13258
feenMUx.jpg
  • Ulvar
    Dallas meg a Chicago? Pfff xDDD...Ne viccelj kérlek... egyik se érdemelte meg...Romoéknak évek óta SuperBowlra esélyes keretük van, költségvetése a csapatnak a legnagyobb az NFLben és képtelenek bejutni...ilyen ne is jöjjön. Chicago? Jay Cutler szerintem nem alakított akkorát, ott is csak a védelem volt az erős, de olyan meccseket buktak, amiket be kellett volna húzni, hogy POba kerüljenek. Ilyen szintén ne jöjjön. A Vikings kiharcolta, nem tehetnek róla hogy Ponder megsérült...pech. Szerintem ők esélyesek lettek volna továbbjutni. Nem volt olyan acélos tegnap a Packers.
  • ReszegKoldus
    Szerintem, ha annyira jók lettek volna, akkor eleve rájátszásba jutnak.
    Persze nyilván elnézegettem volna, ahogy Romo 3 INT-t dob, vagy ahogy Cutlert 8x sackelik, de a Bengals és a Vikings se lettek volna olyan rosszak, ha azt nyújtják, ami miatt bekerültek a playoffba.
  • Darthmushroom
    hát egy Dallas/Chicago meg egy Steelers jobb lett volna szerintem, mint Vikins+Bengals
    Giant-t direkt nem írom mert akkor azok megint végig mennének a Pats kárára :D
  • robotnyk
    a tegnapi 4 wild card csapatból 3-nak nem sok helye van a playoffban. és még ezt a playoffot akarja Goodell császár bővíteni? ugyan már...
  • Ulvar
    Szerintem, valamint ez egy tipp is egyben.

80-85% hogy a Pats nyer, és nem az elején fogjuk ezt észrevenni.
  • dragon11
    tanultak belőle hidd el
  • Darthmushroom
    pont ez a baj h most szarok voltak+alapszakaszba romá vertük őket. pár éve ugyanígy volt a jets ellen,és még is kiestünk. nem tudom akkor mi volt a baj h lenézték őket vagy nem pörögtek fel h nem volt igazán formába a jets se. de alapjába véve jó csapat a texans és lehet h 2szer egymás után nem lesznek ilyen szarok
  • dragon11
    sima patrióta lesz MEGINT
  • Ulvar
    Texans jó csapat?

A tegnapi meccsen az offense olyan undorítóan szar volt náluk hogy rossz volt nézni. 3 Drive a red zoneban és ebből 3 FG 1 félidő alatt...nem mondom, nem rossz ez a Bengals védelem, de nem átüthetetlen...

A tegnapi nap során a Texansból két embert emelnék ki: Fostert, meg JJ Wattot. Ennyiből állt az offense meg a defense nagyrészt.

De! Ha JJ Watt lesérülne, az történne mint a ninersel amikor most évvégén lesérült Justin Smith...konkrétan nem lenne normálisan védelem.

A Pats-nek nagyon simán kéne hoznia a meccset...meglepődnek ha nem így lenne.

Niners - Packers ...na ez érdekesebb...nyilván Ninerst mondok, de ... nem lesz sétagalopp egyiknek se. Sztem a jövőhétvége legnagyobb meccse lesz.
  • Darthmushroom
    most esik le h jól alakult az éjszaka, mert így jövő héten két igazi csemege meccs lesz Pats-Texans,49s-Packers meccsel. Pats drukkerként örülök meg nem is a Texans-nak, mert ha ki is esünk legalább egy jó csapat ellen fogunk nem úgy mint nem rég a sanchez vezette jets ellen, meg igazi felmérő lesz h van e playoff forma van nincs.
  • ReszegKoldus
    Teljesen jól jött volna a Vikings +14.5, valami 1.31 volt rá azt hiszem :D
  • dragon11
    jó, nem csak NFL-es szelókat teszel.. beleteszek 1-1 meccset néha: pl patriots otthon egy hulladék ellen meg denver green bay és seahawks otthon. csak hazaira fogadok! pl 49ers ellen tudtam h kikap a patriots, csak éreztem :O a texans ellen pedig simát vártam nagyon simát.. és jött is:D:D

