13258
-
#6883 Jaja :D -
#6882 azért hihetetlen mennyire nem segítik az elkapók Luckot, pedig látszik h nagyon akar -
#6881 Maradjon csak a 4/3, mert akkor nekem is 4/3 lesz :D -
#6880 megint szól a BULLSHIT! :) -
#6879 maradni fog a 4/3 :D -
#6878 Eldőlt...4/3 a tippeim aránya. Már csak a Seahawksnak kell nyernie és akkor minden hétvégi tippem bejön :D. -
#6877 Felejtsd el, most a Hollók beviszik és eldőlt lényegében a meccs. Nem lehet akkora szerencséje Lucknak hogy ezt megfordítsa. -
#6876 na már csak egy olaszok elite irányítója dobjon egy INT-t h legyen még esély meg izgalom :D -
#6875 kezdő csapat...amíg fejben nincsenek ott hogy ez Playoff itt 100000%on kell pörögni addig ne álmodozzanak SuperBowlról...van hova még fejlődni. -
#6874 omg h lehetett kihagyni... azt baltimore szokta...-.- :D -
#6873 na, most kapott ki a Colts. -
#6872 Nem, az most történt meg :D -
#6871 pedig kéne a -7, szépen kiverték a kezéből -
#6870 lehet megtörtént a momentum amin átfordul a meccs? -
#6869 Rizsecskének nem ez az igazi napja. -
#6868 olasz csődörnek mi passz jött már össze :D -
#6867 Ez nekem is tetszik:D
Csak ne lenne ilyen sok rács rajta..Kicsit kevesebb lenne és szupi (y) -
#6866 de ez éppenséggel kurvára tetszik :D bárcsak nekem is ilyen lett volna :D -
#6865 Neked semmi sem tetszik...:/ -
#6864 Lewisnak van ám sisakrácsa....nagyon menő baszki :DDD -
#6863 Luck labdavesztésére.
-
#6862 pont jókor kapcsoltam köszi;D -
#6861 Sport 2n nézzed gyorsan. -
#6860 Most már kezdek tartani a Coltstól, és nem egyértelmű nálam most már a Ravens győzelem....nagyon jól játszanak! -
#6859 már megy?:O -
#6858 reméljük -
#6857 jóóóó meccs lesz jóóóóóóó -
#6856 most Bruce Arians került kórházba. -
#6855 na ezt elég szarul fogalmaztam meg sorry -
#6854 ha sikerül megszerezniük az első győzelmet akkor Seahawk vagy Redskins ellen(otthon lehetnek akkor a főcsoport döntőbe is) akkor szerintem esélyesek, akár a 49s akár a Packers lesz az ellenfél a főcsoport döntőbe. -
#6853 de idén máshogy lesz szted ? -
#6852 ők a legnagyobb fekete lovak, évek óta remekelnek az alapszakaszba de egyszerűen rájátszás meccset meg nem bírnak nyerni. -
#6851 az atlanta esélyesebb ? -
#6850 ebbe egyet értek veled, szerintem túl nagy a hype a Denvernél, oké tényleg jók de szerintem azért annyira nem Super Bowl esélyes mint azt sokan tartják. -
#6849 ha superbowl győzelemre nem is, de főcsoportdöntőre simán esélyes már első szezonjában a Denverrel, ennél több esélye a Cowboysnál sem lett volna. -
#6848 Kb az egyetlen esélye lett volna a közeljövőben superbowl-t nyerni, a csoportmeccsek meg tényleg jópofák lettek volna :D -
#6847 Manning-el elég durva lett volna Dallas, azért elég jó élkapóik vannak. meg egy csoportba az öcsivel az fun lett volna. -
#6846 Szerintem a dallas legnagyobb baja Jerry Jones. Elhiszem hogy ő a tulaj, de más csapatoknál is alkalmaznak igazgatókat, nem pedig a tulaj látja el az összes feladatot, és hoz hibás döntéseket. Romo egyik rájátszás beli meccsén sem bizonyított, nyomás alatt rendre alulmaradt, bár a madden nfl-ben is jó értékelései voltak :D de már rég kellett volna QB utánpótlásról gondoskodni, draftolni és betanítani valakit szezonok alatt a régi iskola szerint. Én simán elpasszoltam volna Romot, és leigazoltam volna Manninget, korban sincs akkora különbség, és mögé igazolni valaki fiatalt aki tanul tőle akkor a jövő csapatát is lehetett volna építeni. Így most semmit nem építenek, csak bíznak abban hogy Romo 33 évesen majd megtáltosodik? -
#6845 náluk azt nem értem h meddig bíznak még benne, én már rég megpróbáltam volna mással is. mert a keret szerintem is nagyon jó,legnagyobb gond a sok labda eladással van, pl mikor összeszedettebb volt Romo és nem volt sok INT ált nyertek is. -
#6844 Azért az a superbowl esélyes keret... hát nem tudom, az offense fal egy kalap kaki, a defenseben van pár jó név, de az utolsó alapszakasz meccsen nem sok momentumuk volt nekik sem. Romo meg talán a legtúlértékeltebb QB a ligában.