Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ReszegKoldus
Ja egyetemi foci az volt elõzõ szezonban digi sporton is meg eurosporton is, azt nem tudom hogy élõben-e, de az is valamikor szeptember körül kezdõdik nem? Én nem nagyon szoktam azt nézni 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

LasDen
digisporton is szokott menni egyetemi foci...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ulvar
Illetve van egyetemi foci ami megy, azt is jó néha nézni de azt nem ad magyar csatorna, csak stream, de annak is már vége. Aréna focit adnak eurosporton, meg tényleg néha Egyetemi focit is ha jól emlékszem...de lehet keverem már.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ReszegKoldus
Legfeljebb ismétléseket tudnának adni ilyenkor, az NFL szezon szeptembertõl februárig tart, ha az elõszezont nem számítjuk.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Lol, egész nyáron nem közvetitenek meccset?
Persze darts meg billiárdmegy egész nap. -.-

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

ReszegKoldus
Gondolom idén lesz Hall of Fame Game augusztus elején, de azt magyar tévé nem hiszem, hogy adja, meg az elõszezon meccseket se. Szerintem a nyitómeccset közvetíti a sport tv leghamarabb, az szeptember 6-án éjjel 2:30-kor kezdõdik majd.

Hi, mindig is érdekelt ez a sport és gondoltam ideje lenne megnézni egy meccset.
Mikor lesz a következö és melyik csatornán? 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Molnibalage
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ReszegKoldus

Molnibalage
Egy hülye krédésem lenne. Amikor nyakon öntik az edzõt (?) a meccs végén, az a hagyomány (?) mibõl származik és mivel öntik nyakon?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

the gayest black guy?😮

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
Félig off, de újabb trófea került Titletownba <#nyes>

Ulvar

Hypo
http://trailers.apple.com/trailers/independent/crookedarrows/

ReszegKoldus
Én egyelõre örülök 😊

😄D szép volt.

Casillas
Bizonyára, különben nem érné meg közvetíteni.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ReszegKoldus
Inkább csak reggel, azért annyira nem izgi az szerintem 😄

LasDen
valaki fogja nézni a draftot??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

HunnernesKonge
Nem tudom volt -e már itt valaki aki szólt volna biztos ami biztos...
Másik fórumról...:

"NFL rajongók figyelmébe. Két haverom - akik az Indexen közvetítették idén a Super Bowlt - indított egy blogot, ami napi szinten foglalkozik az ottani történésekkel. Lessétek meg!"

Webkettõ meg minden, arckönyvön is fennvannak ha valakinek így kényelmesebb:
ReszegKoldus
Igen, spikeolni olyankor szoktak amikor már nincs idõkérésük, itt ha 3-4 mp lett volna még, akkor megáll az óra, és vesztenek egy játékot szóval 2. kísérlettel lehetett volna még egy utolsó játék.

megáll az óra úgy tudom

Ulvar

Ez mit jelent hogy a földre csapta az utolsó pillanatban a labdát? (illetve mit akart volna jelenteni, ha sikerül)

Ulvar

Ulvar
Startnak értettem 😊.

Casillas
de hát õk csoporttársakként minden évben találkoznak kétszer, ez azért nem annyira meglepõ

ReszegKoldus
Jobb lett volna az a meccs idén januárban 😄

Ulvar
Most nézem, a Bengals vs Ravens is cuki lesz.

Ulvar
Jó lenne ha a Packers-t megvernénk (vendégként). Az szép start lenne.

Ulvar
HÁHÁÁ Összecsapunk 😛 😄. Na erre kíváncsi leszek 😄.

ReszegKoldus
És úgy nézem akár rögtön két Packers meccset adhat a sport tv, már ha a csütörtök esti meccseket egész szezonban közvetítik, mert miért ne közvetítenék <#vigyor>

ReszegKoldus
Végre kint van a menetrend

Animefox
Ulvar

Aki esetleg még nem látta volna, és fõleg ha niners szurkoló akkor kötelezõ!

ReszegKoldus
Az új mezeket nem tudom láttátok-e már.

Ulvar
Direkt megnéztem youtube-on pár interjút amit készítettek vele, hát a többi ilyen nagy darabhoz képest igen csak jámbor, bár ha nem ismerném és utcán szembe jönne megfordulnék és futnék... 😄.

LasDen
mondjuk azé valóságban nem néz ki olyan jámbornak mint a filmben 😄

ReszegKoldus
Persze, 2009-ben draftolták 😊

Ulvar
Hát megnéztem ezt a Blind Side-ot....ez brutális ... ez a sztori, ez a csávó...hát ez brutális...és ez ma is Ravens játékos?

Ulvar
A kurva anyját.......már elnézést...

ReszegKoldus
Ezek után alkalmazza majd még valaki?
Bár én meghallgatnám más csapatoknál is az ilyen meccs elõtti, nem kimondottan a nyilvánosság számára tartott beszédeket <#vigyor>

Jakuza001
Nagyon gyenge.
Ellenben a The Express az jo.

Darthmushroom
ja az is jó film bár nem sok köze van nfl-hez 😄 The Rock edzõ benne egy fiatal korúak javítójánál.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Casillas
+Gridiron Gang, bár nem láttam még, de állítólag ez se rossz.

Fenrir
Múltkor belogoltam és megnéztem a 70+-os játékosaimat, de ennyire futotta csak 😊

A halál csupán a kezdet...

Jakuza001
Ezzel a jatekkal jatszik valaki rajtam kivul ?

Goal Line Blitz

Shep
Az ám, az tényleg jó film. Bár nekem a Csontdaráló is tetszett 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bakkerman
a We are Marshall nekem a kedvenc amerikai focis filmem,nagyon nagyot játszik benne McConaughey, tanulságos film,legalább féltucatszor láttam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
pedig jó...nekem tetszett...

amúgy az utolsó cserkész is nfl-es film...részben 😄