Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az Any Given Sunday -t láttátok? én végig sem bírtam nézni.

Ulvar
Valóban kurva jó film 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

oakland, de marhajo film

Fenrir
Youtube-on is vannak fent NFL által kiadott videók, pl a '85-ös Bears is.

A halál csupán a kezdet...

Ulvar
<#eljen><#taps>

Rincewind
Nekem nagyjabol ezek jutnak az eszembe (tobbet mar masok is emlitettek alattam):

NFL-en alapulo filmek:
- Invincible (Philadelphia Eagles, valos tortenetet dolgoz fel)
- The Express (Clavelend Browns, valos tortenetet dolgoz fel, de nagy - resze inkabb egyetemi focirol szol)
- Brian's Song (Chicago Bears, valos storyn alapul)
- Leatherheads (fikcionalis csapat, de igaz torteneten alapul)
- Any Given Sunday (fikcionalis, de NFL-en alapul)
- Playmakers (TV Show, kitalalt csapat, de NFL-en alapul)

Egyetemi vagy kozepiskolai focin alapulo filmek:
- Friday Night Lights (kozepiskolai focin alapul, igaz tortenet)
- Remember the Titans (ugy tudom kitalalt tortenet)
- The Blind Side (valos torteneten alapul)
- We Are Marshall (valos eletbeli foiskolai focicsapat alapjan)
- The Program (kitalalt egyetemi csapat alapjan)
- Rudy (a chicagoi Nothe Dame egyetemi focicsapat alapjan, igaz tortenet)

Teljesen fikcionalis:
- The Longest Yard (kitalalt borton foci es a 2 verzio kozul a 2005-os a jobb 😊

De maga az NFL-is szokott kiadni dokumentum filmeket az egyes csapatokrol, ha nem csak mozifilmekre vagy kivancsi).
Ulvar
Nem számít csak filmeket keresek és tudom hogy vannak olyanok amik NFLrõl szólnak. Köszönöm, lesz mit nézegetnem 😊.

ReszegKoldus
A Brian's song és az Invincible végül is megtörtént eseményeket dolgoz fel, viszont nem csapatot, az Any Given Sunday meg ugye kitalált sztori, szóval nehéz 😄

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
legyõzhetetlen, emlékezz a titánokra, bár gondolom ezeket láttad....a Blind side is megtörtént de az nem nfl...

esetleg a Hard Knocks, de az meg reality-doku 1 csapat elõszezonjáról...tavaly Jets volt, elõtte Bengals...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
Hát pl olyan mint a Moneyball c. film ami a baseballról szól (illetve a Cleveland 2002-es szezonjáról ha jól emlékszem).

ReszegKoldus
Rendes film egy konkrét csapatról? És még jó is legyen? Õõõõ 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Lenne egy kérdésem.

Tudtok olyan filmet ajánlani ami NFLrõl szól? Egy olyan évet vagy olyan évben egy csapatot amit megfilmesítettek? (és persze jó film).

Shep
De én nem is értem mit akarnak ezek a hülyék még mindig Smith-tõl? Ááá hátha megjön az eszük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ulvar
Nekem mondod???... Kurvára kéne ... aztán "HARIBO" megoldja, hogy összekovácsolódjanak szeptemberre...Kéne már egy Niners SB

ReszegKoldus
Most még Brandon Jacobs is a 49ersben kötött ki, ha még irányítójuk is lenne kezdenék félni <#beka3>

Hypo
😊)) hat csak osze jon nekik iden mert hat tavaly...😊))
GO GIANTS

Darthmushroom
alap 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ulvar
És Cowboys gyõzelem ... xDDDD

ReszegKoldus
Giants-Cowboys lesz a nyitómeccs <#whatever>

bakkerman
hülyefasz,mit hitt,hogy karrierje végéig Denverben fog Tebowingolni a srác?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hypo
sanches mellett RB lesz😊))

ReszegKoldus
Akkor ezt át kell firkálni valami sugárhajtású repülõ formára, aztán késõbb még ki tudja mire, ha New Yorkban se válik be 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
hûha....😄

ReszegKoldus
Pénteken a Packers leigazolta Szombatot <#vigyor>

Jakuza001
Andre Caldwell, Tracy Porter Denver.

Kemeny lesz ez a Bailey, Porter paros. 😛

ReszegKoldus
Josh Johnsonról nem kell info? 😄

ReszegKoldus
Forte nem új szerzõdést akar? Akkor így járt, gondolom addig húzta-vonta, amíg a vezetõség bevirított neki, hogy "ha nem írsz alá, akkor is van futónk hehehe".

ReszegKoldus
Írtam pár napja azt hiszem, hogy Manningham, Moss, Vernon Davis, Gore, azok jók lennének Manningel szerintem. Csak ugye az nem jött össze. Viszont nekik talán még Alex Smith is oda tudja dobni a labdát 😄

robotnyk
twitter alapján Forte nagyon berágott a Bearsre amiért odavitték Michael Busht
Ulvar

ReszegKoldus
Super Bowlt nyert másfél hónapja, vagy milyen infot? 😄

Ulvar
Mario Manningham...errõl valaki tudna infot adni?

Jakuza001
Mar akinek. 😛PP

Fec papa
Hát ezt se ide akartam írni. 😄DDD Kicsit késõ van már bocs. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ReszegKoldus
NFL says #Saints bounties were placed on at least 4 QBs - Brett Favre, Kurt Warner, Aaron Rodgers & Cam Newton

"Szentek" <#mf1>

Hypo
nem akar messzire költözni😊 hát ha folytatja a lejton menetelest nem bánom csak ha feléled akkor leszek dühös😊

ReszegKoldus
Sean Payton egy évre felfüggesztve. Többek között ez a Saintsre mért büntetés elvileg.

Tebow meg Jetsbe ment. 😄

Jakuza001
Azert az kemeny lesz ha Jetsbe megy Brandon Jacobs.

LasDen
öreganyám labdáit is elkapnák azok a TEk...😄

már most alig birom a várakozást, mi lesz még itt omg...

<#hehe>

How much can you take,before you snap?

Darthmushroom
van pletyka rá h Pat-s be is mehet. BB meg JMD köztudottan szereti Tebowt. hát JMD vitte Denverbe is.Talán ha merne ülni padon Brady taníthatna valamit BB-vel neki.Futónak meg am tökéletes lenne 😄 fõleg h Green-Elvis valszeg távozik.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Én is attól félek, ezért jó, hogy New Englandbe megy Bradyt kiszorítani, a tight endeket még Tebow is el tudja találni a labdával 😄

LasDen
gondoltam...csak kifejtettem tebow véleményemet....amúgy meg GB-nél kiszorítaná semmi perc alatt Rodgerst...😄

ReszegKoldus
Szerintem még mindig a legjobb célpont az UFL lenne <#nezze>

ReszegKoldus
Ebbe én annyira nem gondoltam bele, csak hogy a Packersnek nem biztos, hogy jó lenne a Tebow körüli felhajtás <#beka3>

csak ne a friscoba,csak ne a friscoba, kérlek!

How much can you take,before you snap?

LasDen
tebownak szerintem az egész felhajtás körülötte nem tesz/tett jót....meg nyugodtan maradhatott volna denverben és tanult volna manningtõl, mert nem véletlenül nem kezdõ irányítóként kezdte...

ReszegKoldus
Azért az se gyenge, hogy Denverben a visszavonultatott 18-as mezben fog játszani Manning 😄

Tebow meg jó lesz Green Bayben futónak 😄
Csak a körülötte való felhajtás nem kéne, mert így azért nem biztos, hogy jó lenne, ha oda menne.