13258
-
McCartman #6923 -
#6922 Jujj
[spoiler] -
#6921 Jövő héten már gondolom lesz olyan meccs is, ahol 24-nél több pontot szerez a győztes. -
McCartman #6920 Nem tudom mi a faszt képzeltek mikor már az első félidőben lehetett látni, hogy visszafutni se képes a pályára.
Első negyed, hengereltek.
Sérülés, 0 pont a meccs hátralévő részében. -
#6919 szerintem meg az a baj amit mondtak is h karrierje is rámehetne. most "szerencséje" volt h annyira nem ment ki a térde, pedig durván leragadt a lába.hamarabb kellet volna meglépni ezt jöjjön a csere. -
McCartman #6918 Miért lenne belőle?
Akkor szerintem meg képregény. -
McCartman #6917 Nem, ez a legnagyobb baj mert már 2 negyeddel ezelőtt le kellett volna hozni. -
#6916 Ebből egyszer még film lesz... -
#6915 most ez a kisebbik baj, mert 2 TD-nyi lehet a különbség... ez ennyi volt -
McCartman #6914 -ó -
McCartman #6913 Faszért nem hozzák le, ha egyszer nem tud játszani és már ki is derült, hogy a másik újonc irányítóó is megállja a helyét. -
#6912 -
#6911 jaja! -
#6910 hatalmas meccs, végre egy kis playoff hangulat. van itt minden, végre. -
#6909 fuhh Atlanta szurkolok félhetnek, innen akárki jut tovább nem lesz egy könnyű ellenfél, főleg ism.ve a Falcons playoff szerepléseit. -
#6908 RG3 olyan Karate Kid-es meccseket fog nyomni, fél lábbal is megnyeri -
#6907 Szerintem is.
Az a "baj", hogy engem pl nagyon nem érdekel, hogy melyik milyen csapathoz került, hogy milyen mutatója volt a csapatának tavaly és mennyit javult idén, meg ilyen baromságok :D
-
#6906 hát hülyeség tőle, de látszik h ő akarja vinni a csapatot, és más nem érdekli. kicsit ilyen filmbeli :D -
#6905 HÜLYE KAN NIGGER! Minek erőlteti a lábát!!! Istenem :(((
Esküszöm drukkolok neki, erre ezt csinálja ez a lökött... -
#6904 azaz :D egy állat. Szerintem jobban megérdemelné az Év Újoncát mint Luck. Szerinted? -
#6903 RG3!!! -
#6902 remélem ez szorosabb meccs lesz mint az eddigi 3. mert eddig csalódás számomra playoff.
am bekezd a Redskins. -
#6901 laza, ultrák+csatlakozott melléjük sima szurkolókból is jó pár szurkoló. bár utálom a pool, szóval ilyet még nem láttam (angliába), de negyed/fél stadion nyomja. egyedül Old Firm derbyn Skóciába láttam hasonlót. de különbség van,h ultrák nyomják az ellenfélnek vagy egész közönség a bíróra. -
#6900 Bocs, valóban.
Bár én úgy vagyok vele, hogy rossz nézni (hallgatni) amikor csak artikulálatlanul üvöltöznek minél hangosabban, ezért felüdülés az ilyen "szervezett" dolog :) -
#6899 az erőszakos cselekményekre írtam, nem a videóra -
#6898 Ááá, ha ez neked már futballhuliganizmus, akkor értem a Bullshitezéssel kapcsolatos problémát :D -
#6897 nézd meg a vidimet. -
#6896 1 szóval: futballhuliganizmus -
#6895 Nem láttam a végéig a meccset..Mennyi lett?Raytől hogyan köszöntek el?Stb..;) -
#6894 azért van különbség h egész stadion skandálja vagy egy két ember vagy egy kisebb csoport. nem értenek egyet kifütyülik meg bekiabál egy két ember az megszokott. -
#6893 Hát amikor Európában zajlanak az erőszakos cselekmények nem csak szavak arra mint mondunk?
Vagy amikor Liverpool - Chelsea meccs van...és a Liverpooliak éneklik remek szerzeményüket: csak linkbe... -
#6892 Jó, de vegyük hozzá, hogy én elfogult vagyok, szerintem nem kapott eleget :D -
#6891 lol azért kurvára nem. megfújták ma bőven a hazai pályát a facemaskoknál is például. -
#6890 Hát nem tudom, én európai focihoz vagyok szokva, ott meg ennél durvább is elhangzik :) -
#6889 hát csak "csúnya" szó. és ilyen meccset csak nézhetnek gyerekek is. meg mikor vezetnek nem 1 TD-vel akkor igazi parasztság a bírónak szarozni akkor is ha jogos ha nem. valakinek ez poén valakinek meg nem, én utóbbi vagyok. -
#6888 Miért szánalom? Végre valami értelmeset is lehetett hallani megint, legutóbb még a cserebíróknál volt ilyen :D -
#6887 szerintem meg pont h nem, elején volt vagy 2 sisak rács amit nem fújtak be. most a végén sisak a sisakra jogos volt, a magyarázásra meg megint jogos volt a büntetés. attól h hazai pálya elég gáz ilyet skandálni az értelmi színtűket mutatja. -
#6886 jó lesz ez a colts, nincs szégyenkezni valójuk -
#6885 A bírók segítik eleget -
#6884 kb szánalom