Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
ÍJJJ ...nem tudom hogy örüljek vagy se ha Friscoba kerülne ... gondolom A. Smith örül hogy a Frisco ennyire keres új QBt...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Three teams to monitor as trade talks for Tim Tebow pick up: Jacksonville, Green Bay, San Francisco. <#ticking>

Remélem Green Baybe kerül <#nyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ReszegKoldus
Optimista szerzõdés 😄

Közben mint kiderült, Hines Ward már nem igazol sehova.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

robotnyk
Peyton Manning, Broncos agree to five-year, $96 million deal

five-year <#gonosz1>
ReszegKoldus
"John Fox and John Elway never fully wrapped their arms around Tebowmania. Elway's embrace of Tim Tebow was more like a cautious man hug between new co-workers, all backslaps and distance.

Peyton Manning provided the perfect way out. Elway can tell Broncos fans that this is what a "real quarterback" looks like."

Valami ilyesmit akartam írni én is, de ha már úgyis leírták... <#nevetes1>
Tebow majd elmegy Brady helyére és akkor ez egy mozgalmas offseason <#vigyor1>

bakkerman
mekkora egy nulla az a játékos is OMG 😄DD sose bírtam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Shep
Hát figyelj, ha nyer vele a csapat ... 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ReszegKoldus
Tyler Palko megy majd hail maryket dobálni <#beka3>

LasDen
rex grossman

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Vigyenek már Friszkóba végre egy normális irányítót!! Kár, hogy ez a Manning gyerek nem jött össze 😞

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jakuza001
*adjak el / mivel meg nem tettek meg

Jakuza001
Csikoktol a Vadlovakhoz. 😄
Jo az ugy is szeretem a Broncost, bar kerdes, hogy a magaslaton lesz e Peytonnak eleg tudeje.
Mondjuk nem ertem miert adtak el Tebow-t. Mogotte tanulhat ugy sincs sok hatra a karrierjebol Manningnek csak 2-3 ideny szerintem.

ReszegKoldus
Neeem, csak álmodozok😄
Pl. valamelyik Kansas elleni meccset adhatná a sport tv és Sanyi lehetne a szakkommentátor, vidám adás lehetne 😄

Amúgy nem tudom a Denverhez akarnak-e elkapókat vinni, talán nem ártana. Mehetne oda Mike Wallace és Hines Ward, persze úgyse fognak, pláne mindkettõ, ez megint csak a mi lenne ha kategória 😄

LasDen
gonosz vagy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
Pittsburgh, Baltimore, New Orleans, New England ellen játszik a Denver, ami úgy érdekesebbnek tûnik tévés felhajtás szempontból. Meg remélem a Kansast elverik oda-vissza, mert miért ne 😄

ReszegKoldus
Jeee <#taps><#pias>

LasDen
nem gondoltam volna, hogy õk lesznek a befutók...
Tebow eltebowingolhat....😄

már nlf.com-on is kint van

How much can you take,before you snap?

aaasdd
fél órája megnyerte a csatát (schefter szerint) a broncos 😄
LasDen
most épp a Titans vezet...😄

Ulvar
Majd elválik, de sokat nem veszítenénk Alex távozásával...

ReszegKoldus
Kettõ is van, illetve igaz csak az egyik draftolt, akkor Kaepernick?
Még olyat is el tudnék képzelni, hogy Hasselbeck kerülne San Fransiscoba, tõle tanulhatnának esetleg valamit.

ReszegKoldus
Nem értek hozzá, de nekem fura, hogy még mindig "versenyben" vannak, ha csak bepróbálkoztak. Mondjuk én is a 3 csapat közül legkevésbé a Denvert tartom valószínûnek.

Ulvar
Van ott tavaly draftolt QB...

