13258
feenMUx.jpg
  • McCartman
  • ReszegKoldus
    Jujj
    [spoiler]
  • ReszegKoldus
    Jövő héten már gondolom lesz olyan meccs is, ahol 24-nél több pontot szerez a győztes.
  • McCartman
    Nem tudom mi a faszt képzeltek mikor már az első félidőben lehetett látni, hogy visszafutni se képes a pályára.
    Első negyed, hengereltek.
    Sérülés, 0 pont a meccs hátralévő részében.
  • Darthmushroom
    szerintem meg az a baj amit mondtak is h karrierje is rámehetne. most "szerencséje" volt h annyira nem ment ki a térde, pedig durván leragadt a lába.hamarabb kellet volna meglépni ezt jöjjön a csere.
  • McCartman
    Miért lenne belőle?
    Akkor szerintem meg képregény.
  • McCartman
    Nem, ez a legnagyobb baj mert már 2 negyeddel ezelőtt le kellett volna hozni.
  • Ulvar
    Ebből egyszer még film lesz...
  • szomferi
    most ez a kisebbik baj, mert 2 TD-nyi lehet a különbség... ez ennyi volt
  • McCartman
  • McCartman
    Faszért nem hozzák le, ha egyszer nem tud játszani és már ki is derült, hogy a másik újonc irányítóó is megállja a helyét.
  • szomferi
  • Ulvar
    jaja!
  • Darthmushroom
    hatalmas meccs, végre egy kis playoff hangulat. van itt minden, végre.
  • Darthmushroom
    fuhh Atlanta szurkolok félhetnek, innen akárki jut tovább nem lesz egy könnyű ellenfél, főleg ism.ve a Falcons playoff szerepléseit.
  • ReszegKoldus
    RG3 olyan Karate Kid-es meccseket fog nyomni, fél lábbal is megnyeri
  • ReszegKoldus
    Szerintem is.

Az a "baj", hogy engem pl nagyon nem érdekel, hogy melyik milyen csapathoz került, hogy milyen mutatója volt a csapatának tavaly és mennyit javult idén, meg ilyen baromságok :D
  • Darthmushroom
    hát hülyeség tőle, de látszik h ő akarja vinni a csapatot, és más nem érdekli. kicsit ilyen filmbeli :D
  • Ulvar
    HÜLYE KAN NIGGER! Minek erőlteti a lábát!!! Istenem :(((

Esküszöm drukkolok neki, erre ezt csinálja ez a lökött...
  • Darthmushroom
    azaz :D egy állat. Szerintem jobban megérdemelné az Év Újoncát mint Luck. Szerinted?
  • ReszegKoldus
    RG3!!!
  • Darthmushroom
    remélem ez szorosabb meccs lesz mint az eddigi 3. mert eddig csalódás számomra playoff.
    am bekezd a Redskins.
  • Darthmushroom
    laza, ultrák+csatlakozott melléjük sima szurkolókból is jó pár szurkoló. bár utálom a pool, szóval ilyet még nem láttam (angliába), de negyed/fél stadion nyomja. egyedül Old Firm derbyn Skóciába láttam hasonlót. de különbség van,h ultrák nyomják az ellenfélnek vagy egész közönség a bíróra.
  • ReszegKoldus
    Bocs, valóban.

Bár én úgy vagyok vele, hogy rossz nézni (hallgatni) amikor csak artikulálatlanul üvöltöznek minél hangosabban, ezért felüdülés az ilyen "szervezett" dolog :)
  • Darthmushroom
    az erőszakos cselekményekre írtam, nem a videóra
  • ReszegKoldus
    Ááá, ha ez neked már futballhuliganizmus, akkor értem a Bullshitezéssel kapcsolatos problémát :D
  • Ulvar
    nézd meg a vidimet.
  • Darthmushroom
    1 szóval: futballhuliganizmus
  • Ricsi234
    Nem láttam a végéig a meccset..Mennyi lett?Raytől hogyan köszöntek el?Stb..;)
  • Darthmushroom
    azért van különbség h egész stadion skandálja vagy egy két ember vagy egy kisebb csoport. nem értenek egyet kifütyülik meg bekiabál egy két ember az megszokott.
  • Ulvar
    Hát amikor Európában zajlanak az erőszakos cselekmények nem csak szavak arra mint mondunk?

Vagy amikor Liverpool - Chelsea meccs van...és a Liverpooliak éneklik remek szerzeményüket: csak linkbe...
  • ReszegKoldus
    Jó, de vegyük hozzá, hogy én elfogult vagyok, szerintem nem kapott eleget :D
  • Casillas
    lol azért kurvára nem. megfújták ma bőven a hazai pályát a facemaskoknál is például.
  • ReszegKoldus
    Hát nem tudom, én európai focihoz vagyok szokva, ott meg ennél durvább is elhangzik :)
  • Darthmushroom
    hát csak "csúnya" szó. és ilyen meccset csak nézhetnek gyerekek is. meg mikor vezetnek nem 1 TD-vel akkor igazi parasztság a bírónak szarozni akkor is ha jogos ha nem. valakinek ez poén valakinek meg nem, én utóbbi vagyok.
  • ReszegKoldus
    Miért szánalom? Végre valami értelmeset is lehetett hallani megint, legutóbb még a cserebíróknál volt ilyen :D
  • Darthmushroom
    szerintem meg pont h nem, elején volt vagy 2 sisak rács amit nem fújtak be. most a végén sisak a sisakra jogos volt, a magyarázásra meg megint jogos volt a büntetés. attól h hazai pálya elég gáz ilyet skandálni az értelmi színtűket mutatja.
  • robotnyk
    jó lesz ez a colts, nincs szégyenkezni valójuk
  • ReszegKoldus
    A bírók segítik eleget
  • Darthmushroom
    kb szánalom