13258
feenMUx.jpg
  • Darthmushroom
    hát attól az időszaktól én is félek. de erről a Mallett-ről mindenki csak jót mond, talán ha nem is SB-k nyer majd, de azért rájátszásba rendszeresen jutottja majd a csapatott.
    am meg h sok mindenről a Patsről nem véletlen van egy Román-Magyar a csapatba, meg elmúlt évtized legmeghatározóbb csapata az 5 döntővel és 3 győzelemmel. azelőtt meg minden a Dallasról szólt még régebben meg a 49sről meg lehetne sorolni.
  • ReszegKoldus
    Amíg Ricsi a kommentátor és Brady a QB addig sok minden fog a Patsről szólni :D
    Jaa és Meskóról se feledkezzünk meg persze, tegnap már többször könyörögtem, hogy inkább ne puntoljon egyik csapat se, aztán amikor végre nem punt lett, akkor meg azért lett említve, mert ő tette le a labdát Gostkowski elé :D
  • Ricsi234
    Baltimore Ravens Super Bowl Winner ;)
  • LasDen #7360
    nem is kell hogy mindig a patsről szóljon...és szerintem nem is szól...

am nem hiszem, hogy brady távozása után ne jutna playoffba a csapat...de addig még van legalább 2-3 év....majd kiderül...Mallett meg beletanul addigra :D
  • ReszegKoldus
    Nem biztos, hogy ugyanazt értjük magas lovon ülés alatt, de nem szólhat mindig minden a Patsről, most kivételesen meg kell elégedni annyival, hogy a kommentátorok tegnap (is) azért érezhetően nekik szurkoltak (pedig Sanyi a kemény védelmeket szereti, hát persze) :)
  • ReszegKoldus
    Nem is kell, hogy bárki le legyen törve, és igen, valószínűleg ez is szerepet játszik abban, amire gondoltam :)

Mindegy, majd kiderül Brady visszavonulása és esetleges negatív mutatós playoff nélküli szezon(ok) után
  • lord nihilus
    Az utóbbi egy hónapban csak Lewisról lehetett hallani, hogy ezt a szezont csak ők nyerhetik meg, utolsó nagy esély stb...stb...Ricsiék is tegnap ha vagy 10-szer el nem mondták. Szóval a PO-ban inkább a Ravens volt magas lovon, de idén már valószínűleg nem fognak leesni róla, bár a Friscónak még marad egy kis esélye az ünneprontásra.
  • McCartman
    Azért 3 bajnoki címmel az utóbbi 10 évből nem hiszem, hogy nagyon le lennének törve. :D
  • LasDen #7355
    végülis csak 100x mondták el sport1en :D
  • dragon11
    jah télleg. saints stadionjában lesz.. ez mondhatni semleges. ok:D
  • LasDen #7353
    ott
  • Sippie
    asszem new orleansban lesz
  • dragon11
    49ers :)))

a sb semleges pályán lesz v. a 49ers otthonában lesz ?xD
  • szomferi
    +1 szavazat a szombat mellett :D
    vagy vasárnap 10-től (nálunk)
  • Sippie
    inkább a hétfő a para, van aki amiatt nem vesz ki egy szabit. Amúgy tarthatnák igazán szombaton a superbowlt, jobb lenne mindenkinek :D
  • ReszegKoldus
    Nekem nem sok, de mindenesetre magas lóról nagyobbat lehet esni :)
  • MrSpock
    Jó akkor úgy írom,hogy a nem hazai pálya előnyét élvező csapat. :) Tudom nem lehet itt sem hibázni,akár egy filmes topikban! :D
  • Shep
    9ers mióta volt esélytelenebb, mindenhol őket mondták, bukik is őket hozták ki -3,5-el akkor? :)
  • Ulvar
    2 hét múlva mi lesz?

