13258
feenMUx.jpg
  • Ulvar
    Pont az ellentéted vagyok, kivétel a Packers.
  • dragon11
    jó elhiszem de a packers van akkora csapat h a superbowlig eljusson a minnesota az éltbe nem fog eljutni oda
  • Darthmushroom
    nem, csak h itt sincs semmi tuti, talán még jobban nincs mint az Eu. fociba.
    am én ezt várom hétvégén: Bengals,Packers,Colts,Redskins továbbjuttás
  • ReszegKoldus
    Kivéve az Atlanta ellen :)
    Mármint ellenük otthon játszottak.
  • dragon11
    ennyire le akartok beszélni a green bayről srácok ?:P:)
  • Darthmushroom
    példának oka tavaly a giants, aki éppen h becsúszott a rájátszásba,végig idegenbe játszott esélyesebb csapatok ellen. és ott is megvoltak a kis momentumok amikkel végül végig meneteltek és bajnokok lettek.
  • ReszegKoldus
    Akkor úgy mondom, hogy nem teljesen kizárt, hogy lesz csapadék :)
  • Darthmushroom
    hát úgy meg szerintem még gázabb olyan sportágra fogadni amibe nincs benne annyira az ember.
    am azért másabb mert 1 rossz napot bárki kifoghat, itt nincs esély a javításra mert a vereséggel vége a szezonnak, 50+ emberen mehet el egy meccs(játékos,edző), vagy ahogy mondják elég egy jó momentum az ellenfélnek ami elég erőt ad a győzelemhez.
  • Ulvar
    Tévedés....

Míg az alapszakaszban belefér egy egy vereség, itt már nem! Itt ha kikapsz kiestél, mehet készülni a következő szezonra! Itt még egy lapáttal ha nem kettővel rá kell pakolni.

A dicsőségre vágyik mindenki, a kupára, és a gyűrűkre.

Tavaly mindenki elvolt ájulva hogy a Niners honnan hova jutott egy év alatt új edzővel, és játékosokkal, a sok szar év után.
  • ReszegKoldus
    Persze csak mondjuk a szezon közepén még egy vereség is "beleférhet", itt meg nem, aki kikap, annak vége.
    Meg ez nem olyan, mint az NBA, NHL, MLB rájátszások, hogy akár 7 meccset is játszhatnak, 1 meccs van, ha ott nem nyer a csapat, akkor nincs javítási lehetőség.
  • dragon11
    nem 6számjegyekkel foglalkozom.:S:D bundás szrokra nem rakok :)
  • Darthmushroom
    legjobb 5/4 döntetlen szelvényeket lehet oda csinálni. kis apróból 10-20eket simán lehet csinálni.
  • dragon11
    de most mivel másabb ez???

ugyanúgy játszani kell, ahogy eddig...
  • ReszegKoldus
    Az a baj ezekkel a meccsekkel, hogy mindenki mellett szól valami, meg eleve rájátszás, ahol mindig elmondják, hogy akármi megtörténhet. Ha csak ilyen statisztikákra kéne hagyatkozni, hogy a Packers az utóbbi 28 hazai meccséből 26-ot megnyert, akkor nyilván mindenki hazai győzelmet mondana
  • dragon11
    előrejelzések szerint csapadék sem lesz..
  • ReszegKoldus
    Hó nem lesz szerintem, max valami szemerkélés, eső, nem tudom, de a csapadék egyik formája se túl nagy előny :D
    Vikings azért imádkozik érte, mert ők tudnak futni.
  • dragon11
    te most hülyéskedsz velem? olaszra fogadni ?:D te is ma kezdted látom :D:D

koldus: vlhogy én is ezt érzem.. otthon gcikemények :)
  • Darthmushroom
    hát most is van olasz/spanyol forduló. angliába kivételesen most kupa meccsek vannak de folyamat megy a bajnokság. azért ezekből szépen lehet szemezgetni.
  • ReszegKoldus
    Ez az, szinte minden alapszakasz hétre jutott egy full piros sor, azért nyilván senki nem tévedhetetlen.

