Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
Texans 4perc után TD

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ReszegKoldus
Randy Moss TD-t szerez

Ezt igyekszem nem minden héten beírni, de egyszer csak bejön :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
Lehet, de akkor is gyanús volt számomra, úgyhogy inkább hagytam.

Na ma hol fog játszani Tebow. Talán kap QB posztot, vagy TE, vagy...mi? :D Vagy mind? :D Még a végén bedobják a defensebe is :D.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Darthmushroom
hát ha jó napot fognak ki Bradyék tök mind1 h esik e vagy nem, volt már h szakadó hó esésbe simán nyertek és úgy h akkor se futottak sokat.

ReszegKoldus
Hát azt nem tudhatod, még lehet ez a legsimább meccs :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ulvar
még jó hogy nem fogadtam meg azt a meccset..

ReszegKoldus
Buffaloban esik és a Bills mindkét futója "egészséges", vagy legalábbis játszani fog, tökkkéletes :)

ReszegKoldus
Meg ha már úgyis itt tartunk, akkor RD3 az RG3 <#beka3>

szomferi
jaj tényleg, valamiért azt hittem, hogy a Cleveland ellen játszanak :D

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
Bills ellen játszik csoportmeccset,nem a Brown-sal :D

szomferi
jaja, meg azért minõségibbek a játékosok is a Brownnál...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Darthmushroom
az nagy meglepetés lenne szerintem ha Pats nem szedné össze magát és 1-3mal állna a forduló után. (hiába a sok sérült)

szomferi
nekem mára a Pats kell nagy pénzzel, ha jönni fog, akkor a Redskins over 23 megy majd, RD3 összedobálja ezt a bõ 3TD-t nekem, remélem :D

ReszegKoldus
1-2-vel várják a hétvégét :)
Az meg hogy illene nyerni, persze, sokaknak illene sokszor, de én pl nem tudnám megmondani, hogy sikerült összeszedniük magukat a hétfõ esti meccs után. Azért is írtam, hogy nagy verés lesz, mert ha nem sikerült, akkor a Saints esetleg épp most támadhat fel, ha sikerült, akkor el lehet verve a Saints keményen :D
A Saintsnél edzõk vannak eltiltva, a játékosokat felmentették azt hiszem.
Talán Vilma még el van tiltva.

Ulvar
A Saints fél kerete még mindig elvan tiltva nem? Én úgy tudom, a direkt rátámadunk a QBre dolog miatt. Ezért van az hogy a Panthers simán verte a Cheifs meg éppen hogy, de megverte. Múltkor jött is a 4.25. Jó lehet felszívják egyszer magukat, de nem hiszem hogy pont a Packers ellen fogják

Tudom hogy nincs olyan hogy tuti, de nem azért raktam meg õket, mert veretlenek (vagyis az elsõ 3). Hanem azért mert olyan az ellenfelük, amiket illene megfogni, fõleg most hogy visszatértek a rendes bírák, + otthon is játszanak, ami nagy elõny, még a Packers is otthon játszik 2-2vel várják a hétvégét, nekik is illene nyerni.

Ulvar
Pre-Season-be is õket emlegették, plusz iszonyat sok pénzük van, tehát valahogy úgy, mint a Cowboys, nekik is SB közelben kéne lenniük.

ReszegKoldus
És várom már, hogy a Houston kapjon ki valamikor, mert most õket szedték elõ mint legjobb csapat :D

ReszegKoldus
Olyan eredmények vannak, hogy arra nem tudom tennék-e, hogy mindhárom veretlen csapat az is marad.
A 4. meccs meg...azon nagy verés lesz, csak kérdés, hogy ki kapja :D

Casillas
De hát NFL-ben nincs tuti, fõleg nem négy. Ha választanom kéne, azt mondanám, az Arizona elmegy, a GB meg csak talán.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ulvar
Na holnapra ezt raktam tutiként

ATL Falcons @ 1.31
HOU Texans @ 1.18
ARZ Cardinals @ 1.42
GB Packers @ 1.29

Ulvar
Ez volt az amire írtam...Cribbs kapott egyet :S

http://www.youtube.com/v/D3qhSJX7qos&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ReszegKoldus
http://www.youtube.com/v/L4aqv43HM40&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ulvar
Ok nincs gond.

Ulvar
Ajjajjj, csúnya baleset történt a Ravens meccsen. Nem tudom ki nézi.

Animefox
Sport tv riporterei is megemlítették hogy ha ez nem váltja ki a lépést akkor semmi se...

ReszegKoldus
"Véleményem szerint egy két döntés ezen bíráktól is direkt volt már...hogy kikényszerítsék a vezetõségtõl ezt a lépést."