A Harbaugh család Superbowlt nyert, ez fix...azon filózunk haverral hogyan készül fel anyu és apu meg a család az ünnepi kajákkal. :D.
  • MrSpock
    Jó két meccs volt,és bejött amiben titkon reménykedtem. A 2 "esélytelenebb" nyert.
    Nagy döntő lesz az biztos. Flacco magabiztosan,és megbízhatóan játszik,eleinte még döcögött pár átadás,de aztán belejött,és a hiper-szuper Pats védelem sem nagyon tudodd mit kezdeni. De ami meglepő volt,hogy ennyire inpotens támadójátékot mutattak fel,illetve nem. Brady enervált volt,és az elkapói is elejtegették a labdákat.
    49eseknek tetszett a támadójátékuk. Döntőben több esélyt adok nekik,a sokoldalúbb offense miatt. De majd meglátjuk 2 hét múlva mi lesz.
  • Jakuza001
    Hat ezen nincs csodalkoznivalo. :P
  • Shep
    Hát nem gondoltam volna ,hogy ilyen simán kikap a Pats, bár az összefoglalót látva, nem igazán voltak ott a pályán, főleg Brady nem.
  • Hypo #7341
    Gratula mind két csapatnak!! Remélem izgalmas SB lesz és győzzön a jobbik.
  • Darthmushroom
    ja elég vicces, facen nézem minden Pats drukker ism. gratulál a Ravensnek. viszont a Ravens fanok meg ócsároljak a Pats-t meg Brady-t h milyen csicska/ák.
  • McCartman
    Miért, mi baj velük?
  • lord nihilus
    Ha már ott tartunk Tony Gonzalez jobban megérdemelt volna egy gyűrűt.
  • McCartman
    Ez az egész Lewis sztori kezd egy csöpögős hollywoodi giccsparádéra hasonlítani...
  • ReszegKoldus
    Azt mondjuk annyira nem csodálom, ha van, aki nem nagyon kedveli a Pats szurkolókat :)
  • Darthmushroom
    hát az biztos. de ahogy mondták nem is a labdavesztésekkel volt a nagy baj, hanem h tényleg kulcsjátékoknál elejtették a labdákat. meg tényleg kicsit sok(sokkoló) volt ennyi sérülés egy meccsen ráadásul kulcsemberek. de Grat Lewis-nak meg a Ravens-nek, ők jobban akarták. (szokásos pozitív előjel akkor veresség)
  • McCartman
    13 pont egy Brady vezette Pats offensetől, ez több mint érdekes.
  • McCartman
    Itt a Harbowl.
  • McCartman
    2 hazai pályán játszó konferencia győztest búcsúztatott a Baltimore, azt hogy? :/
    Na majd a 49ers elkeni a szájukat. :)

Colinnak 10. kezdő meccsén kinéz egy SB gyűrű, nem rossz.:D
  • LasDen #7331
    sajnos bejött.....a döntőben a 9ersnek drukkolok majd, de Lewis nyeri, hogy jajj gyűrűvel vonulhasson vissza...dugja fel :D
  • ReszegKoldus
    Tudom, hogy nincs ilyen, de annyira megérdemelné ez a Ravens a SB-t...és nem csak Lewis miatt.
  • Darthmushroom
    hát megérdemelte a Ravens, de kegyetlen peches volt a Pats, sok sérülés, elejtett labdák stb..
  • McCartman
    Ha a bíró nem viszi földre Bradyt akkor TD lehetett volna a félidő előtti utolsó támadásból és máshogy alakul a meccs.
    Óvni kell.
  • McCartman
    Pechet emlegettem ugye? Hát.. :D
  • ReszegKoldus
    Le kéne igazolniuk Pollardot, talán edzésen nem irtaná ki a csapattársakat :D
  • McCartman
    Ennek itt a vége.
    Hihetetlen peches ez a Pats ezekkel a sérülésekkel.
  • ReszegKoldus
    Pollard öltözőszekrényében van egy Patriots offense névsor és ilyenkor mindig kihúz egy nevet :)