13258
feenMUx.jpg
  • Ulvar
    Jaja :D
  • Darthmushroom
    azért hihetetlen mennyire nem segítik az elkapók Luckot, pedig látszik h nagyon akar
  • ReszegKoldus
    Maradjon csak a 4/3, mert akkor nekem is 4/3 lesz :D
  • ReszegKoldus
    megint szól a BULLSHIT! :)
  • szomferi
    maradni fog a 4/3 :D
  • Ulvar
    Eldőlt...4/3 a tippeim aránya. Már csak a Seahawksnak kell nyernie és akkor minden hétvégi tippem bejön :D.
  • Ulvar
    Felejtsd el, most a Hollók beviszik és eldőlt lényegében a meccs. Nem lehet akkora szerencséje Lucknak hogy ezt megfordítsa.
  • Darthmushroom
    na már csak egy olaszok elite irányítója dobjon egy INT-t h legyen még esély meg izgalom :D
  • Ulvar
    kezdő csapat...amíg fejben nincsenek ott hogy ez Playoff itt 100000%on kell pörögni addig ne álmodozzanak SuperBowlról...van hova még fejlődni.
  • Darthmushroom
    omg h lehetett kihagyni... azt baltimore szokta...-.- :D
  • robotnyk
    na, most kapott ki a Colts.
  • ReszegKoldus
    Nem, az most történt meg :D
  • szomferi
    pedig kéne a -7, szépen kiverték a kezéből
  • Darthmushroom
    lehet megtörtént a momentum amin átfordul a meccs?
  • Ulvar
    Rizsecskének nem ez az igazi napja.
  • Darthmushroom
    olasz csődörnek mi passz jött már össze :D
  • Ricsi234
    Ez nekem is tetszik:D
    Csak ne lenne ilyen sok rács rajta..Kicsit kevesebb lenne és szupi (y)
  • LasDen #6866
    de ez éppenséggel kurvára tetszik :D bárcsak nekem is ilyen lett volna :D
  • Ricsi234
    Neked semmi sem tetszik...:/
  • LasDen #6864
    Lewisnak van ám sisakrácsa....nagyon menő baszki :DDD
  • Ulvar
    Luck labdavesztésére.

• Ricsi234
    pont jókor kapcsoltam köszi;D
  • Ulvar
    Sport 2n nézzed gyorsan.
  • Ulvar
    Most már kezdek tartani a Coltstól, és nem egyértelmű nálam most már a Ravens győzelem....nagyon jól játszanak!
  • Ricsi234
    már megy?:O
  • Darthmushroom
    reméljük
  • Ulvar
    jóóóó meccs lesz jóóóóóóó
  • robotnyk
    most Bruce Arians került kórházba.
  • Darthmushroom
    na ezt elég szarul fogalmaztam meg sorry
  • Darthmushroom
    ha sikerül megszerezniük az első győzelmet akkor Seahawk vagy Redskins ellen(otthon lehetnek akkor a főcsoport döntőbe is) akkor szerintem esélyesek, akár a 49s akár a Packers lesz az ellenfél a főcsoport döntőbe.
  • dragon11
    de idén máshogy lesz szted ?
  • Darthmushroom
    ők a legnagyobb fekete lovak, évek óta remekelnek az alapszakaszba de egyszerűen rájátszás meccset meg nem bírnak nyerni.
  • dragon11
    az atlanta esélyesebb ?
  • Darthmushroom
    ebbe egyet értek veled, szerintem túl nagy a hype a Denvernél, oké tényleg jók de szerintem azért annyira nem Super Bowl esélyes mint azt sokan tartják.
  • robotnyk
    ha superbowl győzelemre nem is, de főcsoportdöntőre simán esélyes már első szezonjában a Denverrel, ennél több esélye a Cowboysnál sem lett volna.
  • Sippie
    Kb az egyetlen esélye lett volna a közeljövőben superbowl-t nyerni, a csoportmeccsek meg tényleg jópofák lettek volna :D
  • Darthmushroom
    Manning-el elég durva lett volna Dallas, azért elég jó élkapóik vannak. meg egy csoportba az öcsivel az fun lett volna.
  • Sippie
    Szerintem a dallas legnagyobb baja Jerry Jones. Elhiszem hogy ő a tulaj, de más csapatoknál is alkalmaznak igazgatókat, nem pedig a tulaj látja el az összes feladatot, és hoz hibás döntéseket. Romo egyik rájátszás beli meccsén sem bizonyított, nyomás alatt rendre alulmaradt, bár a madden nfl-ben is jó értékelései voltak :D de már rég kellett volna QB utánpótlásról gondoskodni, draftolni és betanítani valakit szezonok alatt a régi iskola szerint. Én simán elpasszoltam volna Romot, és leigazoltam volna Manninget, korban sincs akkora különbség, és mögé igazolni valaki fiatalt aki tanul tőle akkor a jövő csapatát is lehetett volna építeni. Így most semmit nem építenek, csak bíznak abban hogy Romo 33 évesen majd megtáltosodik?
  • Darthmushroom
    náluk azt nem értem h meddig bíznak még benne, én már rég megpróbáltam volna mással is. mert a keret szerintem is nagyon jó,legnagyobb gond a sok labda eladással van, pl mikor összeszedettebb volt Romo és nem volt sok INT ált nyertek is.
  • Sippie
    Azért az a superbowl esélyes keret... hát nem tudom, az offense fal egy kalap kaki, a defenseben van pár jó név, de az utolsó alapszakasz meccsen nem sok momentumuk volt nekik sem. Romo meg talán a legtúlértékeltebb QB a ligában.