13258
feenMUx.jpg
  • gszp
    Most aláírnám!
  • Ulvar
    Ááááááááááááá xDDD neeeem azt azért nem...
  • Darthmushroom
    mellé meg egy Bengals-Colts a másik ágon nem? :D
  • dragon11
    jó mind1 hallgatok rátok wild carddal nem kockáztatok.....:)
  • gszp
    Jöhet a Seahawks-Vikings NFC-döntő Seattle-ben?
  • ReszegKoldus
    Edzői hívásokkal szerencsére nem sok gond szokott lenni, csak végre is kéne tudni hajtani a dolgokat :D
    A másik két dolgot meg elég nehéz befolyásolni sajnos :D
  • Darthmushroom
    +jó edzői hívások,ne legyen sérülés,bírok ne fújják el a meccset :D
  • ReszegKoldus
    Különben elég csak néhány dolog a győzelemhez, a támadófal védje Rodgerst, legyen jó futójáték, ne ejtsék el az elkapók a labdát, a támadók ne adják el a labdát, a védelem állítsa meg a futást, tartsák nyomás alatt Pondert, szerezzenek párszor labdát, Crosby rúgjon be mindent.
  • dragon11
    akkor is majdnem összejött... de idegenben mindig más a téma. én hiszek a packersnek.^^
  • ReszegKoldus
    Persze, nyerünk, de meglepődnék, ha könnyen menne.

[spoiler]Bár múlt héten is pont ezt mondtam
  • dragon11
    logódból adódóan te packers fan vagy.. nyertek vagy nem ?:SD:

bakker :D:D
  • ReszegKoldus
    Mondjuk a keret erősségének sincs sok jelentősége, ha együtt csapatként bénák (Philadelphia "Dream Team").
    A sorrend a draft szempontjából fontos esetleg :D

Egyébként a gyengébbnek számító csapatokban is vannak nagyon jó játékosok, úgyhogy azoknak a rangsoroknak sincs sok értelme.
  • ReszegKoldus
    Jó kérdés, mert ugyanúgy lehet egy "noname" játékos a meccs hőse, ahogy elkövetheti a csapat legjobb játékosa is a legnagyobb hibát egy meccsen.
  • Ulvar
    Szerintem a Seahawks a legesélyesebb...őszintén megmondom, én tőlük tartok a legjobban.
  • Ulvar
    2 okból jó otthon játszani!

1, Nem kell akár több ezer kilómétert utaznia a csapatnak, főleg más klímájú területre (elő fognak fordulni ilyenek) illetve van még egy ok.

2,
  • dragon11
    najó ezekután van itt egyáltalán olyan aki szerint a legnagyobb esélyes a green bay a wild card meccsek közül ?:D:D az oddszok alapján ők a legesélyesebbek..
  • ReszegKoldus
    Tehát az első számú cél mindig a divíziót megnyerni, mert a többi már lutri.
  • ReszegKoldus
    Azért, mert aki divíziót nyer az biztos rájátszás résztvevő, a 2. helyezettek közül meg csak 2 csapat kerül be, vagy akár valamelyik divízióból az első 3 helyezett, az eredményeiktől függően.
  • dragon11
    ezekután hogy tegyek a packersre 7számjegyet lol AS:DAS:DASD
  • dragon11
    de haver az előbb mondtad h tök 8 otthon játszol-e akkor mi a fsznak nyerjenek divíziót ?:))) hülyeség az egész NFL egy foss fogadás terén
  • ReszegKoldus
    Annyi értelme van nyerni pl divíziót, hogy akkor hazai pályán játszhatnak playoffban 1 meccset tuti, a főcsoport 1-2. helyén meg ugye 1 hét pihenő, de hogy ezek előnynek számítanak-e...hát az elég kérdéses, mert ugye szoktak nyerni csapatok idegenben játszva 1 hét pihenő nélkül is :)