Ha a teljesen elfogulatlan () véleményem érdekel, akkor a Packers csúnyán megbosszulja a múlt heti meccset.
  • dragon11
    18-án indulnak be.:S:D
  • Darthmushroom
    hátha nincs más várni kell, az nfl főleg a rájátszás, gyilkos tud lenni.ez megtanultam a pár év alatt mióta nézem. am most indulnak újra a bajnokságok szerintem ott könnyebb nagyobb összeges fogadásokat kötni.
  • dragon11
    erről:D

ez az ?:D

azt olvastam nfl.com-on hogy a vikings hóért imádkozik, de én előrejelzésben nem találtam havazást.. és Ti ?!

tényleg köszönöm.:)
  • ReszegKoldus
    Ha ugyanarról beszélünk, azért láttam ott párszor, amikor meccs után mind a 14 tipp pirossal lett bekeretezve zöld helyett :D
  • dragon11
    egyszerű: mert nincs más.:D most meg kéne egy kisebb összeg, sok volt a kiadás a Karácsonykor.S:D:

Koldus: A packers nyer.. nekem jó az oddsz, ha tényleg Te is így gondolod. NFL picks-en mind a 14 expert packers győzelmet tippelt..
  • Darthmushroom
    am nem sértésként de ha valamibe nem vagy biztos miért fogadnál rá? vagy ha annyira nem is ismered a sportágat. én soha nem teszek olyan sportágra amit nem is ismerek/követtek h tudjam az erőviszonyokat.+azon bukik legtöbbször az ember ha olyanra tesz amit nem érez vagy nem az ő megérzése
  • ReszegKoldus
    Meccs alatt gondolom úgyis elmondják, hogy Rodgers még nem nyert hazai pályán playoff meccset, és hogy legutóbb Wild Card meccsen hazai pályán épp a Vikings volt az ellenfél és a Vikings nyert.

Packers nyer, de erre elég gyenge a szorzó...még arra is több van, hogy a Vikings legfeljebb 14 ponttal kap ki, az meg szerintem esélyesebb (de ne legyen igazam).
  • dragon11
    s szerény véleményed szerint - aminek nicns semmi felelőssége:D- hány % hogy nyer a packers, vagy mit gondolsz egyáltalán, nyernek ?:) hazai pálya..
  • ReszegKoldus
    Szó szerint attól, hogy megfogják-e a futót, tudják-e szerelni vagy mint eddig, szépen lepattan a védőkről és megy tovább.

• dragon11
    s az mitől függ, hogy meglesz-e fogva a futás ?:D
  • ReszegKoldus
    Nehéz lenne ezt így megmondani, ha a futás meglesz fogva, akkor 90% szerintem.
    Szerintem szoros meccs lehet.
  • dragon11
    köszönöm mindenkinek!:))
  • dragon11
    nagyon egyetértünk, a packers igenjó csapat:)
  • Darthmushroom
    szerintem a Packers behúzza, idegenbe nem a legjobb a Vikins. meg egymás után 2szer csak nem kapnak ki ugyanattól (lásd Texans-Colts 2.jára nyert is a Colts) ami nagyon ellenük szól az az h a Vikins már több hete rájátszás formába van mert hajtaniuk kellet h meglegyen, míg a Packers lazábban vehette az alapszakasz végét és nem tudni h sikerül e felpörögni.Én itt nem érzek meglepetést. az szerintem a Bengals lesz.
  • dragon11
    szted hány % h húzza a packers? elég sokat tennék rá :S:D nem 6számjegyet:S:D
  • ReszegKoldus
    A Packersbe.
    Szabad téren meg a szélnek is szerepe lehet, például field goal rúgásoknál.
  • dragon11
    -4°C nem annyira sok..

egyébként hová tértek vissza fontos játékosok ?:S
  • ReszegKoldus
    Fontos játékosok térnek vissza, úgyhogy olyan nagy hiányzók nem lesznek, úgy tudom.

Fedetlen a stadion, de a hideg az szerintem senkinek nem előny, általában rossz időben többet szoktak futni, ami inkább a Vikingsnek megy. Persze ez nem azt jelenti, hogy hidegben ne lehetne passzolni, annyira hideg se lesz elvileg kb -4 fok.

• dragon11
    sztem nem szokhatják meg annyira mint a packers.. ez sima H lesz, nem ?
  • Darthmushroom
    mivel minesotába is hideg van ilyenkor szerintem annyira nem lesz zavaró tényező. bár fedett stadionjuk van otthon de csak megszokták a telet.
  • dragon11
    nincsneek hiányzók?

a packersnek véletlenül nem fedetlen stadionja van a vikingsnek meg fedett? mert ha fagyna az csak jó lenne pl vagy esne a GREENnek, nem ?