13258
-
#6963 Nekem nem tetszik, hogy csak 1.2 körül adják mindkettőt, ennyire nem gondolom gyengének az ellenfeleiket. Szerintem nyerni fognak, de remélem nem simán. Meg azt is remélem, hogy most már rendes playoff meccsek lesznek, múlt héten 4-ből csak 1 volt az. -
#6962 mert itt már nincs rossz csapat, főcsoport elődöntőkről van szó, oda nem nagyon szoktak véletlenül eljutni -
#6961 sztem nagyon sima.. szted mért nem ?:S -
#6960 Fogadj rájuk nyugodtan, ha úgy érzed.
Engem jobban érdekel, hogy a másik két meccsen vendéggyőzelem legyen. -
#6959 mért nem egyértelmű? nemár:D -
#6958 Bears-Redskins 73:0 1940-ben -
#6957 Én nem hiszem, hogy ennyire egyértelmű lenne az a két meccs, mint amilyen szorzókat adtak rájuk. -
#6956 Sziasztok!Ugye nem nagy baj ha berakom?:D
(All-Madden,és minden feltolva maxra:DD)
Vajon a való életbe volt már ilyen hogy ilyen mennyiségű verést kapott valamelyik csapat?
-
#6955 sztetek is ez lesz ?:D:D -
#6954 Hall of Fame döntősök
Cris Carter remélem bekerül most már -
#6953 Nekem jó, de a másik két meccsen legyen meglepetés. -
#6952 elődöntő??????? AFC döntő :D. -
#6951 Denver + Patriots győzelem.
Nah, mit szóltok hozzá, sztetek is ez az elődöntő lesz ?:) -
#6950 Nos, Budapesti rajongóknak ajánlom figyelmébe. Jöjjenek el a Champsbe, ahol a meccset vetítik, valamint rajongókkal lehet együtt enni inni ami csak tetszik! Pár Niners rajongóval mi már megyünk, de adják az összes többi meccset is (aznap ugyebár a Broncos-Ravens lesz, a Niners-Packers előtt).
-
#6949 RGIII meccs előtt =)
-
#6948 nem olyan durva ez. hihetetlen ez a modern orvos tudomány :) -
#6947 Majd behánytam de megnéztem..
-
#6946 az eljárás. gyenge idegzetűeknek nem ajánlott.
-
#6945 Adam Schefter most írta ki fbre..
Dr. Andrews: "Robert Griffin III had successful knee surgery early this morning. He had a direct repair of his LCL and a re-do of his previous ACL reconstruction. We expect a full recovery and it is everybody's hope and belief that due to Robert's high motivation, he will be ready for the 2013 season. The goal of his treatment is to give him the best opportunity for a long professional career." -
#6944 xDD
hát, ha sajtfejű akar lenni akkor csak tessék :D. -
#6943 Ez jó ötlet, ne mondd el melyik csapatnak szurkolsz, én se mondom meg -
#6942 ajánlom hogy olvasgasd szépen a bowl.hu oldalt. Nagyon jó, szabályok ismeretében stb...amit csak akarsz.
Aztán ismerd meg magát az NFL-t. Alapját, picit történelmét, és jelenlegi csapatait hogy AFC vagy NFCben vannak. Nézz youtube-on videókat, ha van lehetőséged töltsd le a meccseket bizonyos torrent oldalakról. Amit csak tudsz. Ha értesz jól angolul, akkor nfl.com-ot is olvasgasd.
Aztán ha lesz rálátásod a csapatokra, múltjukra stb...akkor válaszd ki a számodra szimpatikus csapatot, és szurkolj annak. 2 évig úgy néztem NFLt hogy senkinek nem szurkoltam, és annyira úgy nem kötött le. Aztán nagyon megtetszett az egyik (direkt nem mondom melyik) és azóta nem csak azt, de minden tőle független meccset is megnézek, mert érdekel hogyan alakul máshol más divízióban a meccsek, meg itt mindenki részletesen foglalkozik a csapatokkal.
Ha ezek után van kérdésed, akkor kérdezz. Biztosan lesz rá válasz. -
syberia2 #6941 Hello
Új vagyok NFL téren, mit javasoljak, hogy kezdjek neki?:D
(már elkezdtem élvezni a meccseket és ismerek 5-6 játékost is:D)
-
#6940 hát ha siettetik könnyen úgy járhat mint Shawne Merriman -
#6939 Úgy legyen, csak olyan szinten is játsszon :D
Bár azért 2x egymás után ilyen csoda nem hinném, hogy lesz. -
#6938 Hát szép kis meccsek lesznek, gratula minden playoff ba jutó csapatnak, a listát nézve nem könnyű a választás de legyen HAJRÁ BRONCOS -
#6937 biztos hogy játszani fog idén. Lásd AP. -
#6936 Na akkor gondolom legközelebb a 2014-es szezonban játszik majd...
Ezt már valószínűleg nem ünneplik meg a Bahamákon, mint a draft picket. -
#6935 Szurkolok is a Falconsnak, hogy meglegyen a playoff győzelmük :D
Ha az nem sikerül, még mindig összejöhet a "bosszú" (jéghidegen tálalva), de nem akarom elkiabálni... -
#6934 1 -
#6933 Majd, ha a sors lehetőleg 2 héten belül "igazságot szolgáltat", talán kevésbé lesznek unszimpatikusak :D -
#6932 miért nem ?:( -
#6931 Ha fogadtál rájuk, akkor megértem, egyébként nem. -
#6930 jajj. nem volt netem..:S
de örülök a seahawksnak <3
dejóó:) -
McCartman #6929 Igazából ez a bosszantó, hogy feltartott kézzel mentek ki a második félidőre.
Így Cousins is le tudta volna hozni. -
#6928 Hát Favre addig játszott, amíg tudott, meg előtte az NFC döntőben is lemészárolták, ha jól rémlik...
-
#6927 konkrét meccsre és emberre gondolok, és biztos nem Cutlerre. talán Favre -
#6926 Trotylisberger, minden évben
Vagy Cutler 2 éve, de ő nem is játszotta végig a meccset :) -
#6925 nem ez az első alkalom, hogy NFL-ben valakit addig játszatnak amíg alig bír járni. Cousinsnak már az első félidőben be kellett volna állnia, de minden épeszű ember legkésőbb a második félidőre behozta volna. ehhez nem kell olyan tudású edzőnek lenni, mint amilyen elvileg Shanahan. az első negyed végétől, mikor először rásérült a lábára, megszűnt a támadójáték. a passzokba nem tudott beleállni, így folyamatosan pontatlan volt. mivel nemhogy futni, lépni sem bírt, megszűnt az option, csak Morrist kellett futásban védekezni. Cousins más, ő klasszikusabb irányító, de legkésőbb a szünetben amennyire lehet át tudtak volna állni. nem is értem miért kell tönkrevágni egy elsőéves franchise qb lábát egy wild card győzelemért. még ha valami teljesen reménytelen ember lenne a tartalék, de nem az...
ha valaki emlékszik, hogy mikor és ki volt aki utoljára így kínlódott sérülten, az mondja, mert nekem nem jut eszembe, de biztos volt ilyen... -
#6924 Na tippjeim mind bejöttek...bassza meg persze ilyenkor jönnek csak be...