Ahogy mondani szokta Kovács Sanyi, ki lehet dobni a statisztikát, 1 meccsen bármi megtörténhet, egy új "szezon" kezdődik stbstb. :D
  • szomferi
    én tudom nagyjából, hogy kire érdemes, kire nem :D
    a Texans-t biztos, hogy nem fogom megrakni, max underdogra megyek rá simán, vagy hendivel
  • dragon11
    de minek van egyáltalán számon tartva h ki az erősebb, vagy kinek van drágább kerete stb? gondolom rangsorolva vannak itt is a játékosok

egyáltalán minek ha jön egy fostalicska csapat és idegenben elkalapálja a tavalyi superbowl győztest wild cardon 20touch downnal? :ASD:SAD:SA:DAS:DSA:D

mert kb ez jött le abból amit írtatok
  • ReszegKoldus
    De van papíron erősebb csapat, csak nem mindig az nyer :D
  • Ulvar
    Jó olvasgatást! :D Akarsz te is fogadni? :D xD
  • dragon11
    egy csicskafos az NFL fogadásszempontból :SD:
  • szomferi
    öröm ide benézni...
  • Darthmushroom
    hát sajnos :S volt olyan h egy csapat veretlen alapszakasz,rájátszás után bukta el a nagy döntőt. azóta se hiszem el. am nagyon ritka az ilyen.
  • Ulvar
    2011 Packers

Record 15–1 (alapszakasz)

2011 Gianst

9–7 (alapszakasz) (éppen hogy bejutott, és végig verte az egész PO-t).

Playoff finish Lost Divisional Playoffs (Giants 37– Packers 20).

Ennyit számít az alapszakasz és annak eredménye...
  • dragon11
    akkor most már magyarán nem lehet papír és az NFLben nincs papíron erősebb csapat tehát tök értelmetlen végignyerni a főcsoportot, igaz ?A:SD:ASD:AS:DSA:D
  • Ulvar
    Ja! Mindenki ezt mondogatta...

Jóóóó tudom Packers alapszakasz győzelem tudom tudom... :D de mint látjuk az se számított...
  • Darthmushroom
    meg tavaly a Pats végig otthon volt.
    am meg a Patsnél is mekkora volt 2éve dec elején valami 50 ponttal vertük a jets-t majd a rájátszásban otthon kikaptunk tőlük ÚGY H SANCHEZ IRÁNYÍTOTT :D
  • ReszegKoldus
    Saints első számú Super Bowl esélyes csapat tavaly?
  • ReszegKoldus
    Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindig a hazai csapatok jutnának döntőbe. Ilyen nem nagyon van, talán mostanában csak a Colts-Saints Super Bowl volt 3 éve olyan, hogy a résztvevők csak hazai pályán játszottak.
  • Ulvar
    Ez a tavalyi Saints - Niners összefoglaló. Az első számú Superbowl esélyes csapat játszott idegenben a Niners otthonában, mindenki a Niners vereségre tett...érdemes megnézni az utolsó drive-ot...kb. mindenki sírt aki Niners fan volt.

• ReszegKoldus
    Azért még 3 év után is bírózok, personal foul facemask, defense #27, 15 yard penalty, automatic 1st down :D
  • dragon11
    de ez idegenbeli meccs.. otthon elbszni a play offot mi esélye van úristen ?
  • ReszegKoldus
    Ezt mondjuk tavaly is lehetett volna mondani, aztán első meccsen 17 pontos vereség :D
  • Ulvar
    Ez egy orbitális nagy hülyeség volt kérlek szépen.

Ez nem Európai foci felejtsd el, itt nincs szar csapat!!!

A TAVALYI UTOLSÓ CSAPAT OTT VAN TÖBBEK KÖZÖTT! Ez lenne a Colts! A Vikings a fasorba se volt tavaly, ott van a rájátszásban szintúgy...

A tavalyi bajnok éppen hogy de lecsúszott a Playoffról, köszönhetően a sok balfaszkodásuk miatt. (Sérülésekről nem tudok).

A probléma Ponder és az LBk a Vikingsnál. Amúgy fasza csapat...APre kell csak gondolni micsoda játékos.

2008 és 2009ben Divízió első volt a Vikings, és ők ugyebár többek között a Packersel vannak egy divízióban.
  • ReszegKoldus
    Én, ha le akarnálak beszélni, mindenképp belinkelném ezt
    Igaz, ez idegenbeli meccs volt, de nagyjából ennyin múlhat a dolog.