mai meccsekre nem tudom teszek-e ezek már szrok a baltimore nem jó csapat a seahawks pedig sajnos idegenben van én arra pedig nem merek tenni
  • Darthmushroom
    ha ennyire megy úgy h igazából nem is nézed akkor tegnap miért hallgattál az itt lévőkre és nem tetted meg?
  • Ulvar
    Hát akkor kíváncsian várom hogy a mai meccsekre teszel e?
  • dragon11
    már rengeteget nyertem NFL-en és csak megnézem hogy állnak és kell-e nekik a győzelem vlmihez és egymás elleni stat alapján mérlegelek.. már rengeteg jött rajta XDD
  • Ulvar
    xDDDDD

ezt addig fogod így gondolni amíg nem kezdesz el komolyabban tenni a meccsekre :D Utána kétszer is meggondolod hogy mire tegyél :D.
  • Darthmushroom
    hát azért ez sem volt ilyen 1szerű h csak mert profik. első meccsen a vendég irányító valami iszonyú napot fogott ki. Packers meccsen meg nem játszott a kezdő irányító, hanem egy olyan aki egész évbe nem kezdett,azért így 1szerűbb.
  • dragon11
    de kösz a segítséget mindenkinek még1x!:D:D:D de azért látszik hogy amatőrszinten is meg lehet mondnai a meccseket XDD eddig 1 sem ment volna el :D:D
  • dragon11
    nem lényeg, én döntöttem így.. csak nagyon felvettem ezt a wild cardos dolgot, hogy rossz nap stb.. a fszt, ezek profik, itt ilyen nem létezik.:)
  • Ulvar
    ja meg miután kiderült hogy a Vikingsnál nem játszik Ponder nagybetűkkel leírtam hogy Packerst lehet rakni :).
  • Ulvar
    idézek magamtól még a legelején:

"De ha tényleg szeretnék tenni, akkor Texans Packers, Ravens, Seahawks. ÉN ezekre tennék."

Részeg mondta hogy Packers nyer, csak nem simán, szóval nem tudom miért mondod hogy nem mondtuk :). Az más kérdés, hogy simán lehetne az ellentéte is a dolgoknak, csak ezt még nem értheted, mert nem nézel sűrűn NFL-t.
  • dragon11
    lol ismét nem tettem meg mert hogy ez NFL de akkor is jött a kötelező.. jól van legközelebb én inkább nem írok ide XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Ulvar
    Ja amúgy megint összecsap a Niners - Packers. Jó lesz :)))

Mondjuk esélyesebbnek látom magunkat.
  • Ulvar
    HÁt a Texans meccs... ekkora gyenge meccset POba...hát ez nagyon tré volt. Félidőt megnéztem aztán inkább aludtam.

Felkeltem a Packers félidejében megnézzem az eredményt, asszem akkor lett 24-3...jól van alszom tovább, szarok bele....szegény Ponder...
  • ReszegKoldus
    Meglepődtem
  • ReszegKoldus
  • Ricsi234
  • ReszegKoldus
  • Ricsi234
    Sry
    *Idáig egyszer sem láttam nevetni
  • Ricsi234
    Leslie-nek mindig ilyen letört hangulata van?Egyszer sem láttam idáig nevetni
  • ReszegKoldus
    Na majd Joe Webb megmutatja
  • Darthmushroom
    meg milyen unalmas volt, ettől többet vártam volna.
  • ReszegKoldus
    Első meccsnek milyen hamar vége lett.
  • ReszegKoldus
    Vikings QB Christian Ponder is inactive.

Joe Webb starts for the Vikings tonight.

Hogy ez most kinek jó vagy rossz azt nem tudom :D
  • Narusco
    köszönöm szépen a linkeket :)
  • ReszegKoldus
    Ja, hát ez már eddig is elképzelhető volt, mert Ponder questionable, viszont a cseréje Webb meg jobb, mint ő elvileg :D
  • Ulvar
    FRISS! Elképzelhető, hogy nem Christian Ponder fog kezdeni a Minnesota Vikings csapatában, hanem Joe Webb. Ez azért fordulhat elő, mert Ponder sérült könyökében felgyülemlett folyadékot le kell szívni, de nem tudni, hogy hogyan fog rá reagálni. Ponder sérülését szaknyelven nyáktömlő-gyulladásnak hívják, nem szép látvány. Az irányítóhelyzetről folyamatosan tájékoztatunk mindenkit.

LEHET RAKNI A PACKERS GYŐZELMET!!!
  • ReszegKoldus
  • Darthmushroom
    http://onlinetvkeresre.eu/lejatszo.php?kozv=4
  • Narusco
    tudtok adni a sport12-re (amelyik adja) streamet? angolt tudok én is, de nekem a magyar kommentáros kéne.