesz rá odafigyelni 😄

robotnyk
ez a RGIII nem csak gyors és ügyes, de intelligens gyerek is
ReszegKoldus
Úgy nézem RGIII odatette magát rendesen tegnap, kíváncsi leszek hova kerül. Mehetne pl Clevelandbe vagy Washingtonba, jó kis csoportok lennének <#vigyor1>

ReszegKoldus
Én nézem, a játék se olyan rossz, de az úgyis másodlagosnak tekinthetõ <#beka3>

bakkerman
lenge ligát nézitek? én most néztem meg felvételrõl,eléggé bejövõs <#taps><#puszis>

Köszi a gyors választ.

Gábor
ReszegKoldus
Flag football

Sziasztok!
Hallottam egy sportról, amely hasonlít az Amerikai focihoz. Tojás labda, dobálózás, rohanás. Az viszont fontos különbség, hogy a játékosokat, úgy lehet szerelni, vagy megállítani, hogy le kell róluk húzni egy szalagot, amit viselnek. Tudja valaki, hogy hívják ezt a sportot?
Üdv.:Gábor
ReszegKoldus
Suh 32 Tebow 0 "hivatalosan", QB-k nem szokták ezt ilyenkor csinálni úgy olvastam, meg Tebow nem is dobott, ami nekem meglepõbb, bár utólag elnézve azért nem csoda 😄

bakkerman
uhhh <#whatever><#taps> örülök ha 70 kilós testsúlyommal kitolok ugyanennyit 😄

webibebi
kb 102kilóval tolják a fekvenyomást

msn:[email protected] bárki felvehet

bakkerman
a bench pressnél nem tudod hány kilóval súlyzóznak? vannak érdekes eltérõ eredmények,falemberek 2-3x annyi ismétlést csináltak meg mint a tight endek 😄 kiváncsi lennék egy Ndamokung Suh vs. Tebow fekvenyomó csatára 😄DDDD

ReszegKoldus

Hypo
dehogy kárörvendtem poen volt😊)) nem kell vérre menni kulonben is te irtad a jobbak masolasat ezert nem tudtam elmenni mellette ennyi de ezen nem kell civakodni😊

ReszegKoldus
Nekem egyáltalán nem keserû semmi, nyilván jobban örültem volna, ha a Packers jut tovább, de aznap ez nem jött össze. 2011-es naptári évben így is csak 1 meccset vesztettek, ami nem mondható rossznak, a Giants ezt az évet kezdte jól, a folytatást meg majd meglátjuk. Addig meg kárörvendj nyugodtan, ha ettõl érzed jobban magad 😊

Hypo
muihahaha kicsit keseru a mez😊)) a jobbak nem vesztenek!!!!

ReszegKoldus
Teljesen jogos, ha már semmi eredetivel nem tudnak elõjönni, akkor jöhet a jobbak másolása 😊

Hypo

😊))))

ReszegKoldus
Jók azok a reklámok nagyon 😊
Mondjuk kíváncsi lennék milyen napon lenne Aaron Rodgers nap, ha mondjuk 15-ös mezszáma lenne 😄

Hypo
discount double check szopo után😊

ReszegKoldus
Ki is fújolták nagyon helyesen 😄

Fenrir
Nah, látjátok a jobbak mind Bears szurkolók 😊

A halál csupán a kezdet...

ReszegKoldus

bakkerman
na igen...de visszavonulni nem fog,ez 10000%,mostmár szerintem a legfõbb motivációja az,hogy több gyûrûje van az öcsinek,és ezt nem hagyja annyiban!

ReszegKoldus
Ja tényleg, és Randy Moss is visszatérhet 1 szezon kihagyás után 😄

ReszegKoldus
Gondolom annyi esze van, hogy nem fog mindenáron játszani. Meg egyik csapatról se feltételezem, hogy kifizet egy rakás pénzt egy nem 100%-os Manningért. Ezek a találgatások ilyen offseason idõtöltésnek jók 😊

robotnyk
csak a fal számítana, Pierre Garconnal megmutatta, hogy nem kell neki sztár elkapó
robotnyk
minden attól függ, hogy egyátalán felépül-e rendesen. 4 nyakoperáció után én meggondolnám, hogy hány sacket bír ki még egy 35 éves irányító.
ReszegKoldus
Egyébként a Dolphinsnál én inkább Matt Flynn tudnám elképzelni, legalábbis nem lepne meg, ugye a head coach az eddigi Packers offensive coordinator Joe Philbin lett.