Darthmushroom
Manning-nél szerintem csak bepróbálkozott a Denver, szerintem számolnak Tebow-val, idén köré építik a csapatott jobb lesz mint tavaly.ne felejtsük el tavaly még Orton volt év elején az elsõ számú.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Lehet, hogy az idõ megszépíti az emlékeket, de nekem nem rémlik, hogy a New England ellen olyan nagyon rossz lett volna, úgy emlékszem szoros volt az a meccs, csak aztán Dan Connolly csúnyán "belerondított" 😄

robotnyk
gyakorlatilag inkább egy meccs
ReszegKoldus
Mármint 3 évre leszerzõdtetni valakit, aki csak 2 meccsen kezdett és ott mutatott jó teljesítményt? Na igen, azért én is kíváncsi leszek mire lesz képes kezdõként, legalábbis gondolom nem feltétlenül cserének szerzõdtették.

További forgatókönyv, hogy Smith megunja a tökölést, elszerzõdik Miamiba, Manning Tennesseebe, a 49ers meg bajban lesz. Tebow meg megköszöni az úrnak, hogy hatott a sok tebowingolás 😄

robotnyk
nem vagyok benne biztos, hogy megérte
ReszegKoldus
Matt Flynn Seattlebe szerzõdött 3 évre

LasDen
manning inkább menjen haza...

ReszegKoldus
Végül is a kettõ közül mindegy hova megy, mert az alapszakaszban is lesz 49ers és Titans elleni meccs 😄

csak túl elfogult vagy és nem látod a fától (sajttól) az erdõt <#vigyor>

ReszegKoldus
RGIII Washingtonba megy az álmoskönyvek szerint 😄

ReszegKoldus
Én azt így elõre nem tudnám megmondani ki milyen erõs lesz a következõ szezonban, de egy Manning, Moss, Manningham, Davis, Gore az elég jól hangzik (és milyen jó lenne elverni õket a playoffban<#beka3>).

szerintem, ha reálisan nézzük, akkor épp a Titans-nél van a legnagyobb esélye playoff-ba jutni. jax hulla gyenge, colts szintén, texans-nál jó a def, de idén is csak épphogy õk jutottak tovább a Titans elõtt, pár szerencsés meccsel. Titans-nél jó offense van, pár remek elkapóval és a liga egyik legjobb futójával,ha végre felépül.

én legszívesebben SF-ben akarnám tudni és akkor meg is van az új bajnokcsapat 😊

ReszegKoldus
Az nem jóóó, akkor már menjen Denverbe, Tebow meg tebowingoljon "le" az UFL-be 😄

Manning szerintem marad a Titans-nél

bakkerman
akkor Manning vagy RGIII tuti náluk köt ki

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Hmmm...

ReszegKoldus
Alex Smith a Dolphinshoz ment "látogatóba" <#vigyor1>

ReszegKoldus
Pedig most már a Miami is kiszállt, most a két nagy esélyes elvileg a Denver és a Tennessee

robotnyk
titans.
Jakuza001
Szerintem oda nem megy, ellenben attol fuggetlenul, hogy azt mondtak nem menne Washingtonba nem kis eselt latok en arra, de az elso tippem meg mindig a Cardinals.

ReszegKoldus
Vajon Denverben most azért tebowingolnak, hogy jöjjön Manning, vagy hogy ne jöjjön? 😄

Jakuza001
Ot mar senki, mivel megis marad Indianapolisban es ket evre alairt.
Viszont Pierre Garcont leigazolta a Washington, igy most futot is igazolnia kell a Coltsnak. Ugy meggyengul majd a Colts, hogy mire osszekaparnak majd egy ertelmes csapatot, Luck kioregedik.

robotnyk
Reggie Wayne-t is akarja szerintem a legtöbb csapat akit érdekel Manning
ReszegKoldus
Ha Manning Miamiba megy ki kapja el a passzait? Brandon Marshallt most "vitte el" a Chicago 😄

Ulvar
elõbb kerüljön oda Manning 😄.

ReszegKoldus
Nyilván, de lehet, hogy lecserélné legtöbb extra pontot berúgóra 😊
Azért tavaly feleannyit kellett próbálkoznia, mint az elsõ helyezettnek, gondolom ez változna.