Ez nekem is eszembe jutott már... <#whatever>

ReszegKoldus
Legalább attól nem kell talán tartani, hogy ne ismernék a szabályokat vagy ne tudnák kézben tartani a meccseket és a játékosok/edzõk úgy viselkedjenek velük, ahogy az eddig ment.

Helyette majd lesznek ilyenek <#vigyor>
http://www.youtube.com/v/iAm8ga7byMo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ulvar
Hát akkor aktív BULLSHITezés, és agyon gyepálás szívlapáttal, de csak kedvesen :).

Hypo
és majd amikor azok csinalnak huyeseget lasd tavaly nem egyszer akkor majd mi lesz a sirás tárgya???:)))

Ulvar
Csodálkozom hogy nem pörög a topic.

Hát tegnap megegyeztek a bírókkal, így a hétvégétõl visszatérnek a rendes bírók. A Ravens-Pats na meg a Seahawks-Packers adta be a kulcsot.

Véleményem szerint egy két döntés ezen bíráktól is direkt volt már...hogy kikényszerítsék a vezetõségtõl ezt a lépést.

Animefox
Seehawknak szurkoltam de bíróként ezt azért akkor se adtam volna meg... de mindegy most már...

ReszegKoldus

Ulvar
az lemaradt.

robotnyk
gyõztes interception <#miaz>
Ulvar
Elsõ interception TD az NFLben, by Jennings...Jéééé ezt is megéltem.

http://www.youtube.com/v/C5xy_dC--Ms&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ulvar
Aha, az jó... remek döntések születtek

#5813. tényleg érdekes, mekkora vagyona is van ott egyes embereknek és ebbõl mennyit nem képes adni...hm.

ReszegKoldus
Mondjuk a TD drivejában (nem az 1. hanem ugye az egyetlen TD drivejában még az elsõ félidõben <#vigyor1>) már eleve 2 szabálytalansággal ment végig a Seattle, akár az is benne lehetett volna a pakliban, hogy a 8 sack mellé 0 pontot szereznek támadásban a meccs végére. <#vigyor>

robotnyk
érdekes írás az ügyben.
Ulvar
Amúgy esélyes...de ez már az NFL vezetõség sara, már meg kellett volna egyezniük a 2. hétre, és nem lenne ennyi kihagyása a rendes bíráknak.

robotnyk
amúgy már látom elõre, hogy hamarosan megegyeznek az eddigi bírákkal, és mindenki örülni fog, egészen addig a pillanatig, amíg rögtön az elsõ héten azok is csinálnak majd valami orbitális faszságot.
Ulvar
Na errõl beszéltem, rögtön a meccs elején ilyet fújt Niners meccsen a bíró! Semmi hiba nem volt és azt mondja bünti! Errõl beszéltem...és ezeken a döntéseken MECCSEK múlnak...nem vicc. Lehet hogy a rendes bírók is vétenek, de könyörgöm, kurva ritkán láttam, itt meg minden meccsen van! Rohadt idegesítõ, még akkor is, ha nem a saját csapatodat látod megszopatva. Én az igazságos játékot szeretem és a felelõs jó döntéseket.

szerintem meg les volt....vagy sakk

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Ulvar
Nem mondod hogy a Seahawkstól kiszopott a Packers... mi a tök történt?

HunnernesKonge
<#taps>
robotnyk
Hypo
Hát igen mondjuk tavaly is volt jo par mellényúlásuk a biroknak pedig akkor ugye a "profik" voltak. Na nem mintha most ne lennenek szarok, de azert az is kozrejatszik hogy ok helyettesek és igy mindent lehet rajuk kenni.

A vitatot esetben nem volt igazuk de GB-nek ezt a meccset siman nyerni kellett volna es akkor nem szamit egy td ide vagy oda.

ReszegKoldus
Ha ezután se hozzák vissza a rendes bírókat, akkor nem tudom mikor. Komoly kép/videó lesz abból, amikor két bíró egymástól 1 méterre állva két ellenkezõ dolgot mutat :D

ReszegKoldus
Hát én mondtam, hogy nem bírózok, de atyavilág... <#kuss><#vigyor>

ReszegKoldus
Bírók
http://www.youtube.com/v/aZ2i2xOXEzA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ReszegKoldus
Majd ha visszajönnek a rendes bírók kíváncsi leszek kit fognak követelni, mert azért azok se voltak tévedhetetlenek :D
Fõleg, hogy úgy hallottam az 5. hét elõtt nem is jöhetnének vissza, mert ugye orvosi vizsgálatok, meg felszerelést is kell csináltatni, meg mit tudom én még mi és ehhez persze mostanában kéne megegyezni, mert aztán már 6. hét lesz belõle stb, aztán lehet hogy nekik se használt ez a kiesett idõszak és majd csak kb november-december körül rázódnak vissza.
Vagy majd a Super Bowlra. :D